2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de sana biraz katiliyorum sanirim. Gorumcemin iki kizi var. İkisi de sezaryenle dogdu, ilk bebegine mama vermedi sarilik oldu. İkincide kimseyi dinlemedi az da olsa mama verdi. Cok şükür bu sefer sariliksiz atlatti süreci. Meme reddi de yasamadi kizi 1,5 yasinda hala emiyor. Ben de ilk dogumu olacak arkadaslara fikir olsun diye yazmak istiyordum iyi ki actin bu konuyu canim

Ya demiiii hahahahah o günlerde gelecek ama çok garip ki ses seda yok kv den gelmedi hala

Yok anacım nerde bana kimsenin altın felan taktığı yok gercekten bilmiyorum
Bende takınti haline geldi nokta leke görmek istemiyorum

Bende grubu takip edenlerdenim soguk sut iç inşallah iyi gelecektir mide yanması bende de çok olduğu için.

Sarenin annesiyle başbaşa vakit geçiresi gelmiş kuzum babasını sonra istemiş fındık kuşu

Amine sare veya nil sare diyordun. Tek sare mi oldu yavrum
Amine Sare oldu canım
Sorma o kadar alıştık ki beraber yatmaya yatakta yayılıp yatıyoruz daha babayı istemeyiz yatakta

ne demek canim

Amine Sare oldu canım
Sorma o kadar alıştık ki beraber yatmaya yatakta yayılıp yatıyoruz daha babayı istemeyiz yatakta

Adıyla büyüsün fındıkkuşu
Ay redap allahım nazarlardan saklasın kızz. Tadını çıkart en güzel zamanların. Kısmetse yarında geçersiniz eve

İnşallah süt iyi gelir canım, aylardır yeni rahatladım ben bi kaç gündür o yüzden aşağı indi diye şüpheleniyorum
A aaaa bu yorumu kendim yaptim sandimmm o derece ayni ben Daha bu sabah ayni cümleleri kurdum biliyor musun Ben de aylardir ilk defa bir haftadir rahatim diye anlatiyorum sabahtan beri, bebek asagi indi galiba dedim senin gibi demez olaydimmm öğleden beri ejderhaya döndüm yine inmemis galiba benim sıpa

Yaaaa ahahahha bende ettim kendime sanırım midem bulanıyor tansiyonum düştü sanki

Kızlar bende kızımda iki yil önce doğunca hastahanede gece hic durmadı süt az geliyordu sezeryan olduğum icin gece mama verdik hastahane vermisti hipp enjektörle eve geçince de az az yetmediğini düşündüğüm zaman verdim sarılık hic olmadı bende karşı değilim sonrasında bol bol emzirdim mama içmedi

Kadin dogum doktorum en son pulcet yazdi bana mide koruyucu onu da bi denersin belki asdghj Bende rennie gram işe yaramamisti bu arada, beklentini ona göre ayarla derim

O da var evde jdjdj kocamda reflü var ben hiç anlamamışım adamı. Sarımsak yiyemem vay efendim soğan yiyemem dedikçe gıcık olurdum. Ne haklıymış ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…