- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.785
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.661
Gözün aydın canım bak sağ sağlim gelmişZor oldu2500 doğdu
İkiside bende yok ne günüm var ne gelen gidenKızlar bu arada tablomuzu güncelleyeyim. Doğum yapan güzel annelerimiz ve yapacak olanlar tarih ve isimle beni etiketleyebilir mi
Kafamı dağıtacak birşeyler lazım bana birazda bununla uğraşayım hdjdj akşamda sayfalarc abirikmiş onları okuyacağım
Aaaaaaa doğurmussun beybiiii gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı upuzun ömür nasip etsimmmZor oldu2500 doğdu
Hic denememistim denicem insallah tutar doktordan geldik simdi sarilik baslamis hafif sık sık emzirmem lazim iki gogusu deTers emzirme pozisyonunda denedin mi, bebek yönü sağ göğsünü verir gibi yatacak ayakları koltuk altına dogru olacak ama sol gögüsü vereceksin
Canım hayırlı olsunBen doğurdum kızlar Rabbim yavrum küvözde ama dua eder misiniz
Süt saklama poşetinde derin dondurucuda maks 3 ay duruyor süt. Öyle yazıyordu Lansiloh ta.Kızlar bir öneriyle geldim size. Ben uyguluyorum, isteyenlere fikir olsun.
Kolostrum dönemindeyiz. En kıymetli süt biliyorsunuz. Ben 1 ml insülin iğnesi aldım eczaneden. Sütü sağdıkça 2-3 tane buzluğa atıyorum. Her seferinde değil tabii çünkü Buluta süt yetiştirmem lazım 1 damlanın bile hesabını yapıyorum
Bunu ne için kullanacağız? Sütler dondurucuda 3 ay dayanabiliyor. Aşı mı oldu o gün çözdürüp vereceğim. Ne bileyim hafif burnunu mu çekiyor yine çözdürüp vereceğim. Sonuçta kolostrum biryerden sonra kesilecek. Kesilmeden dondurmak lazım. Fazlasına gerek yok. 1 damlası bile çok şifalı. Direkt evlatlarımıza yönelik oluşan süt sonuçta. Eminim ki her dertlerine devadır.
İğnelerde böyle. 4 tl tanesi hemde ucuz birşey.
Canım hayırlı olsunZor oldu2500 doğdu
Ay ben toplamda 3 takım koydum ve kapattım bile çantayı ya. Bir tane daha koysam mı? Ama çoğu kişi kullanılmıyor dedi bilemedim.Anneler ben şimdi dogum yapacağım hastanenin hemşiresine sordum. Bebek için her şeyi tam olan 4 takım istedi.(tulum,eldiven,sapka falan her seyi olan) ıslak mendil,bez,kundak.
Burda merak ettiğim kısım bebek ilk neyle silinecek ve sonra verdiğimiz kiyafet değişecek mi konusuydu. Yesil steril bezlerle biz kuruluyoruz bebeği doğumdan hemen sonra dedi.sonra takımını giydirip işte kan alma ilk iğneler falan yapıyoruz dedi o sırada sizden 2.takimi istiyoruz dedi. Yani odaya gelirken giyeceği takim ayrı. Ben zaten bunu duyduğum için ilk sıradan bir takım sonra daha güzel olan bir takımını ayarlamistim.
Anne için de terlik, 2 3 pijama gecelik hangisi rahatsa dedi, giyecegin kiyafet, kişisel bakım malzemelerin(tarak,fırça,deodorant falan) dedi.
Doğumdan sonra aldiracagimiz şeyler olabiliyor dedi ama bunlardan aldıklarının varsa çantama koy dedi. Mesela göğüs ucu çıkarıcı, biberon,mama kaşığı,sagma aparatı falan dedi.
Suanlik bu şekilde.
Fiyati da 22bin olmus hastanenin.
Ben de ilk verilecek 2 takim dışında 2 tane tutumlu takım koydum. Bence çok sorun olmaz. Onlar genel olarak bilgi verdi bence.Canım hayırlı olsunnasıl oldunuz?
Süt saklama poşetinde derin dondurucuda maks 3 ay duruyor süt. Öyle yazıyordu Lansiloh ta.
Canım hayırlı olsunnasıl oldu? Kendşne gelşnce anlat. Umarım iyisinizdir.
Ay ben toplamda 3 takım koydum ve kapattım bile çantayı ya. Bir tane daha koysam mı? Ama çoğu kişi kullanılmıyor dedi bilemedim.
Ben de 2 takim 1 tulum koydum ama ilk kiyafetini hastane giydiriyor bizim battaniye disinda bisey almiyorlarCanım hayırlı olsunnasıl oldunuz?
Süt saklama poşetinde derin dondurucuda maks 3 ay duruyor süt. Öyle yazıyordu Lansiloh ta.
Canım hayırlı olsunnasıl oldu? Kendşne gelşnce anlat. Umarım iyisinizdir.
Ay ben toplamda 3 takım koydum ve kapattım bile çantayı ya. Bir tane daha koysam mı? Ama çoğu kişi kullanılmıyor dedi bilemedim.
Bi sorun olmazsa inşallah 8 ağustosta gelecek Kerem beyKızlar bu arada tablomuzu güncelleyeyim. Doğum yapan güzel annelerimiz ve yapacak olanlar tarih ve isimle beni etiketleyebilir mi
Kafamı dağıtacak birşeyler lazım bana birazda bununla uğraşayım hdjdj akşamda sayfalarc abirikmiş onları okuyacağım
Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsün hayirla saglikla yaşasin❤Zor oldu2500 doğdu
Canım benim 11.07.2023 doğum tarihimiz kızımın da adı Erva NurKızlar bu arada tablomuzu güncelleyeyim. Doğum yapan güzel annelerimiz ve yapacak olanlar tarih ve isimle beni etiketleyebilir mi
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün☺Kızlar bende doğum yaptım şükürkendime gelince detaylari anlatcam
Hayırlı olsun cnm çok merak ediyorum yaz mutlakaKızlar bende doğum yaptım şükürkendime gelince detaylari anlatcam
Ben doğurdum kızlar Rabbim yavrum küvözde ama dua eder misiniz
Zor oldu2500 doğdu
Kızlar bende doğum yaptım şükürkendime gelince detaylari anlatcam
Cnm senin takvimin doğru mu eğer doğruysa daha 35 haftanın içindesin doğmasın erkenden cnm vaktinde hayırlı zamanda gelsinDoğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bende daha tık yok ne zaman dogar acaba
Daha vaktin var bizde daha belirti yokDoğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bende daha tık yok ne zaman dogar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?