2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah senin sabrından hepimize versin canım kesinlikle normal değil, ameliyatlısın velev ki değilsin yine normal değil bence yani yok normal gelmiyor bana

Sen de kenara mı geçtin? Yüz verirsen ayıya gelir s….r halıya oha ya. Gelmese daha iyiymiş.
Gelmese daha iyidi benim icin cidden..
Sinirlerim tepeme geldı baharrr nasıl sustun bahar ben olacaktım orada ahhh
İnan o gün bebegim ve kendimin derdine düstüm onun bu davranisina olan sinirimi bebegim bastirdi ama.suan aklima geldikce keske susmasaydim.diyorum icim.icimi yiyor o an sanki benimde dilim baglandi.
Jdjjsjs inanması çok güç değil mi hejdjdjjsjs bende 3 kere okudum

Allah senin sabrından hepimize versin canım kesinlikle normal değil, ameliyatlısın velev ki değilsin yine normal değil bence yani yok normal gelmiyor bana
Eşimde şok oldu zaten. Kendi annesi icin patavatsiz oldugunu soyleyip kabul ediyor onuda üzmek istemiyorum artik goruyor neyin ne oldugunu

Görürüz görür canım gelesi yok bizim bebelerin

Canim şok oldum bende ALLAH yardimcin olsun ama.bence susma karşılık ver bi sekilde yoksa iyice üste çıkar

Benimde ilk çıkışı biraz zorlar gibi kafası bi çıksa geriside akar gider gibi olur artık kafa ölçüsü kac acaba bizim cibinin hayırlısı artık canım yarin nasıl olacak gorucez.

Yardım eden biri varsa yardımını alın derim. Nasıl olsa anne de olsa kayınvalide de olsa gidecekler ve siz esinizle başbaşa kalacaksınız. Eşiniz de siz de biraz sabredin. En yumuşak şekilde süreci atlatmaya calisin. En önemli olan bebeklerimizin sağlığı bunu hiç aklınızdan çıkarmayın.
Ama bu söylediklerim senin için değil baharcim
ne o öyle yanında yatmak Allah'ım çıtayı nasıl arşa çıkarmış öyle Allah sana sabır versin arkadaşım
Koca müsveddesi tarafından hamileyken terkedildim ( üzülmeyin sakın olacağı varmış) doğuma bile gelmeyecek onun yapacağı erkekliği 25 yaşındaki erkek kardeşim yapıyor arkadaşı tatile gidelim diyor beni yalnız bırakmaya gönlü el vermiyor. Neyse şuan için herşey yolunda çok şükür.

Kizlar hazir bebisten vakit bulmusken tecrubemi yazayim. Spinal sezaryen oldum. Ameliyattan gece 2 de ciktim. Sondayi uyusukluk gecince cikardilar acisi katlanilir bisey. Uyusukluk sabah 7de gecti tamamen ilk yuruyusude o zmn yaptm. Ilk ayaga kalkinca çok şükür ne baş dönmem ne baska bisi olmadi. Bas agrimda olmadi Allaha şükür. 4 5 bardak 2 si bir arada ictim. Kendimi cabuk toparladim. İşin sirri kesinlikle yatmamak. Risk yoksa. Ben hic oturmadm. Hastanede bile hep ayakta kaldm. Eve geldm hic yatmadm öglen. Suan dikis yeri acisi devam ama katlanilir bir sizi var. Zor olan bu sicakta surekli kanama olmasi ve ped kullanmak

Canim şok oldum bende ALLAH yardimcin olsun ama.bence susma karşılık ver bi sekilde yoksa iyice üste çıkar
Hastanede dilim baglandi yada dogumun şokundan tepki veremedim bende kendime hayret ediyorum. ama evde kat kat acisini cikardim merak etme canim. Evde suan benim borum ötüyor

Üzüldüm canim keske boyle bizey yasamasaydn suan esinle iletisimin var mi hic mi yok? Hamilesin ama nasil dayaniyoe böyle (

Yılın kaynanası ödülünü seninkine veriyorum Ya inanılmaz bir olay kafamda canlandıramadım

Dogum yapan kizlar bana yardimci olun
Kızım dün gece 11den beri kaka yapmadi. Sizde de oluyor mu böyle? Kabiz degildi dün 7 defa yapti bugün tık yok kaka hic yok. Normall mi kabiz mi anlamadm aglamiyor rahatsizligi yok.
Bilemiyorum canım benim başıma gelmedi hiç genelde yapıyor kaka çok fazla

bende pzt günü gideceğim 37 içinde olcam normal doğumdan korkuyorum bende ya sezeryan olursa daha mı erken alıyorlar?
Sezeryan da bildiğim kadarıyla 38 de alıyorlar hayırlısı ne ise o olsun ama ben hazır değilken zorlamayacagim çünkü normal doğum da annenin cesaretli olması gerekli ben değilim

Hanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Benimki aynı çıktı ultrason ile 2400 kg

Bu idrar yolu belası bende de var gecmiyor ne yaptıysam. Dün sağlık ocağında idrar verdim yine bakteri çıkmış. Sirke beni de rahatlatıyor şunun formülünü bilen birileri varsa söylesin nasıl gececek bu ya

Sezeryan da bildiğim kadarıyla 38 de alıyorlar hayırlısı ne ise o olsun ama ben hazır değilken zorlamayacagim çünkü normal doğum da annenin cesaretli olması gerekli ben değilim
Aynen bende hic değilim vajinal muayeneden bile korkuyorum kasılıyorum cesaret isteyen bir sey sonucta. 38. Hafta 15 ağustosta dolcak benim bakalım ne diyecek doktor

Eşimde şok oldu zaten. Kendi annesi icin patavatsiz oldugunu soyleyip kabul ediyor onuda üzmek istemiyorum artik goruyor neyin ne oldugunu
Sen sadece bebeğine ve kendine odaklan canım boşver o zaman eşinde ne yapsın annesi sonuçta sayılı gün geçer süt konusunda falanda takma gerekirse uzaklaştır kendinden herkesin deneyimi kendine özel kapat kulaklarını duyma yada sustur içine atma

Üzüldüm canim keske boyle bizey yasamasaydn suan esinle iletisimin var mi hic mi yok? Hamilesin ama nasil dayaniyoe böyle (
Şuan hiç yok canım kaç gündür arayıp sormadı ben de aramadım zaten. Son konuşmalarda hiç iç açıcı değildi. Keşke olmasaydı ama işte insan bilemiyor zaten ilk hamileligimi ogrendigim zamanlarda boşanma aşamasına gelmistik ben çok kesin kararlıydım o beni vazgeçirdi aslında. Şimdi de yine işi benim üstüme yıkıp herşeyi dağıtma peşinde psikolojik problemleri var tüm hasedi kini bana. O yüzden çocugu da gözü görmüyor. Aylardır da beni kandırıyormus neymiş hamileliğim rahat geçsin diye. Anlayacağın kafa 1 milyon. İnan o kadar yordu ki beni oturup uzulemiyorum bile muhtmelen 3 haftaya kalmadan doğumum olacak suan ona odaklandım. Tek kaygım bebeğime tek başıma yetebilecek miyim? Yeterim kendime inanıyorum ama insan ister istemez düşünmeden edemiyor.

Emmiyor çıldıracağım mama veriyorum mecbur biberon başka türlü almıyor 2 saat uğraştım alsın diye ağlayıp durdu sagip veriyorum sürekli sagsam sütüm gelirmi emmeyince
İlk günler benim de öyleydi canım
Ememiyordu hemen uyuyakalıyordu bir de
Yeni yeni alıştı emmeye ama hala uyuyakalıyor arada emerken yoruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…