- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.681
Canım doğru değil düzeltmedim şuan ben 36+5 imCnm senin takvimin doğru mu eğer doğruysa daha 35 haftanın içindesin doğmasın erkenden cnm vaktinde hayırlı zamanda gelsin
36+5 im canım takvim yalnıs düzelteyimDaha vaktin var bizde daha belirti yoküzülme yani 40a kadar yolu var hatta normalde 41 ı bile bekliyorlar risk yoksa
Aaaa canım hayırlı olsun, çok geçmiş olsun, inşallah hemen toparlarsın, doğum sonrası sen nasılsın bebek nasılZor oldu2500 doğdu
Dene mutlaka canım, inşallah seninki de tutar, ilk zamanlar az biraz sarılık olabiliyor sen elinden geldiğince emzir, diğerini tutturmaya çalış diyelim ki olmadı bence ilk ay sarılık olmasın diye az biraz mama takviyesi başlarsın (tabi çok az olacak mama miktarı ben ilkinde sezeryan oldugum için hemen hastane az da olsa mama ile başlamıştı sonra da evde de aynı şekilde sadece yatağı zaman olmak üzere azar azar vermeye devam etmiştik)Hic denememistim denicem insallah tutar doktordan geldik simdi sarilik baslamis hafif sık sık emzirmem lazim iki gogusu de
Aaaa hayırlı olsun kuzu ya, kokla meleğini bizim için deKızlar bende doğum yaptım şükürkendime gelince detaylari anlatcam
Kız gebelik günlüğünde yazan tarih doğru ise tövbe de senin ne acelen var, dua niyetine geçer aman ha diyimDoğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bende daha tık yok ne zaman dogar acaba
Canım sezeryan mı normal mi oldu bilmiyorum ama hafta olarak iyisin, İlk zamanlar bebek de adaptasyon sorunu yaşayabiliyor, bebeklerin ilk atak evresi ilk 10 günlük süreçte oluyor biliyorsun o süreç bazen sıkıntılı olabiliyor inşallah hızlıca atlatırsınızEmmiyor çok uyuyor zor uyanık tutuyorum ondan yazamıyorum daha kızlar devamlı uyku modunda
36+5 im canımAaaa canım hayırlı olsun, çok geçmiş olsun, inşallah hemen toparlarsın, doğum sonrası sen nasılsın bebek nasıl(kilosu düşük olan bebeklerin kendini doğum anında zor ittiriyor diyerek doğumu zor olur derler)
Dene mutlaka canım, inşallah seninki de tutar, ilk zamanlar az biraz sarılık olabiliyor sen elinden geldiğince emzir, diğerini tutturmaya çalış diyelim ki olmadı bence ilk ay sarılık olmasın diye az biraz mama takviyesi başlarsın (tabi çok az olacak mama miktarı ben ilkinde sezeryan oldugum için hemen hastane az da olsa mama ile başlamıştı sonra da evde de aynı şekilde sadece yatağı zaman olmak üzere azar azar vermeye devam etmiştik)
Aaaa hayırlı olsun kuzu ya, kokla meleğini bizim için de
Kız gebelik günlüğünde yazan tarih doğru ise tövbe de senin ne acelen var, dua niyetine geçer aman ha diyim(olağanüstü durumlar harici 37.hafta dolmadan inşallah gelmez bebeşin)
36+5 im canım
Dursun daha cnm bak ben kızımı 41 hafta bekledim sezeryan oldum şimdi 37+3 olacağm yarın hiç acelem yok çünkü içeride daha sağlıklıCanım doğru değil düzeltmedim şuan ben 36+5 im
Ya evet önde de gitse geride de gitse doktorlar son adet tarihi baz alıyorlarDursun daha cnm bak ben kızımı 41 hafta bekledim sezeryan oldum şimdi 37+3 olacağm yarın hiç acelem yok çünkü içeride daha sağlıklıtahmini 38+6 iken sezeryan olacağım bakalım
Ve oğlum ultrasonda hep önden gidiyor geçen hafta 36+3 iken 37+5 çıkıyordu ultrasondaki değerlere göre hiç ilerlemiyor benim doktor son adet tarihini baz alıyor
İnşallah baklm sağlıkla gelsin daha sezeryan yada normal doğum olup olmayacağı da belli değil bekliyorumİyi bari inan dedim ne acelesi var, tövbeler olsun
Doğru zamanda sağlıcakla eline alırsın inşallah
Zor oldu2500 doğdu
Kızlar bende doğum yaptım şükürkendime gelince detaylari anlatcam
Emmiyor çok uyuyor zor uyanık tutuyorum ondan yazamıyorum daha kızlar devamlı uyku modunda
Gozun aydın canım Allah anali babali büyütsünKızlar bende doğum yaptım şükürkendime gelince detaylari anlatcam
Bende de sancı oluyor 36. haftadayım hazırlıkların da tamam değilKarin agrilarim cok fazla olmaya basladi yalanci sanci bunlar herhalde zaten sali gunu nst de 100lerde sancilar cikmisti. Ama ne nisan var ne bisey. Bugun 37. Haftayi doldurdum gelecekse gelsin artik karin agrisindan biktim
Kızlar eviniz uzaksa koyun bence ben 6 takım koydum nasıl olsa küçücük kullanmazsak getiririzCanım hayırlı olsunnasıl oldunuz?
Süt saklama poşetinde derin dondurucuda maks 3 ay duruyor süt. Öyle yazıyordu Lansiloh ta.
Canım hayırlı olsunnasıl oldu? Kendşne gelşnce anlat. Umarım iyisinizdir.
Ay ben toplamda 3 takım koydum ve kapattım bile çantayı ya. Bir tane daha koysam mı? Ama çoğu kişi kullanılmıyor dedi bilemedim.
Ayy canım allah analı babalı büyütsün gözün aydınKızlar bende doğum yaptım şükürkendime gelince detaylari anlatcam
Benim doktorumda 36 dan sonra haftasının önemli olmadığını, o kendi bir doğum kilosu belirleyip geleceğini söyledi. 36+4 te kontrolüm vardı, artık gelişimini tamamladı. Haftasına takılmıyoruz dedi. Durum böyle olunca bende artık doğsun istiyorum. Çünkü karnım çok gerildi, 1-2 hafta daha kalırsa karnım çatlayacak gibi geliyorDursun daha cnm bak ben kızımı 41 hafta bekledim sezeryan oldum şimdi 37+3 olacağm yarın hiç acelem yok çünkü içeride daha sağlıklıtahmini 38+6 iken sezeryan olacağım bakalım
Ve oğlum ultrasonda hep önden gidiyor geçen hafta 36+3 iken 37+5 çıkıyordu ultrasondaki değerlere göre hiç ilerlemiyor benim doktor son adet tarihini baz alıyor
Tamamlayın bence yaBende de sancı oluyor 36. haftadayım hazırlıkların da tamam değil
Gelmişti ama bende tık yok yaa, olan sancılarım da kesildiSinemozbk sizin nisan gelmemis miydi?
Benim nişanım geldi akşamına da şiddetli sancılarBenimde öyle. Kanala girmiş ama çok da ilerde değil herşeyi normal gelmez daha dedi ben sezeryan bekliyorum tek bir sanciyi. Dümdüz nst. Akşam eve geldim berbat bir adet sancısı sabaha devam etti biraz da kasılma. Sabahtan beri hala var yalancı cocbama döndüğüm için gitmiyorum Dr a gece soğuktu burası usuttum muhtemelen havaasina alisamadm. Sizin belirtilerinin nasıldı? Doğum nasıl oldu
Normalde bakicakmis hemşireler ben emmeye Yeni başladı bir iki emiyor dedim diye geri dönmüş elinde makine varmış ben görmedim ablam hemşire o geldi baktı emmemiyor edemiyor bebek o biraz azarladi doğdu doğalı Zor uyandırıyor emmemiyor sekerine neden bakılmasdi diye ölçmeye geldiler hemen iyi normal çıktı denildi ablamda gördü ordan da iki saate uyandircaksak 1.5 saat araya düştü bebek zayıf ve biraz yoruluyor diye uyandırmaya çalışmamız biraz sıkıntılı oluyor Zor uyanıyor devamlı uyku modunda simdi biraz uzandım az sonra denemeye başlarız yine altıni kontrol et dedi falanAllah anali babali buyutmek nasip etsin. Mutlu guzel gunleri olsun
Merak etmistim sizi de sabah su geldikten sonra bi anda ortadan kayboldunuz. :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, guzel gunleri olsun insallah...
Sinemozbk sizin nisan gelmemis miydi?
Şekerine bakildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?