2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebeği kanala inenler bebeğiniz hareketli mi? Eskisi gibi hareketlerini net hissediyor musunuz?

Sütüm az gelir diye düşünme canım gelir inşallah hemen geldi benimki
İyi düşün iyi olsun
Bebek karnımdan çıkınca ben ameliyattayken daha bebeği çıplak üzerime koyup emzirdiler
Canım hamileyken sütün var mıydı senin hissediyor muydun?
Valla bende öyleyim, bugün buzluğu döktüm içini sildim yerleştirdim. Ben yatarken açarlarsa kötü kokmasın diye. Bu hafta biraz temizlik var

O da var evde jdjdj kocamda reflü var ben hiç anlamamışım adamı. Sarımsak yiyemem vay efendim soğan yiyemem dedikçe gıcık olurdum. Ne haklıymış ya.
Dua et sadece son ay anlayacaksin acaba dedigin gibi bas asagi olunca mi yaniyor ki mide? Senin simdiye kadar hep makat asagi miydi canim?

Bende çok mide yanması yaşamayan şanslılardanım ve bebeğim baş aşağı ama geçen hafta ciddi yanmalar yaşadım gece uykumda hissedecek kadar şuan geçti ffestinalente benim gibi olabilirsin senin haftada banada bir yanmalar geldi geçti şimdi biraz daha aşağı indiğini düşünüyorum ve çoğunlukla sağıma baskı yapıyor soluma değil o yüzden birde yanma yaşamıyorum

Sen dayaklıksın kuzu, senin kanala girdi dikkat etmen lazım biraz daha dayansın dedik lütfen ama birde daha bu konuşmayı dün yaptık (benim analık modu hazırdır haaaa )

Dua et sadece son ay anlayacaksin acaba dedigin gibi bas asagi olunca mi yaniyor ki mide? Senin simdiye kadar hep makat asagi miydi canim?

Aynen çok şükür.
Evet kuzum makat gelişti en son belki hala öyledir ben anlayamıyorum başını poposunu. Ama burda dönen bebişlerin etkilerini yaşadığım için dönmüştür diye düşündüm.

Dönmesi için yapılan spor vs hareketler var belki araştırmışsındır canım

Herkez iyi mi kızlar sabahtan bu yana baya birikmiş okuduğum kadar herkez iyi bugun itibari ile bebiş galiba doğum kanalına girdi o doluluğu ve altan baskiyi hisediyorum cunku

Kuzum yaramaz analarımız var, şikayet ediyorum temizlik yapmadan bir yerleri düzenlemeden duramıyorlar
Senin süreç nasıl olacaktı normal mi sezeryan mı süreç nasıl gidiyor?

İnşallah kuzum benimkide geçicidir. Karnım da iniyor ama onu farkediyorum.

Evet evet o iş bende şuan müdahale etmiyorum. 28 temmuzda kontrol var tam 37 dolacak. Hala dönmemiş olursa egzersizleri yapıcam son 2 haftası döndü döndü jdjd

Hep baş gelişti bi ara stresten döndü bizimki bende hemen müdahale ettim şimdi sen yazınca aklıma geldi kontrolde dönmediyse aklını alırız onun döndürürüz

Bu arada ben bayağı tırsıyorum yarın 35+0 oluyoruz, şuan karnımın altında hareketleri bayağı inmiş gibi her geçen saate kar gözüyle bakıyorum

Kuzum senin benim kızla aynı yaş çocugun var diye biliyorum, çocuğu olan kişiler beni daha iyi anlayacaktır ne kadar dikkat ediyoruz dinleniyoruz desekte hep hareketliyiz o nedenle sana dikkat et diyeceğim ama ne kadar edebileceksin bilmiyorum

Eğer ki kendiliğinden gelişen bir durum yok ise 38.haftaya kadar ne kadar dursak kardır, hayırlısı ile gün gün ilerlemeye devam canım Rabbim dur derse duracak o nedenle elimizden gelen önlemleri alalım gerisi Rabbime kalmış, yoksa en yakın örnek hayat su gebelik boyunca riskli gebelikti şimdi de erken doğum riskinden dolayı bir hastanede bir acilde bir normal serviste 1 gün 1 gün diye düşünerek bekletiyor doktoelar
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ağırlaştı hepimiz havalar ekstrası birde sancı olsun, kimimizin mide ağrısı dersen en zor zamanlara geldik ama sonu güzel olacak inşallah

Sen dayaklıksın kuzu, senin kanala girdi dikkat etmen lazım biraz daha dayansın dedik lütfen ama birde daha bu konuşmayı dün yaptık (benim analık modu hazırdır haaaa )
Haklisin canim bi yaparsam dinlenerek yapiyorum. Atiyorum öglen besik kurma temizlikle vs gecti. Ögleden sonra 2 saat yattm uyudum. Yani dikkat ediyorum kendimce. Tüm gün cidden yatamiyorum yaa bunu yapmayi inan cok isterdim

Valla bende öyleyim, bugün buzluğu döktüm içini sildim yerleştirdim. Ben yatarken açarlarsa kötü kokmasın diye. Bu hafta biraz temizlik var
ahh bu ince dusunceler..ben hele kv supurup silse bile icime sinmicek biliyorum. Umuyorum hemen ayaklanirim. Yoksa anksiyetem tutar

ahh bu ince dusunceler..ben hele kv supurup silse bile icime sinmicek biliyorum. Umuyorum hemen ayaklanirim. Yoksa anksiyetem tutar
İnşallah valla canım heryeri düzeltme isteği var içimde millet laf eder felan doğacak bebek yetmiyormuş gibi bide bunları düşünüyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…