- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.301
Kanda oluyordu ben kakada sadece mukus alerji belirtisi değilCanim sen alerjisi olup olmadigini nasil anladin? Benim oglumun kakasinda iki gündür sumuksu yapi var. İnternette alerjiden olabilir yaziyor. Bu konuda bilgin var mi? Ya da bilgisi olan baska bir arkadas varsa sevinirim
Farklı ne yedin canım?Canim sen alerjisi olup olmadigini nasil anladin? Benim oglumun kakasinda iki gündür sumuksu yapi var. İnternette alerjiden olabilir yaziyor. Bu konuda bilgin var mi? Ya da bilgisi olan baska bir arkadas varsa sevinirim
Farkli bir sey yemedim gibi ama bir tek şu geliyor aklima. Normalde yogurdu kendim mayalardim sutcuden aldigim sütle. Dogumdan sonra yogunluktan hep market yogurdu yedim. İlk defa iki gün önce ev yogurdu yedim yine. Pastorize degil diye olmus olamaz dimiFarklı ne yedin canım?
Anladim canim cok sagol kan yoktu ama yine de daha dikkatli inceleyeyim bundan sonra. Teşekkür ederimKanda oluyordu ben kakada sadece mukus alerji belirtisi değil
Laktoz intorelansı olabilir cnm benimde kızımda kendi mayaladigimiz yoğurdu yiyince daha çok tepki verirdiFarkli bir sey yemedim gibi ama bir tek şu geliyor aklima. Normalde yogurdu kendim mayalardim sutcuden aldigim sütle. Dogumdan sonra yogunluktan hep market yogurdu yedim. İlk defa iki gün önce ev yogurdu yedim yine. Pastorize degil diye olmus olamaz dimi
Sanki biraz rahatlattı canım ama daha 2 gündür kullanıyorum. Ayrıca damlaları da var tabiiyi geliyor mu bebeğinize işe yaradı mı
Canım ben de normal dogum yaptım ve epizyotomi dikislerim açıldı bile afedersin makata kadar dikisim var ve hala da iyilesmedi oturmak bile hala acı veriyor. Burda doğum yaptığımda arkadaşları korkutmamak için anlatmamıştım. Yani demem o ki biz eşimle daha denemedik bile. Ki hamileligimdi zordu düşük tehlikesi vardı uzuuunn bir zamandır yok yani ilişkimiz. Bazen ben üzülüyorum ama eşim çok sakin yaklaşıyor bana sağ olsun aksine ben söylendikce o moral veriyor. Siz de biraz sakin kalmaya çalışın bu günler geçecek. Hep böyle kalacak değiliz ya elbet bir gün o yaralar iyileşecek. Sen sıkma canınıİyi akşamlar kızlar, bende durumlar pek iç açıcı değiş. Normal doğum çok istiyordum oldu da fakat pişmanım. Hala iyileşmedim. 2 ay oldu ama cinsel ilişkiye giremiyorum kanama oluyor. Eşimde bıktı artık doktora gideceğim. Bu arada eşim hep bizden ayrı uyudu. Şimdi ona karşı da soğudum. İyileşsem bile yakınlaşmak istemiyorum. Değişik bir ruh halindeydim. Bir tek kızımı seviyorum..
Eşin, hamileyken de çok üzdü seni şimdi doğumda sonra da devam ediyor. Ama bu sefer yola daha güçlü devam ediyorsun çünkü kızın var. Biraz büyüsünde kendindeki gücü öyle gör.İyi akşamlar kızlar, bende durumlar pek iç açıcı değiş. Normal doğum çok istiyordum oldu da fakat pişmanım. Hala iyileşmedim. 2 ay oldu ama cinsel ilişkiye giremiyorum kanama oluyor. Eşimde bıktı artık doktora gideceğim. Bu arada eşim hep bizden ayrı uyudu. Şimdi ona karşı da soğudum. İyileşsem bile yakınlaşmak istemiyorum. Değişik bir ruh halindeydim. Bir tek kızımı seviyorum..
Bilmiyorum ki öyle okudum cnm belki ben yalnis okudum normalde ben tatlı elma yagi yapiyordum acı elmaya geçtimValla ben direkt ayaklarının altına masaj yaparak sürüyorum canım su ile seyreltmek mi gerekiyor yoksa
Ahh yıktın beni vizeciLaktoz intorelansı olabilir cnm benimde kızımda kendi mayaladigimiz yoğurdu yiyince daha çok tepki verirdi
Kokusu da baya ağır canım. İnsan endişe de ediyor ama her careye sarılıyoruz yavrular için. Burda kullananlar arkadaşlar vardı isimleri hatirlayamadim sanki bizi aydınlatırlarsa sevinirizBilmiyorum ki öyle okudum cnm belki ben yalnis okudum normalde ben tatlı elma yagi yapiyordum acı elmaya geçtim
Ben de daha hiç bakamadım canım ocak ayında alırız diye düşünmüştük. Ama arkasi bebegin kafasını geçecek kadar büyük olsun istiyorum yani o örtüsü falan kafasını arkaya koyduğunda acımasın.Günaydın kızlar babannemiz hediye mama sandalyesi alacakmış nelere dikkat etmeliyiz özellik olarak?
5 ekimde bime fisherprice ınli geliyormuş yarı fiyatına. O nasıl sizce
Ya bence bir mukusla birşey yoktur hemen teladls olmaAhh yıktın beni vizecideminden beri arastiriyorum mümkün kendim sut urunu tuketmeyip deneyerek mi anlamaliyim yoksa doktora gitmeli miyim sence?
İlişkiyi dert etme canım. Sen kendin için git dra kanamanı bakit gerisi zamanla olacak şey Zatenİyi akşamlar kızlar, bende durumlar pek iç açıcı değiş. Normal doğum çok istiyordum oldu da fakat pişmanım. Hala iyileşmedim. 2 ay oldu ama cinsel ilişkiye giremiyorum kanama oluyor. Eşimde bıktı artık doktora gideceğim. Bu arada eşim hep bizden ayrı uyudu. Şimdi ona karşı da soğudum. İyileşsem bile yakınlaşmak istemiyorum. Değişik bir ruh halindeydim. Bir tek kızımı seviyorum..
Haklısın canım insan bi noktada üzülmeyi ve beklentiye girmeyi bırakıyor. İnan kızımdan başka kimse umrumda değil bu aralar. İkimiz olalım bana yetiyor. Ama Bende kanama oluyor işte o korkutuyor, doktora gözükeceğim sanırımEşin, hamileyken de çok üzdü seni şimdi doğumda sonra da devam ediyor. Ama bu sefer yola daha güçlü devam ediyorsun çünkü kızın var. Biraz büyüsünde kendindeki gücü öyle gör.
İlişki konusunda ise ben sezeryan oldum ama inanılmaz zor oluyor çok acı çekiyorum istemiyorım o yüzden biraz zaman lazım iki tarafda anlayışlı olmalı
Evet canım bende korkutmamak için anlatmadım ama bende aynıyım. Makata kadar dikiş, hala acıyorlar ve iyileşmediler. İnternete ve doktorlara göre 40 günde iyileşiyor, ama benim 55 gün oldu aynı. Haklısın inşallah geçer artıkCanım ben de normal dogum yaptım ve epizyotomi dikislerim açıldı bile afedersin makata kadar dikisim var ve hala da iyilesmedi oturmak bile hala acı veriyor. Burda doğum yaptığımda arkadaşları korkutmamak için anlatmamıştım. Yani demem o ki biz eşimle daha denemedik bile. Ki hamileligimdi zordu düşük tehlikesi vardı uzuuunn bir zamandır yok yani ilişkimiz. Bazen ben üzülüyorum ama eşim çok sakin yaklaşıyor bana sağ olsun aksine ben söylendikce o moral veriyor. Siz de biraz sakin kalmaya çalışın bu günler geçecek. Hep böyle kalacak değiliz ya elbet bir gün o yaralar iyileşecek. Sen sıkma canını
Yok canım öyle demedi ama belli ediyor yani. Acıyor diyince 2 ay oldu dikiş mi kaldı felan diyor. Nazlanıyorum sanıyor galiba. Bencede saçma doğum yapan zahmeti çeken benim bıkan oEşinin bıkması bana garip geldi. Bıktım mı dedi? Davranışlarıyla mı belli ediyor? Yoksa senin çıkarımın mı? Nedense ben erkeklerin cinsellik sekteye uğrayınca saçma sapan davranmasına çok kızıyorum ya.
Haklısın bir doktora gözükeceğimİlişkiyi dert etme canım. Sen kendin için git dra kanamanı bakit gerisi zamanla olacak şey Zaten
İyidir heralde uyguna da geliyormuş mantıklı, internette kanz, prego felan gördüm konforlu gözüküyordu 2 bin tl idi fiyatlarıGünaydın kızlar babannemiz hediye mama sandalyesi alacakmış nelere dikkat etmeliyiz özellik olarak?
5 ekimde bime fisherprice ınli geliyormuş yarı fiyatına. O nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?