2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah analı babalı büyütsün bütün bebisleri sorma 1 hafta oldu hala agrilarim var zor hareket ediyorum hele yataktan kalkarken yatarken hamilelikte sismeyen ayaklarım şişti bir dinlensem geçer bebisler sağlıklı olsun biz anneler dayaniriz

Gözüm aydın tüm bebişi doğan ağustos anneleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Çok sevindim canım bebişi bizim için öp ve üzülme zamanla büyür kilo alır bebiş o kadar küçük değil analı babalı büyütmek nasip olsun

Maşallah çok güzel bir günde geldi
Kolay olması zaten anormal olur hepsi zor sen şimdi onu düşünme canım kucağına aldın ya sağlıkla çok şükür gerisi gelir doğan büyüyor derler

Sana yazarken benimde ağrım vardı uyudum zorla şimdi kalktım bişeyim yok

Çok sağol canım

Amin inşallah canım hepinize kolay ağrısız sızısız bir nefes ikinmada doğumlar nasip etsin Rabbim. Unutuldu evet o yaşananlar hepsi ni unutuyo insan

Doğum yapanları çok çok tebrik ederim Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Şimdiki sürecide kolay atlatırsınız inşallah.
Benimde ayın 11inde randevum var sezeryan için git gide heycan korku karma karışık duygular içerisine giriyorum o ameliyat ortamı aklıma geldikce beni biraz strese sokuyor ama herşey yolunda gider inşallah önemli olan o

Son 2 gundur akıntım beyaz ama su gıbı gelmeye basladı. Tam beyazda degıl sut gıbı hafıf saydamsı ama bıldıgınız su gıbı gelıyor ve cok arttı mıktarı. Pazrtesı gunum doluyor. Acaba sımdı doktora gıtmelık bır durum soz konusu mu daha once hıc onden suyum gelmedı sızıntıda olmadı o yuzden o konu hakkında bılgım yok

Bırde sancı yok ama kaburga batması da artık cok şiddetli. Nefesimi kesıyor ne gece ne gunduz uykusu kaldı. Yatınca kalkınca oturunca sureklı batıyor. Hareketler kasık ve gobek cevresınde ama kaburga hala batıyor.
Vajınada da asırı dolgunluk hıssı var. Muhtemelen acılma var bıraz ama sıfır sancı. Sancılar 20 den yukarı cıkmıyor hıc

Bebek kanala girince kaburga batmaları geçiyor diyorlar ama bende bilmiyorum yani açılma varsa iyi birşey sancınız olmasa bile en kötü suni verirler ama suni alıp açılması olmayanlar oluyor bence o daha kötü
Akıntı konusuna gelince benimde aynı şekilde bazen beyaz bazen su gibi akıntım var ama en son doktor suyun iyi dedi şüpheleniyorsanız bir gidin isterseniz

Doğum yapan anneleriiiiiim hepinizi tebrik ediyorum Gözünüz aydın olsun inşallah Allah'ım sağlıkla sıhhatle hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah S Sefika053 dualarında bizi de unutmadığın için ayrıca sana da teşekkür etmek istiyorum Şefikacım
Maşallah darısı bizlere sağlıkla,kolaylıkla

Bas asagı durus kasık batması var muhtemelen ındı ama kaburga gecmıyor heralde yerı dar.
Bnm oncekılerde sunı oldu buda oyle olucak gıbı

Nasılsınız güzel anneler beni hatırlayanınız vardır belki bebişimin suyu hep çok az gidiyor ve gelişme geriliği vardı. Ağustos ayının sonunda doğum yapmayı beklerken dün kucağıma aldım oğlumu maalesef suyu çok azdı ve karnımda tehlike altındaydı. Çarşamba günü doktor muayenesi vardı nstye girdim hiç sancım çıkmadı ama 2 cm açıklığım vardı. Perşembe gecesi de ağrılarım çok arttı ve sıklaştı. Hemen hastaneye geldik, yatışım verildi. Dün akşam saat 10a doğru normal doğum yaptımm umarım sizler de sağlıcakla kucağınıza alırsınız vakti ve saatinde

Sezeryen hiç stres yapmana gerek yok anlamıyorsun bile igne yaptılar en fazla 10 dk geçti doktor gelecek diye beklerken gelmis bebeğimi kucağıma verdiler dikis daha uzun sürdü

Doğum yapmiş anneleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun
Darısı bizim başımıza inşallah bende 3 gündür 2 cm açıklıkla yola devam ediyorum benim oğlanın geleceği yok ne ağrım ne sancım var kopek gibi geziyorum birde dua edin de gelsin artık yoksa ayin 4 kadar gelmezse mecbur hastaneye gidecegim normal olmayan yolardan dogurtacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…