- 10 Aralık 2022
- 606
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.721
Öylee düşünme canıım eminimm cok guzel olacaktırr. Bir can taşıyoruzz herseyımız heryerımız değiştii elbette eski halimiz yok bununda guzelliği burda ilerdde bebiş görsün anlatırsın annen böyle ödemlerle dolu dolu anı olsun sana diye cekimler yaptı dşyeKızlar boyumdan büyük bir işe giriştim. Hamile çekimimiz var bugün ve ben aşırı heyecan yaptım hdjdjs
Düğün fotosu bile çektirmemiş insanlarız, düğünde yapmadık zaten. Bu işleri hiç sevmem ama gelecekte pişman olmamak adına Buluta da anısı kalsın diye girdim bu işe ama pişman olucam gibi.
Ya güzel olmazsa heryerim ödem
Kuru siyah erik oluyor ya cnm biraz ekşi onun da hoşafı baya etkiliMısırı duymamıştım canım deneyeyim bi zaten bende bi rahatlık ki sorma hiç beslenmemi falan değiştirmedim bugün hoşaftan başlayayım
Çok güzel olacak annesiKızlar boyumdan büyük bir işe giriştim. Hamile çekimimiz var bugün ve ben aşırı heyecan yaptım hdjdjs
Düğün fotosu bile çektirmemiş insanlarız, düğünde yapmadık zaten. Bu işleri hiç sevmem ama gelecekte pişman olmamak adına Buluta da anısı kalsın diye girdim bu işe ama pişman olucam gibi.
Bende çekim için geç kalanlardanım 33 bitmişti ödemlenmiştim çoktan. Ama konseptler o kadar güzeldi ki hiç takılmadım ödeme falan. fotoğrafçıdan shoplu halini bekliyorum onlardan umutluyumKızlar boyumdan büyük bir işe giriştim. Hamile çekimimiz var bugün ve ben aşırı heyecan yaptım hdjdjs
Öylee düşünme canıım eminimm cok guzel olacaktırr. Bir can taşıyoruzz herseyımız heryerımız değiştii elbette eski halimiz yok bununda guzelliği burda ilerdde bebiş görsün anlatırsın annen böyle ödemlerle dolu dolu anı olsun sana diye cekimler yaptı dşye
AhahahKız bacım Biz ağır yaşamlardaki laşanta olduk çıktık ya Allah bizi bildiği gibi yapsın e mi İnşallah doğumdan sonra emzirirken kolay bir şekilde veririz Başka diyecek bir şey bulamıyorum
Ben 10 kilo aldım kilo alımım durdu sanki.Doğurmak üzereyim gören 7 aylık sanıyorAhahahkız burda 4 kiloları 6 kiloları duyunca bir kalbime indi ama neyse hallederiz inşallah yaa inanıyprum eski kiloma döneceğime
Bende çekim için geç kalanlardanım 33 bitmişti ödemlenmiştim çoktan. Ama konseptler o kadar güzeldi ki hiç takılmadım ödeme falan. fotoğrafçıdan shoplu halini bekliyorum onlardan umutluyum
Sana önerim pozlarını duygulu vermeye çalış donuk çıkma sonra, bir de yan profilden ödem belli olmuyor hiç. Bizim pozların düğün çekimi gibi romantik oldu aşk çocuğuyum ben diye bağırıyor göbeğim
Ben şahsen inanmıyorum ama işte bir ümit etrafındakilerin hepsi beni kandırmaya çalışıyor verirsin verirsin doğumdan sonra merak etme diye Bir de sıcaktan artık böyle var ya takatim kalmıyor nefesim kesiliyor tahammülsüzleşiyorum bir yumrukla buraları yıkmak istiyorumAhahahkız burda 4 kiloları 6 kiloları duyunca bir kalbime indi ama neyse hallederiz inşallah yaa inanıyprum eski kiloma döneceğime
Ahahahkız burda 4 kiloları 6 kiloları duyunca bir kalbime indi ama neyse hallederiz inşallah yaa inanıyprum eski kiloma döneceğime
Tesekkür ederim deneyiminizi paylastignz icin bende ilk cocuk ama sizin gibi dusunuyorum kesinlikle . Gunlerimiz ayni 1 gun var aramizda. Gun verildi mi size? Normal dogum muBence garip bir sey yok bahar bak ben ilk bebegimi de bu sicaklarda dogurmustum ve sirf mama vermeyelim emsin diye sutum bol gelene kadar bebegin sıcakta kan şekeri düştü, düştükçe daha cok uyudu ve sarılık oldu bu sefer akillandim mama koydum çantama
Âmin canim.hepimiz saglikla alalimOyy çok az kalmıs kavusmanızasağlıkla al kucagına yavrunu canım
Maşallah kızKilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Ben çok istemiştim de eşim istemedi çektiremedik sonra iş yerindeki kadın arkadaşları gaza getirmiş çocuğunz ilerde sorar diye bu sefer de ben dedim yoooo şiştim bu şekilde olmazKızlar boyumdan büyük bir işe giriştim. Hamile çekimimiz var bugün ve ben aşırı heyecan yaptım hdjdjs
İnşallah Benimkide durmuştur 14 kiloda kalır ve doğurur dicem ama daha önümde var benide gören inanmıypr son ayım olduğuna boyum uzun ama yinede hayatımda görmediğim kilolara geldim insan etkileniyorBen 10 kilo aldım kilo alımım durdu sanki.Doğurmak üzereyim gören 7 aylık sanıyor
İnan bak inanmak başarmanın yarısıdır bak ilk 10 günde rahat 10 kiloya yakını gidecek göreceksin 40 ımız öıktığında yarosını vermiş olacaksın sonrası zamanla olacak inşallah ☺Ben şahsen inanmıyorum ama işte bir ümit etrafındakilerin hepsi beni kandırmaya çalışıyor verirsin verirsin doğumdan sonra merak etme diye Bir de sıcaktan artık böyle var ya takatim kalmıyor nefesim kesiliyor tahammülsüzleşiyorum bir yumrukla buraları yıkmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?