2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Birde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
Temmuz annelerinde bunu yaşayanlar vardı doktora götürmüşlerdir herhalde ama bebeklerde idrarda kan görülme oluyormuş herhalde birde alerji belirtisi olabilir sizin yediğiniz birşey sütünüzden ona geçiyor ona da baktırmanız lazım süt ürünleri yemeyin mesela en çok süt ürünlerine alerji çıkıyor

Kızlar bugün krizlerdeyiz 3 gün iyiydik bugün krizlerdeyiz 3 gün gaz kaka baya yaptı sütüm dün verdiğimden beri kaka yapmadi gaz sorunumuz oldu neler yapıyorsunuz gaz çıkarmak icin
Bunun içinde duydukları kimyon ve rezene çayı için birde bestlak mı ne bir damla kullanmışlar hep ama araştırın yine

Kızlar bugün krizlerdeyiz 3 gün iyiydik bugün krizlerdeyiz 3 gün gaz kaka baya yaptı sütüm dün verdiğimden beri kaka yapmadi gaz sorunumuz oldu neler yapıyorsunuz gaz çıkarmak icin
Bebeğini yumuşak bir yere yatır canım bacaklarıni bisiklet pedalı çevirircesine hareketleri şeklinde oynat bir diğeri ikisini bileginden tut hafifçe karnina bastırır gibi yap bir diğeri gobegine dairesel masaj yap bacaklarından saga sola hareket ettir ikili birlikte cookta bu hareketler fayda etmezse yemene icmene dikkat et ve bi dr a git sana süte karışan gaz ilacı verir onu kullanırsın benim kızımda cok emerdi ve gazliydi dr her ihtimale karşı bana bir gaz ilacı ve damla yazmıştı

Birde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
Kanama durumu nadir görülür gibi canim bu ihtimallerde olabilir bi bak naptın ebeye de sor istersen bi bezle birlikte dra da gidersin bir keremi geldi hala devam ediyormu

Dünden beri her çiş geldi gittik kan verdik idrar veremedim gelmedi hastane soğuk eve geldim yaparsa esim götürecek birde doğum yapanlar nasıl besleniyor orda doğum yapanlar vardı çorba sıvı şeyler tüket dedi ben 3 günden sonra normal şeyler yemeye başladım

Canım hastane ortamında sıvı şeyler veriyorlar evet ama eve geçince normal beslenmeye başlayabilirsin ( sadece bol sıvı tüketmeye ve gaz yapmayacak şeyler yemeye genel anlamda hep dikkat etmelisin)

Canım bugün senden de ses soluk yok acaba sende mi kavuştun yavruna

Doğum yapan kızlar hepinize tekrardan hayırlı olsun, inşallah hepinizin tek tek bebişleriniz ile sağlıcakla eve çıktım haberlerini tez zamanda alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…