- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.541
Çok şükür canım inşallah bulut bebek de sen de bir an önce toparlanırsınızKuzum ben çok iyiyim bugün taburcu olacağım. Bulutcum da dün iyiydi bugün 14.30 da gidicez yanına. Umuyorum ki iyiliği devam ediyordur. Dün verdiği bilgiye göre böyle devam ederse 5 günde çıkartırız demişti. Bekliyoruz.
Sen nasılsın
Kaç gün arayla. Aynı gün mü ölçüldüBenimki aynı çıktı ultrason ile 2400 kg
Evet aynı gün doğumdan önce muayene ettiğinde ölçüldüKaç gün arayla. Aynı gün mü ölçüldü
Emzirme konusuna bir şey diyemeyeceğim kuzum daha dogurmadim sıfır bilgiAh kızlar 17 gündür ben de mahvoldum emzirmek için uğraşmaktan çok yoruluyorum ne zaman normal bebekler gibi emecek bu bebekler
Zaten uykusuzluk da mahvediyor insanı
Kayınvalide konusuna ben de hiç girmeyeyim çok dertliyim çok doluyum
@Citemikburcumsu12
Arkadaşlarım ilk günden beri aynı konuyu dert ediyordum. Bebeğim kocam ben üçümüz olmak istiyorum, kimseyi istemiyorum diye diye geçirdim ben bu 9 ayı. Bilirsiniz belki denk gelmişsinizdir. Ama ne oldu? Acil ameliyata alınınca eşimin aileside kendi ailem de gelemedi. Onlar geldiğinde benim herşeyim bitmişti, oğlum kuvöze girmişti.
Beni yanlış anlamayın arkadaşlarım ama bunlar asla dert değilmiş. Ben yaşayıp gördüm. Burcumsu seni de çok iyi anlıyorum çünkü hep nankör müyüm acaba diye kendimi sorguladım ama nankör değildi aslında bu sadece dediğin gibi alışkanlıklarınızın çatışması. Yapılabilecek şey basit. Annenle üslubunca konuşmak. Sencerle ilgili alanınıza girmemesi için onu ikna etmek. Bizde anne olduk. Evlada küsmek mümkün mü? 3 gündür anneyim Buluta küsemem asla aklım bile almıyor. Ben olsam iletişim ile çözerim. Ha bazen bazı ebeveynler konuşunca trip yapıyor kızıyor öyle birisiyse annen o zaman zaten ne kadar kalacak ki? Ev bark işlerinde istediğini yapsın ama Sencer konularında küsecek bile olsa anne babası biziz bizim dediğimiz olacak çizgisini çekmen en güzeli. Lohusa kızına küsecek kadın gelip orda sana destek olmazdı kuzum. Sen annenle iletişimini kur güzelce dilin döndüğünce hallolur ben eminim.
Citemik sana gelince de bırak gelen gelsin. Ancak bebeğinin korunmasından eminsen. Yoğun bakım enfeksiyon sebebiyle de gelen bebeklerle de dolu. Üzgünüm ama dikkat edilmek zorunda. Allahım korusun tüm evlatları ama sen dert etme. Evladını koru kucaktan kucağa gezmesin ama onlarında sevgisine ihtiyaç var.
Ayy çok zor yani sana yapsa neyse kendi annen çekersin de valla erkekler bizden daha idareciler bize yapılsa kıyamet koparırız insanın kendi annesi olunca çok zor oluyor açık açık o senin damadın izmir evladın gibi seni idare etmesini bekleme filan diyebilirsin ne bileyim valla umarım kolaylıkla atlarırsınız sabret sayılı günlerEvlendiğimiz günden beri aynı asla anlamıyor çünkü diyor ki ne var bu dediklerimde eşin çok alıngan. Bu bakış açısı değişmediği için söylediği her şey normalmiş geliyor ve devam ediyor
Ayy cok sevindimHastanede dilim baglandi yada dogumun şokundan tepki veremedim bende kendime hayret ediyorum. ama evde kat kat acisini cikardim merak etme canim. Evde suan benim borum ötüyor
Evet canim ben de cok sasirdim böyle olmasina.. ilkinde böyle degildi cünkü ayni hastane olmasina ragmen.. sanki prosedürü degismis gibi anlayamadim. Tesekkürler canimBir sonraki kontrole 3 hafta sonra mı çağırdı? Benim burda gördüğüm bende dahil 36. Haftadan sonra her hafta çağırıyorlar canım garip geldi bana. Bence sende arayı o kadar uzun tutma. Maşallah kilosu pozisyonu çok güzel bu arada
Tevekkeli dr bu gün baş ağrın varmı diye sordu banaSürekli belirti arıyorum kendimde valla. En büyük belirtisi tansiyon yüksekliği sanırım onun yanında idrarda protein olması, baş ağrısı, mide bulantısı falan insandan insana değişir tabi belirtileri
Benimki de ilk 24 saat hic yapmadi dün 7 kere yapmis bugun yapmamasi bence normal ama baktin karni tok alti temiz ama hala huzursuz biraz bacaklariyla masaj yap ileri geri falan belki varsa yapar ama bence normal suan yapmamasiDogum yapan kizlar bana yardimci olun
Kızım dün gece 11den beri kaka yapmadi. Sizde de oluyor mu böyle? Kabiz degildi dün 7 defa yapti bugün tık yok kaka hic yok. Normall mi kabiz mi anlamadm aglamiyor rahatsizligi yok.
Yardım eden biri varsa yardımını alın derim. Nasıl olsa anne de olsa kayınvalide de olsa gidecekler ve siz esinizle başbaşa kalacaksınız. Eşiniz de siz de biraz sabredin. En yumuşak şekilde süreci atlatmaya calisin. En önemli olan bebeklerimizin sağlığı bunu hiç aklınızdan çıkarmayın.
Ama bu söylediklerim senin için değil baharcim
ne o öyle yanında yatmak Allah'ım çıtayı nasıl arşa çıkarmış öyleAllah sana sabır versin arkadaşım
Koca müsveddesi tarafından hamileyken terkedildim ( üzülmeyin sakın olacağı varmış) doğuma bile gelmeyecek onun yapacağı erkekliği 25 yaşındaki erkek kardeşim yapıyor arkadaşı tatile gidelim diyor beni yalnız bırakmaya gönlü el vermiyor. Neyse şuan için herşey yolunda çok şükür.
İnslalah canım şimdiden öyle zaten onun varlığı beni sakinleştiriyor güç veriyorKuzum hepimizin hayatta farklı sınavları oluyor, seninki de hele hamilelikte çok zormuş cidden, neden niçin demeyeceğim ama ailenin sana sonsuz destek olması çok büyük şans. Bebeğime yetebilir miyim endişesi yaşıyorsun ya canım emin ol o sana sen ona yoldaş olup birlikte büyüyüp gelişeceksiniz, birbirinize iyi geleceksiniz o senin her anlamda motivasyonun olacak inşallah
Evet canım aynı binadayız maalesefEmzirme konusuna bir şey diyemeyeceğim kuzum daha dogurmadim sıfır bilgiAma kayınvalide konusunda Allah kolaylık versin seninki bir de aynı binada diye biliyorum. Yani kısa süreli bir birliktelik değil.
Korkma cnm kendi doktorun yakar göbek deliğini benim kızımda da öyle oldu doktor bir çubuk ucunda birşey vardı onunla göbek deliğini yaktı geçtiKizlar Mirayimi yatirmak icin odaya getirdim. Altini acinca göbeginin düstügünü gordm ama gobek deligi etrafi ve bezi hafif kandi. Cok telas yaptk acile gittk. Ordaki dr suan normal ama ates kotu koku irin olursa gel dedi. Deliginin ici tuhaf gozukuyor kurumus kan var gibi. Korktm baya agladm. Yarin kendi cocuk doktorumuza goturecegjz ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?