2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok şükür canım inşallah bulut bebek de sen de bir an önce toparlanırsınız

Ah kızlar 17 gündür ben de mahvoldum emzirmek için uğraşmaktan çok yoruluyorum ne zaman normal bebekler gibi emecek bu bebekler
Zaten uykusuzluk da mahvediyor insanı
Kayınvalide konusuna ben de hiç girmeyeyim çok dertliyim çok doluyum

Emzirme konusuna bir şey diyemeyeceğim kuzum daha dogurmadim sıfır bilgi Ama kayınvalide konusunda Allah kolaylık versin seninki bir de aynı binada diye biliyorum. Yani kısa süreli bir birliktelik değil.

Festicim çok haklısın ama her gün diken üstündeyim inan takmamayı istiyorum ama her şey saatli bomba etkisinde

Kilo konusu son haftalarda farklı çıkıyor büyüdüğü için ölçümde hata oluyor soran arkadaş kimdi hatırlamıylrum ama aynı çıkan arkadaşımız erken doğum yaptı o haftalar ölçüler tutuyor genelde

Ayy çok zor yani sana yapsa neyse kendi annen çekersin de valla erkekler bizden daha idareciler bize yapılsa kıyamet koparırız insanın kendi annesi olunca çok zor oluyor açık açık o senin damadın izmir evladın gibi seni idare etmesini bekleme filan diyebilirsin ne bileyim valla umarım kolaylıkla atlarırsınız sabret sayılı günler

Evet canim ben de cok sasirdim böyle olmasina.. ilkinde böyle degildi cünkü ayni hastane olmasina ragmen.. sanki prosedürü degismis gibi anlayamadim. Tesekkürler canim
Insallah hayirlisiyla dünyaya gelirler

Kizlar soyle bi icerik gordum sizinle de paylasmak istedim

Siz kaynanalardan cekiyonuz ben daha doğurmadan kayınpederden çekiyorum
Adam eve geldiği gibi evi toparlamaya çalışıyor temiz evi manyak yemin ederim odalara giriyor çıkıyor kafayı yemiş dün eve birşey aldıydım kutusu kömürlüğe gitmeliydi kapının önünde bekliyor gelmiş bana niye götürmedin diye dır dır ediyor bu halimle ben mi götürücem diye kızdım. Neyse yemek yedi benim kız koltuk örtüsüne sakız yapıştırmış 2 yaşında bebek çok normal bu ne diye söylendi kaynanam sağolsun ağızının payını verdi kalktı gitti patavatsız adam vallaha
Bende eşime patladım doğum yaptığımda başımı biri ağrıtsın hepinizi üzerim dedim bakalm ne bekliyor beni

Dogum yapan kizlar bana yardimci olun
Kızım dün gece 11den beri kaka yapmadi. Sizde de oluyor mu böyle? Kabiz degildi dün 7 defa yapti bugün tık yok kaka hic yok. Normall mi kabiz mi anlamadm aglamiyor rahatsizligi yok.
Benimki de ilk 24 saat hic yapmadi dün 7 kere yapmis bugun yapmamasi bence normal ama baktin karni tok alti temiz ama hala huzursuz biraz bacaklariyla masaj yap ileri geri falan belki varsa yapar ama bence normal suan yapmamasi

Kuzum hepimizin hayatta farklı sınavları oluyor, seninki de hele hamilelikte çok zormuş cidden, neden niçin demeyeceğim ama ailenin sana sonsuz destek olması çok büyük şans. Bebeğime yetebilir miyim endişesi yaşıyorsun ya canım emin ol o sana sen ona yoldaş olup birlikte büyüyüp gelişeceksiniz, birbirinize iyi geleceksiniz o senin her anlamda motivasyonun olacak inşallah

İnslalah canım şimdiden öyle zaten onun varlığı beni sakinleştiriyor güç veriyor

Emzirme konusuna bir şey diyemeyeceğim kuzum daha dogurmadim sıfır bilgi Ama kayınvalide konusunda Allah kolaylık versin seninki bir de aynı binada diye biliyorum. Yani kısa süreli bir birliktelik değil.
Evet canım aynı binadayız maalesef
Aynı binadayız ama hiçbir faydası olmadı bana bu doğumda.

Kizlar Mirayimi yatirmak icin odaya getirdim. Altini acinca göbeginin düstügünü gordm ama gobek deligi etrafi ve bezi hafif kandi. Cok telas yaptk acile gittk. Ordaki dr suan normal ama ates kotu koku irin olursa gel dedi. Deliginin ici tuhaf gozukuyor kurumus kan var gibi. Korktm baya agladm. Yarin kendi cocuk doktorumuza goturecegjz ,

Korkma cnm kendi doktorun yakar göbek deliğini benim kızımda da öyle oldu doktor bir çubuk ucunda birşey vardı onunla göbek deliğini yaktı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…