2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım onların etkisini doğumda görürsün hızlı ve kolay açılma sağlarlar. Şimdiden hissetmemen normal hurmada.
Bu arada sizin doğumunuz da hayırlı olsun. Herşeyde vardır bir hayır. İyiki gebelik zehirlenmesinden size birşey olmadı. Çok tehlikeli Allah korusun.
2.kizimda burdan bir arkadaşım vardi 35+da acilen ameliyata alındı bebek de yoğun bakıma.ama kadınının yaşaması bile bir mucizeydi protein diyeti felan yaptı gebeliği boyunca değerleri çok berbattı. Çocuğa sizinki gibi 1hafta kuvezde kalacak dediler ama bebek çok çabuk toparladı 2-3gunde annesiyle beraber taburcu oldular. Dizinde öyle olur üzülmeyin bir an önce toparlanmaya çalışın herşey düzelir Allah'ın izniyle bebeğinize en kısa sürede kavuşacaksınız

Canım durabildiği kadar dursun. 37 den sonra gelsin derdim hep ama dilimi eşek arısı soksaydı keşke. Zorlanıyorsun anlıyorum. Kolayda değil. Ama kalsın canım. Kelimelerin gücü var hayırlı olanı isteyelim.

Bacım bak şeker ve tansiyonum gebelikte çıktı benim. Bebeği doğurdum bir daha yükselmediler. Seninde yaşadığın o sendromlar anında geçecek inan. Ki sen tecrübeli anasın 3. bebişin. Benden çok daha hakimsin mevzuya.

Burda çok kez söyledim sana da söyleyeyim. Kinezyoloji bandı denen bir mucize var. Benim belim tutuldu gebelikte fıtığımda vardı zatem. İğnesiz ilaçsız beni ayağa kaldırdı. Karpal zorluyorsa al canım youtube dan videosu izle uygula. Bana dua edersin

Ay ağzınız bal olsun inşallah tez zamanda çıkar yavru ceylanım nasıl iyi geldi bunu anlatmanız Allahım razı olsun.

Bilmiyorum ki cuma günü de başka Dr a gitmiştim o da aynısını dedi. Sancı Nisan kanama olursa gel acilden yoksa 39+da alım yapıyoruz dedi
Daha önceki dogumlarimda Dr lar hiç riske girmek istememişti 38+0da alım yapicaz demişlerdi ki benim çocuklar o günü bile beklemişti biri 36da biri 37de geldi. Bu hamileliğimde çok sancı çektiğim için korkuyorum birşey olur diye bu Dr lar da anlam veremiyorum

Bak onu da ben hiç bilmiyordum hiç de arastirmamistim sizden de Allah razı olsun gruptakiler boşuna dememiş herkese moral veriyorsun diye teşekkür ederim

Ben ilk başta üzüldüm yalan yok ama kendimi toparladım bugün iyiyim mantığım devreye girdi. Ve aslında sürecin beni nasıl hazırladığını farkettim ve mucizelere tanık oluyorum. Öncelikle gereksiz gördüğüm ama bu süreçte ihtiyacım olan herşeyi bir şekilde almışım

Ama asıl vücudumuzun bilgeliğine hayranım. Annelik hissinin nasıl bir dinginlik ve dirayet verdiğini anladığımda, hissettiğimde bir kez daha hayran oldum. Farklı kafaladayım Feydacım. Hayatı olumlu yönden sorgulamaya başladım. Allahın izniyle evimize de geçince benden mutlusu olmayacak.

ffestinalente Festiiiiim nasıl oldu nasıl başardık bilmiyorum ama inanılmaz bir gönül bağı kurmuşuz buradaki herkesle.Sen o gece benim rüyama girdin yemin ederim Belki okumuşundur yazmıştım çılgınca dans ediyordun çok enerjiktin Birden annen geldi hastane kıyafetleri ile ve onu görünce şaşırdın seni çağırdı arkasından gittin.Demekki Bulut kuşumun geleceğinin habercisiymiş hayırlara çıksın inşallah Rabbim gücüne güç katsın inşallah bir an önce Bulut'umuz da toparlanacak ve koynuna gelecek annesi.Rabbim edilen duaların karşılığında işte bu durumda seni de oğluşunu da korudu.Gebelik zehirlenmesi Allah korusun sıkıntılı bir durum çünkü.Çok şükür ki ikinizde iyisiniz ama zamana ihtiyacınız var daha iyi olacaksınız oda en yakın zamanda olacak inşallah Allah'ım anneli babalı büyütsün inşallah

(Ay bir de bilmiyorum ama rüyamda seni tesettürlü gördüm elbiseli idin )

J josei89 Balımmm çok şükür sende kavuşmuşun yavrunaa Allah'ım Anneli Babalı büyütsün inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun kuzucuğun Darısı bizlerin sağlıkla kucağımıza almamıza inşallah

Dogum sonrası yatağında bile bizleri düşünüp bilgilendiriyorsun ne diyelim sana insallah en kısa sürede de bebis annesinin kucağına gelir mis gibi emer
Sicak şu torbasını hiç akıl etmemiştim koyayım ben de. Gaz dan asiri korkuyorum tabii bir de uyusturmak için yaptıkları igneden

Canlar benimde dün kontrol vardı.Kan alınmıştı kanım ve demirim düşük çıktı.Kullandığım vitaminler etki etmemiş anlaşılan.Bugün yeniden çağırdı doktor.Serum desteği ile kan takviyesi yapılacak.Kan cıvıltıcı iğne kullandığım için doğum anında bi tık fazla kanaman olursa bu düşük kan seni etkiler dedi doktor.Haftaya gittiğimde 37+6 olacağım o zaman "belki" alttan muayene edebilirim dedi.Çatı muayenesini de haftaya eğer yaparsa görmüş olacağım bakalım shdhjd.Allah'ım korktuğumuza uğratmasın sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah

İnsan o anın şokuyla tabiki üzülür ama çabuk toparlanma çok sevindim. Analık bize çoktan yüklendi bacım Çok kısa zaman içinde de eve geçeceksiniz ben inanıyorum senin pozitif enerjin oglusuna çok iyi gelecek

Jsjsjsjs kızım bana kalsa doğum masasında bile an be an bilgilendirirdim. Çünkü bende korkuyordum sezaryenden. Herşeyinden. İğnesinden tut, kesisine, kalkışına, gazına. Sırf bunlar yüzünden 9 aydır vajinale hazırlanıyordum biliyorsun. Daha detay anlatırım senin için cidden korkulacak birşeyi yok. Şimdi biraz süt sağıcam. Sonra burdayım yazıcam canım.

Allah sendende razi olsun festicim bebeğin ordan cikicak ve rahatça temiz temiz dışarıdaki bütün havayı icine ceke ceke seni emicek ve uyuyacak.. sen kendini bulut paşayı kucağına alacağın güne odaklla ve kendini toparlamaya süt indirmeye çalış herşey güzel olacak Rabb'im yanınızda olsun iyilikler güzeller herşey sizinle bizimle birlikte olsun

Canım senin gebelikte şeker ve tansiyonun var mıydı

Benim görümcem altı aylık tansiyondan gebelik zehirlenmesi yasadi ve o bu yan etkileri kış olduğu için üşütme sandı ama tamamen artık zehirleniyormus evde en son bayılmıştı tek basinayksn falan baya Zorluk cektit bebeği bir ay Garanti kuvezde kaldi hep ilçeden ile süt taşıdı durdu tam ii denildi eve çıktı bebek nefessiz kaldi tekrar yatış yapıldı falan ufakken yaşanınca sorunlar atlatilmasi gün olarake daha zor oluyor tabi ama şuan görsen kıpır kıpır oglu tabiriyle gotunun üstüne hic oturmuyor herşeyde vardir bir hayır bunada şükür dediğin.gibi geleceği varmış bulut beyin geldi de paşamiz tabiki de sağlıkla kavuşacaksınız kızlar biz evdeyip deyip bizim mesajlar ve doğumları okuyacaksın canım

Sezeryanla iyi bir anestezi uzmanına denk gelmen çok çok iyi olmuş. İnşallah bana da denk gelir birde tuplerimi baglaticam ben inşallah bir tık daha uzun kalırım gibi.

Sırtından vuran ağrı gaz sancısı olmayabilir biliyor musun. Ben 2.kizimda yaşadım meğerse mastıt olmuşum süt sağma makinasında 30cc süt çıkıyordu meğerse makinam.yetersizmis. hastaneden vakum gücü yüksek bir makinayla denedik kanallarim açılınca sırt ağrım da geçmişti. Fikir olsun belki de o yüzdendir Dr bile sebebini anlamamsti çünkü

ffestinalente festicim ne şanslısın ki doktorun doğru zaman da doğru kararı vermiş. İnanıyorum ki çok daha kısa sürede yanına gelicek oğluşun, sütünde gelmiş ne güzel şifa olucak. Doğum normalde olsa sezaryende olsa baştan sona stresli bişey. Ama kucağına alıp emzirmeye başladığında tüm stresin sıfırlanacak mutluluk hormonları coşacak

J josei89 canım ne güzel sende sağlıkla kavuşmuşsun yavruna, darısı bizim başımıza

Dualarımız seninle canım inşallah bulut bey annesinin kollarına kavuşacak en kısa zaman da sağlıkla elinden geldiğince kendini üzmemeye çalış aslan gibi aslan doğurdun güçlüdür minik aslan sen merak etme

Bak onu da ben hiç bilmiyordum hiç de arastirmamistim sizden de Allah razı olsun gruptakiler boşuna dememiş herkese moral veriyorsun diye teşekkür ederim

Bende hamilelikte öğrendim onu. Fizyoterapist önerdi ve uyguladı. İnanılmaz rahatlattı o zamandan beri ağrıyla ilgili kim ne derse direkt öneriyorum

Canım sevdik dolayısıyla sevildik. Ben hiç şaşırmıyorum aktif olsakta olmasakta hayatımızdaki en özel süreçlerden bir tanesini birlikte geçirdik. Tüm sevinç ve tüm üzüntülerimizi paylaştık. Dolayısıyla gönül bağlarımız sağlam oluştu

Ay sana gerçekten malum olmuş kız
Birlikte güzelce buradan evimize gideceğiz. Onun oynamasıdır o Ağzını sevdiğim çocuğum. Allahım herkesin evladını kendisine sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla kendisine bağışlasın. Ağzımızın tadı hiiç bozulmasın.

Yok bebeğim kapalı değilim

İnşallah kuzum. Dualarım hep bu yönde.

Ayy inşallah bebeğim. Hepinizin sağlıkla bebişlere kavuştuğunuzunda haberini alsam uuu benden mutlusu olmaz

Allahım görümceni ve yavrusunu korumuş. Çok şükür bin şükür

Kalbimi karartmıyorum Şefikacım içim çok rahat. Şuan olsaydı koynumda mıkırdasaydı çok isterdim ama 14.30 da görmeye gideceğim. Dün gece dokunabilirsin dediler korktum dokunamadım bugün dokunucam ama elini tutucam oğlumun. Bezelye parmaklarını sevicem. Böyle şeyler söylenmez ama adağımız vardı zaten onuda halledicez beklemeden. Olayların şokuyla eğilemedik bu konuya. Onuda yaptık mı allahın izniyle içimiz rahat olucak. Allahıma emanet ettim oğluşumuda kendimi de ne gelirse hayırlısıyla gelsin

Vallahi insan gibi insandı. Az bir kendimi toparlayayım onu bulucam

İnşallah hepinize çok daha iyileri denk gelir. 15-20 dk fark eder canım bence tüp bağlatma. Zaten uyuştuktan sonra bebişi gördükten sonra zaman nasıl geçiyor pek anlamazsın diye düşünüyorum. Kuzu benim o kadar sütüm yok şuan. Kolostrum geliyor oda incecik şırıngaya doluyor. Böyle böyle artacak allahın izniyle. Ama aklımda bulunsun belkide memeler dolu ben farkında değilim

Çok şükür canım. Doktor geldi almamız lazım dedi kocamla şok olduk. Ama dediğimiz tek şey 9 aydır size güveniyoruz doğrusunun bu olduğunu düşünüyorsanız bunu yapacağız. Nitekim 1.5-2 saatte herşey bitti

İnşallah canım benimde içimde güzel hisler var allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza koynumuza alalım. Kimsede bebeğinden ayrı kalmak zorunda kalmasın.

Sanmarino noldu bana biliyor musun? O kadar stresliydim ki hatta kocamda girecekti doğuma almadılar ben zaten gergindim orda iyice tavan yaptım. Ama sonra anladım ki iyiki girmemiş. Neyse ben genel anesteziye alın beni diyebilirim dedim bak bu kadar kötüydüm girerken. Ay sonra bana bir kafa geldi. Kapattım gözlerimi. Bedenime güveniyorum dedim içimden. Bebeğime güveniyorum. Memelerime rahmime güveniyorum. Ayol genel anestezi isteyen halden bu hale nasıl oldu da geldim bilmiyorum ama geldim

Akışa bırakmak lazımmış. Sonradan da olsa becerdim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…