- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.161
Gece boyu vardı, hatta sabah gideyim dedim. Ama şimdi kalktım oturuyorum. Geçti gibi. Yarına kadar sabreder diye tahmin ediyorum ama bakalımO ağrı bende var dün gündüz ve gece vurdu bazen uykumdan uyandığjmda hissediyorum belim çok ağrıyor aralıklı mı oluyor o önemli yoksa sürekli devam eden bir ağrı mı yarına randevum varsa gün içinde kendini takip et dayanılmaz duruma gelirse gidersin bence hemen
Bebişler attık gelmek istiyor sanırım, yarına kadar idare etmeye çalışacağım bakalımBenim vardi dun nst de 100leri goren sancilarda vardi ama dr onemsemedi. Duzensiz diye herhalde. Su anda bile regl agrisi var
Canım devam ederse dr gözük bence, günün yaklaşmış senin şu da olabilir. Benim de bu ara akıntı fazlalaştı ama dediğin gibi ıslaklık değilde kremsi oluyor, ihmal etme benceKızlar ya gündüzden beri iç çamaşırım hep ıslak, suyum mu bu yoksa akıntı mı anlayamıyorum. Akıntı olduğunda beyaz renkte hafif kremimsi olurdu orta kısım. Ama gündüzden beri her tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda kocaman ıslaklık var ama normal akıntıdaki beyazlık yok sadece ıslak. Anlayamıyorum. Gece gece içime de kurt düştü. Birisinin daha böyle olmuştu sanki burada ama adını hatırlamıyorum. Bir de eczanelerde kit var denmişti sanırım. Sabahı bekleyip o kitten mi alıp baksam napaam sizce. Çok dışa taşan bişe olmayınca emin de olamıyorum.
Doktor pazartesi alttan muayene etti ve baya derin hissettim dedim ki umarım kese yırtılmaz o kadardı. Off acaba kuruntu mu yapıyorum bilemedim napsam
Gebelikte tansiyonun ne kadar önemli olduğunu git gide anladım artık yha. Çok korkarım böyle şeylerden bende.. pimpieikligim ondan hep. Geçmiş olsun canım herşey de vardır bir hayır doğumun böyle olmak zorundaymis.bazen bazı şeylerin önüne geçmesin bunada şükür ikinizde iyisiniz bulut kus ta biraz kendini toparlasin diye drun kuveze almıştır kendine gelsin bak.hersey daha güzel olucak sütünde gelicek herşey yolunaa giricek sendin böyle doğum yapan annelere enerji veren bilirim insam başına geldimi enerji keyif kalmazda topla canım kendini sütünü indirmeye çalış bebisin iyi ve dahada ii olucaksiniz belki daha erken bile çıkarsınız hastaneden.Hepinize iyi niyetlerinizden ve dualarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlarım. Allahım bin kere razı olsun. İyi düşüncelerinizin bin katını size versin inşallah. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna. Allahım Bulut kuşuma da şifa versin. 1 hafta 10 gün kadar kalacak dedi doktoru kuvözde. Yaşadığım durum gebelik zehirlenmesiymiş.
Canlarım giremedim. İçimden gelmedi açıkcası. Birazda uyudum, uyandım.
Aslında Bulut kuzum yoğun bakıma girmeseydi herşey müthişti. Ama vardır bunda da bir hayır. Fındık kuzum şimdi orda ben odadayım. Biraz kalbim buruk. Onun öyle yalnız olması hissi kalbimi kırıyor. Sütüm daha gelmedi bende odaklanıp peşine düşemedim ama gelicek gibi. Ay ne yazsam onu da bilmiyorum. Beni merak ettiğinizi bildiğim için yazayım dedim. Ben iyiyim ayağa kalktım yürüyüşlerimi yaptım.
Doğumu kolaylaştıran hareketlere başla bence, belki suni verirler pozitif düşün. Herkes normal doğurmak zorunda da değil zaten gidişata bırakmak lazımGunaydın. Doguma 5 gun kaldı ama sancı 20 de, acılma 2 de gunu gecıcek dıye korkuyorum. Çevremde kımın gunu gectıyse mecburı sezeryana alındı. Bebeklerde hep bir sorun oluştu
Benım yaptığım işi başkası yapsa şimdiye doğum olmuştu. Tek sıkıntı sancı gelmıyor. Oncekı doğumumda da sancım gelmıyodu kendiliğinden. 42 haftaya kadar bekletmelerı moralımı bozuyor. Illa sancı olsun dıye sorun cıkmadıkca bekletıyolar. Ama kımı gorsem bır sorun cıktı. 40 dolunca alsalar kabulumDoğumu kolaylaştıran hareketlere başla bence, belki suni verirler pozitif düşün. Herkes normal doğurmak zorunda da değil zaten gidişata bırakmak lazım
Yok canım henüz kavuşamadım ben, dün çok sancım vardı yine adet gibi :/ saat 9’da doktor randevum var bakalım ne diyecek doktorumCanım bugün senden de ses soluk yok acaba sende mi kavuştun yavruna
Doğum yapan kızlar hepinize tekrardan hayırlı olsun, inşallah hepinizin tek tek bebişleriniz ile sağlıcakla eve çıktım haberlerini tez zamanda alırız
Cok gecmis olsun canim Allah korumuş Bulut ta toparlanir eve gelir sen dusunme sutune odaklanHepinize iyi niyetlerinizden ve dualarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlarım. Allahım bin kere razı olsun. İyi düşüncelerinizin bin katını size versin inşallah. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna. Allahım Bulut kuşuma da şifa versin. 1 hafta 10 gün kadar kalacak dedi doktoru kuvözde. Yaşadığım durum gebelik zehirlenmesiymiş.
Aslında Bulut kuzum yoğun bakıma girmeseydi herşey müthişti. Ama vardır bunda da bir hayır. Fındık kuzum şimdi orda ben odadayım. Biraz kalbim buruk. Onun öyle yalnız olması hissi kalbimi kırıyor. Sütüm daha gelmedi bende odaklanıp peşine düşemedim ama gelicek gibi. Ay ne yazsam onu da bilmiyorum. Beni merak ettiğinizi bildiğim için yazayım dedim. Ben iyiyim ayağa kalktım yürüyüşlerimi yaptım.
Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsünCanim benim sağolasın insallah hepimiz saglikla ve vaktinde kucaklarimiza alip buyuturuz yavrularimizi
Günaydın bende pazartesi Dr a gittim. Sancim var ama nst de hicbirsey çıkmıyor bebek nst de sürekli uyuyor sadece gece hareketli dedim. Adet sancısı gibi belden gelen sancılar hissediyorum çatı kemiklerim yariliyor sanki dedim. Bana dedi ki sen kendini çok mu yoruyorsun acaba. Dinlenmen bol bol su icip uzanman bebeğe enerji depolaman lazım dedi.Benım yaptığım işi başkası yapsa şimdiye doğum olmuştu. Tek sıkıntı sancı gelmıyor. Oncekı doğumumda da sancım gelmıyodu kendiliğinden. 42 haftaya kadar bekletmelerı moralımı bozuyor. Illa sancı olsun dıye sorun cıkmadıkca bekletıyolar. Ama kımı gorsem bır sorun cıktı. 40 dolunca alsalar kabulum
Günaydın bende pazartesi Dr a gittim. Sancim var ama nst de hicbirsey çıkmıyor bebek nst de sürekli uyuyor sadece gece hareketli dedim. Adet sancısı gibi belden gelen sancılar hissediyorum çatı kemiklerim yariliyor sanki dedim. Bana dedi ki sen kendini çok mu yoruyorsun acaba. Dinlenmen bol bol su icip uzanman bebeğe enerji depolaman lazım dedi.
Yani ben hiç böyle düşünmemiştim çocuk enerjisiz kalıp da harekete gecemiyor mu acaba?dün akşama yattım gündüz hareket etti baya ama sancım felan çok azdı geceden kasılmalarım başladı. Fikir olsuninternette de biraz araştırma yaptım ahududu yaprağı çayı ve hurma da açılmayı kolaylastiriyormus.deneyen var mı ahududu çayını? Hurma yiyorum ama bir etki goremedm henüz
35. Haftadan ıtıbaren hurma yıyorum ama bır etkı goremedımGünaydın bende pazartesi Dr a gittim. Sancim var ama nst de hicbirsey çıkmıyor bebek nst de sürekli uyuyor sadece gece hareketli dedim. Adet sancısı gibi belden gelen sancılar hissediyorum çatı kemiklerim yariliyor sanki dedim. Bana dedi ki sen kendini çok mu yoruyorsun acaba. Dinlenmen bol bol su icip uzanman bebeğe enerji depolaman lazım dedi.
Yani ben hiç böyle düşünmemiştim çocuk enerjisiz kalıp da harekete gecemiyor mu acaba?dün akşama yattım gündüz hareket etti baya ama sancım felan çok azdı geceden kasılmalarım başladı. Fikir olsuninternette de biraz araştırma yaptım ahududu yaprağı çayı ve hurma da açılmayı kolaylastiriyormus.deneyen var mı ahududu çayını? Hurma yiyorum ama bir etki goremedm henüz
Allah süreci kolaylaştırsın, evinize sağlıkla sıhhatle gitmeyi nasip eylesinHepinize iyi niyetlerinizden ve dualarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlarım. Allahım bin kere razı olsun. İyi düşüncelerinizin bin katını size versin inşallah. Herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna. Allahım Bulut kuşuma da şifa versin. 1 hafta 10 gün kadar kalacak dedi doktoru kuvözde. Yaşadığım durum gebelik zehirlenmesiymiş.
Allah analı babalı buyumeyi nasip etsin, sağlık olsun da dediğiniz gibi doğum şekli galiba en son düşünülecek durum. Sağlıkla sıhhatle eve geçersiniz inşallahYaa bu mesaji sabah yazmistim size, tam o sirada doktor geldi alar topar sezaryene aldi beni, tamamlayip gönderemeden. Simdi de silmeden göndermişim
Canım kizlarrr bizi merak ettiniz teşekkür ederizoglumu sezaryenle acil dogurmak zorunda kaldim 37+1 de. Hic hayal ettigim gibi olmadi, ne kapi susumuz vardi ne cikolatamiz, hastane cantamiz da yoktu. Hatta ismimiz de net degildi ama rabbim annelere bir sekilde guc kuvvet veriyor, her sey halloluyor ve evladina o kadar odaklaniyorsun ki ondan baska hicbir seyi gözün görmüyor ismimiz Mete oldu cok şükür iyiyiz bebegim emdi, ama sekeri biraz dustugu icin mama takviyeli ilerliyoruz. 2700 gram dogdu minik oglum cok şükür her sey yolunda ama siz guzel kalpli teyzelerimiz bize dualarinizda yer verirseniz cok seviniriz
Ne kadar rahat olursanız inşallah o kadar doğum size kolaylaşır, sıfır stres çok sabırGunaydın. Doguma 5 gun kaldı ama sancı 20 de, acılma 2 de gunu gecıcek dıye korkuyorum. Çevremde kımın gunu gectıyse mecburı sezeryana alındı. Bebeklerde hep bir sorun oluştu
Uyumuşum ama gece sancım olmadı hiç tansiyon aletim de yoktu benimde aklıma direk tansiyon geldiImkanin varsa tansiyonunu olcer misin?
Canım dün doktor yoktu bugün 11 e aldım randevuyu bende tedirgin oldum bugün koşa koşa gitcemCanim bak dünden beri çekiyorsun git bence hastahaneye artık Allah korusun ya tansiyonun yükseldiyse , ihmal etme
Canım bence sen bir doktora görün, için rahat eder normalsede, evde tek başına olmaz Allah korusun bebişlerin son haftaları dikkat etmek lazım
Canım işte o ağrı bende iki gündür var kesintisiz gece yoktu sadece şimdi yine başladı gibi bende bugün gitcem bakalım ikimize de doktor ne diyecekGünaydın Kızlar, karnımda regli ağrısı gibi hafif bir ağrı var, gece boyu vardı. Normalde yarın randevu almıştım. Bu şekilde yarına kadar gider mi bilmiyorum. Acaba bugünden gitsem mi diye düşünüyorum. Su veya nişan veya kasılma yok, bazen kaldığımda bazen karnımda bazen belimde regli ağrısı var. Bu şekilde dr giden var mı?
Durumumuz aynıydı bakalım size ne diyecek doktorYok canım henüz kavuşamadım ben, dün çok sancım vardı yine adet gibi :/ saat 9’da doktor randevum var bakalım ne diyecek doktorum
Normalda hareket öneriliyor ama siz vücudunuzu fazla yordunuz diye doktor dinlenin dedi demek kiGünaydın bende pazartesi Dr a gittim. Sancim var ama nst de hicbirsey çıkmıyor bebek nst de sürekli uyuyor sadece gece hareketli dedim. Adet sancısı gibi belden gelen sancılar hissediyorum çatı kemiklerim yariliyor sanki dedim. Bana dedi ki sen kendini çok mu yoruyorsun acaba. Dinlenmen bol bol su icip uzanman bebeğe enerji depolaman lazım dedi.
Ben de aynen bu sebeple gittim gece acile. Kasıklarımda, belimde geçmeyen bir ağrıyla uyandım ve tüm gün devam etti. Nst de sancı 20 çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu dediler.Günaydın Kızlar, karnımda regli ağrısı gibi hafif bir ağrı var, gece boyu vardı. Normalde yarın randevu almıştım. Bu şekilde yarına kadar gider mi bilmiyorum. Acaba bugünden gitsem mi diye düşünüyorum. Su veya nişan veya kasılma yok, bazen kaldığımda bazen karnımda bazen belimde regli ağrısı var. Bu şekilde dr giden var mı?
Merakla bekliyorum acaba ne diyecek dr dönünce bize de yazUyumuşum ama gece sancım olmadı hiç tansiyon aletim de yoktu benimde aklıma direk tansiyon geldi11 de randevum
Canım dün doktor yoktu bugün 11 e aldım randevuyu bende tedirgin oldum bugün koşa koşa gitcem
Canım işte o ağrı bende iki gündür var kesintisiz gece yoktu sadece şimdi yine başladı gibi bende bugün gitcem bakalım ikimize de doktor ne diyecek
Durumumuz aynıydı bakalım size ne diyecek doktor
Geçmiş olsun, akıntı rengi farklı mıydıBen de aynen bu sebeple gittim gece acile. Kasıklarımda, belimde geçmeyen bir ağrıyla uyandım ve tüm gün devam etti. Nst de sancı 20 çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu dediler.
Ben onlara pek inanmıyorum açıkcası ya, hiç uğraşmıycam. Doğacağı varsa doğuyor zaten. Sezeryan olacaksa bir sıkıntı çıkıyor mutlaka, bence biraz Yapı meselesi birazda kader kısmetGünaydın bende pazartesi Dr a gittim. Sancim var ama nst de hicbirsey çıkmıyor bebek nst de sürekli uyuyor sadece gece hareketli dedim. Adet sancısı gibi belden gelen sancılar hissediyorum çatı kemiklerim yariliyor sanki dedim. Bana dedi ki sen kendini çok mu yoruyorsun acaba. Dinlenmen bol bol su icip uzanman bebeğe enerji depolaman lazım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?