- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.141
Geçmiş olsun sağlıklı olsunda olunda kavuşursun dikkat edin kendinize ki bebis iyi olsunHepinize iyi niyetlerinizden ve dualarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlarım. Allahım bin kere razı olsun. İyi düşüncelerinizin bin katını size versin inşallah. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna. Allahım Bulut kuşuma da şifa versin. 1 hafta 10 gün kadar kalacak dedi doktoru kuvözde. Yaşadığım durum gebelik zehirlenmesiymiş.
Canlarım giremedim. İçimden gelmedi açıkcası. Birazda uyudum, uyandım.
Aslında Bulut kuzum yoğun bakıma girmeseydi herşey müthişti. Ama vardır bunda da bir hayır. Fındık kuzum şimdi orda ben odadayım. Biraz kalbim buruk. Onun öyle yalnız olması hissi kalbimi kırıyor. Sütüm daha gelmedi bende odaklanıp peşine düşemedim ama gelicek gibi. Ay ne yazsam onu da bilmiyorum. Beni merak ettiğinizi bildiğim için yazayım dedim. Ben iyiyim ayağa kalktım yürüyüşlerimi yaptım.
canimmm dogurdun mu sennn deeHepinize iyi niyetlerinizden ve dualarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlarım. Allahım bin kere razı olsun. İyi düşüncelerinizin bin katını size versin inşallah. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna. Allahım Bulut kuşuma da şifa versin. 1 hafta 10 gün kadar kalacak dedi doktoru kuvözde. Yaşadığım durum gebelik zehirlenmesiymiş.
Aslında Bulut kuzum yoğun bakıma girmeseydi herşey müthişti. Ama vardır bunda da bir hayır. Fındık kuzum şimdi orda ben odadayım. Biraz kalbim buruk. Onun öyle yalnız olması hissi kalbimi kırıyor. Sütüm daha gelmedi bende odaklanıp peşine düşemedim ama gelicek gibi. Ay ne yazsam onu da bilmiyorum. Beni merak ettiğinizi bildiğim için yazayım dedim. Ben iyiyim ayağa kalktım yürüyüşlerimi yaptım.
Yaa bu mesaji sabah yazmistim size, tam o sirada doktor geldi alar topar sezaryene aldi beni, tamamlayip gönderemeden. Simdi de silmeden göndermişimKizlar yazamadim dünden beri. Doktor bu bebek yasamaz dayanamaz sancilara deyip durdu dün. Şokum gecmedi hala. Sancim cikinca nabzi düşüyor oğlumun. Açılmam yok. Ama bebegin nabzi sancilarla düştüğü icin normal de gelemeyecek gibi, her turlu sezaryen olacak anlayacaginiz. dünden beri yalvar yakar beklettik, hastanede gözlem altindayiz, saat basi nstye aliyorlar. Birazdan doktorum gelecektir, ben yine aglama krizlerindeyimoğlumu erkenden alacaklar diye kendimi yiyorum. 4 doktora sordurduk benim doktorun kararini nstleri göndererek, ikisi risk göremedim dedi, ikisi benim doktorumu dogru buldu. Kafamiz o kadar karisik ki. Ama yüz doktor
08.08 e birlikte göz kırpıyorduk nasip 7.7.7 yeymişKizlar yazamadim dünden beri. Doktor bu bebek yasamaz dayanamaz sancilara deyip durdu dün. Şokum gecmedi hala. Sancim cikinca nabzi düşüyor oğlumun. Açılmam yok. Ama bebegin nabzi sancilarla düştüğü icin normal de gelemeyecek gibi, her turlu sezaryen olacak anlayacaginiz. dünden beri yalvar yakar beklettik, hastanede gözlem altindayiz, saat basi nstye aliyorlar. Birazdan doktorum gelecektir, ben yine aglama krizlerindeyimoğlumu erkenden alacaklar diye kendimi yiyorum. 4 doktora sordurduk benim doktorun kararini nstleri göndererek, ikisi risk göremedim dedi, ikisi benim doktorumu dogru buldu. Kafamiz o kadar karisik ki. Ama yüz doktor
canimmm dogurdun mu sennn deecok saskinim kuzum yaa ama Bulut iyi olacak hic endiselenme, sütün de gelecek bol bol Allahin izniyle kuvoze almalarinin sebebi ne tam olarak canim, hafta olarak cok kucuk degildi bulutumuz, gebelik zehirlenmesi sebebiyle mi? Tam olarak nasil bir sey oldugunu da bilmiyorum ama bebisin emin ellerde buna eminiz , böyle olmasi gerekiyormus demek ki canımmm, ben de senden bir saat önce doğurdum sezaryenle, hic böyle hayal etmemistim ama rabbim nasibimize böyle yazmis
Her sey cok güzel olacak bitanem insallah iki kisi ciktigimiz evlerimize saglikla 3 kisi olarak döneceğiz08.08 e birlikte göz kırpıyorduk nasip 7.7.7 yeymiş
Kuzu tam olarak nolduğunu anlamadım. Anlayayım anlatacağım.
Canim bak dünden beri çekiyorsun git bence hastahaneye artık Allah korusun ya tansiyonun yükseldiyse , ihmal etmeKızlar sancılarım bugünde devam etti şimdi az var ama bu seferde burnum çok kanadı ilk defa böyle kanadı aklıma kötü şeyler geldi umarım sorun yoktur gerçi hamilelikte burun kanaması normal deniliyor ama yinede bilemedim
Öncelikle hayırlı olsun cnm geçmiş olsun tez vakitte Bulutumuz çıkacak kuvezden, Bulutcum evi hazır görmek istiyor o çıkana kadar herşey hallolur sağ sağlim evinize gidersiniz inşallahHepinize iyi niyetlerinizden ve dualarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlarım. Allahım bin kere razı olsun. İyi düşüncelerinizin bin katını size versin inşallah. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna. Allahım Bulut kuşuma da şifa versin. 1 hafta 10 gün kadar kalacak dedi doktoru kuvözde. Yaşadığım durum gebelik zehirlenmesiymiş.
Hayırlı olsun cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahYaa bu mesaji sabah yazmistim size, tam o sirada doktor geldi alar topar sezaryene aldi beni, tamamlayip gönderemeden. Simdi de silmeden göndermişim
Canım kizlarrr bizi merak ettiniz teşekkür ederizoglumu sezaryenle acil dogurmak zorunda kaldim 37+1 de. Hic hayal ettigim gibi olmadi, ne kapi susumuz vardi ne cikolatamiz, hastane cantamiz da yoktu. Hatta ismimiz de net degildi ama rabbim annelere bir sekilde guc kuvvet veriyor, her sey halloluyor ve evladina o kadar odaklaniyorsun ki ondan baska hicbir seyi gözün görmüyor ismimiz Mete oldu cok şükür iyiyiz bebegim emdi, ama sekeri biraz dustugu icin mama takviyeli ilerliyoruz. 2700 gram dogdu minik oglum cok şükür her sey yolunda ama siz guzel kalpli teyzelerimiz bize dualarinizda yer verirseniz cok seviniriz
Canim benim sağolasın insallah hepimiz saglikla ve vaktinde kucaklarimiza alip buyuturuz yavrularimiziHayırlı olsun cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin insallah cnm sizleri gördükçe bende kendimi daha çok dinler oldum hayırlısıyla zamanında kavuşuruz inşallahCanim benim sağolasın insallah hepimiz saglikla ve vaktinde kucaklarimiza alip buyuturuz yavrularimizi
İnsallah cok daha güzel bir dogum hikayen olur arkadasimAmin insallah cnm sizleri gördükçe bende kendimi daha çok dinler oldum hayırlısıyla zamanında kavuşuruz inşallah
Evet bir arkadaşa olmuştu ama o şu şekilde tarif etmişti ayağa kalktığımda birşeyin aktığını hissediyorum ama akan şey foşur foşur gelmemiş az miktarda gelmişti akışını hissediyordu ve doğum yaptı diğer dediğin bir kağıt her eczanede var mı bilmiyorum bir deneyebilirsinKızlar ya gündüzden beri iç çamaşırım hep ıslak, suyum mu bu yoksa akıntı mı anlayamıyorum. Akıntı olduğunda beyaz renkte hafif kremimsi olurdu orta kısım. Ama gündüzden beri her tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda kocaman ıslaklık var ama normal akıntıdaki beyazlık yok sadece ıslak. Anlayamıyorum. Gece gece içime de kurt düştü. Birisinin daha böyle olmuştu sanki burada ama adını hatırlamıyorum. Bir de eczanelerde kit var denmişti sanırım. Sabahı bekleyip o kitten mi alıp baksam napaam sizce. Çok dışa taşan bişe olmayınca emin de olamıyorum.
Doktor pazartesi alttan muayene etti ve baya derin hissettim dedim ki umarım kese yırtılmaz o kadardı. Off acaba kuruntu mu yapıyorum bilemedim napsam
Canım bence sen bir doktora görün, için rahat eder normalsede, evde tek başına olmaz Allah korusun bebişlerin son haftaları dikkat etmek lazımKızlar sancılarım bugünde devam etti şimdi az var ama bu seferde burnum çok kanadı ilk defa böyle kanadı aklıma kötü şeyler geldi umarım sorun yoktur gerçi hamilelikte burun kanaması normal deniliyor ama yinede bilemedim
Çok geçmiş olsun canım, çok şükür ki durum farkedilip bebiş alındı böyle düşünHepinize iyi niyetlerinizden ve dualarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlarım. Allahım bin kere razı olsun. İyi düşüncelerinizin bin katını size versin inşallah. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna. Allahım Bulut kuşuma da şifa versin. 1 hafta 10 gün kadar kalacak dedi doktoru kuvözde. Yaşadığım durum gebelik zehirlenmesiymiş.
Çok geçmiş olsun canımYaa bu mesaji sabah yazmistim size, tam o sirada doktor geldi alar topar sezaryene aldi beni, tamamlayip gönderemeden. Simdi de silmeden göndermişim
Canım kizlarrr bizi merak ettiniz teşekkür ederizoglumu sezaryenle acil dogurmak zorunda kaldim 37+1 de. Hic hayal ettigim gibi olmadi, ne kapi susumuz vardi ne cikolatamiz, hastane cantamiz da yoktu. Hatta ismimiz de net degildi ama rabbim annelere bir sekilde guc kuvvet veriyor, her sey halloluyor ve evladina o kadar odaklaniyorsun ki ondan baska hicbir seyi gözün görmüyor ismimiz Mete oldu cok şükür iyiyiz bebegim emdi, ama sekeri biraz dustugu icin mama takviyeli ilerliyoruz. 2700 gram dogdu minik oglum cok şükür her sey yolunda ama siz guzel kalpli teyzelerimiz bize dualarinizda yer verirseniz cok seviniriz
Festi hepsi gececek hersey yoluna girecek icini ferah tut. Bulut orda yalniz dusuncesine girme onun icin en guvenli yerde oyle dusun. Sutun de gelir daha sezaryende hemen gelmeyebiliyor. Sen moralini yuksek tut hersey guzel olacakHepinize iyi niyetlerinizden ve dualarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlarım. Allahım bin kere razı olsun. İyi düşüncelerinizin bin katını size versin inşallah. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna. Allahım Bulut kuşuma da şifa versin. 1 hafta 10 gün kadar kalacak dedi doktoru kuvözde. Yaşadığım durum gebelik zehirlenmesiymiş.
O ağrı bende var dün gündüz ve gece vurdu bazen uykumdan uyandığjmda hissediyorum belim çok ağrıyor aralıklı mı oluyor o önemli yoksa sürekli devam eden bir ağrı mı yarına randevum varsa gün içinde kendini takip et dayanılmaz duruma gelirse gidersin bence hemenGünaydın Kızlar, karnımda regli ağrısı gibi hafif bir ağrı var, gece boyu vardı. Normalde yarın randevu almıştım. Bu şekilde yarına kadar gider mi bilmiyorum. Acaba bugünden gitsem mi diye düşünüyorum. Su veya nişan veya kasılma yok, bazen kaldığımda bazen karnımda bazen belimde regli ağrısı var. Bu şekilde dr giden var mı?
Benim vardi dun nst de 100leri goren sancilarda vardi ama dr onemsemedi. Duzensiz diye herhalde. Su anda bile regl agrisi varGünaydın Kızlar, karnımda regli ağrısı gibi hafif bir ağrı var, gece boyu vardı. Normalde yarın randevu almıştım. Bu şekilde yarına kadar gider mi bilmiyorum. Acaba bugünden gitsem mi diye düşünüyorum. Su veya nişan veya kasılma yok, bazen kaldığımda bazen karnımda bazen belimde regli ağrısı var. Bu şekilde dr giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?