- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.741
Allah analı babalı büyütsün bütün bebisleri sorma 1 hafta oldu hala agrilarim var zor hareket ediyorum hele yataktan kalkarken yatarken hamilelikte sismeyen ayaklarım şişti bir dinlensem geçer bebisler sağlıklı olsun biz anneler dayanirizKızlar tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim dün gece suyum gelmişti biliyorsunuz sonrasında nişan geldi 15 dk falan içinde sabah hastaneye geldim ebe kontrol etti sadece 1 cm açıklık vardı ve sancım çok azaldı sonra tekrar arttı 3-4 saat boyunca sancı çektim tekrar kontrol ettiler ve hâlâ 1 cm açıklık bu arada bebeğin kalp ritimleri bozulmaya başladı bebeği tehlikeye atmayalım alalım dediler 3-4 cm bari açıklık olsa zorlardim normal doğuma dedi doktor ama hiç aciklik olmadı korkarak sezaryene gittim ama iğne canımı acitmadi tek sorun ameliyattan sonraki ağrılar hâlâ ağrılarım var ama şükür sağsağlim kavuştuk birbirimize 2685 Gr doğdu iki gün önce ultrasonda 2950 çıkmıştıbu arada bebeğimin kordonu çok kisaymis ve boynuna dolanmış çocuğum kanalda olmasına rağmen bu sebepten açıklığım artmamis
Gözüm aydın tüm bebişi doğan ağustos anneleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünÇok şükür iyiyiz. Sıcagı sıcağına yazayım
Suyumuz azaldığı için dr dogumu başlatalım diyip yatış verdi. Önce vajinaya bi ilaç yerleştirdiler rahim ağzını yumuşatın diye öğlen bir buçukta ince bi çubukla suyumu patlattılar 2 saat sonra sancılarım artmaya başladı sancılar adet sancısının şiddetli hali vajinaya baskı yapıyor nefes egzersizleriyle ayakta karşılamak iyi oluyor sonra sancılar sıklaşmaya ve makata baskı yapmaya başladı ebelere haber verdim 5 cm açıklıkta kas gevşetici iğne vurdular ondan sonra sancılarla ıkındım kesi yardımıyla doğdu dogduktan sonra müthiş bi rahatlama geliyor sonra tekrar bi ıkınmayla bebeğin eşi geldi dikiş atılırken bebeğin bakımları yapıldı sonra emme vakti
Çok sevindim canımHepinize sonsuz teşekkürler kızlar kendime anca geldim hatta gelemedim deli gibi uykum var hastene kasıyor adami Allah'a şükür sag Salim doğum gerçekleşti ve bebek yanımda emzirmeyle uğraşıyoruz karnimda bir Saniye doğuma kadar durmayan bebek şuan ayaklarıni cimcikleyerek uyandiriyoruz ev ici hastenede kalıyoruz suan ne ablası ne abisi gitmek istemedi biryerecok uykucu çıktı coook. Kilosu cok küçük en küçük doğanı bu oldu 2530 gram mis doğumdan sonra cok ağladım bakamadım diye. Doğumda suni sancı ile basladi molum açılmaya bakamya gelen ebe canimi yaktıkca stajyer ebe kızlar daha narindi odada sanırım en az 6 tane vardi normal ebeyle birlikte iki stajyer kiz benle ilgiliydi bir ebe bir onlar parmaklayip durdular sancım gazladikca beni hareket ettirdiler wc ye gittim oturdum yerde eğil kalk yaptım ama ikinmayi resmen unutmuşum bir türlü yapamadım birazda olsa rahîmde sıkıntı varmis galiba idrar kesem mi kapatmış o bölgeyi napmis onu kaldırıp bana ikin dedi cok ağladım modum düştü hepsi bana destek oldu noldu sana sen değil misin dogum yapan falan filan uc dört güçlü ikinmada çıktı allaha şükürler olsun modum bir kötü oldu güçsüz düştüm yada öyle görmek istedim kendimi dikişsiz bir normal doğumum oldu en sevindigim kisim birde o oldu Allah'a şükür nefes almasinda gazda sıkıntımız yok suanlik önemli olan süt emme şimdilik bizim sorunumuz bu bakalım kendi evimize ne zaman gecicez hf sonuna kaldik hep hf sonu kalmasın dedikce kaldi vallaha aşure gününde bana tatli gibi geldi coook Minnak mis kokulu bir bebiş geldi hayatımıza.. iki bez batırdık altını actikca daha da rahatlıyor ve gerçektende üşürmus ler yani onca sıcak diye biz yirtarken kendimizi birer kat kıyafeti bir kalın battaniye birde benim battaniyemi örtüp yanimda yatırdım üşür diye ki şapka ve altı olmadimi hemen başlıyor hapşırma ya bugün süt lu Bir gun geçti üşür diyede açmadım yarına kaldı ilk kıyafetlerini çıkartmam artik bira pasaklı pasaklı kaldık. Beni. Kanamam da pedle yetiniyor şimdilik. Rabb'im bol bol dua ettim hem kendime hem bizim guruba. Doğum yapan ve yapmayan annelerim için Rabb'im evlatlarının Bizim yanımızda olsun onlara güç kuvvet bizede bu ilk Zorlu günlere adapte ve bool sütler nasip etsin inşallah , evlat candır yha ( banada dördüncüyu yapma artık orası baya zarar görmüş gibisinden konuştu ebede çıkar ayak hoşaf olmus artık galibaa ) stajerler ben dogurmadan gitmediler measi saati içinde olsunda bizde görelim diye hele biri bol bol resim çekindi o hiç gitmedi zaten biride komşu kızımız çıktı sağolsun
Maşallah çok güzel bir günde geldiHepinize sonsuz teşekkürler kızlar kendime anca geldim hatta gelemedim deli gibi uykum var hastene kasıyor adami Allah'a şükür sag Salim doğum gerçekleşti ve bebek yanımda emzirmeyle uğraşıyoruz karnimda bir Saniye doğuma kadar durmayan bebek şuan ayaklarıni cimcikleyerek uyandiriyoruz ev ici hastenede kalıyoruz suan ne ablası ne abisi gitmek istemedi biryerecok uykucu çıktı coook. Kilosu cok küçük en küçük doğanı bu oldu 2530 gram mis doğumdan sonra cok ağladım bakamadım diye. Doğumda suni sancı ile basladi molum açılmaya bakamya gelen ebe canimi yaktıkca stajyer ebe kızlar daha narindi odada sanırım en az 6 tane vardi normal ebeyle birlikte iki stajyer kiz benle ilgiliydi bir ebe bir onlar parmaklayip durdular sancım gazladikca beni hareket ettirdiler wc ye gittim oturdum yerde eğil kalk yaptım ama ikinmayi resmen unutmuşum bir türlü yapamadım birazda olsa rahîmde sıkıntı varmis galiba idrar kesem mi kapatmış o bölgeyi napmis onu kaldırıp bana ikin dedi cok ağladım modum düştü hepsi bana destek oldu noldu sana sen değil misin dogum yapan falan filan uc dört güçlü ikinmada çıktı allaha şükürler olsun modum bir kötü oldu güçsüz düştüm yada öyle görmek istedim kendimi dikişsiz bir normal doğumum oldu en sevindigim kisim birde o oldu Allah'a şükür nefes almasinda gazda sıkıntımız yok suanlik önemli olan süt emme şimdilik bizim sorunumuz bu bakalım kendi evimize ne zaman gecicez hf sonuna kaldik hep hf sonu kalmasın dedikce kaldi vallaha aşure gününde bana tatli gibi geldi coook Minnak mis kokulu bir bebiş geldi hayatımıza.. iki bez batırdık altını actikca daha da rahatlıyor ve gerçektende üşürmus ler yani onca sıcak diye biz yirtarken kendimizi birer kat kıyafeti bir kalın battaniye birde benim battaniyemi örtüp yanimda yatırdım üşür diye ki şapka ve altı olmadimi hemen başlıyor hapşırma ya bugün süt lu Bir gun geçti üşür diyede açmadım yarına kaldı ilk kıyafetlerini çıkartmam artik bira pasaklı pasaklı kaldık. Beni. Kanamam da pedle yetiniyor şimdilik. Rabb'im bol bol dua ettim hem kendime hem bizim guruba. Doğum yapan ve yapmayan annelerim için Rabb'im evlatlarının Bizim yanımızda olsun onlara güç kuvvet bizede bu ilk Zorlu günlere adapte ve bool sütler nasip etsin inşallah , evlat candır yha ( banada dördüncüyu yapma artık orası baya zarar görmüş gibisinden konuştu ebede çıkar ayak hoşaf olmus artık galibaa ) stajerler ben dogurmadan gitmediler measi saati içinde olsunda bizde görelim diye hele biri bol bol resim çekindi o hiç gitmedi zaten biride komşu kızımız çıktı sağolsun
Uyuyunca o şiddetli ağrı geçmiş cnm benim ağrı eşiğim çok düşük o ağrı gelince direk dedim ben ameliyattan sonra ne yapacağım diye üzülmeye başladım sonra bebeğim geldi aklıma onunla ilgilenince hiç birşeym kalmıcak İnşallah
Olur cnmKızlar bir şey soracam her seferinde mama verirken su ısıt soğut hazırla ver geceleri zor oluyor kaynamış suyu kenara alsak mama verirken yeteri kadar ısıtsak su mama olurmu
Süt gelmiyor biraz o zorluyor beniÇok sevindim canımbebişi bizim için öp ve üzülme zamanla büyür kilo alır bebiş o kadar küçük değil analı babalı büyütmek nasip olsun
Çok sağol canımMaşallah çok güzel bir günde geldi
Kolay olması zaten anormal olur hepsi zor sen şimdi onu düşünme canım kucağına aldın ya sağlıkla çok şükür gerisi gelir doğan büyüyor derler
Sana yazarken benimde ağrım vardı uyudum zorla şimdi kalktım bişeyim yok
Amin inşallah canım hepinize kolay ağrısız sızısız bir nefes ikinmada doğumlar nasip etsin Rabbim. Unutuldu evet o yaşananlar hepsi ni unutuyo insanAyyy ne güzel anlatmışsın. Darısı da bizim başımıza sağlıklı doğum. Bebekle senin iyi olmana sevindim. Biraz panik olmuşsun ama hep derler ya bebek doğunca her şeyi unutuyorsun, senin de öyle oldu kesinAllah analı babalı büyütsün
Ben termos kullanıyordum geceleri daha rahat oluyorduKızlar bir şey soracam her seferinde mama verirken su ısıt soğut hazırla ver geceleri zor oluyor kaynamış suyu kenara alsak mama verirken yeteri kadar ısıtsak su mama olurmu
Bebek kanala girince kaburga batmaları geçiyor diyorlar ama bende bilmiyorum yani açılma varsa iyi birşey sancınız olmasa bile en kötü suni verirler ama suni alıp açılması olmayanlar oluyor bence o daha kötüBırde sancı yok ama kaburga batması da artık cok şiddetli. Nefesimi kesıyor ne gece ne gunduz uykusu kaldı. Yatınca kalkınca oturunca sureklı batıyor. Hareketler kasık ve gobek cevresınde ama kaburga hala batıyor.
Vajınada da asırı dolgunluk hıssı var. Muhtemelen acılma var bıraz ama sıfır sancı. Sancılar 20 den yukarı cıkmıyor hıc
Bas asagı durus kasık batması var muhtemelen ındı ama kaburga gecmıyor heralde yerı dar.Bebek kanala girince kaburga batmaları geçiyor diyorlar ama bende bilmiyorum yani açılma varsa iyi birşey sancınız olmasa bile en kötü suni verirler ama suni alıp açılması olmayanlar oluyor bence o daha kötü
Akıntı konusuna gelince benimde aynı şekilde bazen beyaz bazen su gibi akıntım var ama en son doktor suyun iyi dedi şüpheleniyorsanız bir gidin isterseniz
Sezeryen hiç stres yapmana gerek yok anlamıyorsun bile igne yaptılar en fazla 10 dk geçti doktor gelecek diye beklerken gelmis bebeğimi kucağıma verdiler dikis daha uzun sürdüDoğum yapanları çok çok tebrik ederim Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Şimdiki sürecide kolay atlatırsınız inşallah.
Benimde ayın 11inde randevum var sezeryan için git gide heycan korku karma karışık duygular içerisine giriyorum o ameliyat ortamı aklıma geldikce beni biraz strese sokuyor ama herşey yolunda gider inşallah önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?