- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.521
Allah senin sabrından hepimize versin canım kesinlikle normal değil, ameliyatlısın velev ki değilsin yine normal değil bence yani yok normal gelmiyor banaBende tam tersini yaşıyorum. Annem haftaya cuma gelcek yanima nasipse. Kayinvalideyle lohusalik cok zor. Arayanlara sütü yok bi damlacik sütle doyarmi cocuk mecbur mama.veriyoruz diye yanimda konusuyor. Esimle birbirimize girdk artk bu sebepten. Esim bana hak veriyor oda cok bunalfi ama ben sinirimi ondan cikariyorum Annem gelince dönecek kendisi. Sabrediyorum ama inanin cok zor evde düzenime coktan karisirdi ama asla musade etmedim. Ya size ne diyeyim. Hastanede yattigim gece geldi yatakta yanima yatti koltukta rahat edemedgnden. Dikislerimin acisindan kipirdayamadm uyuyamadm sabaha kdr. Normal mii?? Ve yatabilirmiyim.diye sormadi bile
Gelmese daha iyidi benim icin cidden..Sen de kenara mı geçtin? Yüz verirsen ayıya gelir s….r halıya oha ya. Gelmese daha iyiymiş.
İnan o gün bebegim ve kendimin derdine düstüm onun bu davranisina olan sinirimi bebegim bastirdi ama.suan aklima geldikce keske susmasaydim.diyorum icim.icimi yiyor o an sanki benimde dilim baglandi.Sinirlerim tepeme geldı baharrr nasıl sustun bahar ben olacaktım orada ahhh
Jdjjsjs inanması çok güç değil mi hejdjdjjsjs bende 3 kere okudum
Eşimde şok oldu zaten. Kendi annesi icin patavatsiz oldugunu soyleyip kabul ediyor onuda üzmek istemiyorum artik goruyor neyin ne oldugunuAllah senin sabrından hepimize versin canım kesinlikle normal değil, ameliyatlısın velev ki değilsin yine normal değil bence yani yok normal gelmiyor bana
Görürüz görür canım gelesi yok bizim bebelerinBende sabırla pazartesiyi bekliyorum inşallah
Yaaa maşallahkilosu da güzel herşey iyiyse gelsn bekletmesinler
Oğlumu 37 de doğmuştum 3 kilo doğdu doğumdan 3 saat sonra eve çıkmıştık sadece 2 saat fanusda oksijen vermişlerdi
Maşallah bizde 36 da 2800 çıktık teyzesi bakalım pazartesi ne diyecek pazartesiyi görürsek
Canim şok oldum bende ALLAH yardimcin olsun ama.bence susma karşılık ver bi sekilde yoksa iyice üste çıkarGelmese daha iyidi benim icin cidden..
İnan o gün bebegim ve kendimin derdine düstüm onun bu davranisina olan sinirimi bebegim bastirdi ama.suan aklima geldikce keske susmasaydim.diyorum icim.icimi yiyor o an sanki benimde dilim baglandi.
Benimde ilk çıkışı biraz zorlar gibi kafası bi çıksa geriside akar gider gibi olur artıkAyyy maşallah inşallah bu doğumunda öyle sorunsuz olur, böyle doğumlara çok özeniyorum ama hayırlısı artık
Canım ben daha önce çok antibiyotik kullandım başka bir doktorla, hiç fayda sağlamadı sürekli tekrarladı, şimdiki doktorum antibiyotikle iyi bakterileri de olduruyor diye hepsini kesti. Bol su kefir yoğurt tüket dedi, şekeri kes dedi. Hijyene dikkat et dedi. Ben sirke kullandım dr sölemeden. Gerçekten antibiyotik bitiremediğini böyle bitirdim. O yüzden antibiyotik bana çok itici geliyor. Ama ben o zaman hamile değildim. Şimdi bebeğe geçiyorsa bilmiyorum ama bi kaç görüş al bence
Benim geçen hafta 2600 idi, biraz kanama olunca çok yedim erken doğarsa küçük olmasın diye+400 gr sonuç. Gerçi çokta inanmadım ama içimi gıcıklandı. Şimdi doğmaktanda vazgeçti, tekrar diyete girdim hedef 3.5 olmadan doğurabilmek bakalım
Yardım eden biri varsa yardımını alın derim. Nasıl olsa anne de olsa kayınvalide de olsa gidecekler ve siz esinizle başbaşa kalacaksınız. Eşiniz de siz de biraz sabredin. En yumuşak şekilde süreci atlatmaya calisin. En önemli olan bebeklerimizin sağlığı bunu hiç aklınızdan çıkarmayın.Bende tam tersini yaşıyorum. Annem haftaya cuma gelcek yanima nasipse. Kayinvalideyle lohusalik cok zor. Arayanlara sütü yok bi damlacik sütle doyarmi cocuk mecbur mama.veriyoruz diye yanimda konusuyor. Esimle birbirimize girdk artk bu sebepten. Esim bana hak veriyor oda cok bunalfi ama ben sinirimi ondan cikariyorum Annem gelince dönecek kendisi. Sabrediyorum ama inanin cok zor evde düzenime coktan karisirdi ama asla musade etmedim. Ya size ne diyeyim. Hastanede yattigim gece geldi yatakta yanima yatti koltukta rahat edemedgnden. Dikislerimin acisindan kipirdayamadm uyuyamadm sabaha kdr. Normal mii?? Ve yatabilirmiyim.diye sormadi bile
Hastanede dilim baglandi yada dogumun şokundan tepki veremedim bende kendime hayret ediyorum. ama evde kat kat acisini cikardim merak etme canim. Evde suan benim borum ötüyorCanim şok oldum bende ALLAH yardimcin olsun ama.bence susma karşılık ver bi sekilde yoksa iyice üste çıkar
Üzüldüm canim keske boyle bizey yasamasaydn suan esinle iletisimin var mi hic mi yok? Hamilesin ama nasil dayaniyoe böyleYardım eden biri varsa yardımını alın derim. Nasıl olsa anne de olsa kayınvalide de olsa gidecekler ve siz esinizle başbaşa kalacaksınız. Eşiniz de siz de biraz sabredin. En yumuşak şekilde süreci atlatmaya calisin. En önemli olan bebeklerimizin sağlığı bunu hiç aklınızdan çıkarmayın.
Ama bu söylediklerim senin için değil baharcim
ne o öyle yanında yatmak Allah'ım çıtayı nasıl arşa çıkarmış öyleAllah sana sabır versin arkadaşım
Koca müsveddesi tarafından hamileyken terkedildim ( üzülmeyin sakın olacağı varmış) doğuma bile gelmeyecek onun yapacağı erkekliği 25 yaşındaki erkek kardeşim yapıyor arkadaşı tatile gidelim diyor beni yalnız bırakmaya gönlü el vermiyor. Neyse şuan için herşey yolunda çok şükür.
Yılın kaynanası ödülünü seninkine veriyorum Ya inanılmaz bir olay kafamda canlandıramadımBende tam tersini yaşıyorum. Annem haftaya cuma gelcek yanima nasipse. Kayinvalideyle lohusalik cok zor. Arayanlara sütü yok bi damlacik sütle doyarmi cocuk mecbur mama.veriyoruz diye yanimda konusuyor. Esimle birbirimize girdk artk bu sebepten. Esim bana hak veriyor oda cok bunalfi ama ben sinirimi ondan cikariyorum Annem gelince dönecek kendisi. Sabrediyorum ama inanin cok zor evde düzenime coktan karisirdi ama asla musade etmedim. Ya size ne diyeyim. Hastanede yattigim gece geldi yatakta yanima yatti koltukta rahat edemedgnden. Dikislerimin acisindan kipirdayamadm uyuyamadm sabaha kdr. Normal mii?? Ve yatabilirmiyim.diye sormadi bile
Sürekli belirti arıyorum kendimde valla. En büyük belirtisi tansiyon yüksekliği sanırım onun yanında idrarda protein olması, baş ağrısı, mide bulantısı falan insandan insana değişir tabi belirtileriOna bende takıpım galiba belirtileri hakkında bilginiz varmı
Bilemiyorum canım benim başıma gelmedi hiç genelde yapıyor kaka çok fazlaDogum yapan kizlar bana yardimci olun
Kızım dün gece 11den beri kaka yapmadi. Sizde de oluyor mu böyle? Kabiz degildi dün 7 defa yapti bugün tık yok kaka hic yok. Normall mi kabiz mi anlamadm aglamiyor rahatsizligi yok.
Sezeryan da bildiğim kadarıyla 38 de alıyorlar hayırlısı ne ise o olsun ama ben hazır değilken zorlamayacagim çünkü normal doğum da annenin cesaretli olması gerekli ben değilimbende pzt günü gideceğim 37 içinde olcam normal doğumdan korkuyorum bende ya sezeryan olursa daha mı erken alıyorlar?
Benimki aynı çıktı ultrason ile 2400 kgHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Bu idrar yolu belası bende de var gecmiyor ne yaptıysam. Dün sağlık ocağında idrar verdim yine bakteri çıkmış. Sirke beni de rahatlatıyor şunun formülünü bilen birileri varsa söylesin nasıl gececek bu yaDoğru söylüyorsunuz kızlar ya gebelik boyu kaç kere antibiyotik kullandım zaten şimdi son aydayız bir de vazgeçtim kullanmayacağım.Sirke nasıl kullandım canım? normal herhangi bir sirke olur değil mi ? @genc1kadin
Aynen bende hic değilim vajinal muayeneden bile korkuyorum kasılıyorum cesaret isteyen bir sey sonucta. 38. Hafta 15 ağustosta dolcak benim bakalım ne diyecek doktorSezeryan da bildiğim kadarıyla 38 de alıyorlar hayırlısı ne ise o olsun ama ben hazır değilken zorlamayacagim çünkü normal doğum da annenin cesaretli olması gerekli ben değilim
Sen sadece bebeğine ve kendine odaklan canım boşver o zaman eşinde ne yapsın annesi sonuçta sayılı gün geçer süt konusunda falanda takma gerekirse uzaklaştır kendinden herkesin deneyimi kendine özel kapat kulaklarını duyma yada sustur içine atmaEşimde şok oldu zaten. Kendi annesi icin patavatsiz oldugunu soyleyip kabul ediyor onuda üzmek istemiyorum artik goruyor neyin ne oldugunu
Şuan hiç yok canım kaç gündür arayıp sormadı ben de aramadım zaten. Son konuşmalarda hiç iç açıcı değildi. Keşke olmasaydı ama işte insan bilemiyor zaten ilk hamileligimi ogrendigim zamanlarda boşanma aşamasına gelmistik ben çok kesin kararlıydım o beni vazgeçirdi aslında. Şimdi de yine işi benim üstüme yıkıp herşeyi dağıtma peşinde psikolojik problemleri var tüm hasedi kini bana. O yüzden çocugu da gözü görmüyor. Aylardır da beni kandırıyormus neymiş hamileliğim rahat geçsin diye. Anlayacağın kafa 1 milyon. İnan o kadar yordu ki beni oturup uzulemiyorum bile muhtmelen 3 haftaya kalmadan doğumum olacak suan ona odaklandım. Tek kaygım bebeğime tek başıma yetebilecek miyim? Yeterim kendime inanıyorum ama insan ister istemez düşünmeden edemiyor.Üzüldüm canim keske boyle bizey yasamasaydn suan esinle iletisimin var mi hic mi yok? Hamilesin ama nasil dayaniyoe böyle(
İlk günler benim de öyleydi canımEmmiyor çıldıracağım mama veriyorum mecbur biberon başka türlü almıyor 2 saat uğraştım alsın diye ağlayıp durdu sagip veriyorum sürekli sagsam sütüm gelirmi emmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?