- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.921
Amaaaa yaa ben hep bunu diyordum, gün gelecek emojili fotolar atmaya başlayacağız diyeEki Görüntüle 3279223 Eki Görüntüle 3279223
Minnak eller de bizden gelsinteyzelerine.. başından sonuna her derdimizde hep birbirimize iyi kötü anlarda her türlü destek olduk beni cok motive ettiniz hakkınızı helal edin ikili test surecimde yaşadığım panikler falan di derken gebelik süreci ayin 28.07.2023 an itibariyle bitmiştir bizim darısı en güzel duygular hislerle sizlerin başına evet doğum korkusu her türlü var hepimizde her iki dogum yöntemi ile ama o acılar ağrılar kucağa alinca sende Huzur bulduğunu görünce ucup gidiyor. Annelik evlat duygusu cok çok başka Rabbime sonsuz şükürler uc kere tatma mi sağladı bundan sonrası bizde elimizden geldiğince hepsine kol kanat gerip her anlarından yanlarında destek olmak .....
Ayy geliyor gelmekte olan, 2.doğumun olacak ise süreç daha da hızlı ilerleyebilir sen yine çok dikkatli ol (benim arkadaşım 5-6cm açıklık olunca epidural takıldı o zaman rahatladım diyordu, sen maşallah hissetmemişsin ağrısız kesisiz güzel bir hikayen olur inşallah)Gözün aydın cnm çok şükür kavuşuyorsunuz. Allah ayırmasın birdaha
Amaaaa yaa ben hep bunu diyordum, gün gelecek emojili fotolar atmaya başlayacağız diyeama ben onun pambık parmaklarını yerimm
ffestinalente gözün aydın kuzum, rabbim bir daha ayırmasın
Ayy geliyor gelmekte olan, 2.doğumun olacak ise süreç daha da hızlı ilerleyebilir sen yine çok dikkatli ol (benim arkadaşım 5-6cm açıklık olunca epidural takıldı o zaman rahatladım diyordu, sen maşallah hissetmemişsin ağrısız kesisiz güzel bir hikayen olur inşallah)
hayatsu muydu neydi ismini yanlış yazdım herhalde uzun zamandır yazmadı sanki iyi mi acaba?
Canim kolay bi dogumun olur umarim saglikla gelsinKizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Ben hastanedeyim doğuma gidicem bugün veee bilin bakalım kaç gündür sancı çekiyorum gitmicem Dr a demiştim ya nst full sancı çıktı düzenlibenim gibi adet sancısı benzeri ağrı çeken varsa örnek olsun diye yazıyorum Perşembe 1tane bile çıkmamisti. Sabah planlı sezeryan için geldim işte nst boyunca 5tane düzenli sancım çıktı. Bu arada bana dua ederseniz çok mutlu olurum sezeryandan korkuyorum.her ne kadar tecrübeli de olsam korkuyorum
Teşekkür ederim canımCanim kolay bi dogumun olur umarim saglikla gelsinseninle dr konusmustuk mehmet beye mi gittin
Rabbim suhuletle geçmesini nasip etsin, gönlünüze ferahlık versin, sağ selamet sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip.etsin ❤ korkularınız gidersinKizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Ben hastanedeyim doğuma gidicem bugün veee bilin bakalım kaç gündür sancı çekiyorum gitmicem Dr a demiştim ya nst full sancı çıktı düzenlibenim gibi adet sancısı benzeri ağrı çeken varsa örnek olsun diye yazıyorum Perşembe 1tane bile çıkmamisti. Sabah planlı sezeryan için geldim işte nst boyunca 5tane düzenli sancım çıktı. Bu arada bana dua ederseniz çok mutlu olurum sezeryandan korkuyorum.her ne kadar tecrübeli de olsam korkuyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim suhuletle geçmesini nasip etsin, gönlünüze ferahlık versin, sağ selamet sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip.etsin ❤ korkularınız gidersin
Güzel haberlerinizi bekliyoruz:)
Kolay doğumların olsun canımKizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Canim Allah yardimcin olsun bebegine odaklan baska bisey dusunmeKizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Umarim iyidir canim hayirli dogumun olsunTeşekkür ederim canımben ondan randevu alamadım başka bir Dr gittim şans eseri iyi midir kötü müdür bilmiyorum biraz da ondan korkuyorum. Daha doğrusu bulduğum en erken randevusu olan Dr gitmistim
Bilinçli sezeryan girmek daha farklı değil mi başına ne geleceğini biliyorsunCanim Allah yardimcin olsun bebegine odaklan baska bisey dusunme
Benimde 2.ci sezeryanim olacak bende seninle ayni durumdayim
Ayyy hadi gözün aydın ya çok sevindimKızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür.darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
İnşallah canım Dr un adı Mustafa Yalçın Aksoy duymuş muydunUmarim iyidir canim hayirli dogumun olsun
Darısı size kızlar sizlerden de bekleriz böyle mis kokulu pozlar Sevgi dolu anne bebek bağıAmaaaa yaa ben hep bunu diyordum, gün gelecek emojili fotolar atmaya başlayacağız diyeama ben onun pambık parmaklarını yerimm
ffestinalente gözün aydın kuzum, rabbim bir daha ayırmasın
Ayy geliyor gelmekte olan, 2.doğumun olacak ise süreç daha da hızlı ilerleyebilir sen yine çok dikkatli ol (benim arkadaşım 5-6cm açıklık olunca epidural takıldı o zaman rahatladım diyordu, sen maşallah hissetmemişsin ağrısız kesisiz güzel bir hikayen olur inşallah)
hayatsu muydu neydi ismini yanlış yazdım herhalde uzun zamandır yazmadı sanki iyi mi acaba?
Allah bebegini sagsalim kucağıma almayi nasip etsin canımKizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Süreci en rahat şekilde atlatırsın inşallah canımKizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Sağolun kızlar valla ben evdeyim arada hafif sancım oluyor o kadar cuma günü tekrar doktora gidecem sezeryan istiyorum ona gün verir heralde artık 36+2 yim bugün Minnoş iyi bekledi bu haftalara kadar ne kadar şükretsem az kalırHayat su dun girmis ama birsey yazmadi
Kizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Rabb'im dağına göre kar yağdırir canım. Dayanamaz derken derken masaalh daha da güç kuvvet Rabb'im de tam günüyle kendisi gelsin bebişSağolun kızlar valla ben evdeyim arada hafif sancım oluyor o kadar cuma günü tekrar doktora gidecem sezeryan istiyorum ona gün verir heralde artık 36+2 yim bugün Minnoş iyi bekledi bu haftalara kadar ne kadar şükretsem az kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?