- 2 Eylül 2014
- 630
- 842
- 303
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.641
Benimde öyle. Kanala girmiş ama çok da ilerde değil herşeyi normal gelmez daha dedi ben sezeryan bekliyorum tek bir sanciyi. Dümdüz nst. Akşam eve geldim berbat bir adet sancısı sabaha devam etti biraz da kasılma. Sabahtan beri hala var yalancı cocbama döndüğüm için gitmiyorum Dr a gece soğuktu burası usuttum muhtemelen havaasina alisamadm. Sizin belirtilerinin nasıldı? Doğum nasıl olduCanım asla belirti vermiyor zaten ben daha doğumdan 1 gün önce kontroldeydim doktor keyfi yerinde bunun kanala bile girmemiş dedi. Ben rahat rahat eve gittim ertesi akşam doğurdum
Cok mantikli. Ya ben oksaparin ignelerini gozum gormesin artik diyerek atmistim.Kızlar bir öneriyle geldim size. Ben uyguluyorum, isteyenlere fikir olsun.
Kolostrum dönemindeyiz. En kıymetli süt biliyorsunuz. Ben 1 ml insülin iğnesi aldım eczaneden. Sütü sağdıkça 2-3 tane buzluğa atıyorum. Her seferinde değil tabii çünkü Buluta süt yetiştirmem lazım 1 damlanın bile hesabını yapıyorum
Bunu ne için kullanacağız? Sütler dondurucuda 3 ay dayanabiliyor. Aşı mı oldu o gün çözdürüp vereceğim. Ne bileyim hafif burnunu mu çekiyor yine çözdürüp vereceğim. Sonuçta kolostrum biryerden sonra kesilecek. Kesilmeden dondurmak lazım. Fazlasına gerek yok. 1 damlası bile çok şifalı. Direkt evlatlarımıza yönelik oluşan süt sonuçta. Eminim ki her dertlerine devadır.
İğnelerde böyle. 4 tl tanesi hemde ucuz birşey.
Kuzum gideceğim bendeSeninle günümüz aynı. Ben şehir dışına çıktım 10gun oldu. Doğumu burda yapicam pazartesi ilk defa burda bir Dr a gittim niye geldin dedi 37+5gunluk hamileyim dedim tamam dedi nst gönderdi sancı çıkmadı. Ama sancılarım var ağrılarım var dedim Perşembe gel 1sanci çıksın alicam dedi işte dün gittim yine sancı çıkmadı bu sefer pazar gününe gün verdi yada pazartesi gel dedi.
Sana demek istediğim ilk defa gitmeme rağmen devlette hiç problem çıkarmadı. Soğuk bir adamdı tamam ama niye şimdi geldin demedi. İmkanın varsa başka hastaneye git derim. Benm sehrimdeki Dr um şimdiye beni dogurturdu onu zaten burda da soyledm 38+1de en geç alırım dedi ama böyle işliyor demekki.
Benim sancılarım var nst dümdüzdu dün bende fenalık geçirdim ağlama krizine girdim sonra akşama kadar mal gibi oldum basım döndü elim ayağım tutmadı midem bulandı full. Nabzim 115den aşağı inmedi kaç gündür sürekli carpintim var. Geceden beri de şiddetli adet sancım var usuttum belki diye gitmiyorum artık iyice gerildim. Suyum gelirse gidicem yoksa pazar dogurcam.
Baya uzattım kusura bakma. Benzer olayları bende yaşıyorum başka Dr git lütfen en son çare Perşembe sezeryan olursun sancım felan yoksa evham yapma
Seninle günümüz aynı. Ben şehir dışına çıktım 10gun oldu. Doğumu burda yapicam pazartesi ilk defa burda bir Dr a gittim niye geldin dedi 37+5gunluk hamileyim dedim tamam dedi nst gönderdi sancı çıkmadı. Ama sancılarım var ağrılarım var dedim Perşembe gel 1sanci çıksın alicam dedi işte dün gittim yine sancı çıkmadı bu sefer pazar gününe gün verdi yada pazartesi gel dedi.
Sana demek istediğim ilk defa gitmeme rağmen devlette hiç problem çıkarmadı. Soğuk bir adamdı tamam ama niye şimdi geldin demedi. İmkanın varsa başka hastaneye git derim. Benm sehrimdeki Dr um şimdiye beni dogurturdu onu zaten burda da soyledm 38+1de en geç alırım dedi ama böyle işliyor demekki.
Benim sancılarım var nst dümdüzdu dün bende fenalık geçirdim ağlama krizine girdim sonra akşama kadar mal gibi oldum basım döndü elim ayağım tutmadı midem bulandı full. Nabzim 115den aşağı inmedi kaç gündür sürekli carpintim var. Geceden beri de şiddetli adet sancım var usuttum belki diye gitmiyorum artık iyice gerildim. Suyum gelirse gidicem yoksa pazar dogurcam.
Baya uzattım kusura bakma. Benzer olayları bende yaşıyorum başka Dr git lütfen en son çare Perşembe sezeryan olursun sancım felan yoksa evham yapma
Acemianne, Zeynep Kamil sezeryan sonrası normal doğum kabul ediyor diye birçok yerde okudum, hatta bir doktorun programında dinledim, bir de oraya muayaneye gitseniz sizin için belki de böyle bir kapı açılır gönlünüzden bu geçiyordu sanki, önceki yorumlardan hatırladığım kadarıyla:)
Kapagi takarken uyarmiyorsun ki krem olmasa ben dün gece basladim kapaga esim aksam gidip aldi bak bu saat oldu acilarim yari yariya azaldiMeme ucunu uyarmayın diyorlar, ondan dokunmaya korktum ama kreme başlasam fena olmaz galiba.
Bizimkinde de sanki biraz goz kapagi dusuk gibi bakalim ne dicek bugun doktorBenim abimin bir yaşında ki oğlunda göz kapağı düşüklüğü var, doğduğunda bir gözü neredeyse kapalı gibi duruyordu, tabii kontroller filan yapıldı, göz kapağı düşüklüğü teşhisi konuldu, beslenirken özellikle çok hareket ettiriyor, zamanla daha da açıldı,şimdi çok az bir fark var
Doktor dilerseniz ameliyat yaptırın demişti, bebekken çok elzem olmayınca şimdilik yapmadılar
Siz de belki bu değildir ama hiçbir sıkıntı olacak durum değil, hatta bize aşırı tatlı geliyor öyle olması
Çömelip kalkmak, yorgun değilseniz yürümek
Sıcak duşa girmek bunları yaparak daha rahat sancı vs gelir inşallah, eve geçtiniz mi nasılsınız?
Rabbim kolaylaştırsın, bir avazda doğum olup kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin :)
Bende pompa almistim iyi ki almisim oglum sol memeyi asla sevemedi hic emmiyor garibim memem de akiyor gidiyor bende sagmaya basladim sagip buzluga atiyorum dedigin gibi hersekilde kullanirim lazim oldugun daKızlar bir öneriyle geldim size. Ben uyguluyorum, isteyenlere fikir olsun.
Kolostrum dönemindeyiz. En kıymetli süt biliyorsunuz. Ben 1 ml insülin iğnesi aldım eczaneden. Sütü sağdıkça 2-3 tane buzluğa atıyorum. Her seferinde değil tabii çünkü Buluta süt yetiştirmem lazım 1 damlanın bile hesabını yapıyorum
Bunu ne için kullanacağız? Sütler dondurucuda 3 ay dayanabiliyor. Aşı mı oldu o gün çözdürüp vereceğim. Ne bileyim hafif burnunu mu çekiyor yine çözdürüp vereceğim. Sonuçta kolostrum biryerden sonra kesilecek. Kesilmeden dondurmak lazım. Fazlasına gerek yok. 1 damlası bile çok şifalı. Direkt evlatlarımıza yönelik oluşan süt sonuçta. Eminim ki her dertlerine devadır.
Bende pompa almistim iyi ki almisim oglum sol memeyi asla sevemedi hic emmiyor garibim memem de akiyor gidiyor bende sagmaya basladim sagip buzluga atiyorum dedigin gibi hersekilde kullanirim lazim oldugun da
Cok mantikli. Ya ben oksaparin ignelerini gozum gormesin artik diyerek atmistim.20 30 tane vardi. Sut saklama poşetlerini de kullanabiliriz.
Kızlar bu arada tablomuzu güncelleyeyim. Doğum yapan güzel annelerimiz ve yapacak olanlar tarih ve isimle beni etiketleyebilir mi
Kafamı dağıtacak birşeyler lazım bana birazda bununla uğraşayım hdjdj akşamda sayfalarc abirikmiş onları okuyacağım
Zor olduAyy canım daha dün konuştuk bugün doğumun gelmiş bak ne güzelinşallah çok kolay doğurursun sende ağustos annesi olmadın bak yalnız kalıyorum ben hep sağlıcakla gelsin bebiş pilates hareketleri yap bol bol
Doğurdun mu kızZor oldu2500 doğdu
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Zor oldu2500 doğdu
Canım ne yaptınız doktor ne dediSimdi saglik ocagindan geldik ordaki ebeler de göz doktoru gorsun dedi zaten 3de kendi cocuk doktorumuza gitcez bi de o baksin bakalim aslinda bana gore bisey yok sadece istemedigi zaman acmiyor gozunu ödemden de biraz sislik var ama sagolsun babasi benden evhamli oldu cikti o gozune noldu dedikce ben de kafaya takmaya basladim
En çok düşündüğüm konu bu çünkü olursa başka bir ile gönderecekler burada yok yenidoğan yoğun bakımıBende şaşırdım sana cnm 2 güne alırlardı normalde benimde net tarih pazartesi belli olacak birde canımı sıkan bir olay var farkındamısın zamanında doganlarda küvezde aklıma getirmek istemiyorum ama bu biraz canımı sıkıyor
Kızlar bir öneriyle geldim size. Ben uyguluyorum, isteyenlere fikir olsun.
Zor oldu2500 doğdu
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı kardeşleriyle sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasıl etsinZor oldu2500 doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?