- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.321
Çok sevindim iyi olmanızaTeşekkür ederim canım iyiz çok şükür bir sorun yok 35 haftalık olmuşuz zaten ilaçları bıraktık o yüzden artık haftada bir kontrol var doğum bekliycez bakalım normal doğum inşallah ayaklarım çok ağrıyor sadece altları yürürken zorlanıyorum bata ya
Ayy o hıckırıkk..Ay inşallah canim vaktinde gelsinlerde kuzucuklarimizzama bazen karnim sicaktan bunaltiyor beni siskinlik vs. Sonra diyorumki ayni bedende son günler hüzünleniuorum bi yandanda. Bu mucizevi duyguyu özleyecegim icimde tekmelemesi hickirmasi vs
Bir an önce almalısın 34 sonrası inan çok zorlanıyor insan dahada üşeniyorOh misbenimde çantam yok daha pijamalarımı bile almadım çok üşeniyorum herşeye
Ahududu yaprağı ne icin?kolay dogum icin mi?
Allah seni kız ben ciddiye alıyorum bak heyecan yaptımŞaka canım ya. Söyleyip söyleyip suyum gelirse şimdi manasında
Evet canım hepsi zamanında gelsin inşallah. Benim doktor suyun geldikten sonra 72 saatin var dedi. Ama ben de şey istiyorum. Hastaneye bir gideyim 8 cm olmuş hissetmemişim sonra da iki itmede hopppp hoşgeldin bebeksonra da size yazayım. Nasip olur mu
Ay ne güzel sezeryan sonrası normal doğum mu yapacaksın cnm
Benimde bu gebeliğimde erken gelecekmiş gibime geliyor çünkü hergün 14 kilo bir bebişleyim ilk gebeliğimde prenses gibiydim korona zamanı sancim bile olmadı bunda köle isaura yım
Benimde şuan tek düşüncem bu sıcaklarda nasıl çözüm bulcazMaşallah
Daha 35 tesin sancı çıkmasın
Kışında doğsa üşütürmüydük derdimiz olurdu analar her türlü bir dert bulur hdjdj şaka maka bende düşünüyorum inşallah sıcaktan hasta olmaz yavrularımız. Pencere açmazsan asıl hasta olur o sıcakta ve odanın havalandırılması elzem. Ayol napcaz bilmiyorum. Temmuz şimdiden kastı kavurdu ağustos daha fena olcak.
Hahaha ay ben her girişimde artık heyecanla giriyorum ee hadi bakalım diye. Kan görülen rüya bozulurmuş artık bir hafta ileri attı say doğumuAllah seni kız ben ciddiye alıyorum bak heyecan yaptımbu öğlen uyuduğumda rüyamda tuvalete giriyordum afedersin kanlı su akıyordu ay hala etkisindeyim
Sağol canım evet dün belim ve kasıklarım ara ara regl ağrısı gibi çok arttı normalde gece uydurdum ben bugün uyuyamadım ağrılardan pek erken gelir diye de korkmuyor değilim yaa tatil tam denk gelmiş senin ama erken doğum riskin yoksa dinlen bol bol çok fazla haraket yapma.yuruyus felan inşallah erken gelemzÇok sevindim iyi olmanızaAgırlastıkca agrır canım benim agrım o yönde yok sadece ellerimde uyusma var bide karnımda toparlanma dedikleri sey arttı yani normal dediğin gibi 35 olduk zaten nasipse bizde yarın gidicez doktora artık haftada bir bizimde 37. Haftada doktor tatile gidiyor bi o konuda tedirginim erken gelir mi diye
Valla canım ben normalde kalın battaniye koymuycaktım onu koy dediler bana çoçuk anne karnından yeni çıkacağı için üşür bu dediler havalar sıcak da olsa alışması lazım bedenin önce o yüzden koyman gerek dediler bende koydum bakalımKızlar ben hastane çantama 3 tane takım koydum birde tulum. Hepsi pamuklu ince kumas ama sıcak olur mu acaba müslin takım da aldım onu da koysam mı diyorum? Gerçi hastanede soguk olur diyorlar. Birde eve gelince kaç gün uzun giydiricezsaçma oldu ama inan sıcaklardan napcagımı bilmiyorum bebek sonucta üşür diyorum ama deneyimli kimi anneler var isilik oluyo çocuk bi 2-3 günden sonra diyorlar sadece zıbında tamam bize göre normal ama bebek sonucta üşür gibi geliyor banada
Bursa gebeleri olarak böyleyiz sanırım hepimiz aynı durumdaKızlarrr nasılsınızzz
Nasıl dayanıcaz bu sıcaklara delirmek üzereyim. Hem sıcaktan hem bebişin hareketlerinden uyuyamıyorum. Bursa çok nemli nefes alamıyorum ben gerçektenn.. Duşa giriyorum 15-20 dk sonra yine terliyorum delircem artık evim dubleks her tarafın kapısını camını açıyorum yaprak kımıldamıyor. Parkede fayansta uyumak istiyorum artık
Bebeğin eşyaları hazırda kendime terlik pijama onları halletmem lazım canım,internetten aşırım artık napayım, ben de dediğin gibi valizi açayımBir an önce almalısın 34 sonrası inan çok zorlanıyor insan dahada üşeniyorBen 32 de hazırlamaya basladım cantamı açık durdu hep aklıma gelen olur koyarım diye suan 35 haftalıgız anca aklıma gelenler bitti düşün
Çok güzelmiş güle güle kullanAhhhh kizlar ne cok konusmusssunuzöğleden bisey paylasmaya geldim,sayfalari okumaya ancak bitirebildim
Tuzlu suyla gargara ve burundan cek,cok geçmiş olsun
Lidya-Eylul olsun canımolmaz mi??
Bende öyle bide sürekli uykum geliyor,azcik uzmanıyım tlfonu elime alayim,kut diye gidiyorum
Ahududu yaprağı ne icin?kolay dogum icin mi?
Ayyy bayramin 3cu gunu Bursadaydik,bir gece orda kaldik teyzemlerde...Allah'ım eridim butun gece yatamadim,yatım odada vantilatör da bisey yaramadi,meger ben cennette yasiyormusum haberim yoktu,benim ev serin yaaa
Maşallah seninki baya uzun boylu olucak canim,benimki 35-36 haftada 45cm ancak
Balkon demiri yalamak isterse kışın buz tuttu zaman yalasin,daha güzel dili dudağı demire yapisiyortecrübe konuşuyor
Maşallah canimbizde 35-36 haftadayiz ama 2600gr ciktik
Ayyy burcu cok güldümAllah sabir versin sana ben sirf bunu yasamamak icin gardolap alirken 450tl kurulum parasi vermiştim
Cok üzücü, Allah'ım sabir versin sizlerebasiniz sağ olsun
Gecen gun migrosta indirim vardi canim 83tlye aldim dependi
Ben gaz icin cekirdek torbasini biliyorum,kendim visne çekirdeği torbasi yaptim
Instagrama o yuzden güvenemiyorum,nir kere yandim daha baska cesaret edemedim...cok geçmiş olsun
Bizimde bugun cicilerimiz geldi
Bu yıl Türkiye en sıcak yazı yaşayacakmış cnm geç geldi tam geldi
En iyisini yapmışsın bence boşverYaa çok can sıkıcı bir durum.. Parana mı yanasın hevesle bekleyişine miüzüldüm.. ben kendim yaptım hediyeliklerimi. Kendim yaptiğım için mi bilmiyorum basit geliyo bana ama arkadaşlar çok beğendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?