- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 43
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.701
Sen yinede doktoruna söyle canım be olur ne olmaz bildigisi olsunHadi ya kabarıklık yok bende de şüküro oldumu kolestazdan şüpheleniyolar bide. Benimde kız bebegim ilk gebelik bende korktum kasıntı baslayınca ama şükür çok degil geceleri oluyo el bide ayakta
Oh çok şükür. Rabbim bidaha tekrarlatmasın canımKızlar biz de birazdan çıkacağız hastaneden kızımla
Düşmüş sarılığımızzaten çok yüksek çıkmamıştı da bebek küçük olduğu için yatış yaptılar ilerlememesi için
Kontrolüm var yakında soyluycem mutlaka canımSen yinede doktoruna söyle canım be olur ne olmaz bildigisi olsun
Aminn canım sağolOh çok şükür. Rabbim bidaha tekrarlatmasın canım
Ben son 10 gündür tartılara küstümKilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Bence gayet iyi cnm kabızlık varsa haslanmiş mısır hoşaf iyi oluyorBen son 10 gündür tartılara küstüm53le başladım 63 ü gördüm en son. Tuvalete çıkamadım için tartılmıyorum artık. Normalde hiç böyle sorunlar yaşamam ama son aylarda normal diyorlar
Kızlar biz de birazdan çıkacağız hastaneden kızımla
Düşmüş sarılığımızzaten çok yüksek çıkmamıştı da bebek küçük olduğu için yatış yaptılar ilerlememesi için
Kızlar boyumdan büyük bir işe giriştim. Hamile çekimimiz var bugün ve ben aşırı heyecan yaptım hdjdjs
Düğün fotosu bile çektirmemiş insanlarız, düğünde yapmadık zaten. Bu işleri hiç sevmem ama gelecekte pişman olmamak adına Buluta da anısı kalsın diye girdim bu işe ama pişman olucam gibi.
Ya güzel olmazsa heryerim ödem
Tahlill istedi saglık ocagında yaptır dedi Çarşamba onla randevumuz var zatne sonculara bakalım dedi burdan bısey dıyemedı yaniÖneride bulundu mu doktor yoksa oda normal deyip çekeceksin statüsünde olan birşey miymiş
Değişik değişik şeyler var yaaa cidden sağlıkla zamanında kolaylıkla doğuralım som dönemler hiç çekilmiyor
Bende okadwr arastırdımkii kolestaz denen seyden bahsedıyosumuz sızde sanırım karacagırrdekı enzımlerle alakalı bişey sanırım . Umarım alerjıktırde kolestaz değildir o beni korkutuyor birsürü etkisi var erken dogum falan filan zaten pinğirikli bir döneme girdikGeçmiş olsun bende kaşıntıdan muzdaribim. Öncelikle acile gidip bi karaciğer değerlerinize baktırın karaciğer değerleri normalse alerjik bişey olabilir bana dr allerset verdi onu içince düzeliyor üç dört gün etkisi devam ediyor sonra tekrar kaşıntı başlıyor doğuma kadar böyle devam edecek sanırım hamileliğe alerjim var resmen
Bende +6 gidiyorum inşallah cok almam alırsakta amannn bebıslerımız ve bız ıyı olalımdaKilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Ahh ben varım ben yalnız değilsin doğumdan sonra sıcaklatla beraber terleyip en az 10 kilosu gidecek sütle iştah artıyormuş ama aynı zamanda enerjide harcıyormuşuz haddinden fazla yemezsek vermeye devam ederiz ☺Hepiniz çok iyi kilolar almışsınız Bence kilolarınızın hiç dert edinmeyin lütfen Ben 66 ile başladım ve şu anda 92 kiloyum Daha ne kadar alacağım doğuma kadar bilmiyorumtam bir fil oldum bu arada
Biran once toparlanir insallah cnm, dualarim seninle. Rabbim acil şifalar versin yavruna, sana da dayanma gucu versin. Gelip gececek insallahCanım yatıyor hala ilk gediğine göre daha iyiydi dün hergün gidiyorum anne sütü veriyorlar onu götürüyorum doktor bekleyip göreceğiz diyor sadece
İnşallaj canım inşallah okadar zor bişeykiKolestaz kanda cıkıyo diye biliyorum canım bi hemogram baktır. Kaşıntı oldugunu belirterek. İsilik gibi mi oluyor nokta nokta elinde falan ? Benimde aksamları yeni yeni başladı bende arkadasın yazdıgı gibi vücudun süt ürettiği için hormonal bi durum diye biliyorum. Umarım gecer kısa sürede
Canım cok geriye gıdıp okuyamadım sanırım doğum yapmışsın gözünn aydın umarım ıkınızde çok iyisinizdirKızlar biz de birazdan çıkacağız hastaneden kızımla
Mısırı duymamıştım canım deneyeyim bi zaten bende bi rahatlık ki sorma hiç beslenmemi falan değiştirmedim bugün hoşaftan başlayayımBence gayet iyi cnm kabızlık varsa haslanmiş mısır hoşaf iyi oluyor
Kız bacım Biz ağır yaşamlardaki laşanta olduk çıktık ya Allah bizi bildiği gibi yapsın e mi İnşallah doğumdan sonra emzirirken kolay bir şekilde veririz Başka diyecek bir şey bulamıyorumAhh ben varım ben yalnız değilsin doğumdan sonra sıcaklatla beraber terleyip en az 10 kilosu gidecek sütle iştah artıyormuş ama aynı zamanda enerjide harcıyormuşuz haddinden fazla yemezsek vermeye devam ederiz ☺
Çok özel ve güzel zamandasın olur merak etme canım, ben ilkinde yaptırmayınca bunda da yaptrmadım ya gönlü kalır fln ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?