2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gece boyu vardı, hatta sabah gideyim dedim. Ama şimdi kalktım oturuyorum. Geçti gibi. Yarına kadar sabreder diye tahmin ediyorum ama bakalım
Benim vardi dun nst de 100leri goren sancilarda vardi ama dr onemsemedi. Duzensiz diye herhalde. Su anda bile regl agrisi var
Bebişler attık gelmek istiyor sanırım, yarına kadar idare etmeye çalışacağım bakalım

Gunaydın. Doguma 5 gun kaldı ama sancı 20 de, acılma 2 de gunu gecıcek dıye korkuyorum. Çevremde kımın gunu gectıyse mecburı sezeryana alındı. Bebeklerde hep bir sorun oluştu

Canım devam ederse dr gözük bence, günün yaklaşmış senin şu da olabilir. Benim de bu ara akıntı fazlalaştı ama dediğin gibi ıslaklık değilde kremsi oluyor, ihmal etme bence

Gebelikte tansiyonun ne kadar önemli olduğunu git gide anladım artık yha. Çok korkarım böyle şeylerden bende.. pimpieikligim ondan hep. Geçmiş olsun canım herşey de vardır bir hayır doğumun böyle olmak zorundaymis.bazen bazı şeylerin önüne geçmesin bunada şükür ikinizde iyisiniz bulut kus ta biraz kendini toparlasin diye drun kuveze almıştır kendine gelsin bak.hersey daha güzel olucak sütünde gelicek herşey yolunaa giricek sendin böyle doğum yapan annelere enerji veren bilirim insam başına geldimi enerji keyif kalmazda topla canım kendini sütünü indirmeye çalış bebisin iyi ve dahada ii olucaksiniz belki daha erken bile çıkarsınız hastaneden.

Gunaydın. Doguma 5 gun kaldı ama sancı 20 de, acılma 2 de gunu gecıcek dıye korkuyorum. Çevremde kımın gunu gectıyse mecburı sezeryana alındı. Bebeklerde hep bir sorun oluştu
Doğumu kolaylaştıran hareketlere başla bence, belki suni verirler pozitif düşün. Herkes normal doğurmak zorunda da değil zaten gidişata bırakmak lazım

Doğumu kolaylaştıran hareketlere başla bence, belki suni verirler pozitif düşün. Herkes normal doğurmak zorunda da değil zaten gidişata bırakmak lazım
Benım yaptığım işi başkası yapsa şimdiye doğum olmuştu. Tek sıkıntı sancı gelmıyor. Oncekı doğumumda da sancım gelmıyodu kendiliğinden. 42 haftaya kadar bekletmelerı moralımı bozuyor. Illa sancı olsun dıye sorun cıkmadıkca bekletıyolar. Ama kımı gorsem bır sorun cıktı. 40 dolunca alsalar kabulum

Yok canım henüz kavuşamadım ben, dün çok sancım vardı yine adet gibi :/ saat 9’da doktor randevum var bakalım ne diyecek doktorum

Cok gecmis olsun canim Allah korumuş Bulut ta toparlanir eve gelir sen dusunme sutune odaklan
Canim benim sağolasın insallah hepimiz saglikla ve vaktinde kucaklarimiza alip buyuturuz yavrularimizi
Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsün

Günaydın bende pazartesi Dr a gittim. Sancim var ama nst de hicbirsey çıkmıyor bebek nst de sürekli uyuyor sadece gece hareketli dedim. Adet sancısı gibi belden gelen sancılar hissediyorum çatı kemiklerim yariliyor sanki dedim. Bana dedi ki sen kendini çok mu yoruyorsun acaba. Dinlenmen bol bol su icip uzanman bebeğe enerji depolaman lazım dedi.
Yani ben hiç böyle düşünmemiştim çocuk enerjisiz kalıp da harekete gecemiyor mu acaba?dün akşama yattım gündüz hareket etti baya ama sancım felan çok azdı geceden kasılmalarım başladı. Fikir olsun internette de biraz araştırma yaptım ahududu yaprağı çayı ve hurma da açılmayı kolaylastiriyormus.deneyen var mı ahududu çayını? Hurma yiyorum ama bir etki goremedm henüz

Canım onların etkisini doğumda görürsün hızlı ve kolay açılma sağlarlar. Şimdiden hissetmemen normal hurmada.

35. Haftadan ıtıbaren hurma yıyorum ama bır etkı goremedım

Allah süreci kolaylaştırsın, evinize sağlıkla sıhhatle gitmeyi nasip eylesin
Allah analı babalı buyumeyi nasip etsin, sağlık olsun da dediğiniz gibi doğum şekli galiba en son düşünülecek durum. Sağlıkla sıhhatle eve geçersiniz inşallah

Ne kadar rahat olursanız inşallah o kadar doğum size kolaylaşır, sıfır stres çok sabır

Imkanin varsa tansiyonunu olcer misin?
Uyumuşum ama gece sancım olmadı hiç tansiyon aletim de yoktu benimde aklıma direk tansiyon geldi 11 de randevum
Canim bak dünden beri çekiyorsun git bence hastahaneye artık Allah korusun ya tansiyonun yükseldiyse , ihmal etme
Canım dün doktor yoktu bugün 11 e aldım randevuyu bende tedirgin oldum bugün koşa koşa gitcem
Canım bence sen bir doktora görün, için rahat eder normalsede, evde tek başına olmaz Allah korusun bebişlerin son haftaları dikkat etmek lazım

Canım işte o ağrı bende iki gündür var kesintisiz gece yoktu sadece şimdi yine başladı gibi bende bugün gitcem bakalım ikimize de doktor ne diyecek
Yok canım henüz kavuşamadım ben, dün çok sancım vardı yine adet gibi :/ saat 9’da doktor randevum var bakalım ne diyecek doktorum
Durumumuz aynıydı bakalım size ne diyecek doktor

Normalda hareket öneriliyor ama siz vücudunuzu fazla yordunuz diye doktor dinlenin dedi demek ki
Bir doktor dinledim youtube da, çok net şekilde öneriler sunuyor bir dinleyin dilerseniz

Ben de aynen bu sebeple gittim gece acile. Kasıklarımda, belimde geçmeyen bir ağrıyla uyandım ve tüm gün devam etti. Nst de sancı 20 çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu dediler.

Merakla bekliyorum acaba ne diyecek dr dönünce bize de yaz bende yarına kadar beklemekte kararsızım

Ben onlara pek inanmıyorum açıkcası ya, hiç uğraşmıycam. Doğacağı varsa doğuyor zaten. Sezeryan olacaksa bir sıkıntı çıkıyor mutlaka, bence biraz Yapı meselesi birazda kader kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…