2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gercekten okul demek hastalık demek oldu benım için

Kuzum çok iyi sen niye kafana takıyorsun bak ben sadece emziriyorum 23 günde 270 gram aldı sadece doktor kontrolünde devam ediyoruz sağlıklı olsunlarda inşallah
Yaa ne bileyim burda sutu yetenlerin de mama verdigini okudukça neden diye bi sorgulama ihtiyacina giriyorum eşim de oglum uyuyamadikca, huysuzlandikca ac mi ki deyip duruyor, o da beni etkiliyor.

Ahhh minnosum yaa insallah her sey yoluna girecek. Senin bilinçli ve mükemmel bir anne olman sayesinde Metecim cok saglikli onun icin diyet yapiyorsun, ben yapamazdim mamaya basladiniz mi peki siz? Doktor ne diyor

Ayy doktoru hiç sorma gıcık oluyorum herşeyi strese bağlıyor
Yok cnm mamaya başlamadı ona göre çok iyiymiş 2 hafta sonra kontrol bakalım
Teşekkür ederim

Kızlar tünaydın herkese. Bütün dertler bitmiş gibi bir de bunu sorayım dedim. Benim oğlusun saçları dökülmeye başladı 1 haftadır falan normal mi acaba neredeyse kel kalacak saçı çok yoğun değildi ama vardı şimdi dökülüyor normal mi sizce

Ayy doktoru hiç sorma gıcık oluyorum herşeyi strese bağlıyor
Yok cnm mamaya başlamadı ona göre çok iyiymiş 2 hafta sonra kontrol bakalım
Teşekkür ederim
Amaan sebep ve çözüm bulamayinca da hep öyle diyorlar. Neden stres olasın ki senin ikinci bebegin bi de. Her seyi biliyorsun, tecrübelisin. İlk cocuk olsa neyse

Benimki çok saçlı doğdu çoğu döküldü normal
Kalmıyor doğumdaki saçlar yenileri çıkacak hatta rengi değişiyor benmkinin siyahtı yeni çıkanları daha kızıl kahve şeklinde

Düzenli olarak tummy time yaptırıyo musunuz benimki hiç sevmiyor fazla yaptıramıyorum o yuzden annem de biz hiç yaptırmazdık bu kadar küçük bebeğe zaten diyor doktorlar da tam tersi ilk günden başlayabilirsiniz diyor

Kızlar emzirirken keratin fön yaptırmanın bi sakıncası olur mu? Yıllardır keratin fönü yaptırıyorum yoksa saçlarım çok kabarıyor şekilsiz bir şey oluyor. Şimdi emziriyorken keratin fön yaptırsam bebeğe bir zararı olur mu sizce bilen var mı

Normal canım. Benim gorumceninki çok saçlı doğdu yeni dişi çıktı ama bir dökülmeye başlamış onlarda rahatsız olmus hatta dökülmesinden sifira kesmişler saçını makine ile

Benimki çok saçlı doğdu çoğu döküldü normal
Kalmıyor doğumdaki saçlar yenileri çıkacak hatta rengi değişiyor benmkinin siyahtı yeni çıkanları daha kızıl kahve şeklinde
İyi bari çıksın da kel gibi oldu oğluş kendisi hep bir tarafa yatıyor orası tamamen gitti

Normal canım. Benim gorumceninki çok saçlı doğdu yeni dişi çıktı ama bir dökülmeye başlamış onlarda rahatsız olmus hatta dökülmesinden sifira kesmişler saçını makine ile
Peki kendi esas saçları ortalama ne zaman çıkıyor canım belli bir dönemi var mı?

Benimki de hiç sevmiyor biraz karnına muslin örtüyü rulo yapıp destek veriyorum ama onda bile 3 dk ancak duruyor. Tembel biraz bence yapmak istemiyor. Beslenmeden hemen sonra yapınca falan da kusuyor haklı olarak. Diğer vakitlerde de full time ağladığı için yapamıyoruz cok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…