2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ffestinalente Canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bebeğine kurtuldun dua et inşallah bir an önce bebeğine de kavuşursun bizlere de dua et Lütfen benim de bebişim dönsün

Kızlar bir sorum olacak acaba bebek dönerken hissedilir mi yani nasıl hissedeceğiz onunla ilgili bir fikri olan veya yaşamış olan varsa aktarır mı ne olur

Benimki 32.haftada olan kontrolde makat gelişi idi, 36.haftads dönmüş hiç farketmedim

Annem ise zamanında kardeşime hMile iken hep anlatır karnım birden sertleşti gibi oldu dşye sonra tekrar normale dönmüş kardeşim o zaman dönmüş

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk Bebeğim 4 kilo 35 gr olmuş, yarın 38. haftaya gireceğim daha. Doktor membrant stripping adında elle vajinal muayene yaptırdı doğumu hızlandırsın diye, eve geldiğimden beri çok kötüyüm sancım çok, çok hafif kanamam var. Nst’de hiç sancım çıkmadı, kaç gündür çektiğim sancılar boşunaymış yalnızca 1 cm’ye yakın açıklığım varmış, bakın daha 1 cm bile değil Bu muayenenin doğumu hızlandırabileceği yazıyo internette, umarım öyle olur yaa çok yoruldum çok ağırlaştım artık. Sezaryen olmak istemiyorum, umarım normal doğum olur. Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı?

38. hafta demişim, pardon 39 olacaktı o

Kaç çıktı acaba hgb ?

Pazartesi aksam saatlerinde vajinada kasiklarda birden baski ve agri hissettim hatta ayaktaydim yuruyemedim oturdum biraz gecti sonra 1 2 saat daha vajinaya dogru baski hissi devam etti ben de döndü herhalde demistim ki dun kontrolde bas geliş demisti doktor herkes hissetmeyebilir ama

Bebek 4 kilo üzeri olunca normal doğum önerilmiyor diye biliyorum. Kendi doktorum da öyle demişti. Sizin isteğinize mi bıraktı doktorunuz? O yüzden mi bekliyorsunuz anlamadım.

Bacaklarını falan kaç saat sonra hissetmeye başladın? Bir de ağrı olarak değil de sanirim o anda yapılan müdahaleyi sağa sola dondurmalar bebeği çıkarmaları falan hissediyormussun hareket olarak hissettin mi? Sondayı nasil yaptılar uyuşturup mu takip cikardilar Ay teşekkür ederim festii

Bebek 4 kilo üzeri olunca normal doğum önerilmiyor diye biliyorum. Kendi doktorum da öyle demişti. Sizin isteğinize mi bıraktı doktorunuz? O yüzden mi bekliyorsunuz anlamadım.
Ultrason cihazı son haftalarda yanıltabilir, +/-400 gr olabilir bu yüzden pazartesini bekleyelim ona göre duruma bakarız, dedi doktorum.

Selam kizlar benimde bugun nst vardı sancilar çikti sabah kilotum baya islakti ama suyum degilmis 2 cm açıklığımda var eve geldigimden beri hafif hafif tatli tatli ağrılarımda var elle muayene etti için hafif kanamam da oldu rahim agzındna baya da yörüdüm yöruldum inşallah açıklık fazlalaşmıştır

Kuzum bende 6 gündür bekliyordum. Bugün bir telefon taburcu olacak gelin dediler. Ya ellerim ayaklarım boşaldı. İnşallah toparlanıp gelecek Bulut’da. Biliyorum çok zor. Hele hastaneden taburcu olduğum gün çok ağladım. Doğum yapmamış gibi bebeksiz çıkmak beni mahvetti ama çok iyi bakıldı. Tedavileri güzel yapıldı. Hatta eşim dedi ki bak ev çok sıcak her işte bir hayır var bebek serin yerde rahat rahat tedavi görüyor. Allah’a şükür gidip aldık kavuştuk bugün. Rabbim tez zamanda sizi de kavuştursun
Mochi almıştım ben manuel sağma için
ilkinde elektrikli vardı birinden almıştım ödünç şimdi bunu aldım temmuz annelerine baktım bayağı memnunlar alan çok
Yani çok kullanışlı gelmedi bana belki de süt çok olursa daha farklı olur bilemiyorum.

İnşallah, sağ olun

4035 gram, masallah kuzuya

38+5 ultrasonunda 3600 gram cikan kuzum 38+6'da 3120 gram doğmuştu.

Son haftalarda ultrasonda kilo cok yaniltici olabiliyor ve benim duydugum hep daha dusuk gramajla dogduklari yonunde.

Saglicakla alin kucaginiza

Canım bende de çok tuhaf bir şekilde son bir haftadır mide bulantısı geri geldi. Dün arabada giderken kusacaktım hatta. Anlamadım sanırım hormonlar coştu diye yordum. Hala da hafif iğreti geliyor.
Canım kilosu kesin 4 ü geçmemiştir daha ultrasona güvenme. Senin yerinde olsam bir sonra muayeneyi beklemek yerine suni sancı verilip doğumu başlatmak isterdim. En azından 4ü kesin geçmiş olmaz ve normal doğurma şansın olur.

İnşallah dediğiniz gibi olur Doktorum da sizin gibi söyledi. Dua edin de doğurayım pazartesiye kadar

Allah gönlünüze ferahlık versin, sağlıkla almayı nasip etsin kolaylaştırsın doğumu :)
Her doğum çok farkli, siz elinizden geldikçe moral motivasyon yüksek tutun , rahat olun sabredin inşallah güzel bir şekilde kavuşursunuz

Doktorum bir şey demedi, ben talep etsem oluyo mu öyle?

İnşallah Allah razı olsun sancılar biraz canımı sıktı sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…