- 22 Mayıs 2012
- 10.999
- 30.546
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.421
Bnce kımseyı cagırma kocanla hallet. Bak 4.yu buyutuyorum ve tekım. Huzur ınsan olmayınca bır huzur gelıyor bır husu halı halıs oluyor karısan 0
Öyle valla üst kısmı iyi oluyor bacakları kasıyor hemen. 6 aydan sonra tulum kullanmam muhtemelenOnu giyene kadar vakıt gelıyor zaten. Tulumların ag kısmını cok kucuk yapıyor lar yaa hmn kucucuk kalıyo
Ben sevmedim hemen küçüldü ve giydirmesi çok zor bence bulutta sevmedi jdjdj ben zıbın ve eşofman altı kombinasyonlarına daha sıcağım. Kışın bide üzerine yelek. Tam bir hüsmen ağa modunda hdjdj bizim oğlan günde 6363637 kustuğu için hiç değiştirmediğim gün 5-6 kere değiştiriyorum üstünü tulum dayanmaz birde kaldır indir bindir mahvediyor. Belki de günde 1 kere giydirsem severdim bilemiyorum.
Jdjdjjdjd kız bu ağustos annelerinin çilesi sanırım ama güzel çile. Evlatlar hep kucak kuşu, anneye düşkün ve uyku sevmez. Anneler bol sütlü tazyikli jdjdjd çok şükür lohusa depresyonsuz
Evet ya giydirmesi zor gerçekten hele bizimki banyodan sonra çıldırıyor giyinmek falan işkence haline geliyor. Pantolon zibin güzel gerçekten rahatlik yönünden. Bizde de altını açtığım an suratıma doğru bir çiş geliyor her şey ıslanıyor hopp değiştir baştan aşağıilk ay için çok kıyafet alma dediler ama benimkiler yetişmedi hep kirlettik
Lohusalik zor geçti ama geçti şükür. Bugün anakucaginda bekledi oğlusum mutfakta beni ben de şehriye çorbası yaptım allahim şu an çok mutluyum aksama bir sey var evde düşün yani ne kadar süre kucaksiz durduğunu
Ahh canım bizim de oğlanın gazi çok. Nurse harveysi önerdiler o iyi geldi sanki 3 gündür. Bio gaiga cocugu deli etti resmen. Biz de sadece memede ve uyku esnasında aglamiyoruz onun dışında hep ağlıyoruz. Bulutcum da iyi olsun insaallah. Bu arada sünnet içim sormuşsun. Bence kocacinla hallet. Biz de yaptırmak istedik. Cocuk cerrahisine götürdük muayene esnasında şok olduk doktor muayene etti ve pipisi çok eğri bu çocuğun dedi ameliyat gerekiyormus o yüzden sünnet yapamayız şimdi dedi. 6 ay olunca anestezi verilecek penisi düzeltme operasyonu ve sünnet olacak. İlerde evlilik hayatında çok sıkıntı yaşarmış daha önce hiç duymamıştım şimdi kara kara düşünüyorum küçücük yavrum nasıl narkoz alıp ameliyat olacak diye. Ama onu da bu şekilde bırakamayız. En az 2 doktora daha götüreceğiz bakalım onlar ne diyecek. Ha doktor işte küçük çocuklar çabuk iyileşir hikayesi falan da yalan dedi. Belli bir suresi var bu iyileşmenin sadece küçük oldukları için anlamıyorlar bebeler dedi. Sen de bir an önce yaptır canım inşallah iyi olsun bulut kuşJdjdjsjsj kürekle vursaydım ağızlarına diye bende çok söylendim o az al diyenlerin. Alınması lazım ya. Öyle 1-2 parçayla olmuyor. Abartmadan olcak. Şuan hepsi minik heliyor ama olsun hdjdj
Bacım bir günleri bir günlerini tutmuyor. Ama böyle böyle daha iyiye doğru gidicez inanıyorum. Bazen bulutunda kucaktan inesi gelmiyor feryat figan bazen kendisi bakıyorum oynarken uyuyor. Şu kusması ve gazı bir geçse daha güzel olacak. Sizler de böyle birsey çok şükür olmadığı için daha keyifli geçicek
Ahh canım bizim de oğlanın gazi çok. Nurse harveysi önerdiler o iyi geldi sanki 3 gündür. Bio gaiga cocugu deli etti resmen. Biz de sadece memede ve uyku esnasında aglamiyoruz onun dışında hep ağlıyoruz. Bulutcum da iyi olsun insaallah. Bu arada sünnet içim sormuşsun. Bence kocacinla hallet. Biz de yaptırmak istedik. Cocuk cerrahisine götürdük muayene esnasında şok olduk doktor muayene etti ve pipisi çok eğri bu çocuğun dedi ameliyat gerekiyormus o yüzden sünnet yapamayız şimdi dedi. 6 ay olunca anestezi verilecek penisi düzeltme operasyonu ve sünnet olacak. İlerde evlilik hayatında çok sıkıntı yaşarmış daha önce hiç duymamıştım şimdi kara kara düşünüyorum küçücük yavrum nasıl narkoz alıp ameliyat olacak diye. Ama onu da bu şekilde bırakamayız. En az 2 doktora daha götüreceğiz bakalım onlar ne diyecek. Ha doktor işte küçük çocuklar çabuk iyileşir hikayesi falan da yalan dedi. Belli bir suresi var bu iyileşmenin sadece küçük oldukları için anlamıyorlar bebeler dedi. Sen de bir an önce yaptır canım inşallah iyi olsun bulut kuş
Fenalar canimBenimki şuan 110 cc içti üstüne beni emdi ama yine ağlıyor yumruklarını ağzına sokuyor uykuya direniyor bu bebeler fena sen elinle sağ bakalım benim yara olunca elimle sağmıştım 40 cc çıkmıştı öyle de en azından geliyor mı bakarsın
Onca sene ne zorluklar atlatıp bir araya gelmiş yuva kurmussunuz canım şimdi o anin öfkesi hala ikinizinn içinde duruyor. Bu bir evre süreç bebek li evde duzen tabi değişiyor yeni kurallar geliyor falan oda zorlamış olabilir seviyorsanız hala elbet te herşey daha guzeklesicek zamanla sen kendini üzme içine atma bebeğin le kızına sütüne yansımasın bu olay zamana bırak herşeyiYani ufak tefek şeylere kızar bağırırdı hep evet ama çok büyümezdi ben susardım, o da alıştı tabi susmama. Sonra zaten hatasını anlar özür dilerdi. Şuan çok değişti, o büyük kızımla ilgili bunkadar söz sahibi değildi, şimdi bebek olunca ona daha çok iş düştü, sorumluluk aldı eskiden almadığı, onlar ağır geliyor ona, severek yaptığını söylüyor ama bi değişiklik onun içinde şuan. İşte o yüzden de ben bişey deyip ağzımı açtım mı bana patlıyor. Halbuki benim kızıma bakan 5 senedir uyuyan yediren içiren gezdiren tozduran. Aralarda o da gezdirdi falan ama esas sorumluluk bendeydi. Şiödi hepimiz değişimden geçiyoruz, büyük kızım da az değil işlne gelmeyen bişey söyledim mi babasına koşar, o söyleyince de bana koşar. Zeten kavga da ordan çıktı.
Konuşmamızı tavsiye etmişsin de konuşulmuyor ki kendini o kadar haklı görüyor ki. Senep olarak haklı bile olsa hiç birşey hayvan gibi bağırmasını gerektirmez, ya da orayı burayı yumruklayıp çocuğumu korkutmasını gerektirmez. Bi de bana benim kızımın psikolojisini bozduğumu söylüyor o esnada.. her neyse bişey anladığı yok.
Ben de bi karar verdim, büyük kızımı o varken komple ona bıraktım . Komple demiyim de o bişey dedi mi Karışmamaya karar verdim. Küçük büyüyene kadar ipleri elinde zannetsin biraz
Çok zormuş ama 2 çocuklu oluş eşle paslaşmak anlaşmaya çalışmak biz altından kalkmakta çok zorlandık
Önceki gece beşikte uyumakta zorlandı oda bende uykusuz kalınca dedim bu gece benimle yatsın. Aldim kucağıma hem yattık yerden emzirdim hemde sarılıp yattım sabah ne ara olmuş bilmiyorum bile rahattik bu gece bundan sonraki günlerde öylemi yapsam bilemiyorum bu gecede bakicam zorlanirsa Alicam yanıma kocamin pabuçu dama atıldı
Beşik aldik okadar onda yatsın diyede nerde kucakta uyuyup sonra yatınca uyandı falan biraz Zor doldu ordan al kucağına yatır derken o gece uykusu açıldı 1.40da kalkıp 3 te yattık sonra 4 te kalktık falan baktım uyumadi o gece aldım bende bu gece yanıma kucakta.uyuyunca kolumda yatırdım sipami. Canim sütüm azaldı emsede onu doyurmuyordu sanirirm boş boş emiyordu beni sadece bu gece yatmadan bir bez taktım.sabah 7 de aldim onudaCanım bu zamana kadar yapmama sebebin neydi ona göre yorum yapacağım
Asimizin günü geçti listeye yazıldım günümü bekliyorum verem için. Ozaman bakicam kilosuna boyami gitmiş ne olmuş diyeBeşik aldik okadar onda yatsın diyede nerde kucakta uyuyup sonra yatınca uyandı falan biraz Zor doldu ordan al kucağına yatır derken o gece uykusu açıldı 1.40da kalkıp 3 te yattık sonra 4 te kalktık falan baktım uyumadi o gece aldım bende bu gece yanıma kucakta.uyuyunca kolumda yatırdım sipami. Canim sütüm azaldı emsede onu doyurmuyordu sanirirm boş boş emiyordu beni sadece bu gece yatmadan bir bez taktım.sabah 7 de aldim onuda
Kuzum sütüm azaldı deme bu kelimeyi kullanmaBeşik aldik okadar onda yatsın diyede nerde kucakta uyuyup sonra yatınca uyandı falan biraz Zor doldu ordan al kucağına yatır derken o gece uykusu açıldı 1.40da kalkıp 3 te yattık sonra 4 te kalktık falan baktım uyumadi o gece aldım bende bu gece yanıma kucakta.uyuyunca kolumda yatırdım sipami. Canim sütüm azaldı emsede onu doyurmuyordu sanirirm boş boş emiyordu beni sadece bu gece yatmadan bir bez taktım.sabah 7 de aldim onuda
Tek gögüs 200ml geçiyor canımMerakımı maruz gör sağımda kaç ml geliyor maşallah
Maşallah cnm buzluktan icebiliyormu miniğin stok yapTek gögüs 200ml geçiyor canım
Öyle diyorum da iste onu ağlayıp devamlı sık uyanıyor görünce insan bi sorguluyor acaba mi diye. şifalı olurda inşallah sütüm yarar kilosunda gelişiminde iyi olur..Kuzum sütüm azaldı deme bu kelimeyi kullanma
Sütüm çok
Bebeğime yetiyor artıyor bilene
Bol bol sütüm var bunları söyle kendine
Sütü beyin üretiyor pozitif ol
Allahın izniyle Ela hanıma yeterde artar
Beşik aldik okadar onda yatsın diyede nerde kucakta uyuyup sonra yatınca uyandı falan biraz Zor doldu ordan al kucağına yatır derken o gece uykusu açıldı 1.40da kalkıp 3 te yattık sonra 4 te kalktık falan baktım uyumadi o gece aldım bende bu gece yanıma kucakta.uyuyunca kolumda yatırdım sipami. Canim sütüm azaldı emsede onu doyurmuyordu sanirirm boş boş emiyordu beni sadece bu gece yatmadan bir bez taktım.sabah 7 de aldim o
Öyle diyorum da iste onu ağlayıp devamlı sık uyanıyor görünce insan bi sorguluyor acaba mi diye. şifalı olurda inşallah sütüm yarar kilosunda gelişiminde iyi olur..
Evet canım onu kullanıyorum ama şurup olan değil damla olan daha etkiliymis damla olanı kullanıyoruz. Bir de acı elma yağı sürüyorum ayaklarına. Sabahları en azından ağlamadan gaz çıkarıyor. Önceden daha çok ağlıyordu gaz çıkarırken.Şunu mu kullanıyorsun? Biz bunu kullandık en son ishal etti çocuğu, patlamalı kakalar. Bir osuruk sesleri aman allahım. Bıraktık. Şuan kullanmıyoruz birşey damlaları da bıraktım ilaçları da. İstediğim sonucu alamadım çünkü ne gerek var boşuna vermeye. Alerji için kan verdi sonucu bekliyoruz bakalım. Ordan birşey çıkarsa ne ala çıkmazsa yemek kısıtlarımı da kaldırıcam. Napalım alıştım ben artık.
Aaa ben ilk defa duydum kuzum. Geçmiş olsun. Ama anlamaları be önlem alınacak olmasına sevindim. Tabii canım ama ben daha kolay olacağını düşünüyorum dönemez dokunamaz korumak kolay. Hatırlamaz hemde travma oluşmaz. 1-2 hafta içinde halledicez.
Of fesatlanmayayım mı? Sonra biz yapacaktık siz istemediniz moduna gidiyorlar. O yüzden çağırayım da gelemesinler seslerini kessinler gelecekte istiyorum bir yandan annemle benim konuşan tartışan tavrımıza iletişimimize şaf etti ya kendi çapında sen kimsin anne misin alt metinli davranmak istiyorum bir yandan da kocam üzülmesin yazık istiyorum of çok karışık ay
Benim göbek deliğim De koyulaştı doğumdan sonra, geçmeyecek sanırım bu daBugün kuaföre gittim. Göbeği açık giymişti hamilelik çizgisini gördüm biraz sohbet ettik. Senin de mi yeni bebeğin var dedim yok çocuğum 5 yaşında dedi.
Göbek çizgim geçmedi benim dedi.
Resmen ilk günki gibi duruyor. Bu ihtimal de varmış resmen yıkıldım hiç sevmiyorum çizgimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?