2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok sevindim iyi olmanıza Agırlastıkca agrır canım benim agrım o yönde yok sadece ellerimde uyusma var bide karnımda toparlanma dedikleri sey arttı yani normal dediğin gibi 35 olduk zaten nasipse bizde yarın gidicez doktora artık haftada bir bizimde 37. Haftada doktor tatile gidiyor bi o konuda tedirginim erken gelir mi diye

Ayy o hıckırıkk.. benimde unutamıycagım şeylerden biri bazen uzun sürüyo mesela kıyamıyorum da aslında çok iyi bişey onlar için ama ana yüreği dogmadan bile kıyamıyor insan

Kızlarrr nasılsınızzz
Nasıl dayanıcaz bu sıcaklara delirmek üzereyim. Hem sıcaktan hem bebişin hareketlerinden uyuyamıyorum. Bursa çok nemli nefes alamıyorum ben gerçektenn.. Duşa giriyorum 15-20 dk sonra yine terliyorum delircem artık evim dubleks her tarafın kapısını camını açıyorum yaprak kımıldamıyor. Parkede fayansta uyumak istiyorum artık

Oh mis benimde çantam yok daha pijamalarımı bile almadım çok üşeniyorum herşeye
Bir an önce almalısın 34 sonrası inan çok zorlanıyor insan dahada üşeniyor Ben 32 de hazırlamaya basladım cantamı açık durdu hep aklıma gelen olur koyarım diye suan 35 haftalıgız anca aklıma gelenler bitti düşün

Evet canım rahim duvarını esnetiyor ve kasları güçlendiriyor daha hızlı ve acısız doğuma yardim ediyor yırtılmayı önlüyormuş
Komşum önerdi kendiside kulanmış onda kalan çayları bana verdi 37haftada her gün 1 fincan 7 gün boyunca 38 hafta içilmiyor 39 hafta günde 4 fincan kadar içilebiliyor yazıyo çayın üstünde
Ahududu yaprağı ne icin?kolay dogum icin mi?

Allah seni kız ben ciddiye alıyorum bak heyecan yaptım bu öğlen uyuduğumda rüyamda tuvalete giriyordum afedersin kanlı su akıyordu ay hala etkisindeyim

Ben birkaçtır doktora istediğimi söyledim ama doktorun pek gönlü yok bende çok kayıplarım oldugu için ve ilki sezeryan oldugu için çok zorlamıyorum ama süreç benim anlattığım gibi olursa da belki doktorum da kabul eder

Benimde şuan tek düşüncem bu sıcaklarda nasıl çözüm bulcaz cam açsakta esmiyo bizim burda klima açıyoruz salondan yatak odasına vuruyo ama kimi sabahlar üşütüyoruz sanırım o yüzden klimayı açmam yani biz üşütüyorsak o minik bedeniyle dahada üşür diyorum ama diğer türlüde napıcaz bilmiyorum. Tam kapı agzına vantilatör koyup direk vurmasın ye yukarı mı çevirsek acaba diyorum bu gidişle birşeyler icat edicem resmen bide ben hiç sıcaga gelemeyen bir insanım kışın bile

Kızlar ben hastane çantama 3 tane takım koydum birde tulum. Hepsi pamuklu ince kumas ama sıcak olur mu acaba müslin takım da aldım onu da koysam mı diyorum? Gerçi hastanede soguk olur diyorlar. Birde eve gelince kaç gün uzun giydiricez saçma oldu ama inan sıcaklardan napcagımı bilmiyorum bebek sonucta üşür diyorum ama deneyimli kimi anneler var isilik oluyo çocuk bi 2-3 günden sonra diyorlar sadece zıbında tamam bize göre normal ama bebek sonucta üşür gibi geliyor banada

Allah seni kız ben ciddiye alıyorum bak heyecan yaptım bu öğlen uyuduğumda rüyamda tuvalete giriyordum afedersin kanlı su akıyordu ay hala etkisindeyim
Hahaha ay ben her girişimde artık heyecanla giriyorum ee hadi bakalım diye. Kan görülen rüya bozulurmuş artık bir hafta ileri attı say doğumu benim de akşam kasığım elektrik şoku gibi oldu irkildim baya ve eşim şaşırdı sonra bir daha oldu ve bir daha. Ay dedim acaba bu mu başlangıç falan ama geçti. Ne mana anlamadım. Tek bir defa olsa anladım da arka arkaya. Hepimiz artık eli kulağında artık o psikolojiye girdik ister istemez

Sağol canım evet dün belim ve kasıklarım ara ara regl ağrısı gibi çok arttı normalde gece uydurdum ben bugün uyuyamadım ağrılardan pek erken gelir diye de korkmuyor değilim yaa tatil tam denk gelmiş senin ama erken doğum riskin yoksa dinlen bol bol çok fazla haraket yapma.yuruyus felan inşallah erken gelemz

Valla canım ben normalde kalın battaniye koymuycaktım onu koy dediler bana çoçuk anne karnından yeni çıkacağı için üşür bu dediler havalar sıcak da olsa alışması lazım bedenin önce o yüzden koyman gerek dediler bende koydum bakalım

Bursa gebeleri olarak böyleyiz sanırım hepimiz aynı durumda

Bu sıcaklar ödem mi yapıyor acaba ya
Ben ilk defa bugün çoraplarımı giyemedim. O kadar şişmişim ki kendi ayakkabılarım ayağıma olmadı iş ayakkabımı giydim oda zorla oldu ki büyüktü. Keyfim çok kaçtı ne güzel ödem sorunum çözülmüştü. Çorabımı da giyemeyince iyice psikolojim bozuldu

Bebeğin eşyaları hazırda kendime terlik pijama onları halletmem lazım canım,internetten aşırım artık napayım, ben de dediğin gibi valizi açayım

Çok güzelmiş güle güle kullan

Bu yıl Türkiye en sıcak yazı yaşayacakmış cnm geç geldi tam geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…