- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.681
Ben 71 kg ile başladım simdi tartıldım 78.30kg olmusumKilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Bence garip bir sey yok bahar bak ben ilk bebegimi de bu sicaklarda dogurmustum ve sirf mama vermeyelim emsin diye sutum bol gelene kadar bebegin sıcakta kan şekeri düştü, düştükçe daha cok uyudu ve sarılık oldu bu sefer akillandim mama koydum çantamahic süt konusunda takintili degilim biliyomusn cnm niye bende bilmiyorum.sorun bende mi acaba diyorum. Hamilelign en basindan beri ya sutum gelmesse yada ya emmezse diye korkum endisem hic olmadi hala yokniye bende bilmiyorum.
Hangi marka aldin cnmBence garip bir sey yok bahar bak ben ilk bebegimi de bu sicaklarda dogurmustum ve sirf mama vermeyelim emsin diye sutum bol gelene kadar bebegin sıcakta kan şekeri düştü, düştükçe daha cok uyudu ve sarılık oldu bu sefer akillandim mama koydum çantama
Ben ilk bebegimde golden goat kullanmıştım ama simdi baby goat aldim. Gida dedektifi diye bi hesap var instada gördün mu bilmiyorum o bi zaman mama karşılaştırması yapti cok marka arasinda vitamin mineral filan anlaminda ve en yuksek deger baby goat çıktı. Her ikisi de pastorize keçi sütünden oluşuyor. Ben cok memnundum golden goattan daHangi marka aldin cnm
42 yle basladim 51imKilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Hafiflemesine sevindim bi süre böyle devam edicek sanırım benimde ara ara tekrarlıyo doğuma hazırlıyor bizi bebişlerimiz yavastanİyiyim canim sancilar sadece hafif regli agrisina döndü ama
Doğumun muhtemelen gerçekleşmiştir, sağlıkla kucagına al inşAllah yavrunu güzel haberlerini bekliyoruz canımİyiyiz cnm su ama bekle dedi doktor yarın sabah olcak sezaryen
50 ile basladım 56.200 düm 2 gün önceKilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Kaşıntı bende de var kızıma hamileyken de vardi doktora gitmiştim cildiyeye bile gittim vicudum sut uretmeye başladığı için hormonlardan olduğunu söylemişti doktor emzirmeyi brakinca da kaşintim geçmiştiGünaydınlar kızlarr bu ara giremedim hiç gece bi bakayım dedim mesajları bıtıremeden uyuya kalmısım nasılsınızzz herkes iyi mii var mı doğum yapann valla gun ıcınde bile aklımdasını varmı . Doguma gıden diye . Benimde annemler geldi biraz temizliğe giriştik bebişin dolabı cantası vs hazırlıgıyla ugrastık hep . Mide yanması bende cok cektim suan ona razıyımmm çünkü bir kaşıntı belasıyla uğrasıyorm hiç yaşayan var mı bilgisi olan var mı goggle kolestaz dıye bıseyden bahesıdyo falan endişelendirdi beni cok
2 gündür bende de var geceleri oluyo ama aşırı değil. Bende doktorunun dediği gibi duymustum canımKaşıntı bende de var kızıma hamileyken de vardi doktora gitmiştim cildiyeye bile gittim vicudum sut uretmeye başladığı için hormonlardan olduğunu söylemişti doktor emzirmeyi brakinca da kaşintim geçmişti
Bunda yine iyi sadece kaşıntı kızımda komple kabarıyordum kocaman kocaman kabarmalar kizariklar oluyordu2 gündür bende de var geceleri oluyo ama aşırı değil. Bende doktorunun dediği gibi duymustum canım
Kolestaz kanda cıkıyo diye biliyorum canım bi hemogram baktır. Kaşıntı oldugunu belirterek. İsilik gibi mi oluyor nokta nokta elinde falan ? Benimde aksamları yeni yeni başladı bende arkadasın yazdıgı gibi vücudun süt ürettiği için hormonal bi durum diye biliyorum. Umarım gecer kısa süredeGünaydınlar kızlarr bu ara giremedim hiç gece bi bakayım dedim mesajları bıtıremeden uyuya kalmısım nasılsınızzz herkes iyi mii var mı doğum yapann valla gun ıcınde bile aklımdasını varmı . Doguma gıden diye . Benimde annemler geldi biraz temizliğe giriştik bebişin dolabı cantası vs hazırlıgıyla ugrastık hep . Mide yanması bende cok cektim suan ona razıyımmm çünkü bir kaşıntı belasıyla uğrasıyorm hiç yaşayan var mı bilgisi olan var mı goggle kolestaz dıye bıseyden bahesıdyo falan endişelendirdi beni cok
Oyy çok az kalmıs kavusmanızaGünaydın kızlarrşafak 6
Hadi ya kabarıklık yok bende de şükürBunda yine iyi sadece kaşıntı kızımda komple kabarıyordum kocaman kocaman kabarmalar kizariklar oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?