2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Iansallh canım ya. Sureklı ust uste bu haberlerı alınca ınsan ıster ıstemez kaygılanıyor. Bırde ınadına 2 aydır arkadaslarımda bunları gorunce bı korku olmuyor degıl.

Haklısın tabi ama sen düşünmemeye çalış bebeklerimiz çok akıllı vücudumuzda ne yapacağını biliyor inşallah herşey yolunda gidecek sağlıkla alacaksın kucağına

O sizin yüreğinizin güzelliği. Hepiniz merak etmişsiniz, sormuşsunuz, güzel dileklerde bulunmuşsunuz. Okurken bir kez daha iyiki dedim

Kuzum sen tecrübelisin maşallah birkaç ekleme yapayım ilk defa olacaklar için. kahveyi hemen başlatmıyorlar. Bana ilk kahvemi 19.00 gibi içmeye başla dediler. Kontrolsüz içmeyin aman. İzin çıktığından beridir içiyorum. Sanırım starbucks bardağı orta boy 3 tane içtim. (Gözünüzde canlansın diye örnek verdim.) Çok şükür baş ağrısı yaşamadım. Bol bol su içtim. İlk başta sonda takılıydı zaten 1.5 lt kadarı dolmuştu düşün hdjdjdj bol su içip bol idrara çıkmamız lazım. Sakızı deneyecekler ağzı kapalı çiğnesinler çünkü açık olursa hava yutturduğu için gazı arttırabilir.

Canım gözün aydın Bulut bey de en kısa zamanda toparlanır anne babasına kavuşur inşallah dualarım sizinle kısa zamanda toparlanırsınız inşallah kuzum

Ne mutlu bana

Amin kuzum aynen öyle takılmayın hiçbirşeye. Yan odalarımda bebişler ağlıyor mesela ben elle sağım yapmaya çalışıyorum. Psikolojimi bozsam fena bozarım da ne gerek var. Bizim yolumuzda böyleymiş. Zaten koynumdan çıkartmayacaktım artık hiç çıkartmam evlenene kadar boynumda tutcam hdjdjd

Olmazsa olmaz değil canım. Zaten ebeler ve doktorlar elle sağım öneriyor. Ben elle sağarken irrite oluyorum sıkamıyorum diye pompayı kullandım iyi ki almışım dedim. Kişi kendisini bilir. Birde bebeğin direkt yanına geleceği için sen direkt onu emzireceksin Allahın izniyle

Ayyy yazdım yazdım gitti ekran

Zoru atlattınız inşallah daha güzel olacak herşey
O minnoşlarım güzel sesi şifa olsun size sütünü artırsın sana huzur versin inşallah

Ayyy inşallah okurken bile içim bir hoş oldu

Kızlar bide son bi kaç haftadır bebişi günde en az 2-3 kez hıckırık tutuyor, sizde de oluyormu? Cıldırıyor bide hıckırık tutunca vurulmadık yerm kalmıyor
Bizim bebişte oyeyleydi
Bide hicrikinca durmuyo bilmiyordu 5 dk falan hickirigini hisediyordum

Kızlar ben biraz dışarı çıkmıştım hafif kasık ağrım oldu eve geri geldim, biraz dinlendim bebek sol tarafa toplanıp duruyor, sol tarafta sertleşiyor, kasılma böyle bir şey mi?
Canim toplanip sertleştigi zaman sanci oluyor
Nstye girdinmi hic?

Kızlar bugün krizlerdeyiz 3 gün iyiydik bugün krizlerdeyiz 3 gün gaz kaka baya yaptı sütüm dün verdiğimden beri kaka yapmadi gaz sorunumuz oldu neler yapıyorsunuz gaz çıkarmak icin
Canim benim bebek ilk 10 gunde 6 7 kez kaka yapiyordu simdi 2 gune bir kaka yapiyor
Bide gaz sorunu icin masaj yap ve gaz damlasi kulan istersen youtubeden degisik pozisyon larda gaz cikarma var onlari dene

Birde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
Canim enfeksiyon olabilir
Ama yenidoganlarda cok oluyor benim bebişte bi kere gordum ondan sonra gormedim
Ama sen iki uc kere gorduysen mutlaka doktora gotur

Canim öncelikle cok gecmiş olsun
Biliyordum gebelik zehirlenmesi yaşadigini buyuk ihtimalle bebegede gecmiş tedbir amaçlı kuveze koymuslar
Benim gorumcede yasadi gebelik zehirlenmesi bebegi 4 gun kuvezde kaldi
Canim senin şuan sutune odaklanman gerekir
Sutun şifa olcaktir buluta

Valla insan herşeye şükrediyor. Bu hayatta bunu gördüm. İlk üzüldüm ama şuan ya 32 den önce yaşasaydım ne olurdu diye düşündüğüm de buna şükür dedim. En azından evladım kısa süreli kalacak ve sağlıkla kavuşacağız. Memelere güveniyorum. Süt konusunda hiçbirimiz sorun yaşamayacağız. Belki bir miktar geç gelir ama elbet gelecek

Aynen canım
bu süreç çok zor senin için Ama bebeğini kavuştuğun zaman hepsini unutacaksın
Sut konusunda pozitif dusunmen ve stres yapmaman cok onemli
Zamanla sutun gelecek ve bebegine yetecek

Aynen kuzum her şeyde bir hayır vardır. Dünden beri tedirgindim ne yaptı nasıl oldular diye mesajlarını okudum ya nasil rahatladım anlatamam. Doğru zamanda doğru şekilde müdahale yapıldı sana bundan sonrası sen enerjini yüksek tutuyorsun ve sütünü artirmaya bakıyorsun bulut kuş çıktığında memene öyle bir yapisacakki gör bak nasıl süt gelecek hep aklima geldi bu kızın camasirlari çekmişti Allah'ın işi belki o minik kıyafetler Bulut beye tam gelecek
Mete kusumuza Allah sağlıklı analı babalı uzun omurler nasip etsin canım onlar gelmek istedikleri vakitleri kendi seçiyorlar iste biz ne kadar plan yapsakta boş. Önemli olan şuan sağlıklı bir şekilde yanımda olması.

Canım onların etkisini doğumda görürsün hızlı ve kolay açılma sağlarlar. Şimdiden hissetmemen normal hurmada.
Aslında benim sezeryan olacak. O kadar sancı çekiyorum Dr günümü attıkça attı ileriye. 3.sezeryanim ve dikişlerim zarar görür vs diye korkuyorum. Dikişlerim olduğu yer çok acıyor çünkü.atyakta yarım saat durunca sağ bacağıma kramp tarzı birşeyler giriyor karpal tünel sendromu olmasından şüpheleniyorum. Kontrolü kaybediyorum çünkü. Dr çocuğu almak için sancimin baslamasini bekliyor. Nisan su kanama yada sancı gelecekmiş illa

İlginç benim de ilk doğum sezeryan olacak dün gün planlaması yaptık sayılır 38 dolduktan sonra 14 Ağustos haftası olacak nasipse gün seçimini bana bıraktı. Su fazlaligim var herhangi bir su gelişi veya kanama durumu olmadikca gününü bekleyeceğiz dedi. Sende niye böyle yapmış anlamadım kaldiki 3. Sezeryan diyorsun. Bu doktorlarin da hepsi bir değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…