2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Okurken ben sinir oldum sen nasıl sabrediyorsun ? Ben olsam şimdiye göndermiştim zaten kayınpederinin orda işi kv yardıma gelir çocuğunu bakar kayınpeder de anca fazlalık olmaya gelmiş bebiş dogunca gelir 2/3 gün kalır torununu görür ya da gelmiş yerini haddini bilsin valla bacım ben burdan kopurdum allah sana sabır versin ne diyim

Merak etme canım inşallah bişey yoktur kendinden mi duştu ya da siz istemeden mi düşmesine sebeb oldunuz ondan kanmıştır ama geçer kaç gun oldu doğalı bebek ?

Kızlarr hayırlı geceler grupta pek aktiff olamasam da bende bugün doğum yaptımm. Herşey normal ilerliyordu bu sabah muaynemiz vardı doktorumuz bebeğin makat gelişe döndüğünü suyunun riskli derecede azaldığını söyledi acil sezeryanla kavuştukk çok şükür ikimizde iyiyiz yanyanayız sadece ufaklık memeyi tutmak istemiyor tuttuğunda da iştahla emiyor zorlayarak tutturuyoruz

Sağlıkla büyütün inşallah kaçıncı haftanızdaydınız?

Ahhhh en büyük derdim benimde …
Benim annemde eşimin annesi dr burada birde sürekli misafir geliyor yeni taşındık bebek erken gelecekti hastanede yattık ama kimsenin umrunda değil. Gerçi gelen misafirlere su bile vermiyorum eşim veya evde kim varsa o yapıyor ama benim sinirim kaldırmıyor maalesef kaynanam da hasta hasta geldi öksürüyor sürekli bebek olunca geçmezse yanına yaklaştırmadığımda be olacak merak ediyorum eşimin desteği olacak mı onuda kestiremiyorum bayağı sorunlarım var ama biraz arka plana atıp düşünmemeye çalışıyorum bebeğime odaklanıyorum gelmesin diye yatıyorum hep ama sonra acısı fena çıkacak benden gibi
Görürüz görür canım gelesi yok bizim bebelerin
Ay yok benimkini zor tutuyorum da bazen de aklıma geliyor sen istemedin geleyim içtin ilaçları gelmiyorum deyip 40+ ları göstermesin bana

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Alışır zamanla kaç haftalık geldi

37+5 olmuştuk bugün

Aynen bende hic değilim vajinal muayeneden bile korkuyorum kasılıyorum cesaret isteyen bir sey sonucta. 38. Hafta 15 ağustosta dolcak benim bakalım ne diyecek doktor
Dolmasını bekleyen var beklemeyen var durumuna göre doktor karar vericektir umarım güzel şeyler der mesela benim şuan idrarda protein kaçağı var yarın test var umarım güzel şeyler söyler yoksa haftasını vb beklemeden almak zorundayım dedi hayırlısı ne ise o olsun

Neden almadığı belli mi? Çekemiyor mu tutamıyor mu süt mü yavaş geliyor? Pna göre birşey önereceğim
Cani istese alıyor tutmakta zorlanabilir ucu biraz büyük kahverengi yada siyah yerin hepsini almasi gerekiyormuş ucunu alırsa hem ağrı hemde doymazmis hirslaniyor alamayınca sustarimiyoruz süt var akıyor bana gore fazlası dışarı akiyor

Amin cnm işte agızımı fazla açınca benden kötüsü yok sabır diliyorum Rabbımden

Kızlar hem nişan geldi hem suyum önce suyum geldi sancım çok az sabah sancılar sıklaşınca hastaneye gitcem şimdi gelen giden alttan bakar iyice kendimden geçerim

Su gelmesi baska hicbir ek belirti olmadan hastaneye gitme sebebidir.

Sanciniz hic gelmeyebilir (benim gelmemisti), hastaneye gitmelisiniz.

Ayrica sabah trafiginde stres olursunuz. Doktorunuz gelene dek zaten en fazla 1-2 kez muayene edilirsiniz.

Kızlar hem nişan geldi hem suyum önce suyum geldi sancım çok az sabah sancılar sıklaşınca hastaneye gitcem şimdi gelen giden alttan bakar iyice kendimden geçerim
Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşallah ama alttan muayenede korkulacak hiç birşey yokmuş inan ki sonda çıkartılmasıyla ilgili de acıkı diyen olmuştu hiç acımadı bile üstelik ben korkudan bayılabilme potansiyelinde biriyimdir canım aşırı tatlıdır

Kızlarrrr yazamadım kaç gündür.Öncelikle Korkut Karanım çok iyi çok şükür ama ben kötüyüm sezeryanım iyi geçti ama sonrası ne yürütebiliyorum ne kalka biliyorum çok ağrım var üstüne spinalden dolayı sırtımda ağrı bacaklarım zaten davul gibi göğüslerim yara sizler nasılsınız herkes iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…