2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aminn kuzum inşallah
Şimdi bebek katında yatıyoruz herkes odalar süslemiş kapılar süslemiş çok güzel yaaa içerde bebişler
Ben de çok istiyordum da bizim aceleci kız yüzünden olmadı
Ay benimde susleyesim varda de ki yapmaya mecalin var mi valla yok bodoslama gideecegim hastaneye

Yemin ederim ben akıllanmıyorum kızlar oturup dinleyeceğime mutfaga giriyorum yok işlere girişiyorum şimdide acısını çekiyorum
Sen bensin. Dün kanalda dedi diye iki gündür yapmadigm is kalmadi. Neymiş bebek olurda ansizin gelirse her yer derli toplu olsun tum hazirliklarm tamam olsunmuş. Yok ben akillanmicam ama kendime engel olamiyorum. Oldu bitti boyleyim.evde oturmayi asla sevmiyorum

Doktor yazıyor canım rennie çiğneme tableti yazıyor üstünde kırmızı paketi var

Kimle yapılıyor bu cumhuriyet altını anlaşmaları bana da söyleyin belki ancak öyle yaparım jdjd evi bok götürüyor bendeki bu rahatlık nolcak acaba

Kimle yapılıyor bu cumhuriyet altını anlaşmaları bana da söyleyin belki ancak öyle yaparım jdjd evi bok götürüyor bendeki bu rahatlık nolcak acaba
Hahaha kiz haklisin kendimize ediyoruz madalyada vermiyolar ama bende inan kendime engel olamiyorum. Aksine eger yapmazsam bana bisiler oluuor geriliyorum hemen simdiden dusunuyorum ameliyatliyken o bikac gun nasil yatcam bi is yapamadan durcam kriz gecirmem umarm

Bende öyleyim ya duramıyorum sıkıntı basıyor resmen, birisi yapsa da illa ben dokunacam ben yapacam rahat edemiyorum

Aslında güzel bir şey bakma içimde imrenme hisleri var ama yine de çok yormayın kendinizi bebişlerim. endless love

Senin kriz geçireceğin farklı konular olabilir örneğin kayınvalide gibi. Oraya sıra gelmez kuzum.

Kızzz bende muallakta kaldım gittim yeni geldim yarına kaldı sezaryen

Aynn cnm yakındı gittik ama doktor sabahı bekle dedi yarına ertelendi

Bende makinamı yanımda götüreceğim ilk saatler masaj etkisiyle sütün gelişini hızlandırsın diye. Miktarı ölçmek için tam sağım gerekiyor tabi ama ilk gün damla damla da gelse yeter sanki. İlk emiş için 2 çay kaşığı yeterli yazıyor internette.

Zaten süt gelmezse bebek emmeyi bırakıyor çok zorlamıyor kendini canım. Ama damla damla bile gelse emmeye devam ediyor memede oyalanıyor. ( yeğenlerimden bildim kadarıyla)

Yarına kaldı cnm iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…