- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.581
Ay benimde susleyesim varda de ki yapmaya mecalin var mi valla yok bodoslama gideecegim hastaneyeAminn kuzum inşallah
Şimdi bebek katında yatıyoruz herkes odalar süslemiş kapılar süslemiş çok güzel yaaa içerde bebişler
Ben de çok istiyordum da bizim aceleci kız yüzünden olmadı
Valla öyle canım
Bu kadar derdime rağmen yine de relax olmaya çalışıyorum
Hem anne hem baba olmaya çalışıyorum artı
Yakında bi patlak verir bende
Sen bensin. Dün kanalda dedi diye iki gündür yapmadigm is kalmadi. Neymiş bebek olurda ansizin gelirse her yer derli toplu olsun tum hazirliklarm tamam olsunmuş. Yok ben akillanmicamYemin ederim ben akıllanmıyorum kızlar oturup dinleyeceğime mutfaga giriyorum yok işlere girişiyorum şimdide acısını çekiyorum
Mide yanması çok zormuş ya. Allah yardımcımız olsun kuzum. Benimki allahtan geç oldu dayanamazmışım. Rennie evde var ama doktor rennie duo veya gaviscon dedi diue kocam rennie ye izin vermiyor jdjdj sen duo mu çiğnedin?
Sen bensin. Dün kanalda dedi diye iki gündür yapmadigm is kalmadi. Neymiş bebek olurda ansizin gelirse her yer derli toplu olsun tum hazirliklarm tamam olsunmuş. Yok ben akillanmicamama kendime engel olamiyorum. Oldu bitti boyleyim.evde oturmayi asla sevmiyorum
Doktor yazıyor canım rennie çiğneme tableti yazıyor üstünde kırmızı paketi var
Hahaha kiz haklisin kendimize ediyoruz madalyada vermiyolar ama bende inan kendime engel olamiyorum. Aksine eger yapmazsam bana bisiler oluuor geriliyorum hemenKimle yapılıyor bu cumhuriyet altını anlaşmaları bana da söyleyin belki ancak öyle yaparım jdjd evi bok götürüyor bendeki bu rahatlık nolcak acaba
Ay benimde susleyesim varda de ki yapmaya mecalin var mi valla yok bodoslama gideecegim hastaneye
Bizdeki de ondan sütü içtim şimdi oda iyi gelmezse bide rennie patlatayım sefam olsun
Hahaha kiz haklisin kendimize ediyoruz madalyada vermiyolar ama bende inan kendime engel olamiyorum. Aksine eger yapmazsam bana bisiler oluuor geriliyorum hemensimdiden dusunuyorum ameliyatliyken o bikac gun nasil yatcam bi is yapamadan durcam kriz gecirmem umarm
Hahaha kiz haklisin kendimize ediyoruz madalyada vermiyolar ama bende inan kendime engel olamiyorum. Aksine eger yapmazsam bana bisiler oluuor geriliyorum hemensimdiden dusunuyorum ameliyatliyken o bikac gun nasil yatcam bi is yapamadan durcam kriz gecirmem umarm
Canım hiç belli değil ne zaman geleceğiKocan ne zaman gelecek kuzum?
O gelene kadar sık dişini sonrası çok daha güzel olacak
Canım hiç belli değil ne zaman geleceği
Öyle kötü bir zamana denk geldi ki
Hem net hem hareketli ama cok asagida hareketler artikBebeği kanala inenler bebeğiniz hareketli mi? Eskisi gibi hareketlerini net hissediyor musunuz?
Yoo canm yarına gel dedi doktor gittik ama baktı ebeler
Kızzz bende muallakta kaldım gittim yeni geldim yarına kaldı sezaryenK Kmsemkimim herhalde sezeryana filan alındı bu kadar saat yazmadığına göre doğurdu diye düşünüyorum son zamanların stresi de ayrı ya ilk zamanlar aman kalbi atıyor mu yok kese dolu mu boş mu diye geçti şimdide acaba sancım başladıda anlamıyor muyum suyum mu geldi diye korkarak geçiyor ben doğum başlayacakta anlamıcam diye korkuyorum herkesin farklı oluyor sancısı filan
İyiy cnm yarın sabah sezaryen inşallahK Kmsemkimim ne yaptin dogum gerceklesti mi? Umarim iyisindir
Aynn cnm yakındı gittik ama doktor sabahı bekle dedi yarına ertelendiCanım hastane evinize yakınsa gidip bi görün en azından sancının derecesini öğrenirsin belki bebeğin pozisyonuna falan bakarlar evine geri dönersin. En önemlisi doktorla iletişimde kalmak. Sancılar Çok şiddetli olmadı sürece suyum gelene kadar evde geçirmek istiyorum bende. Ama hastane eve 10 dk mesafede git gel yaparım belkide
güzel haberlerini bekliyoruzbende suyun şaldır şuldur geleceğini düşünmüştüm hep nedense
Canım bebeğin ödemini atmış önümüzdeki bi kaç gün içinde kilo almaya başlar inşallah. Dinlene dinlene emicek artık sıpalarazıcık bile emse doyuyor onlar ama annelik işte asla ikna olamicaz doyduklarına
Bende makinamı yanımda götüreceğim ilk saatler masaj etkisiyle sütün gelişini hızlandırsın diye. Miktarı ölçmek için tam sağım gerekiyor tabi ama ilk gün damla damla da gelse yeter sanki. İlk emiş için 2 çay kaşığı yeterli yazıyor internette.Bende kınamak istemiyorum ne yaşıyor anne de buna takıntı yapıyor bilemiyoruz ama gerçekten gereksiz. Zaten emeceği o kadar çok zamanı olacak ki. Büyütmenin de anlamı yok. Memelerime ve rahmime güveniyorumiçimizde bebek büyütüyoruz onunda bir rızkı var netice de birazda akışa bırakmak lazım. Olmuyorsa mama oluyorsa süt.
Ama sorun şu ki bebek emiyor mu ememiyor mu anlamakta zor. Bazı anneler sağımda gelmeyince anlıyor sütü olmadığını. O kısım kafa karıştırıcı ama ben eds kullanıp o riski ilk 1 hafta için bertaraf edeceğim.
Yarına kaldı cnm iyiyimHala benim gibi hastane çantası hazır olmayanlar için evren bana hep bu tarz videolar gönderiyor, bakınca fazla gibi gelebilir ama belli olmuyor
redappleee kuzum seninki çok küçüktü birde sürekli emerken uyuyakalıyor deyince aklıma gelmişti ama dile vurup kötüyü çağırmak istemedim, can sıkıcı ama sarılık çok yaygın bir durum bebeklerde ki seninki prematüre doğdu, inşallah hemen toparlar
K Kmsemkimim canım haber gelişme var mı? Bizi de bilgilendir
Kızlar basit bir liste mi yapsak ne yapsak doğum tarihleri belli olanlar için aceleci davranmaz ise K Kmsemkimim yarın ile ilk sırada
İyiyiz cnm su ama bekle dedi doktor yarın sabah olcak sezaryenK Kmsemkimim naptın cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?