2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Zor oldu 2500 doğdu
Aaaa canım hayırlı olsun, çok geçmiş olsun, inşallah hemen toparlarsın, doğum sonrası sen nasılsın bebek nasıl (kilosu düşük olan bebeklerin kendini doğum anında zor ittiriyor diyerek doğumu zor olur derler)

Hic denememistim denicem insallah tutar doktordan geldik simdi sarilik baslamis hafif sık sık emzirmem lazim iki gogusu de
Dene mutlaka canım, inşallah seninki de tutar, ilk zamanlar az biraz sarılık olabiliyor sen elinden geldiğince emzir, diğerini tutturmaya çalış diyelim ki olmadı bence ilk ay sarılık olmasın diye az biraz mama takviyesi başlarsın (tabi çok az olacak mama miktarı ben ilkinde sezeryan oldugum için hemen hastane az da olsa mama ile başlamıştı sonra da evde de aynı şekilde sadece yatağı zaman olmak üzere azar azar vermeye devam etmiştik)

Kızlar bende doğum yaptım şükür kendime gelince detaylari anlatcam
Aaaa hayırlı olsun kuzu ya, kokla meleğini bizim için de

Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bende daha tık yok ne zaman dogar acaba
Kız gebelik günlüğünde yazan tarih doğru ise tövbe de senin ne acelen var, dua niyetine geçer aman ha diyim (olağanüstü durumlar harici 37.hafta dolmadan inşallah gelmez bebeşin)

Emmiyor çok uyuyor zor uyanık tutuyorum ondan yazamıyorum daha kızlar devamlı uyku modunda
Canım sezeryan mı normal mi oldu bilmiyorum ama hafta olarak iyisin, İlk zamanlar bebek de adaptasyon sorunu yaşayabiliyor, bebeklerin ilk atak evresi ilk 10 günlük süreçte oluyor biliyorsun o süreç bazen sıkıntılı olabiliyor inşallah hızlıca atlatırsınız

36+5 im canım

Canım doğru değil düzeltmedim şuan ben 36+5 im
Dursun daha cnm bak ben kızımı 41 hafta bekledim sezeryan oldum şimdi 37+3 olacağm yarın hiç acelem yok çünkü içeride daha sağlıklı tahmini 38+6 iken sezeryan olacağım bakalım
Ve oğlum ultrasonda hep önden gidiyor geçen hafta 36+3 iken 37+5 çıkıyordu ultrasondaki değerlere göre hiç ilerlemiyor benim doktor son adet tarihini baz alıyor

Ya evet önde de gitse geride de gitse doktorlar son adet tarihi baz alıyorlar

Zor oldu 2500 doğdu

Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Mutlu guzel gunleri olsun

Merak etmistim sizi de sabah su geldikten sonra bi anda ortadan kayboldunuz. :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, guzel gunleri olsun insallah...

S Sefika053 twinkle13 gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Sinemozbk sizin nisan gelmemis miydi?

Emmiyor çok uyuyor zor uyanık tutuyorum ondan yazamıyorum daha kızlar devamlı uyku modunda

Şekerine bakildi mi?

Kızlar eviniz uzaksa koyun bence ben 6 takım koydum nasıl olsa küçücük kullanmazsak getiririz
Ayy canım allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Benim doktorumda 36 dan sonra haftasının önemli olmadığını, o kendi bir doğum kilosu belirleyip geleceğini söyledi. 36+4 te kontrolüm vardı, artık gelişimini tamamladı. Haftasına takılmıyoruz dedi. Durum böyle olunca bende artık doğsun istiyorum. Çünkü karnım çok gerildi, 1-2 hafta daha kalırsa karnım çatlayacak gibi geliyor

Benim nişanım geldi akşamına da şiddetli sancılar

Normalde bakicakmis hemşireler ben emmeye Yeni başladı bir iki emiyor dedim diye geri dönmüş elinde makine varmış ben görmedim ablam hemşire o geldi baktı emmemiyor edemiyor bebek o biraz azarladi doğdu doğalı Zor uyandırıyor emmemiyor sekerine neden bakılmasdi diye ölçmeye geldiler hemen iyi normal çıktı denildi ablamda gördü ordan da iki saate uyandircaksak 1.5 saat araya düştü bebek zayıf ve biraz yoruluyor diye uyandırmaya çalışmamız biraz sıkıntılı oluyor Zor uyanıyor devamlı uyku modunda simdi biraz uzandım az sonra denemeye başlarız yine altıni kontrol et dedi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…