- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.101
Birde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
Temmuz annelerinde bunu yaşayanlar vardı doktora götürmüşlerdir herhalde ama bebeklerde idrarda kan görülme oluyormuş herhalde birde alerji belirtisi olabilir sizin yediğiniz birşey sütünüzden ona geçiyor ona da baktırmanız lazım süt ürünleri yemeyin mesela en çok süt ürünlerine alerji çıkıyorBirde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
Bunun içinde duydukları kimyon ve rezene çayı için birde bestlak mı ne bir damla kullanmışlar hep ama araştırın yineKızlar bugün krizlerdeyiz 3 gün iyiydik bugün krizlerdeyiz 3 gün gaz kaka baya yaptı sütüm dün verdiğimden beri kaka yapmadi gaz sorunumuz oldu neler yapıyorsunuz gaz çıkarmak icin
Bebeğin cinsiyeti ne? Kız bebeklerde normal olduğunu söyledi çocuk doktoru. Ama benim içim rahat etmezdi 24 saat ulaşabilmek isterim çocuk doktoruna yaBirde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
Bebeğini yumuşak bir yere yatır canım bacaklarıni bisiklet pedalı çevirircesine hareketleri şeklinde oynat bir diğeri ikisini bileginden tut hafifçe karnina bastırır gibi yap bir diğeri gobegine dairesel masaj yap bacaklarından saga sola hareket ettir ikili birlikte cookta bu hareketler fayda etmezse yemene icmene dikkat et ve bi dr a git sana süte karışan gaz ilacı verir onu kullanırsın benim kızımda cok emerdi ve gazliydi dr her ihtimale karşı bana bir gaz ilacı ve damla yazmıştıKızlar bugün krizlerdeyiz 3 gün iyiydik bugün krizlerdeyiz 3 gün gaz kaka baya yaptı sütüm dün verdiğimden beri kaka yapmadi gaz sorunumuz oldu neler yapıyorsunuz gaz çıkarmak icin
Gözün aydın canım sağlıklı uzun ömürleri olsun bebisimizinKızlar ben doğum yaptımbaya ağrılarım vsr toparlanınca yazacağım inşallah
Gozun aydın Allah anali babali büyütsünKızlar ben doğum yaptımbaya ağrılarım vsr toparlanınca yazacağım inşallah
Hayırlı olsun Allah sağlıkla Analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar ben doğum yaptımbaya ağrılarım vsr toparlanınca yazacağım inşallah
Gözün aydın canım benimKızlar ben doğum yaptımbaya ağrılarım vsr toparlanınca yazacağım inşallah
Gözün aydın canımKızlar ben doğum yaptımbaya ağrılarım vsr toparlanınca yazacağım inşallah
Kanama durumu nadir görülür gibi canim bu ihtimallerde olabilir bi bak naptın ebeye de sor istersen bi bezle birlikte dra da gidersin bir keremi geldi hala devam ediyormuBirde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
Gözün aydın inşallah hemen toparlanırsın bebişinle güzel günlerin tadını çıkarırsınKızlar ben doğum yaptımbaya ağrılarım vsr toparlanınca yazacağım inşallah
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Gözünüz aydınKızlar ben doğum yaptımbaya ağrılarım vsr toparlanınca yazacağım inşallah
Dünden beri her çiş geldi gittik kan verdik idrar veremedim gelmedi hastane soğuk eve geldim yaparsa esim götürecek birde doğum yapanlar nasıl besleniyor orda doğum yapanlar vardı çorba sıvı şeyler tüket dedi ben 3 günden sonra normal şeyler yemeye başladım
Evet ilk gebeliğimyakın sayılır arabayla 15 dakika falan sürer en fazla. Şu anda gitmek gerekir mi sence? Çarşamba kontrolüm var perşembe de 39. haftamıza giriyoruz, bebek baya aşağı indi hissediyorum bir de sanki açılma hissediyorum ama bilemiyorum ki işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?