2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bana 2 kere yapıldı ikiside kabus gibiydi bilmiyorum ben mi çok kasıyorum yoksa ebeler mi baya hırçın anlamadım

Kızımda bağ düşünce içince parça kaldığını farkettik hafif nemli nemli zıbına iz bırakıyordu çocuk dr çocuk cerrahiye yönlendirdi orda bişeyle ucunu yaktı sonra krem yazdı onu kullandık geçti şükür korkup telaş etmeyin canı yanmadan geçer gider inş

Benim de öyle oldu canım korkma kendisi kuruyor
Bizim kan akmıştı hatta hafif ama geçti sonra

Aynen çok şükür daha idareci brn olsam kaynanamı kovmuştum

Takılmayacak gibi değil aileler çok anlayışsız
Zaten zor bir süreçteyiz

Bzde de durum aynı

Gösterirsede gorucez canım bakalım bende şimdi sıra mi bekliyorum kontrole geldim ne diyecek drum

2 3cm acilmam varmış bebegi aşağıda görüncs alttam bakmak istedi bana artık dogur daha ne kadar tutacan diye gir gir geçerken bugün dogumun olabilir dedi yatış vereyim suni ile doğum baslad dedi evde hissedemem gibi yha okadar olmus bende tik yok dun kötüydüm yemek yiyemedim sekerli yoğurt yedim sadece kendimide bir yapısal tuaf hissettim ağrı sızı normaldi bana göre boyle napayım sizce kızlar

Doktorunuz daha iyi bilir
Ben olsam biraz sancı ağrı hissedeceğim ana kadar evde durmak isterim her şey yolunda olursa tabii
Hastane yakın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…