2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yatarak veya üzerine alarak emzirebilirsin. Ben şahsen çok daha konforlu oldukları için ve oğluş artık büyüyüp kolumu ağrıttığı için yatarak emziriyorum hep. Gece bazen çok yorgun oluyorum kocamı uyandırıp bizi izle diyorum yatarak emziriyorum hahahja uyursam diye riske atamıyorum. Tazyikli olsun olmasın bence harika bir pozisyon.

Sağınca da tazyikli olduğunu boğazına kaçmasından mı anlıyorsun?

Ah o alerji şüphesi ahh. İnşallah birşey yoktur. Süt ürünleriyle bir başladım kısıtlamaya sanırım dana eti ve tavuğu da bırakmam gerekecek ne yiyeceğim bilmiyorum inşallah sizde yoktur çünkü cidden zor.

Anne sütünün tamamı emildiği için olabilir. 11 güne kadar doktorlar normal diyormuş. Kakayı kafana takma ama gaz önemli işte.
Gaz da çişte hiç problem yok keyfi yerinde emmesi çok güzel ama kaka yok sağlık ocağındaki ebe de normal demişti ama hastanede doktor uzun süreli yapmazsa mutlaka gene gel deyince korktum röntgen çektiler o da temiz çıkmıştı

Gaz yoksa kusma yoksa hiç kendine zehir etme hayatı. Anne sütünün hepsi emilebiliyor o yüzden de kaka yapmayabiliyoe doktorlar da bu sebepten öenmsemiyor pek. Seninki herşeyine bakmış ne güzel. O nalet gaz beni mahvettiği için gaz yoksa gerisi hallolur modundayım ben hdjdjjd

İnşallah her seferinde resmen afedersinşz pok yolu gözlüyorum Allah bütün bebelere şifa versin

İnşallah her seferinde resmen afedersinşz pok yolu gözlüyorum Allah bütün bebelere şifa versin

Bende o minik pıt sesinin peşindeyim birde gegirsin diye gözünü gözlüyorum hdjdj analık bacım napcan. Sen dert etme ama gerçekten normal birşeymiş o. Keyfi yerindeymiş miniğin be güzel

Of şöyle eski günlerdeki gibi goygoyun dibine vursak, dedikoduların içinden geçsek, masaya yatırsak her bir konuyu. Nasıl canım istedi eski hayatımı şu ağustos analarında bile bulamıyorum ya

Benimki şuan 110 cc içti üstüne beni emdi ama yine ağlıyor yumruklarını ağzına sokuyor uykuya direniyor bu bebeler fena sen elinle sağ bakalım benim yara olunca elimle sağmıştım 40 cc çıkmıştı öyle de en azından geliyor mı bakarsın

9 alırdım hatta ben 12 ay alırdım

Egzamaya alerji kaynaklı olabiliyor bence bir gidin alerjiye çok geçmiş olsun
Gittik ama kesin bir şey söylemiyorlar ki, şehirdeki en iyi bilinen en pahalı hastanelere kadar gittik kullandığımız ilaçlar da güya piyasadaki en pahalı ilaçlar..off çok canımı sıkıyor bu durum yaa kızımı öpemiyorum bile

Canim o yumruk emmesi refleks benimki de yapiyor ac oldugu icin degil sadece regleks olarak emme istegi. Kilo alimi iyiyse ki bence iyi mamaya gerek yok diye düsünüyorum

Ah canim simdi senin yazdıklarını okuyunca benim 2 gün evvel eşimle yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Doğum yaptığımdan beri nerdeyse her haftasonu saçma sapan bir şey bukup bağırıp çağırıp kalbimi kırıyor eşim. Hamileyken böyle değildi doğumdan sonra sanki lohusa olan oymuş gibi kalbimi çok kırmaya başladı.
Neyse 2 gün evvel yine büyük kızım yüzünden bi olay çıktı kavgaya dönüştü büyüdü de büyüdü, en aon gelip odadaki aynaya yımruğuyla vurdu kucağımda bebek var büyük kızım çığlık çığlığa içerde.. ben de o kadar korktum ki o korkuyla boşucam dedim bu şok oldu.. ne dedin dedi duydun dedim boşucam seni. Boşa dedi, pazartrsi ilk iş git dedi yiyosa kovdu beni. Çocuklara benden daha iyi bakarmış, afedersiniz bok bakarsın dedim.Bıktım artık dedim, böyle bağıran çağıtan vuran insanla ben mutlu değilim dedim içimde olan herşeyi kustum. Ben suçlu oldum sonra da.. boşanmak istiyorum dedim diye.Baya büyüdü kavgamız kızım çok korktu, o daha fazla korkmasın diye ben kendi adıma özür diledim eşimden sonra sakinleştik. Ama eşim bana benim onda artık bittiğimi, bundan sınra barışsak bile yüzüne sahte gülerim şimdiden haberin olsun falan dedi.. biz 12 yaşından beri birlikteyiz çok severek evlendik, zor kavuştuk.. 22 sene olmuş tanışalı.. şuan iyiyiz ama dediği gibi olduğunu hissediyorum öylesine gülüyor konuşuyor ben de üstüne gitmiyorum hiç. Cinsel ilişki bi kenarı dursun.. yani kavga sebepleri benim dolup taşmalarım falan hepsinin bir nedeni var bende.. hepsinin bi birikimi olarak kustum zaten ama kızım çok etkilendi. 1 gece sonra altına işemişti yatakta içim parçalandı.. nasıl korktuysa yavrum.
Anlattım rahatlamak için sizlere.. yani çocuklar oldu mu işin içinde çok şey devreye giriyor, hiç birşey baş başa geçirilen zamanlardaki kadar kolay olmuyor aşırı fedakarlık istiyor. Herkrs kendince yaptığını düşünüyor belki ama karşı taraf o açıdan bakmıyor ya da yeterli gelmiyor vs vs.. ben zamana bıraktım ama içim çok acıyor

Canım allahım yardımcın olsun, üzücü durumlar yaşanmış. Eşin hamilelik öncesi de böyle miydi? Ne olmuşta böyle davranmaya başlamış bence bunu konuşmalısınız. İletişimi arttırmak sanki kısa vadede yapılabilecek en doğru şey gibi. Boşanmakla tehdit etmişsin ama çok haklısın çünkü o derece sinirlenmenin evde iki küçük bebek varken alemi yok. Noluyor yani bu kadar?

Yani ufak tefek şeylere kızar bağırırdı hep evet ama çok büyümezdi ben susardım, o da alıştı tabi susmama. Sonra zaten hatasını anlar özür dilerdi. Şuan çok değişti, o büyük kızımla ilgili bunkadar söz sahibi değildi, şimdi bebek olunca ona daha çok iş düştü, sorumluluk aldı eskiden almadığı, onlar ağır geliyor ona, severek yaptığını söylüyor ama bi değişiklik onun içinde şuan. İşte o yüzden de ben bişey deyip ağzımı açtım mı bana patlıyor. Halbuki benim kızıma bakan 5 senedir uyuyan yediren içiren gezdiren tozduran. Aralarda o da gezdirdi falan ama esas sorumluluk bendeydi. Şiödi hepimiz değişimden geçiyoruz, büyük kızım da az değil işlne gelmeyen bişey söyledim mi babasına koşar, o söyleyince de bana koşar. Zeten kavga da ordan çıktı.
Konuşmamızı tavsiye etmişsin de konuşulmuyor ki kendini o kadar haklı görüyor ki. Senep olarak haklı bile olsa hiç birşey hayvan gibi bağırmasını gerektirmez, ya da orayı burayı yumruklayıp çocuğumu korkutmasını gerektirmez. Bi de bana benim kızımın psikolojisini bozduğumu söylüyor o esnada.. her neyse bişey anladığı yok.
Ben de bi karar verdim, büyük kızımı o varken komple ona bıraktım . Komple demiyim de o bişey dedi mi Karışmamaya karar verdim. Küçük büyüyene kadar ipleri elinde zannetsin biraz
Çok zormuş ama 2 çocuklu oluş eşle paslaşmak anlaşmaya çalışmak biz altından kalkmakta çok zorlandık

Canim o yumruk emmesi refleks benimki de yapiyor ac oldugu icin degil sadece regleks olarak emme istegi. Kilo alimi iyiyse ki bence iyi mamaya gerek yok diye düsünüyorum
Aynen canım doktorda 5 gün önce bir aylık kontrolde refleks o dedi öncesinde mama almıştım ama vermedim doktor öyle söyleyince de komple kaldırdım mamayı ortalıktan

Canım kakasi katı mı ki? Yoksa akiskan ama sadece uzun araliklarla mi yapıyor?

Çok çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Bu tarz değil benim bebeğimde sinem, kızarıklık var ama kabarık değil
Henüz doktora da gitmedim benim tahminim alerji mi diye, inşallah sizin çok basittir hemen geçer
Eviniz sıcak mi? Giydirme durumu nasıl
Acaba isilik mi benim aklıma ilk o geldi ama inanın sadece tahmin ediyorum

Allah razı olsun canım, inşallah değildir ben de henüz gitmedim doktora deneme yapayım dedim
Çok üzüldüm böyle olmasına sizde doktordan sonuç alamamak çok yorucu
Eğer ben memnun kalacak bir doktor bulursam hemen size söylerim
Kilo alımını da henüz bilmiyorum tartıya kendim çıkıp bakıyorum ama çok az alım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…