- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.621
Bende şaşırdım sana cnm 2 güne alırlardı normalde benimde net tarih pazartesi belli olacak birde canımı sıkan bir olay var farkındamısın zamanında doganlarda küvezde aklıma getirmek istemiyorum ama bu biraz canımı sıkıyorPazartesiye alternatif bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum, hem o da bir değerlendirsin hemde yüzdük yüzdük sonuna geldik farklı bir uzman görsün bu kadar bekleyeceklerinş düşünmemiştim
Küvezde girme olayı farklı gerçekten bir erken doğum ama normal ve geç doğanlar da enfeksiyon riski var işte o zamanda küveze giriyor yada anne karnında pislik yiyor filan bende çok geçe kalsın istemiyorum pisletir diye korkuyorum ama gram belirtin yok yani 40 ı görürüm gibi geliyorBende şaşırdım sana cnm 2 güne alırlardı normalde benimde net tarih pazartesi belli olacak birde canımı sıkan bir olay var farkındamısın zamanında doganlarda küvezde aklıma getirmek istemiyorum ama bu biraz canımı sıkıyor
Ayy canım daha dün konuştuk bugün doğumun gelmiş bak ne güzel2 3cm acilmam varmış bebegi aşağıda görüncs alttam bakmak istedi bana artık dogur daha ne kadar tutacan diye gir gir geçerken bugün dogumun olabilir dedi yatış vereyim suni ile doğum baslad dedi evde hissedemem gibi yha okadar olmus bende tik yok dun kötüydüm yemek yiyemedim sekerli yoğurt yedim sadece kendimide bir yapısal tuaf hissettim ağrı sızı normaldi bana göre boyle napayım sizce kızlar
Bende şaşırdım sana cnm 2 güne alırlardı normalde benimde net tarih pazartesi belli olacak birde canımı sıkan bir olay var farkındamısın zamanında doganlarda küvezde aklıma getirmek istemiyorum ama bu biraz canımı sıkıyor
Merhaba sizin durum tam olarak ne bilmiyorum ama benzer galiba. Sezeryan olacaksınız değil mi? Hangi şehirde sinizCanım benim takipli olduğum şehir hastasın de arkadaşım doğum yaptı onu da 39+1e kadar bekletmiş doktoru(ki onun doktoru akrabası idi, acil bir durum gelişmedikçe sezeryan da olsa ben bekliyorum demiş)
Benimkinin bekletilme nedeni açık açık ameliyathane şartlarından dolayı , bu gebelikte maddi sıkıntılarımız oldu özele gidemedim arkadaşın da tavsiyesi ile bura takipliyim ama bu son dakika golü canımı sıkmıyor değil, son dakika da başka yere gitsem devlette biliyorsun bu zamana kadar bana gelmemişsin muhabbeti oluyor, hayırlısı ile sağlıklıca elimize alalım yavrularımızı
Canım benim takipli olduğum şehir hastasın de arkadaşım doğum yaptı onu da 39+1e kadar bekletmiş doktoru(ki onun doktoru akrabası idi, acil bir durum gelişmedikçe sezeryan da olsa ben bekliyorum demiş)
Benimkinin bekletilme nedeni açık açık ameliyathane şartlarından dolayı , bu gebelikte maddi sıkıntılarımız oldu özele gidemedim arkadaşın da tavsiyesi ile bura takipliyim ama bu son dakika golü canımı sıkmıyor değil, son dakika da başka yere gitsem devlette biliyorsun bu zamana kadar bana gelmemişsin muhabbeti oluyor, hayırlısı ile sağlıklıca elimize alalım yavrularımızı
Canım benimki henüz yara olmadı ama hassasiyet çok var, alışana kadar böyle. Benim bir göğüs ucumda sivilce gibi kabarcık vardı doğumdan 2 ay önce çıktı o acıyor çok. Diğer göğsüm o kadar kötü değil en azından emerken başta hassas sonra alışıyor. Ben lansinohtan çok fayda gördüm mutlaka sürmeye başla erkendenMerhaba, doğum yapanlarda meme ucu yaraları hemen başlamış, gözüm korktu benim de.. Ben gümüş kapak ve lansinoh krem almıştım, doğumdan önce mi başlamak lazım acaba faydası olur mu?
Canim normal bizimde oyleydiKizlar Mirayimi yatirmak icin odaya getirdim. Altini acinca göbeginin düstügünü gordm ama gobek deligi etrafi ve bezi hafif kandi. Cok telas yaptk acile gittk. Ordaki dr suan normal ama ates kotu koku irin olursa gel dedi. Deliginin ici tuhaf gozukuyor kurumus kan var gibi. Korktm baya agladm. Yarin kendi cocuk doktorumuza goturecegjz ,
Benim abimin bir yaşında ki oğlunda göz kapağı düşüklüğü var, doğduğunda bir gözü neredeyse kapalı gibi duruyordu, tabii kontroller filan yapıldı, göz kapağı düşüklüğü teşhisi konuldu, beslenirken özellikle çok hareket ettiriyor, zamanla daha da açıldı,şimdi çok az bir fark varSimdi saglik ocagindan geldik ordaki ebeler de göz doktoru gorsun dedi zaten 3de kendi cocuk doktorumuza gitcez bi de o baksin bakalim aslinda bana gore bisey yok sadece istemedigi zaman acmiyor gozunu ödemden de biraz sislik var ama sagolsun babasi benden evhamli oldu cikti o gozune noldu dedikce ben de kafaya takmaya basladim
Çömelip kalkmak, yorgun değilseniz yürümekEvet yakin 10 15 dklik ta sancida çıkmadı rahîm agzin fazlada uzun degil dedi bebekte ufak dedi gelir falan dedi ama
Kız nasıl silcez bu göbekle, kolaysa kendiTamam canım onu akşam itibariyle uygulamaya başlayacağım.Bir de doktor bana yer sil elinle dedi
Ya sen beni öldürcen haslfkkflf aynı zamanda herşeyin hazır olup aynı zamanda da olmayışı..Bebiş almıştım ben şu bölmeli tabaklardan. Şimdide kase yapıştırdım hdjdjdj
Mama sandalyesi çoktan hazır bebişim
Hastahane çantam hazır olmayabilir ama bu seni yanıltmasın festi garanticidir
Gözün aydın canım bebeğin hayırlısıyla küvözden çıksın inşallahBen doğurdum kızlar Rabbim yavrum küvözde ama dua eder misiniz
Canım asla belirti vermiyor zaten ben daha doğumdan 1 gün önce kontroldeydim doktor keyfi yerinde bunun kanala bile girmemiş dedi. Ben rahat rahat eve gittim ertesi akşam doğurdumKüvezde girme olayı farklı gerçekten bir erken doğum ama normal ve geç doğanlar da enfeksiyon riski var işte o zamanda küveze giriyor yada anne karnında pislik yiyor filan bende çok geçe kalsın istemiyorum pisletir diye korkuyorum ama gram belirtin yok yani 40 ı görürüm gibi geliyor
BaşlıyorumCanım benimki henüz yara olmadı ama hassasiyet çok var, alışana kadar böyle. Benim bir göğüs ucumda sivilce gibi kabarcık vardı doğumdan 2 ay önce çıktı o acıyor çok. Diğer göğsüm o kadar kötü değil en azından emerken başta hassas sonra alışıyor. Ben lansinohtan çok fayda gördüm mutlaka sürmeye başla erkenden
Ayy evet öyle diyende çok gündüz muane oldum akşama sancım oldu diyen filan oluyor hayırlı vakitte gelsinler inşallah..bir ilk zamanlar birde son zamanlar çok zormuş valla hem fiziken hem psikolojik olarakCanım asla belirti vermiyor zaten ben daha doğumdan 1 gün önce kontroldeydim doktor keyfi yerinde bunun kanala bile girmemiş dedi. Ben rahat rahat eve gittim ertesi akşam doğurdum
Merhaba sizin durum tam olarak ne bilmiyorum ama benzer galiba. Sezeryan olacaksınız değil mi? Hangi şehirde siniz
Kuzum takip edemedim. Bir sorun var ve bekliyorlar mı? Yoksa neden beklemeleri sıkıntı anlamadım ben
Seninle günümüz aynı. Ben şehir dışına çıktım 10gun oldu. Doğumu burda yapicam pazartesi ilk defa burda bir Dr a gittim niye geldin dedi 37+5gunluk hamileyim dedim tamam dedi nst gönderdi sancı çıkmadı. Ama sancılarım var ağrılarım var dedim Perşembe gel 1sanci çıksın alicam dedi işte dün gittim yine sancı çıkmadı bu sefer pazar gününe gün verdi yada pazartesi gel dedi.İstanbuldayım evet sezeryan olacağım
Festimm sıkıntı şu açıkcası devlet hastanesi olsun, şehir hastaneleri olsun x doktora randevu alıyorsun ama yerinde hiçbir zaman bulmuyorsun asistan falan oluyor, bunu bilerek gidiyorsun zaten ama bu sefer nst de beni çok oynattılar hava falan verdiler nst deki kişiler doktor seni geri gönderir çikolata ye meyve suyu iç gel falan dediler ama doktorumuz sıkıntı yok dedi ki görüntüsünü keşke alsa idim dümdüz çıktı nst o nedenle içim rahat etmedi bu sefer ( doktora dedim hocam kaç kere oynattılar beni hava taktılar nasıl normal, normal normal dedi)
Neyse esas konu normalde geçen gittiğim doktor dedi ki 2 hafta sonra şu birime git dogru dan gün verirler sana, dediği birime gidince 37.hafta da gün vermeye başlıyoruz sana vereceğim günler doldu hastane yoğun o nedenle 1 hafta daha bekle sonra acilden giriş yao seni yatıralım ama hemen de işleme almayız minvalinde konuştu (tabi arada sancın tutar kanama olur hemen gelirsin dedi) yani uzun uzun ben ona anlattım o elinden birşey gelmeyeceğini bana anlattı doktor da zaten elinde Starbucks bardağı kendini doktorlar dizisinde zanneden bir tip sinir oldum yani
Acemianne, Zeynep Kamil sezeryan sonrası normal doğum kabul ediyor diye birçok yerde okudum, hatta bir doktorun programında dinledim, bir de oraya muayaneye gitseniz sizin için belki de böyle bir kapı açılır gönlünüzden bu geçiyordu sanki, önceki yorumlardan hatırladığım kadarıyla:)İstanbuldayım evet sezeryan olacağım
Festimm sıkıntı şu açıkcası devlet hastanesi olsun, şehir hastaneleri olsun x doktora randevu alıyorsun ama yerinde hiçbir zaman bulmuyorsun asistan falan oluyor, bunu bilerek gidiyorsun zaten ama bu sefer nst de beni çok oynattılar hava falan verdiler nst deki kişiler doktor seni geri gönderir çikolata ye meyve suyu iç gel falan dediler ama doktorumuz sıkıntı yok dedi ki görüntüsünü keşke alsa idim dümdüz çıktı nst o nedenle içim rahat etmedi bu sefer ( doktora dedim hocam kaç kere oynattılar beni hava taktılar nasıl normal, normal normal dedi)
Neyse esas konu normalde geçen gittiğim doktor dedi ki 2 hafta sonra şu birime git dogru dan gün verirler sana, dediği birime gidince 37.hafta da gün vermeye başlıyoruz sana vereceğim günler doldu hastane yoğun o nedenle 1 hafta daha bekle sonra acilden giriş yao seni yatıralım ama hemen de işleme almayız minvalinde konuştu (tabi arada sancın tutar kanama olur hemen gelirsin dedi) yani uzun uzun ben ona anlattım o elinden birşey gelmeyeceğini bana anlattı doktor da zaten elinde Starbucks bardağı kendini doktorlar dizisinde zanneden bir tip sinir oldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?