- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.601
Ben de sana biraz katiliyorum sanirim. Gorumcemin iki kizi var. İkisi de sezaryenle dogdu, ilk bebegine mama vermedi sarilik oldu. İkincide kimseyi dinlemedi az da olsa mama verdi. Cok şükür bu sefer sariliksiz atlatti süreci. Meme reddi de yasamadi kizi 1,5 yasinda hala emiyor. Ben de ilk dogumu olacak arkadaslara fikir olsun diye yazmak istiyordum iyi ki actin bu konuyu canimKizlar bisi daniscam sizlere. Bu yenidogan sariligini engellemek icin 2 saatte bir doyurulmasi lazim ya bebegin. Sütümüz az gelirse sezaryen olcagi icin cocuk tam doymazsa ben mama vermeyi düsünüuorum. Sahsen. Çünkü sariliktansa ac kalmasindansa mama yemesini tercih ederim. Yanlis mi dusunuyorum? Ablam iki sezaryen oldu iki cocuguda sariliksiz atlatti süreci. Anne sütü arti mama verdi meme reddi yasamadilar. Sadece ikinci yegenim daha az emdi ablamin sütu erken kesildi zaten. Kimisi cok diretiyor illa meme diyede bu seferde sarilik tehlikesi var.
Aslında güzel bir şey bakma içimde imrenme hisleri var ama yine de çok yormayın kendinizi bebişlerim.endless love
Senin kriz geçireceğin farklı konular olabilirörneğin kayınvalide gibi. Oraya sıra gelmez kuzum.
İlgisiz mi kayınvalidenYa demiiii hahahahah o günlerde gelecek ama çok garip ki ses seda yok kv den gelmedi hala
Yok anacım nerde bana kimsenin altın felan taktığı yok gercekten bilmiyorumBacım sana madalya mı takıyorlar? Her işe bir cumhuriyet altını diye anlaşman mı var
Yeteri kadar yapsana yorulmadan. Canının kıymetini bilmiyosun arkadaşım hiç. Dinlen artık bol bol. Vücudunun buna da ihtiyacı var.
Bende takınti haline geldi nokta leke görmek istemiyorumSen bensin. Dün kanalda dedi diye iki gündür yapmadigm is kalmadi. Neymiş bebek olurda ansizin gelirse her yer derli toplu olsun tum hazirliklarm tamam olsunmuş. Yok ben akillanmicamama kendime engel olamiyorum. Oldu bitti boyleyim.evde oturmayi asla sevmiyorum
Bende grubu takip edenlerdenim soguk sut iç inşallah iyi gelecektir mide yanması bende de çok olduğu için.Keskin bir tadı var. Ben zaten devamlı kusan bir insanım bana iyi gelmedisütü denemedim daha korkuyorum şuan jdjdj
Bencede döndü sabah sende dedin ya bir ağrı girdi diye öyle ağrım oldu çığlık attım resmen. Bu sefer bencede döndü. Neyse dönsün de minik kuşum çekerim napayım
Bende grubu takip edenlerdenim soguk sut iç inşallah iyi gelecektir mide yanması bende de çok olduğu için.
Amine Sare oldu canımSarenin annesiyle başbaşa vakit geçiresi gelmiş kuzumbabasını sonra istemiş fındık kuşu
Amine sare veya nil sare diyordun. Tek sare mi oldu yavrum
Kadin dogum doktorum en son pulcet yazdi bana mide koruyucuBizdeki de ondan sütü içtim şimdi oda iyi gelmezse bide rennie patlatayım sefam olsun
Amiin inşallah canimDenedim canım bakalım inşallah. Allahım hepimize şifa versin.
Ben de sana biraz katiliyorum sanirim. Gorumcemin iki kizi var. İkisi de sezaryenle dogdu, ilk bebegine mama vermedi sarilik oldu. İkincide kimseyi dinlemedi az da olsa mama verdi. Cok şükür bu sefer sariliksiz atlatti süreci. Meme reddi de yasamadi kizi 1,5 yasinda hala emiyor. Ben de ilk dogumu olacak arkadaslara fikir olsun diye yazmak istiyordum iyi ki actin bu konuyu canim
Amine Sare oldu canım
Sorma o kadar alıştık ki beraber yatmaya yatakta yayılıp yatıyoruz daha babayı istemeyiz yatakta
Ayy hadi bakalim. Allah yardimcin olsun yarınYoo canm yarına gel dedi doktor gittik ama baktı ebeler
İlgisiz mi kayınvaliden
A aaaa bu yorumu kendim yaptim sandimmm o derece ayni benİnşallah süt iyi gelir canım, aylardır yeni rahatladım ben bi kaç gündür o yüzden aşağı indi diye şüpheleniyorum
Hadi bakalimmm sağlıkla dogsun minik kuşİyiy cnm yarın sabah sezaryen inşallah
A aaaa bu yorumu kendim yaptim sandimmm o derece ayni benDaha bu sabah ayni cümleleri kurdum biliyor musun Ben de aylardir ilk defa bir haftadir rahatim diye anlatiyorum sabahtan beri, bebek asagi indi galiba dedim senin gibi demez olaydimmm öğleden beri ejderhaya döndüm yine inmemis galiba benim sıpa
Kadin dogum doktorum en son pulcet yazdi bana mide koruyucuonu da bi denersin belki asdghj Bende rennie gram işe yaramamisti bu arada, beklentini ona göre ayarla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?