2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hadi ya kabarıklık yok bende de şükür o oldumu kolestazdan şüpheleniyolar bide. Benimde kız bebegim ilk gebelik bende korktum kasıntı baslayınca ama şükür çok degil geceleri oluyo el bide ayakta
Sen yinede doktoruna söyle canım be olur ne olmaz bildigisi olsun

Kilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Ben son 10 gündür tartılara küstüm 53le başladım 63 ü gördüm en son. Tuvalete çıkamadım için tartılmıyorum artık. Normalde hiç böyle sorunlar yaşamam ama son aylarda normal diyorlar

Ben son 10 gündür tartılara küstüm 53le başladım 63 ü gördüm en son. Tuvalete çıkamadım için tartılmıyorum artık. Normalde hiç böyle sorunlar yaşamam ama son aylarda normal diyorlar
Bence gayet iyi cnm kabızlık varsa haslanmiş mısır hoşaf iyi oluyor

Kızlar boyumdan büyük bir işe giriştim. Hamile çekimimiz var bugün ve ben aşırı heyecan yaptım hdjdjs

Düğün fotosu bile çektirmemiş insanlarız, düğünde yapmadık zaten. Bu işleri hiç sevmem ama gelecekte pişman olmamak adına Buluta da anısı kalsın diye girdim bu işe ama pişman olucam gibi.

Ya güzel olmazsa heryerim ödem

Yaaa çok sevindim geçmiş olsun canım benim

K Kmsemkimim sağlıkla almışsındır inşallah bebeğini canım güzel haberlerini bekliyoruz

Çok özel ve güzel zamandasın olur merak etme canım, ben ilkinde yaptırmayınca bunda da yaptrmadım ya gönlü kalır fln ilerde

Ayy az kilo almışsınız hepiniz maşallah yaaa
Ben hele ben valla aldım başımı gidiyorum 60 ile başlayıp 74 oldum boyda 1.70 her gören hamile olduğun belli değil desede ortada bir 14 kilo var biliyorum hepsi kilo değil bir çoğunun doğumdan sonra gideceğini biliyorum ama ben çok tatlı düşkünüyüm yemek normal yiyorum ahh birde meyve hamileliğim resmen meyveyle geçiyor umarım tek değilimdir hepiniz 10 kilodan az almışsınız kendimi kötü hissettim

Tahlill istedi saglık ocagında yaptır dedi Çarşamba onla randevumuz var zatne sonculara bakalım dedi burdan bısey dıyemedı yani
Bende okadwr arastırdımkii kolestaz denen seyden bahsedıyosumuz sızde sanırım karacagırrdekı enzımlerle alakalı bişey sanırım . Umarım alerjıktırde kolestaz değildir o beni korkutuyor birsürü etkisi var erken dogum falan filan zaten pinğirikli bir döneme girdik Vallahi en zor zamanını yasıyorum bende hamileliğin okadar mide yanması gaz sancısı cektimm onlara bile razıyım suan dusunun
Kilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Bende +6 gidiyorum inşallah cok almam alırsakta amannn bebıslerımız ve bız ıyı olalımda

Hepiniz çok iyi kilolar almışsınız Bence kilolarınızın hiç dert edinmeyin lütfen Ben 66 ile başladım ve şu anda 92 kiloyum Daha ne kadar alacağım doğuma kadar bilmiyorum tam bir fil oldum bu arada
Ahh ben varım ben yalnız değilsin doğumdan sonra sıcaklatla beraber terleyip en az 10 kilosu gidecek sütle iştah artıyormuş ama aynı zamanda enerjide harcıyormuşuz haddinden fazla yemezsek vermeye devam ederiz ☺

Canım yatıyor hala ilk gediğine göre daha iyiydi dün hergün gidiyorum anne sütü veriyorlar onu götürüyorum doktor bekleyip göreceğiz diyor sadece
Biran once toparlanir insallah cnm, dualarim seninle. Rabbim acil şifalar versin yavruna, sana da dayanma gucu versin. Gelip gececek insallah

İnşallaj canım inşallah okadar zor bişeyki Evet canım kanda cıkıyor persembe yaptırdım aslında saglık ocagı rutin gözlem amaclı tahlil yaptı. Alt ast degerıne bakcaz sanıırım. Hayır canım ne isilik ne kabarıklık hiçbişey yok sadece kuru kasıntııı böyle ama heryerrim

Canım cok geriye gıdıp okuyamadım sanırım doğum yapmışsın gözünn aydın umarım ıkınızde çok iyisinizdir

Kız bacım Biz ağır yaşamlardaki laşanta olduk çıktık ya Allah bizi bildiği gibi yapsın e mi İnşallah doğumdan sonra emzirirken kolay bir şekilde veririz Başka diyecek bir şey bulamıyorum

Çok özel ve güzel zamandasın olur merak etme canım, ben ilkinde yaptırmayınca bunda da yaptrmadım ya gönlü kalır fln ilerde

İşte bende ikincide yaptırırsam Bulut üzülür diye yaptırmaya karar verdim. Normalde sadece doğum anı fotosu çektirecektik. Nasıl olduysa hamile doğum anı ve sonrasında yenidoğan konsept ve aile fotosu olarak anlaştık hdjdjdjdj birtek taburcu fotosu almadık oda zaten cidden uygun değil bize diye. Doğumdan sonra bebeğime odaklanmak istiyorum birde hastahanede süslenmeyle uğraşamam diye düşündük. Bende ilkinde yaptırmasam ikincide yaptırmazdım. Ne kadar adil bir annesin maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…