2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimki hic sevmiyor aglaniyor kafasini da hic kaldirmiyor ki surekli yuzunu burnunu surtuyor. Ben de burnu zarar gormesin diye kaldiriyorum hemen

Ah ben de cok merak ediyorum. Hamileyken sabrettim simdi de sabrediyorum ama sac duzlestirmek de bebisle zor oluyor. Dogum iznim bitsin yaptiricam sanirim işe giderken kolaylik oluyor keratinli olunca

Yenidogan saçları dökülür yenisi çıkar diye biliyorum ben de. Normaldir bence. Bizim de mesela arkasi kellesmeye başladı yavastan.

Keyfi yerinde olursa yaptırıyorum ben canim. Yoksa gaz çıkartırken o pozisyonu hiç sevmedigi için normalde de pek durmuyor.

Peki kendi esas saçları ortalama ne zaman çıkıyor canım belli bir dönemi var mı?
İnternette altı aydan sonra kalıcı saçları çıkar yazıyor canım ben tam ay takibi yapmadığım için. Ama hala kisa gorumcemin bebeğininki iki ay oldu fazla gelişmemiş

Bende seninle aynı kafadayım canım 1 aylık olduk 1 kilo almış benim kız doktor gayet iyi dedi ama benimki yumruklarını emiyor hep aklımda mama versem mi düşüncesi var ama sütüm azalır diye korkuyorum bende

Zorunlu olmadığı sürece mama vermeyin
Sindirimi falan da zor. Kilo alımı iyi olup sağlıkı olduktan sonra ekstra beslemelere gereksiz kilo alımına gerek yok bnce

Amaan sebep ve çözüm bulamayinca da hep öyle diyorlar. Neden stres olasın ki senin ikinci bebegin bi de. Her seyi biliyorsun, tecrübelisin. İlk cocuk olsa neyse
Aynen dediğin gibi cevap bulamayınca sorulara strestendir diyip geçiştiriyor, haftaya gideceğim diyeti de açtım kısmen direk süt urunlerini yemiyorum doktora kalsa hiç yeme diyor

Aynen dediğin gibi cevap bulamayınca sorulara strestendir diyip geçiştiriyor, haftaya gideceğim diyeti de açtım kısmen direk süt urunlerini yemiyorum doktora kalsa hiç yeme diyor
Sürekli diyet yapmak da çok zor canım ya. Allah güç kuvvet versin sana. Ben de bir alerjiye gitmek istiyorum şu aşıları kalça ultrasonu atlatalım

Canim sen alerjisi olup olmadigini nasil anladin? Benim oglumun kakasinda iki gündür sumuksu yapi var. İnternette alerjiden olabilir yaziyor. Bu konuda bilgin var mi? Ya da bilgisi olan baska bir arkadas varsa sevinirim

Canim sen alerjisi olup olmadigini nasil anladin? Benim oglumun kakasinda iki gündür sumuksu yapi var. İnternette alerjiden olabilir yaziyor. Bu konuda bilgin var mi? Ya da bilgisi olan baska bir arkadas varsa sevinirim
Bizimki de bir kaç gündür sümüksü yapıda canım. Benim de kafaya takıldı bir şeye alerjisi mi var diye

Ah ben de cok merak ediyorum. Hamileyken sabrettim simdi de sabrediyorum ama sac duzlestirmek de bebisle zor oluyor. Dogum iznim bitsin yaptiricam sanirim işe giderken kolaylik oluyor keratinli olunca
Kesinlikle ya ben çoğu zaman duştan sonra saçımı kurulamaya bile fırsat bulamıyorum keratinin de etkisi iyice geçti saçlarım aşırı bakımsız duruyor

İyi akşamlar kızlar, bende durumlar pek iç açıcı değiş. Normal doğum çok istiyordum oldu da fakat pişmanım. Hala iyileşmedim. 2 ay oldu ama cinsel ilişkiye giremiyorum kanama oluyor. Eşimde bıktı artık doktora gideceğim. Bu arada eşim hep bizden ayrı uyudu. Şimdi ona karşı da soğudum. İyileşsem bile yakınlaşmak istemiyorum. Değişik bir ruh halindeydim. Bir tek kızımı seviyorum..

Eşinin bıkması bana garip geldi. Bıktım mı dedi? Davranışlarıyla mı belli ediyor? Yoksa senin çıkarımın mı? Nedense ben erkeklerin cinsellik sekteye uğrayınca saçma sapan davranmasına çok kızıyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…