- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.321
Kilosu iste verme bence ne gereği var, ihtiyaç olsa tamam ama senin iymiş. Zaten 5 ay daha dayan ek gidaya geçince besleyici çorbalar felan yaparsınBende seninle aynı kafadayım canım 1 aylık olduk 1 kilo almış benim kız doktor gayet iyi dedi ama benimki yumruklarını emiyor hep aklımda mama versem mi düşüncesi var ama sütüm azalır diye korkuyorum bende
Bana chicco mama sandalyesi hediye geldi. Ancak bence çok büyük ve ağır. Mutfağın darsa tercih etmemeli. Benim dar açıkçası ne yapıcam bilmiyorum. Ikea anvelop mama sandalyesi ki çok düz bir model ama herkes çok seviyor .Günaydın kızlar babannemiz hediye mama sandalyesi alacakmış nelere dikkat etmeliyiz özellik olarak?
5 ekimde bime fisherprice ınli geliyormuş yarı fiyatına. O nasıl sizce
Sütüm benim azaldı sanırım eskisi dolgunluğu Yok göğsümun. Gecenki hastalanmadan sonra iki gün çok çok az geldi sutumt krize girdim. İki çocuğuma yeten gelen sütüm bunda gelmiycek diye söylenmeye basladim bi asidaki kontrolde kilosuna bakicam olmadi bir kutu mama Alicam evde dursun. Ek gıda zamanina kadar anne sütü en önemlisi ne varsa yiyorum süt yapanBende seninle aynı kafadayım canım 1 aylık olduk 1 kilo almış benim kız doktor gayet iyi dedi ama benimki yumruklarını emiyor hep aklımda mama versem mi düşüncesi var ama sütüm azalır diye korkuyorum bende
Evet mutfağım küçük ikeanınkine baktım ama fazla sade göründü gözümeBana chicco mama sandalyesi hediye geldi. Ancak bence çok büyük ve ağır. Mutfağın darsa tercih etmemeli. Benim dar açıkçası ne yapıcam bilmiyorum. Ikea anvelop mama sandalyesi ki çok düz bir model ama herkes çok seviyor .
Evet güzel görünüyor ama o fiyattan aldıramam 500 lük bi şeyşer bakıyoruzİyidir heralde uyguna da geliyormuş mantıklı, internette kanz, prego felan gördüm konforlu gözüküyordu 2 bin tl idi fiyatları
İşte her insan vücudu bir değil canım. Benim cildim falan o kadar hassas ki salata yaparken parmağımı hafif kessem aylarca sürer yeri kapanmaz.Evet canım bende korkutmamak için anlatmadım ama bende aynıyım. Makata kadar dikiş, hala acıyorlar ve iyileşmediler. İnternete ve doktorlara göre 40 günde iyileşiyor, ama benim 55 gün oldu aynı. Haklısın inşallah geçer artık
Canımmm hic endise etme, bol bol emzir. En büyük çaresi emzirmek, ki sen zaten biliyorsun bunu. Bide 3 çocukla uykunu alip dinlenmen de daha zor oluyordur. Bol bol dinlenmeye calis, kendine bak. Ve bidaha göğsüm dolgun degil, sütüm yetmeyecek falan deme. Sütün Elacım istedigi sürece yetecekSütüm benim azaldı sanırım eskisi dolgunluğu Yok göğsümun. Gecenki hastalanmadan sonra iki gün çok çok az geldi sutumt krize girdim. İki çocuğuma yeten gelen sütüm bunda gelmiycek diye söylenmeye basladim bi asidaki kontrolde kilosuna bakicam olmadi bir kutu mama Alicam evde dursun. Ek gıda zamanina kadar anne sütü en önemlisi ne varsa yiyorum süt yapan
Bana chicco mama sandalyesi hediye geldi. Ancak bence çok büyük ve ağır. Mutfağın darsa tercih etmemeli. Benim dar açıkçası ne yapıcam bilmiyorum. Ikea anvelop mama sandalyesi ki çok düz bir model ama herkes çok seviyor .
Ay inşallah bunda bir tuaf oldum yha uykumu alırım da ne bileyim küçüldü göğüslerim o hastalanmadan sonra süt yapıcı şeyleride çok yemeye çalışıyorum ama iste ne biliyim dun gecede saat başı uyaninca dedim yok yetmiyor. Olmadi eczaneden süt yapıcı şeylerden Alicam eve Dursun diye yada bir ufak kutu mama gibiCanımmm hic endise etme, bol bol emzir. En büyük çaresi emzirmek, ki sen zaten biliyorsun bunu. Bide 3 çocukla uykunu alip dinlenmen de daha zor oluyordur. Bol bol dinlenmeye calis, kendine bak. Ve bidaha göğsüm dolgun degil, sütüm yetmeyecek falan deme. Sütün Elacım istedigi sürece yetecek
Bizim ki en son 1 de emdi az birşey birde az önce 2 dk emdi sadeceGünaydınlar ilk defa oldu gece en son 10 da mama verdim 3 gibi 60 cc mama içti az önce acıktı hazırladım 20 lik içti bir şey olurmu yoksa uykumu tatlı geliyor meme 2 dk emdi 1 defa
Benmki de gece az ekiyır gazlanıp kendini itiyorGünaydınlar ilk defa oldu gece en son 10 da mama verdim 3 gibi 60 cc mama içti az önce acıktı hazırladım 20 lik içti bir şey olurmu yoksa uykumu tatlı geliyor meme 2 dk emdi 1 defa
Soyle dıyım artık tokta olsa emıp ıcerler o mamayı. Tokluk hıssı olusmadı. Yetmıyo olsa emıp emıp aglar hatta emmek istemez. Yetıyodur. Bol su iç. Hasta olunca ılac ıctıysen oda sut azaltıyo. Psödoefedrin içeren ılaclar sut kesıyo.Ay inşallah bunda bir tuaf oldum yha uykumu alırım da ne bileyim küçüldü göğüslerim o hastalanmadan sonra süt yapıcı şeyleride çok yemeye çalışıyorum ama iste ne biliyim dun gecede saat başı uyaninca dedim yok yetmiyor. Olmadi eczaneden süt yapıcı şeylerden Alicam eve Dursun diye yada bir ufak kutu mama gibi
Baktım da fiyatı müthişmişBen polly 2 start modelini bilerek isteyerek kendi özgür irademle aldım jdjdjdj
İyiki de onu aldım çok memnunum oğluşun totosunun rahatı benim için önemliUzun uzun oturup yemek yediğimiz anlarda oğlum da keyif alsın istedim. Biraz ağır evet ama hareket etmeyecek netice de birde devrilme riski neredeyse yok. Hafif modellerde bu risk hep var ve bence önemli bir nokta.
Baktım da fiyatı müthişmiş
Aslında hiç de ilaç içmedim canim yha acaba büyüdü migdesi ve yetmiyormu ki ama daha iki aylıkken böyle diyorsam daha uzun aylar var önümüzde bilmedim süt işi gerçekten karmaşa. Yettimi var mi yok mu festinin dediği gibi şeffaf olsada görsek içini. Hastalık da kendime bakamadım yedim ama o derece değil iki uc lokma tamam gibiisinden sonrada göğsüm küçüldü gibi birşey olduSoyle dıyım artık tokta olsa emıp ıcerler o mamayı. Tokluk hıssı olusmadı. Yetmıyo olsa emıp emıp aglar hatta emmek istemez. Yetıyodur. Bol su iç. Hasta olunca ılac ıctıysen oda sut azaltıyo. Psödoefedrin içeren ılaclar sut kesıyo.
Çocuk eşyalarının da çeyizle alınması normalleştirilmeli artıkBacım ben bunları hep ocak-şubat gibi almıştım bu kadar değildi ben alırken. Keşke 20 yaşımdan beri alsaymışım bebeğe yönelşk şeyler çok pişmanım hdhshhs birde fissler almadığıma pişmanım şu hayatta 1200 tl idi şimdi arşa çıktı adı batasıca
Bizde ateş huysuzluk olmadı sadece gece çok iyi uyumadıKızlar günaydın ikinci ay aşısı yapanlar arkadaşlarım bebeklerinizde aşırı bir huzursuzluk ya da ateş vs oldu mu? Ben bu ikinci ay aşısından çok korkuyorum ya yorumlarda birçok kişi aşırı yan etkilerinden söz etmiş çarşamba sabahı rota aşısıyla birlikte 2. ay aşılarımızı yapacağız ama beni daha şimdiden bi korku aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?