2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
SIz hepiniz zayifsiniz yaa az kilo almissiniz askolsun beraber cikmistk bu yola ama siz hep dikkat etmissnz kendinize darildim suan 78le kaldim 2 haftadir 90a sabitlendim. Oylede doguma girecegim sanirim. 12 de ideal bence
12 ideal bence Vizeci06 bizi bitirdi 4 kilo almış bence o normal değil biz normaliz

Valla canım bebekle uğraşmaktan haddinden fazla yemeğe zamanım kalmıyo hayatımı idame ettirecek kadar yiyebiliyorum kaç gündür

Valla canım bebekle uğraşmaktan haddinden fazla yemeğe zamanım kalmıyo hayatımı idame ettirecek kadar yiyebiliyorum kaç gündür
Ahh ne güzel işte ben ilk aydan korkuyorum annem yanımda olacak yedirmek isteyecek beni süt olsun diye onun haricinde tek kaldığımda eminim yemek yapmaya vaktim bile olmaz atıştırırım sadece

Eczanelerde var mi yoksa internetten mi aldın? Sarılık konusu gecmis mama konusu gecmis . Ben de almamistim emmezse hastanede ilk veriyorlar ablamdan oyle hatırlıyorum sonra mama aliriz diye düşünmüştüm de henüz almadım.

Ayy deme öyle yalnız değilsin dimi kardeşin yanındadır inşallah canım üzüldüm annenin gitmesine kayınvaliden filan var mı onlar gelse bari
Kayınvalidem üst katımda oturuyor da onun kendisine hayrı yok canım hele ben doğurdum iyice hasta oluyo her gün ayrı bir şikayeti çıkıyo
O yüzden kendi başımızın çaresine bakıyoruz kızımla
Kardeşim erkek zaten canım bi faydası olmazdı bana gitti zaten o da çoktan

Anladım canım bu kadar yakın olupta faydası olmayanlara sinir oluyorum bari bir kap yemek getirse hergün ama ne yapacaksın
Anneler güclüdür Rabbim o gücü veriyor bak neleri atlattın halledersin sen Rabbim dağına göre kar verir herzaman ben buna inanıyorum sende o kuvvet var ☺

Doktordan geldik 2500 g civariymis (benim dr asla net kg boy soylemiyor) kanala girmemis henuz bi sikinti olmazsa 39. Haftayi beklerim almam dedi dun gece o kadar kasilmam karin agrim oldu sabah kalktim hicbisey yok nst de en ufak bi sanci bile cikmadi.

Kız bacım Biz ağır yaşamlardaki laşanta olduk çıktık ya Allah bizi bildiği gibi yapsın e mi İnşallah doğumdan sonra emzirirken kolay bir şekilde veririz Başka diyecek bir şey bulamıyorum
Aboooo bende varım bende 54-55 gibi hamile kaldım şu an en son 83 olmuştum

Masallah cnm ultrasonda değerli asistanına soylerken aklında tut FL degerini 7 ile çarpınca boy çıkıyor ortaya

Ya Ama şöyle bir şey var gerçekten istemsizce yeme durumu yani Mesela 10 gün orada dolapta atıyorum işte elma Dursun diyelim yemem Normal şartlarda ama bu halim ne Sanki o yiyecekler beni çağırıyormuş gibiydi 8 ay boyunca bu sebepten ötürü yedim Ve bunu kendime yapmak istemiyorum açlıktan uyuyamama şiddetli mide krampları mide bulantıları hep bundan dolayı yani Yoksa ben de kendimi biliyorum yemem canım

Aynen öyle canım hiç faydası olmadı bana bu kadarını beklemiyordum
Annem geldi gitti bir kere yemeğe çağırmadı ya da bir yemek getirmedi
Hem bebekle uğraş hem yemek yap hem benimle uğraş ev işi falan annem mahvoldu kadın 4 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…