- 25 Aralık 2019
- 390
- 512
- 103
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.381
İnşallah değildir hiçbirimiz deAh o alerji şüphesi ahh. İnşallah birşey yoktur. Süt ürünleriyle bir başladım kısıtlamaya sanırım dana eti ve tavuğu da bırakmam gerekecek ne yiyeceğim bilmiyorum inşallah sizde yoktur çünkü cidden zor.
Bugün indirim vardı canım 9 aylik sipariş verdim. 10 ekimde bir de soğuk bir şehre gideceğiz biraz da şimdi de giysin dedim bakalım nasıl olacak. Bugün siz böyle 9 al deyince. 3-6 ay tutumunu bir deneyelim dedim tam oldu. Ben halbuki bekliyordum onları giydirmek için. Hata etmişim. 6-9 aylık hiç kıyafeti yok yavrumun. Keşke biraz da büyük alsaymisim. Neyse bir ay sonra bir daha alışveriş artık napalm9 alırdım hatta ben 12 ay alırdım
Bende de aynı sıkıntı var bi ebe emzirmeden önce bi iki dakika boyunca pompayla değil de elinle sağım yap dedi denedim bende işe yaradıSütü tazyikli gelen anneler nasıl emziriyorsunuz süt çok gelince boğazına kaçıyor öksürüyor doktor 45 derecelik açı ile emzir dedi ama yine kaçıyor nefessiz kalacak diye korkudan emziremez oldum gece sağıp öle veriyorum bu kez de memeyi unutur biberona alışır diye korkuyurum ne yapsam bilemedim. Az sağıp meme öyle versem süt yine tazyikli akıyor bebek emince
Bende de aynı sıkıntı var bi ebe emzirmeden önce bi iki dakika boyunca pompayla değil de elinle sağım yap dedi denedim bende işe yaradı
Ben de pompayla sağmaya alıştığımdan zorlandım başta ama baktım işe yarıyor zorlaya zorlaya sağıyorum artıkElle memelerimi asla sağamadım be ilk gün ne şimdi. Hastahanedeyken bile hemşire denedi dedim yok sütün gelmemesini bile göze almıştım. Beni çok irrite ediyor elle sağım
Pompayla sağınca tazyik gitmiyor elle sapınca mı gidiyor yani çok ilginçBen de pompayla sağmaya alıştığımdan zorlandım başta ama baktım işe yarıyor zorlaya zorlaya sağıyorum artık
Valla sütüm tazyikli geliyor napabilirim diye sorunca tanıdığım bi ebe böyle söyledi ben de emzirmeden önce elimle sağdım hep. Normalde sütümü biriktirmek için pompa kullanıyorum ama tazyik gitsin diye emzirme öncesi pompa denemedim belki pompayla sağsam yine işe yarayacaktı bilemiyorum kiPompayla sağınca tazyik gitmiyor elle sapınca mı gidiyor yani çok ilginç
Kızlar bebeklerin uyanıklık süresi arttı artık malum uyumadığı zamanlarda iki aylık bebekle nasıl vakit geçirilebilir. Oyun halısına koyuyorum sıkılana kadar orada duruyor sonra ana kucağına koyuyorum biraz karın üstü egzersiz yaptırmaya çalışıyorum ama toplasanız hepsi yarım saat sürmüyordur hemen sıkılıyor çünkü. Havalar soğudu diye dışarı da çıkamıyoruz artık. Ben de her dakika birlikte bir şey yapıyor olmamız gerekiyormuş gibi hissediyorum yoksa vicdan azabı çekiyorum ilgilenemedim diye. Var mı tavsiyesi olan başka napabiliriz
Ben 6 aylıkları giydiriyorum şimdiden 3 aylık tulumlar hiç giyemedi neredeyseBugün indirim vardı canım 9 aylik sipariş verdim. 10 ekimde bir de soğuk bir şehre gideceğiz biraz da şimdi de giysin dedim bakalım nasıl olacak. Bugün siz böyle 9 al deyince. 3-6 ay tutumunu bir deneyelim dedim tam oldu. Ben halbuki bekliyordum onları giydirmek için. Hata etmişim. 6-9 aylık hiç kıyafeti yok yavrumun. Keşke biraz da büyük alsaymisim. Neyse bir ay sonra bir daha alışveriş artık napalm
Ben 6 aylıkları giydiriyorum şimdiden 3 aylık tulumlar hiç giyemedi neredeyse
Pembe renkli coresatin kremi kullandiniz mi hic benim bebegimin egzama kaynakli yanaklari fena kizarmisti 5 gun sabah aksam surunce coresatin cok iyi gelmisti kortizon da icermiyorGittik ama kesin bir şey söylemiyorlar ki, şehirdeki en iyi bilinen en pahalı hastanelere kadar gittik kullandığımız ilaçlar da güya piyasadaki en pahalı ilaçlar..off çok canımı sıkıyor bu durum yaa kızımı öpemiyorum bile
Meme ucunu iki elimle sıkarak emzirme yastığı kullanıyorum canım iki elimle sıkmama rağmen bazen öksürük başlıyor korkuyorum artık emzirmeyeKuzum benim bir arkadaşın çocuklarında vardı alerjik demişti doktoru, çok geçmiş olsun
Meme ucunu parmaklarını makas yaparak emzirirsen süt tazyiki azalır derler, ben ama o an hissediyorum ya çok hızlı geldi bakıyorum bebek de arada nefes almadı hemen meme ucunu sıkarak ağzından çıkarıp bir nefes almasını bekliyorum yoksa dediğin gibi boğazını alıyor
Yatarak daha çok boğazına kaçıyor canım bizde süt çok akıyor ağzı yüzü süt oluyor emerken, sağarken de çok geliyor süt ordan anlıyorumYatarak veya üzerine alarak emzirebilirsin. Ben şahsen çok daha konforlu oldukları için ve oğluş artık büyüyüp kolumu ağrıttığı için yatarak emziriyorum hep. Gece bazen çok yorgun oluyorum kocamı uyandırıp bizi izle diyorum yatarak emziriyorum hahahja uyursam diye riske atamıyorum. Tazyikli olsun olmasın bence harika bir pozisyon.
Sağınca da tazyikli olduğunu boğazına kaçmasından mı anlıyorsun?
Yatarak daha çok boğazına kaçıyor canım bizde süt çok akıyor ağzı yüzü süt oluyor emerken, sağarken de çok geliyor süt ordan anlıyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim deneyecemBende de aynı sıkıntı var bi ebe emzirmeden önce bi iki dakika boyunca pompayla değil de elinle sağım yap dedi denedim bende işe yaradı
Bütün yöntemleri deniyorum canım hem süt çok hem tazyikli inşallah çözüm bulacağım çok sağolCanım hem tazyikli hem süt çoksa blok emzirmeyle biraz sürü azaltman faydalı olur bence. Ben olsam öyle yapardım belli ki Güneyin ihtiyacı olandan daha fazla
Tazyik için önerilen gördüğüm yöntem buydu ama senin durum başkaymış kuzum
Bütün yöntemleri deniyorum canım hem süt çok hem tazyikli inşallah çözüm bulacağım çok sağol
Gerçekten öyle çözüm yolu bulmaya çalışıyorum bende çok zor bi durum sürekli korkarak emziriyorumAynı sorun bizde de var, ne sağım işe yaradı ne de 45 derecelik açı. Şanslıysak sıkıntısız emiyor ama yüzde 90 soluk borusuna kaçıyor ve ben de hep korka korka emziriyorum maalesef. Sadece uzanarak emzirdiğimde boğazına kaçmıyor ama onu da her seferinde yapamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?