- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.621
Bi animiz bi animizi tutmuyor artik yaYaaaa ahahahhabende ettim kendime sanırım midem bulanıyor tansiyonum düştü sanki
Amin kuzum inşallahAdıyla büyüsün fındıkkuşu
Ay redap allahım nazarlardan saklasın kızz. Tadını çıkart en güzel zamanların. Kısmetse yarında geçersiniz eve
Bebeği kanala inenler bebeğiniz hareketli mi? Eskisi gibi hareketlerini net hissediyor musunuz?
Canım hamileyken sütün var mıydı senin hissediyor muydun?Sütüm az gelir diye düşünme canım gelir inşallah hemen geldi benimki
İyi düşün iyi olsun
Bebek karnımdan çıkınca ben ameliyattayken daha bebeği çıplak üzerime koyup emzirdiler
Valla bende öyleyim, bugün buzluğu döktüm içini sildim yerleştirdim. Ben yatarken açarlarsa kötü kokmasın diye. Bu hafta biraz temizlik varSen bensin. Dün kanalda dedi diye iki gündür yapmadigm is kalmadi. Neymiş bebek olurda ansizin gelirse her yer derli toplu olsun tum hazirliklarm tamam olsunmuş. Yok ben akillanmicamama kendime engel olamiyorum. Oldu bitti boyleyim.evde oturmayi asla sevmiyorum
Dua et sadece son ay anlayacaksinO da var evde jdjdj kocamda reflü var ben hiç anlamamışım adamı. Sarımsak yiyemem vay efendim soğan yiyemem dedikçe gıcık olurdum. Ne haklıymış ya.
Hayır valla canım hissetmiyordumCanım hamileyken sütün var mıydı senin hissediyor muydun?
Valla bende öyleyim, bugün buzluğu döktüm içini sildim yerleştirdim. Ben yatarken açarlarsa kötü kokmasın diye. Bu hafta biraz temizlik var
Sen bensin. Dün kanalda dedi diye iki gündür yapmadigm is kalmadi. Neymiş bebek olurda ansizin gelirse her yer derli toplu olsun tum hazirliklarm tamam olsunmuş. Yok ben akillanmicamama kendime engel olamiyorum. Oldu bitti boyleyim.evde oturmayi asla sevmiyorum
Dua et sadece son ay anlayacaksinacaba dedigin gibi bas asagi olunca mi yaniyor ki mide? Senin simdiye kadar hep makat asagi miydi canim?
Aynen çok şükür.
Evet kuzum makat gelişti en son belki hala öyledir ben anlayamıyorum başını poposunu. Ama burda dönen bebişlerin etkilerini yaşadığım için dönmüştür diye düşündüm.
Herkez iyi mi kızlar sabahtan bu yana baya birikmiş okuduğum kadar herkez iyibugun itibari ile bebiş galiba doğum kanalına girdi o doluluğu ve altan baskiyi hisediyorum cunku
Dönmesi için yapılan spor vs hareketler var belki araştırmışsındır canım
İnşallah kuzum benimkide geçicidir. Karnım da iniyor ama onu farkediyorum.Bende çok mide yanması yaşamayan şanslılardanım ve bebeğim baş aşağı ama geçen hafta ciddi yanmalar yaşadım gece uykumda hissedecek kadar şuan geçtiffestinalente benim gibi olabilirsin senin haftada banada bir yanmalar geldi geçti şimdi biraz daha aşağı indiğini düşünüyorum ve çoğunlukla sağıma baskı yapıyor soluma değil o yüzden birde yanma yaşamıyorum
Evet evet o iş bende şuan müdahale etmiyorum. 28 temmuzda kontrol var tam 37 dolacak. Hala dönmemiş olursa egzersizleri yapıcam son 2 haftası döndü döndü jdjd
Hep baş gelişti bi ara stresten döndü bizimki bende hemen müdahale ettimşimdi sen yazınca aklıma geldi kontrolde dönmediyse aklını alırız onun döndürürüz
Özgürlüğü de biryere kadar jdjdj bu kadar müdahalesiz olduğuma şükretsin jdjd
Bu arada ben bayağı tırsıyorum yarın 35+0 oluyoruz, şuan karnımın altında hareketleri bayağı inmiş gibi her geçen saate kar gözüyle bakıyorum
Haklisin canim bi yaparsam dinlenerek yapiyorum. Atiyorum öglen besik kurma temizlikle vs gecti. Ögleden sonra 2 saat yattm uyudum. Yani dikkat ediyorum kendimce. Tüm gün cidden yatamiyorum yaa bunu yapmayi inan cok isterdimSen dayaklıksın kuzu, senin kanala girdi dikkat etmen lazım biraz daha dayansın dedik lütfen ama birde daha bu konuşmayı dün yaptık (benim analık modu hazırdır haaaa)
ahh bu ince dusunceler..ben hele kv supurup silse bile icime sinmicek biliyorum. Umuyorum hemen ayaklanirim. Yoksa anksiyetem tutarValla bende öyleyim, bugün buzluğu döktüm içini sildim yerleştirdim. Ben yatarken açarlarsa kötü kokmasın diye. Bu hafta biraz temizlik var
İnşallah valla canım heryeri düzeltme isteği var içimde millet laf eder felanahh bu ince dusunceler..ben hele kv supurup silse bile icime sinmicek biliyorum. Umuyorum hemen ayaklanirim. Yoksa anksiyetem tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?