2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnşallah valla canım heryeri düzeltme isteği var içimde millet laf eder felan doğacak bebek yetmiyormuş gibi bide bunları düşünüyoz işte
Ayy ben milletten değilde bebek geldiğinde uzun süre yapamam diye bebeğimle ilgilenirim diye yani bende temizlik yapıyorjm ama hep yavaş yavaş yani bütün halıları kaldırdım mesela silip süpürmek daha kolay ne bilim hep elimin altında toz olmasın diye birde camların önünün tozunu aldım mı yeter sonra klasik silip süpürme devam ederim doğuma kadar açıkçası normal doğum istiyorum onun içinde hareketli olmak iyi temizlikte bir nevi spor ağır kaldırmayıp yükseğe çıkmayalım yeter umarım hepimiz 38 leri görürüz de ondan sonra doğum başlar yani

Evet canım nisan 2017 li oğlum var, bu ara oda hastanede fln yatınca iyice üstüme düşmeye başladı aklında ne kuruyor hiç bilmiyorum ama dinlenmek hayal ama bende duramıyorum maalesef inşallah vakti saatinde sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza

Bunda çok sorun yaşadım ilki böyle değildi sonu güzel olsun başka bişey istemiyorum daha doğunca mr ı var bu ara onu düşünmüyorum artık önceliğim küvöz ihtiyacı olmadan sağlıkla kucağıma almak

Kuzum yaramaz analarımız var, şikayet ediyorum temizlik yapmadan bir yerleri düzenlemeden duramıyorlar
Senin süreç nasıl olacaktı normal mi sezeryan mı süreç nasıl gidiyor?
ya bende sonuna kadar çok temizlik yaptım hala da ufak ufak yapıyorum ama bu hafta çok ağırlaştım merdiven çıkarken bile iki defa mola veriyorum. İnşallah normal olacak canım başka türlüsünü düşünemiyorum
Senin nasıl gidiyor

Evet evet o iş bende şuan müdahale etmiyorum. 28 temmuzda kontrol var tam 37 dolacak. Hala dönmemiş olursa egzersizleri yapıcam son 2 haftası döndü döndü jdjd
Döner merak etme ayın 12 sinde bi arkadaşım doğum yaptı son 2/3 saate kadar bebek makat pozisyondaydı birden dondu

Söz vuralım bebeğin tek rahat ettigi yer annesinin koynu kokusu

Söz vuralım bebeğin tek rahat ettigi yer annesinin koynu kokusu

Böyle diye diye zaten ne güvenli bağlanma bıraktılar ne birşey. Bende anlamıyorum mesela diyelim ki alıştı eee? 30 yaşında hala kucağımda olmak istemeyecek neticede. Gıcık oluyorum çok.

Böyle diye diye zaten ne güvenli bağlanma bıraktılar ne birşey. Bende anlamıyorum mesela diyelim ki alıştı eee? 30 yaşında hala kucağımda olmak istemeyecek neticede. Gıcık oluyorum çok.
Bende gıcık oluyorum ama Allah var bana kimse demedi kucağına alışır diye kızım hep kucağımdaydi maşallah beni öyle çok yormadı belirli aya gelince yanında uzandim kendi kendine uyumayı öğrendi insallah oğlumda kızım gibi beni yormaz
Şuan için tek düşüncem ikisinin arasındaki bağı güçlü tutmak kıskançlığı en alt seviyeye indirmek inşallah rahatlıkla büyütürüm

Amin canım inşallah. Cimcime hazır mı kardeşe, anlıyor mu? 2. 3. Gebeliklerde de mesela kafa yoran şey bu alıştırma mevzusu. İkisininde hakkına girmeden güzelce alıştırmak çok önemli. Birazda stres sebebi. Ama senin kolaylıkla halledeceğine eminim

Bence hazır mete kardeşim diye seviyor karnımı bazende vuruyor ya bakalım kardeşinin elbiselerini giymeye çalışıyor benim diyor inşallah hallederim

Yani cok zorlanmadim,ama hic hosuma gitmedi,bir daha olmak istermiyim,kesinlikle hayireldiven takti sonra kendini sıkma dedi,eliyle muayene etti
Allah güç kuvvet versin caniminşallah cok kolay bir doğumun olur
Meliss85 canim maşallah gelisimi cok güzel prensesin evet bu ara aktif degilsin yoklugun belli ama begeni bildirimlerinden anliyorum buralarda oldugunu genede cok ihmal etme merak ederizzz canim
Valla kuzum inan ki okumaya calisiyorum,hepinizi cok merak ediyorum,bazen yarim kaliyor,nerde kaldığımı sayfalar karisiyor

ffestinalente canim cok gecmis olsun,bende senin haftandayken cok mide yanmasını yaşadım,ama hic ilac almadim,her defasinda buzdolabından 3 uydum soguk süt içtim,bana iyi geldi,sende dene inşallah şifan olur

Sütüm az gelir diye düşünme canım gelir inşallah hemen geldi benimki
İyi düşün iyi olsun
Bebek karnımdan çıkınca ben ameliyattayken daha bebeği çıplak üzerime koyup emzirdiler
Cnm senin dogumun basladigi icin sutun hemen gelmis. Sezeryan da olsan vucudun dogum surecine baslamisti. Planli sezaryende 3-5gun gelmiyor malesef, keske gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…