- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.561
Okurken ben sinir oldumSiz kaynanalardan cekiyonuz ben daha doğurmadan kayınpederden çekiyorum
Adam eve geldiği gibi evi toparlamaya çalışıyor temiz evi manyak yemin ederim odalara giriyor çıkıyor kafayı yemiş dün eve birşey aldıydım kutusu kömürlüğe gitmeliydi kapının önünde bekliyor gelmiş bana niye götürmedin diye dır dır ediyor bu halimle ben mi götürücem diye kızdım. Neyse yemek yedi benim kız koltuk örtüsüne sakız yapıştırmış 2 yaşında bebek çok normal bu ne diye söylendi kaynanam sağolsun ağızının payını verdi kalktı gitti patavatsız adam vallaha
Bende eşime patladım doğum yaptığımda başımı biri ağrıtsın hepinizi üzerim dedim bakalm ne bekliyor beni
Merak etme canım inşallah bişey yoktur kendinden mi duştu ya da siz istemeden mi düşmesine sebeb oldunuz ondan kanmıştır ama geçer kaç gun oldu doğalı bebek ?Kizlar Mirayimi yatirmak icin odaya getirdim. Altini acinca göbeginin düstügünü gordm ama gobek deligi etrafi ve bezi hafif kandi. Cok telas yaptk acile gittk. Ordaki dr suan normal ama ates kotu koku irin olursa gel dedi. Deliginin ici tuhaf gozukuyor kurumus kan var gibi. Korktm baya agladm. Yarin kendi cocuk doktorumuza goturecegjz ,
Sağlıkla büyütün inşallahKızlarr hayırlı geceler grupta pek aktiff olamasam da bende bugün doğum yaptımm. Herşey normal ilerliyordu bu sabah muaynemiz vardı doktorumuz bebeğin makat gelişe döndüğünü suyunun riskli derecede azaldığını söyledi acil sezeryanla kavuştukk çok şükür ikimizde iyiyiz yanyanayız sadece ufaklık memeyi tutmak istemiyor tuttuğunda da iştahla emiyor zorlayarak tutturuyoruz
Daha dogurmadan bu kısımları düşünüyorum biliyor musun. Lohusa falan değil normalde bile geriyor insanı seni hayli hayli germesi çok normal. Ben de ailemin yanında yapsam doğumu dedim en azından kafamızı attirirlarsa kalkar kendi evimize geliriz dedim ama sıcaktan durulmalıdıgi için vazgeçtim insanın evi en rahatı diye. Ama simdi herkes buraya gelcek. Kayinvalidemgil annemgil ablamgil. Doğumdan en az 1 gün önce gelirler sonra 1 de kalsalar. E git diyemezsin. Ama arkadaşlarımın hepsi şey dedi dönüşümlü bulunsunlar yanında açıkça söyle dedi. Hiç öyle şeyler yapamam. Bir de sıkıntı surda ailelerin ikiside çok farklı yani birbirleriyle anlasamayackalar. E iki tarafın da torunu. Ben de hamile kaldırımdan beri onu düşünüyorum. Esim de çok takıyorsun falan diyor da. Bakalim yaşayıp görcez
Ay yok benimkini zor tutuyorum da bazen de aklıma geliyor sen istemedin geleyim içtin ilaçları gelmiyorum deyip 40+ ları göstermesin banaGörürüz görür canım gelesi yok bizim bebelerin
Kızlarr hayırlı geceler grupta pek aktiff olamasam da bende bugün doğum yaptımm. Herşey normal ilerliyordu bu sabah muaynemiz vardı doktorumuz bebeğin makat gelişe döndüğünü suyunun riskli derecede azaldığını söyledi acil sezeryanla kavuştukk çok şükür ikimizde iyiyiz yanyanayız sadece ufaklık memeyi tutmak istemiyor tuttuğunda da iştahla emiyor zorlayarak tutturuyoruz
37+5 olmuştuk bugünAhhhh en büyük derdim benimde …
Benim annemde eşimin annesi dr burada birde sürekli misafir geliyor yeni taşındık bebek erken gelecekti hastanede yattık ama kimsenin umrunda değil. Gerçi gelen misafirlere su bile vermiyorum eşim veya evde kim varsa o yapıyor ama benim sinirim kaldırmıyor maalesef kaynanam da hasta hasta geldi öksürüyor sürekli bebek olunca geçmezse yanına yaklaştırmadığımda be olacak merak ediyorum eşimin desteği olacak mı onuda kestiremiyorumbayağı sorunlarım var ama biraz arka plana atıp düşünmemeye çalışıyorum bebeğime odaklanıyorum gelmesin diye yatıyorum hep ama sonra acısı fena çıkacak benden gibi
Ay yok benimkini zor tutuyorum da bazen de aklıma geliyor sen istemedin geleyim içtin ilaçları gelmiyorum deyip 40+ ları göstermesin bana
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Alışır zamanla kaç haftalık geldi
37+5 olmuştuk 2800 doğduk muayne de 3040 gözüküyordu en son teşekkür ederiz darsıı bekleyen herkesin başına inşallahSağlıkla büyütün inşallahkaçıncı haftanızdaydınız?
Dolmasını bekleyen var beklemeyen var durumuna göre doktor karar vericektir umarım güzel şeyler der mesela benim şuan idrarda protein kaçağı var yarın test var umarım güzel şeyler söyler yoksa haftasını vb beklemeden almak zorundayım dedi hayırlısı ne ise o olsunAynen bende hic değilim vajinal muayeneden bile korkuyorum kasılıyorum cesaret isteyen bir sey sonucta. 38. Hafta 15 ağustosta dolcak benim bakalım ne diyecek doktor
Cani istese alıyor tutmakta zorlanabilir ucu biraz büyük kahverengi yada siyah yerin hepsini almasi gerekiyormuş ucunu alırsa hem ağrı hemde doymazmis hirslaniyor alamayınca sustarimiyoruz süt var akıyor bana gore fazlası dışarı akiyorNeden almadığı belli mi? Çekemiyor mu tutamıyor mu süt mü yavaş geliyor? Pna göre birşey önereceğim
Amin cnm işte agızımı fazla açınca benden kötüsü yok sabır diliyorum RabbımdenOkurken ben sinir oldumsen nasıl sabrediyorsun ? Ben olsam şimdiye göndermiştim zaten kayınpederinin orda işi kv yardıma gelir çocuğunu bakar kayınpeder de anca fazlalık olmaya gelmiş bebiş dogunca gelir 2/3 gün kalır torununu görür ya da gelmiş yerini haddini bilsin valla bacım ben burdan kopurdum allah sana sabır versin ne diyim
Kuzum bekleme ya ben olsam hic durmamKızlar hem nişan geldi hem suyum önce suyum geldi sancım çok az sabah sancılar sıklaşınca hastaneye gitcem şimdi gelen giden alttan bakar iyice kendimden geçerim
Bebeğim doktorum da su veya nişan gelirse sancılar 5 dakikaya inince gel dedi Çarşamba günüKuzum bekleme ya ben olsam hic durmam
Anladım cnm ben pimpirikliyim hadi bakalım sancılar düzenli gelirde insallh bir avazda kurtulursunBebeğim doktorum da su veya nişan gelirse sancılar 5 dakikaya inince gel dedi Çarşamba günü
Canım bekleme mutlaka gitKızlar hem nişan geldi hem suyum önce suyum geldi sancım çok az sabah sancılar sıklaşınca hastaneye gitcem şimdi gelen giden alttan bakar iyice kendimden geçerim
Şimdi gördüm ama ben olsam giderimBebeğim doktorum da su veya nişan gelirse sancılar 5 dakikaya inince gel dedi Çarşamba günü
Kızlar hem nişan geldi hem suyum önce suyum geldi sancım çok az sabah sancılar sıklaşınca hastaneye gitcem şimdi gelen giden alttan bakar iyice kendimden geçerim
Canım suyun geldiğinde direkt hastaneye gitmen gerekiyor. Bekleme bence gitKızlar hem nişan geldi hem suyum önce suyum geldi sancım çok az sabah sancılar sıklaşınca hastaneye gitcem şimdi gelen giden alttan bakar iyice kendimden geçerim
Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşallah ama alttan muayenede korkulacak hiç birşey yokmuş inan ki sonda çıkartılmasıyla ilgili de acıkı diyen olmuştu hiç acımadı bile üstelik ben korkudan bayılabilme potansiyelinde biriyimdir canım aşırı tatlıdırKızlar hem nişan geldi hem suyum önce suyum geldi sancım çok az sabah sancılar sıklaşınca hastaneye gitcem şimdi gelen giden alttan bakar iyice kendimden geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?