- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.741
Evet evet kesinlikle birbirimizi gazlayıp kiloları vereceğiz veremezsekte canımız sağ olsunDönücez tabii kız bir hepimiz doğuralım diyet grubu açarızzz topluca doğurduk birde topluca kiloları veririz fit analar olarak yolumuza devam ederiiiizzz
12 ideal benceSIz hepiniz zayifsiniz yaa az kilo almissiniz askolsun beraber cikmistk bu yola ama siz hep dikkat etmissnz kendinize darildim suan78le kaldim 2 haftadir 90a sabitlendim. Oylede doguma girecegim sanirim. 12 de ideal bence
Evet canım bir haftalık olduk bugün sağolCanım cok geriye gıdıp okuyamadım sanırım doğum yapmışsın gözünn aydın umarım ıkınızde çok iyisinizdir
Valla canım bebekle uğraşmaktan haddinden fazla yemeğe zamanım kalmıyo hayatımı idame ettirecek kadar yiyebiliyorum kaç gündürAhh ben varım ben yalnız değilsin doğumdan sonra sıcaklatla beraber terleyip en az 10 kilosu gidecek sütle iştah artıyormuş ama aynı zamanda enerjide harcıyormuşuz haddinden fazla yemezsek vermeye devam ederiz ☺
Ahh ne güzel işte ben ilk aydan korkuyorum annem yanımda olacak yedirmek isteyecek beni süt olsun diye onun haricinde tek kaldığımda eminim yemek yapmaya vaktim bile olmaz atıştırırım sadeceValla canım bebekle uğraşmaktan haddinden fazla yemeğe zamanım kalmıyo hayatımı idame ettirecek kadar yiyebiliyorum kaç gündür
Annesi yanında olanlar şanslıAhh ne güzel işte ben ilk aydan korkuyorum annem yanımda olacak yedirmek isteyecek beni süt olsun diye onun haricinde tek kaldığımda eminim yemek yapmaya vaktim bile olmaz atıştırırım sadece
Eczanelerde var mi yoksa internetten mi aldın? Sarılık konusu gecmis mama konusu gecmis . Ben de almamistim emmezse hastanede ilk veriyorlar ablamdan oyle hatırlıyorum sonra mama aliriz diye düşünmüştüm de henüz almadım.Ben ilk bebegimde golden goat kullanmıştım ama simdi baby goat aldim. Gida dedektifi diye bi hesap var instada gördün mu bilmiyorum o bi zaman mama karşılaştırması yapti cok marka arasinda vitamin mineral filan anlaminda ve en yuksek deger baby goat çıktı. Her ikisi de pastorize keçi sütünden oluşuyor. Ben cok memnundum golden goattan da
Ayy deme öyle yalnız değilsin dimi kardeşin yanındadır inşallah canım üzüldüm annenin gitmesineAnnesi yanında olanlar şanslı
Hahaha bencede yaa 4 kilo nedir 3 kilosu bebis zaten ah ah
Kayınvalidem üst katımda oturuyor da onun kendisine hayrı yok canımAyy deme öyle yalnız değilsin dimi kardeşin yanındadır inşallah canım üzüldüm annenin gitmesinekayınvaliden filan var mı onlar gelse bari
Anladım canım bu kadar yakın olupta faydası olmayanlara sinir oluyorum bari bir kap yemek getirse hergün ama ne yapacaksınKayınvalidem üst katımda oturuyor da onun kendisine hayrı yok canımhele ben doğurdum iyice hasta oluyo her gün ayrı bir şikayeti çıkıyo
O yüzden kendi başımızın çaresine bakıyoruz kızımla
Kardeşim erkek zaten canım bi faydası olmazdı bana gitti zaten o da çoktan
Aynen ya hatta daha fazla suyu eşi filan derken daha fazla olması lazım bence zayıflamış bileHahaha bencede yaa 4 kilo nedir 3 kilosu bebis zaten ah ah
Bende 57 ile başladım 63 üm şuan, tek bebek aldı sanırımKilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Aboooo bende varım bende 54-55 gibi hamile kaldım şu an en son 83 olmuştumKız bacım Biz ağır yaşamlardaki laşanta olduk çıktık ya Allah bizi bildiği gibi yapsın e mi İnşallah doğumdan sonra emzirirken kolay bir şekilde veririz Başka diyecek bir şey bulamıyorum
Kız 70 le kaldım kustum 65 oldum geri 74 oldum yani totalde 9 kilo
Masallah cnm ultrasonda değerli asistanına soylerken aklında tut FL degerini 7 ile çarpınca boy çıkıyor ortayaDoktordan geldik 2500 g civariymis (benim dr asla net kg boy soylemiyor) kanala girmemis henuz bi sikinti olmazsa 39. Haftayi beklerim almam dedidun gece o kadar kasilmam karin agrim oldu sabah kalktim hicbisey yok nst de en ufak bi sanci bile cikmadi.
Eki Görüntüle 3273475
Amin canım Allah razı olsunBiran once toparlanir insallah cnm, dualarim seninle. Rabbim acil şifalar versin yavruna, sana da dayanma gucu versin. Gelip gececek insallah
Aynen öyle canım hiç faydası olmadı bana bu kadarını beklemiyordumAnladım canım bu kadar yakın olupta faydası olmayanlara sinir oluyorum bari bir kap yemek getirse hergün ama ne yapacaksın
Anneler güclüdür Rabbim o gücü veriyor bak neleri atlattın halledersin sen Rabbim dağına göre kar verir herzaman ben buna inanıyorum sende o kuvvet var ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?