2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amaaaa yaa ben hep bunu diyordum, gün gelecek emojili fotolar atmaya başlayacağız diye ama ben onun pambık parmaklarını yerimm
ffestinalente gözün aydın kuzum, rabbim bir daha ayırmasın

Gözün aydın cnm çok şükür kavuşuyorsunuz. Allah ayırmasın birdaha
Ayy geliyor gelmekte olan, 2.doğumun olacak ise süreç daha da hızlı ilerleyebilir sen yine çok dikkatli ol (benim arkadaşım 5-6cm açıklık olunca epidural takıldı o zaman rahatladım diyordu, sen maşallah hissetmemişsin ağrısız kesisiz güzel bir hikayen olur inşallah)

hayatsu muydu neydi ismini yanlış yazdım herhalde uzun zamandır yazmadı sanki iyi mi acaba?

Hayat su dun girmis ama birsey yazmadi

Kizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Ben hastanedeyim doğuma gidicem bugün veee bilin bakalım kaç gündür sancı çekiyorum gitmicem Dr a demiştim ya nst full sancı çıktı düzenli benim gibi adet sancısı benzeri ağrı çeken varsa örnek olsun diye yazıyorum Perşembe 1tane bile çıkmamisti. Sabah planlı sezeryan için geldim işte nst boyunca 5tane düzenli sancım çıktı. Bu arada bana dua ederseniz çok mutlu olurum sezeryandan korkuyorum.her ne kadar tecrübeli de olsam korkuyorum

Canim kolay bi dogumun olur umarim saglikla gelsin seninle dr konusmustuk mehmet beye mi gittin

Canim kolay bi dogumun olur umarim saglikla gelsin seninle dr konusmustuk mehmet beye mi gittin
Teşekkür ederim canımben ondan randevu alamadım başka bir Dr gittim şans eseri iyi midir kötü müdür bilmiyorum biraz da ondan korkuyorum. Daha doğrusu bulduğum en erken randevusu olan Dr gitmistim

Rabbim suhuletle geçmesini nasip etsin, gönlünüze ferahlık versin, sağ selamet sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip.etsin ❤ korkularınız gidersin
Güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

Kolay doğumların olsun canım

Canim Allah yardimcin olsun bebegine odaklan baska bisey dusunme
Benimde 2.ci sezeryanim olacak bende seninle ayni durumdayim

Teşekkür ederim canımben ondan randevu alamadım başka bir Dr gittim şans eseri iyi midir kötü müdür bilmiyorum biraz da ondan korkuyorum. Daha doğrusu bulduğum en erken randevusu olan Dr gitmistim
Umarim iyidir canim hayirli dogumun olsun

Canim Allah yardimcin olsun bebegine odaklan baska bisey dusunme
Benimde 2.ci sezeryanim olacak bende seninle ayni durumdayim
Bilinçli sezeryan girmek daha farklı değil mi başına ne geleceğini biliyorsun
Allah'ım gününü bekleyen tüm annelerimizin doğumunu kolaylaştırsin bir çırpıda doguruverelim inşallah

Kızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür. darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
Ayyy hadi gözün aydın ya çok sevindim bundan sonrası çok Çok güzel olucak inşallah canım...

Darısı size kızlar sizlerden de bekleriz böyle mis kokulu pozlar Sevgi dolu anne bebek bağı

Allah bebegini sagsalim kucağıma almayi nasip etsin canım Güzel haberlerini bekliyoruz.

Süreci en rahat şekilde atlatırsın inşallah canım sağlıkla al kucağına

Hayat su dun girmis ama birsey yazmadi
Sağolun kızlar valla ben evdeyim arada hafif sancım oluyor o kadar cuma günü tekrar doktora gidecem sezeryan istiyorum ona gün verir heralde artık 36+2 yim bugün Minnoş iyi bekledi bu haftalara kadar ne kadar şükretsem az kalır

Sağlıkla sıhhatle bir nefeste kavuşun canım.

Dua edeceğim sana süreç ne kadar korkutsada sonucunca bal böreğine kavuşacaksın hep bunu düşün korktuğun her an olur mu

Rabb'im dağına göre kar yağdırir canım. Dayanamaz derken derken masaalh daha da güç kuvvet Rabb'im de tam günüyle kendisi gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…