- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.641
Benim kadar bodoslama gidemezsinAy benimde susleyesim varda de ki yapmaya mecalin var mi valla yok bodoslama gideecegim hastaneye
Ayy ben milletten değilde bebek geldiğinde uzun süre yapamam diye bebeğimle ilgilenirim diye yani bende temizlik yapıyorjm ama hep yavaş yavaş yani bütün halıları kaldırdım mesela silip süpürmek daha kolay ne bilim hep elimin altında toz olmasın diye birde camların önünün tozunu aldım mı yeter sonra klasik silip süpürme devam ederim doğuma kadar açıkçası normal doğum istiyorum onun içinde hareketli olmak iyi temizlikte bir nevi sporİnşallah valla canım heryeri düzeltme isteği var içimde millet laf eder felandoğacak bebek yetmiyormuş gibi bide bunları düşünüyoz işte
Kuzum senin benim kızla aynı yaş çocugun var diye biliyorum, çocuğu olan kişiler beni daha iyi anlayacaktır ne kadar dikkat ediyoruz dinleniyoruz desekte hep hareketliyiz o nedenle sana dikkat et diyeceğim ama ne kadar edebileceksin bilmiyorum
Eğer ki kendiliğinden gelişen bir durum yok ise 38.haftaya kadar ne kadar dursak kardır, hayırlısı ile gün gün ilerlemeye devam canım Rabbim dur derse duracak o nedenle elimizden gelen önlemleri alalım gerisi Rabbime kalmış, yoksa en yakın örnek hayat su gebelik boyunca riskli gebelikti şimdi de erken doğum riskinden dolayı bir hastanede bir acilde bir normal serviste 1 gün 1 gün diye düşünerek bekletiyor doktoelar
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ağırlaştı hepimiz havalar ekstrası birde sancı olsun, kimimizin mide ağrısı dersen en zor zamanlara geldik ama sonu güzel olacak inşallah
ya bende sonuna kadar çok temizlik yaptım hala da ufak ufak yapıyorum ama bu hafta çok ağırlaştım merdiven çıkarken bile iki defa mola veriyorum. İnşallah normal olacak canım başka türlüsünü düşünemiyorumKuzum yaramaz analarımız var, şikayet ediyorum temizlik yapmadan bir yerleri düzenlemeden duramıyorlar
Senin süreç nasıl olacaktı normal mi sezeryan mı süreç nasıl gidiyor?
Döner merak etme ayın 12 sinde bi arkadaşım doğum yaptı son 2/3 saate kadar bebek makat pozisyondaydı birden donduEvet evet o iş bende şuan müdahale etmiyorum. 28 temmuzda kontrol var tam 37 dolacak. Hala dönmemiş olursa egzersizleri yapıcam son 2 haftası döndü döndü jdjd
Döner merak etme ayın 12 sinde bi arkadaşım doğum yaptı son 2/3 saate kadar bebek makat pozisyondaydı birden dondu
Evet yaYaaaa maşallahbu bebeklerin hepsi süprizli
Söz vuralımBirbirimize söz verelim. Böyle hadsiz hadsiz kucağına alıştırma vay efendim kendini emzik yapmışsın yok efendim seni kullanıyor gibi gibi cıvık yorumlarda bulunan kişilerin ağzına tuvalet terliğiyle vurucaz
Söz vuralımbebeğin tek rahat ettigi yer annesinin koynu kokusu
Bende gıcık oluyorum ama Allah var bana kimse demedi kucağına alışır diye kızım hep kucağımdaydi maşallah beni öyle çok yormadı belirli aya gelince yanında uzandim kendi kendine uyumayı öğrendi insallah oğlumda kızım gibi beni yormazBöyle diye diye zaten ne güvenli bağlanma bıraktılar ne birşey. Bende anlamıyorum mesela diyelim ki alıştı eee? 30 yaşında hala kucağımda olmak istemeyecek neticede. Gıcık oluyorum çok.
Bende gıcık oluyorum ama Allah var bana kimse demedi kucağına alışır diye kızım hep kucağımdaydi maşallah beni öyle çok yormadı belirli aya gelince yanında uzandim kendi kendine uyumayı öğrendi insallah oğlumda kızım gibi beni yormaz
Şuan için tek düşüncem ikisinin arasındaki bağı güçlü tutmak kıskançlığı en alt seviyeye indirmek inşallah rahatlıkla büyütürüm
Bence hazır mete kardeşim diye seviyor karnımı bazende vuruyor ya bakalımAmin canım inşallah. Cimcime hazır mı kardeşe, anlıyor mu? 2. 3. Gebeliklerde de mesela kafa yoran şey bu alıştırma mevzusu. İkisininde hakkına girmeden güzelce alıştırmak çok önemli. Birazda stres sebebi. Ama senin kolaylıkla halledeceğine eminim
Yani cok zorlanmadim,ama hic hosuma gitmedi,bir daha olmak istermiyim,kesinlikle hayirMasallah kizceyesenin haftan ileri, kiz bebekler de genelde erken geliyor derler, hemen sezaryene karar vermemeniz iyi olmus canim cati muayenesinden korkuyorum okudugum yorumlardan sonra, sen zorlandin mi? Normal vajinal muayeneden cok farkli mi canim?
Allah güç kuvvet versin canimKızlar bende sabahtan beri sancı çekiyorum 3 cm olmuş bu yüzden pesser i çıkardılar ama doktor bugün doğum zor olur diyor yeteri kadar sancım yok baş geliş olmuş normal doğum olacak ama çok yoruldum daha şimdiden dayanamayacak gibi hissediyorumnst de 50 lere çıktı sancı
Valla kuzum inan ki okumaya calisiyorum,hepinizi cok merak ediyorum,bazen yarim kaliyor,nerde kaldığımı sayfalar karisiyorMeliss85 canim maşallah gelisimi cok güzel prensesin evet bu ara aktif degilsin yoklugun belli ama begeni bildirimlerinden anliyorum buralarda oldugunu genede cok ihmal etme merak ederizzz canim
Canımm ye görüyorum nasılsın iyi misin?K
Kalk canım kalk doktora git bende. Kalktım sanırım suyum geldi acile gidiyorum
Cnm senin dogumun basladigi icin sutun hemen gelmis. Sezeryan da olsan vucudun dogum surecine baslamisti. Planli sezaryende 3-5gun gelmiyor malesef, keske gelseSütüm az gelir diye düşünme canım gelir inşallah hemen geldi benimki
İyi düşün iyi olsun
Bebek karnımdan çıkınca ben ameliyattayken daha bebeği çıplak üzerime koyup emzirdiler
Canım nasıl oldun iyi misin ? sancıların ne durumdaHem net hem hareketli ama cok asagida hareketler artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?