2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öylee düşünme canıım eminimm cok guzel olacaktırr. Bir can taşıyoruzz herseyımız heryerımız değiştii elbette eski halimiz yok bununda guzelliği burda ilerdde bebiş görsün anlatırsın annen böyle ödemlerle dolu dolu anı olsun sana diye cekimler yaptı dşye

Çok güzel olacak annesi

Bende çekim için geç kalanlardanım 33 bitmişti ödemlenmiştim çoktan. Ama konseptler o kadar güzeldi ki hiç takılmadım ödeme falan. fotoğrafçıdan shoplu halini bekliyorum onlardan umutluyum

Sana önerim pozlarını duygulu vermeye çalış donuk çıkma sonra, bir de yan profilden ödem belli olmuyor hiç. Bizim pozların düğün çekimi gibi romantik oldu aşk çocuğuyum ben diye bağırıyor göbeğim

Eklentiler

• C49970F3-8CBE-4AD9-9509-27886C449E7C.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 122
  • 7467B7B3-0992-473F-8541-6AB28DEFB85D.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 124

İstediğim gibi kıyafetler bulamadım o biraz canımı sıktı ama olduğu kadarıyla napayım

Kız bacım Biz ağır yaşamlardaki laşanta olduk çıktık ya Allah bizi bildiği gibi yapsın e mi İnşallah doğumdan sonra emzirirken kolay bir şekilde veririz Başka diyecek bir şey bulamıyorum
Ahahah kız burda 4 kiloları 6 kiloları duyunca bir kalbime indi ama neyse hallederiz inşallah yaa inanıyprum eski kiloma döneceğime

Çok güzel olmuşlar

Bende shoplara güveniyorum valla jdjsks
Dış çekim güzel biz stüdyo yapıcaz mecbur hem çok şişim hem de inanılmaz sıcak. Şöyle olsun istiyorum ben daha doğal halimizle.

Eklentiler

• IMG_0531.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_0528.webp
    15 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_0530.webp
    19 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_0527.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_0529.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 118
Ahahah kız burda 4 kiloları 6 kiloları duyunca bir kalbime indi ama neyse hallederiz inşallah yaa inanıyprum eski kiloma döneceğime
Ben şahsen inanmıyorum ama işte bir ümit etrafındakilerin hepsi beni kandırmaya çalışıyor verirsin verirsin doğumdan sonra merak etme diye Bir de sıcaktan artık böyle var ya takatim kalmıyor nefesim kesiliyor tahammülsüzleşiyorum bir yumrukla buraları yıkmak istiyorum

Dönücez tabii kız bir hepimiz doğuralım diyet grubu açarızzz topluca doğurduk birde topluca kiloları veririz fit analar olarak yolumuza devam ederiiiizzz

Tesekkür ederim deneyiminizi paylastignz icin bende ilk cocuk ama sizin gibi dusunuyorum kesinlikle . Gunlerimiz ayni 1 gun var aramizda. Gun verildi mi size? Normal dogum mu

ffestinalente canisii senin gibi cool bir insana bu telaşı yakistiramadim sen kii bize pozitifligi dibine kadar yasatansin nedir bu panik aaaa bence hayatta bir gelinken birde hamileyken insan hep guzeldir ya. Bunlarin kendine özel büyüsü var anı kalcak bulut beye harikaa sizede öyle. Cok iyi dusunmussunuz. Sen bol bol gülümsee

Ben çok istemiştim de eşim istemedi çektiremedik sonra iş yerindeki kadın arkadaşları gaza getirmiş çocuğunz ilerde sorar diye bu sefer de ben dedim yoooo şiştim bu şekilde olmaz

Ben 10 kilo aldım kilo alımım durdu sanki.Doğurmak üzereyim gören 7 aylık sanıyor
İnşallah Benimkide durmuştur 14 kiloda kalır ve doğurur dicem ama daha önümde var benide gören inanmıypr son ayım olduğuna boyum uzun ama yinede hayatımda görmediğim kilolara geldim insan etkileniyor

İnan bak inanmak başarmanın yarısıdır bak ilk 10 günde rahat 10 kiloya yakını gidecek göreceksin 40 ımız öıktığında yarosını vermiş olacaksın sonrası zamanla olacak inşallah ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…