2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnşallah değildir hiçbirimiz de
Allah kolaylık versin gerçekten bebeğiniz için her şeyi yapmaya çalışıyoruz
Şüphesi dahi üzüyor

9 alırdım hatta ben 12 ay alırdım
Bugün indirim vardı canım 9 aylik sipariş verdim. 10 ekimde bir de soğuk bir şehre gideceğiz biraz da şimdi de giysin dedim bakalım nasıl olacak. Bugün siz böyle 9 al deyince. 3-6 ay tutumunu bir deneyelim dedim tam oldu. Ben halbuki bekliyordum onları giydirmek için. Hata etmişim. 6-9 aylık hiç kıyafeti yok yavrumun. Keşke biraz da büyük alsaymisim. Neyse bir ay sonra bir daha alışveriş artık napalm

Bende de aynı sıkıntı var bi ebe emzirmeden önce bi iki dakika boyunca pompayla değil de elinle sağım yap dedi denedim bende işe yaradı

Bende de aynı sıkıntı var bi ebe emzirmeden önce bi iki dakika boyunca pompayla değil de elinle sağım yap dedi denedim bende işe yaradı

Elle memelerimi asla sağamadım be ilk gün ne şimdi. Hastahanedeyken bile hemşire denedi dedim yok sütün gelmemesini bile göze almıştım. Beni çok irrite ediyor elle sağım

Elle memelerimi asla sağamadım be ilk gün ne şimdi. Hastahanedeyken bile hemşire denedi dedim yok sütün gelmemesini bile göze almıştım. Beni çok irrite ediyor elle sağım
Ben de pompayla sağmaya alıştığımdan zorlandım başta ama baktım işe yarıyor zorlaya zorlaya sağıyorum artık

Kızlar bebeklerin uyanıklık süresi arttı artık malum uyumadığı zamanlarda iki aylık bebekle nasıl vakit geçirilebilir. Oyun halısına koyuyorum sıkılana kadar orada duruyor sonra ana kucağına koyuyorum biraz karın üstü egzersiz yaptırmaya çalışıyorum ama toplasanız hepsi yarım saat sürmüyordur hemen sıkılıyor çünkü. Havalar soğudu diye dışarı da çıkamıyoruz artık. Ben de her dakika birlikte bir şey yapıyor olmamız gerekiyormuş gibi hissediyorum yoksa vicdan azabı çekiyorum ilgilenemedim diye. Var mı tavsiyesi olan başka napabiliriz

Pompayla sağınca tazyik gitmiyor elle sapınca mı gidiyor yani çok ilginç
Valla sütüm tazyikli geliyor napabilirim diye sorunca tanıdığım bi ebe böyle söyledi ben de emzirmeden önce elimle sağdım hep. Normalde sütümü biriktirmek için pompa kullanıyorum ama tazyik gitsin diye emzirme öncesi pompa denemedim belki pompayla sağsam yine işe yarayacaktı bilemiyorum ki

Unutma ki her daim onunla birley yaparsan hep sen yönlendirirsen evladın kendi başına birşey yapamaz hep senin veya birisinin yönlendirmesine ihtiyaö duyar. Minnoş instagram analarına bakma sen. Bazende kendi başına kalacak, kendi başına yetecek ve oyun kuracak. Vicdan yapacak birşey yok bence bunda.

Ben 6 aylıkları giydiriyorum şimdiden 3 aylık tulumlar hiç giyemedi neredeyse

Pembe renkli coresatin kremi kullandiniz mi hic benim bebegimin egzama kaynakli yanaklari fena kizarmisti 5 gun sabah aksam surunce coresatin cok iyi gelmisti kortizon da icermiyor

Meme ucunu iki elimle sıkarak emzirme yastığı kullanıyorum canım iki elimle sıkmama rağmen bazen öksürük başlıyor korkuyorum artık emzirmeye

Yatarak daha çok boğazına kaçıyor canım bizde süt çok akıyor ağzı yüzü süt oluyor emerken, sağarken de çok geliyor süt ordan anlıyorum

Yatarak daha çok boğazına kaçıyor canım bizde süt çok akıyor ağzı yüzü süt oluyor emerken, sağarken de çok geliyor süt ordan anlıyorum

Canım hem tazyikli hem süt çoksa blok emzirmeyle biraz sürü azaltman faydalı olur bence. Ben olsam öyle yapardım belli ki Güneyin ihtiyacı olandan daha fazla

Tazyik için önerilen gördüğüm yöntem buydu ama senin durum başkaymış kuzum

Bütün yöntemleri deniyorum canım hem süt çok hem tazyikli inşallah çözüm bulacağım çok sağol

Kizlar, kizceler, canim anneler...

40. Gunu atlattiktan hemen sonra bi anda uyku gerilemesi, uyumayi reddetme yasayan var mi?

Gazi yok, alti temiz, karni tok, usumuyor ama cocuk kucak haric uyumuyor. Kucaktan yataga koydugum anda gozlerini acip hic uyumamiscasina ortaliga nese saciyor.

Siz de durumlar nasildi? Ne cozum buldunuz?

Gerçekten öyle çözüm yolu bulmaya çalışıyorum bende çok zor bi durum sürekli korkarak emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…