2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben düzenli oluyorum 2 aydır

57 58 iyi oluyor iice eridim çocuk gibi kaldım valla inş toparlarız
İnsalalh sağlıklı düzenli beslen canım büyüdükleri zaman kendine bakabilirsin şuan çok küçükler bize bağlılar bizim çocuklar da bu yeni modellerden durmayan cinsten napcaz apaladigi zaman tamamiz gibime geliyor

Ben hala olmadım yha üzülüyormuyum tabikide hayır

Tamamdır çok teşekkürler

Fegaferon canım. Sağlık ocağı vermişti aşı olduğumuz gün. Yarın kendi doktorundan başka bir şey onermesini isteyeyim en iyisi
Bizim doktor sidefer kullan dedi onu aldik ilk cocugumda da onu kullanmistim doktor olasi yan etkileri minimum olan bu marka dedi. Tabi kakasinda koku, renk degisikligi oluyor da normal o

Bugün doktor kontrolü vardı canım. Yusufa çok iyi bakmışsın annesi sen biraz bence dinlen artık. Cok yorulmussun dedi kesinlikle ağladığında nasıl almayacağız kucağımıza. Bugün ağzındaki pamukcuk hala geçmedi ilaç başladık tekrar. İlacı verirken eşim diyor ki çocuk olmak da zor sana ne verirlerse almak zorundasın, zehir bile verseler hayır deme şansın yok.. Yani o kadar masum, savunmasız ve muhtaçlar ki insanın içi eriyor.

Bizim doktor sidefer kullan dedi onu aldik ilk cocugumda da onu kullanmistim doktor olasi yan etkileri minimum olan bu marka dedi. Tabi kakasinda koku, renk degisikligi oluyor da normal o
Bugün bizim doktor da normal dedi canım. Bize ocean önerdi bakalım ona geçeceğiz. Şifa olsun insaallah kuzulara

Yaa kıyamam sana valla biraz yardım edenin olsa gün içinde gerçekten biraz dinlenmek ya da başka bir işle meşgul olmak iyi gelebilir
Bu arada Pamukçuk neden geçmiyor ki ya geçmiş olsun tekrardan

Ben düzenli oluyorum 2 aydır
Emziriyor musun? Emzirmeyen anneler daha çabuk oluyor diyordu ama bence vücutla alakalı
Ben hala olmadım yha üzülüyormuyum tabikide hayır
Ayyy yok ben de üzülmüyorum asla. Sadece merak ediyorum eskisi gibi sancılı mı olacak acaba. Hani derler ya doğurunca geçer o sancılar, aşırı merak ediyorum
Kızlar regl olunca süt azalıyor mu gerçekten? Ben henüz olmadım, biraz korkuyorum bu durumdan.

_PinaColada_ hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaa
Ayyyy sorma yaaa depresyondaydım mı desem, haftada bir ağlamayıp hayatımı sorgulamalı bir dört ay geçti. Benim bebe mi tuhaf bilmem, sırt üstü uyumaz, emzik emmez, kucaktan inmez. Ama en kötüsü kocaman beşik aldık ve sadece bizle yatıyor bizim yatakta, kocamı özledim ya, beşikte yatan bebeklere o kadar imreniyorum ki yani özet olarak geçen haftaya kadar tüm gün ağlayan bir bebeğim vardı ve çok yoruldum, sadece buraya girmeme değil, çok sevdiğim arkadaşlarım buluşmak istediğinde bile bahane bulup buluşmadım. Doktor kolik değil dedi bir de bebek için. Düşün yani sebebi de belli değil ağlamalarının, reflüsüymüş belki. Öyle yani ama özledim çok ya, biraz toparlayınca girdim işte.
Canım bizde de olmuştu pamukçuk ve geçmedi bir ay. Sonra günde beş defa karbonatlı suyla ağzını dilini sildikten hemen sonra ilacı verince geçti ama 10 günde. Sabır ve istikrar gerekiyor

Yaa kıyamam sana valla biraz yardım edenin olsa gün içinde gerçekten biraz dinlenmek ya da başka bir işle meşgul olmak iyi gelebilir
Bu arada Pamukçuk neden geçmiyor ki ya geçmiş olsun tekrardan
Sağ ol canım geçecek insaallah bu günler de. Emzirme odasında bugün bir bebek vardı 5 günlük daha nasıl küçük nasıl minnak geldi. Benim oğlum kocaman durdu onun yanında. Büyütmüşüz diye sevindim.
Kroniklesti pamukcuk canım ya bilmiyorum karbonatlı su ile günde 3 kere temizlik arkasına mikostatin yapıyorum geçer gibi oluyor sonra sabaha tekrar çıkıyor. Başka çare yok sürekli temizle dedi doktor huzursuzluk da yaparmış bebekte.

Yapıyorum canım ya 20 günü geçti. O kadar ilaç kullanmak zararlı diye 2 gündür bırakmıştım. Doktorumuz bugun tekrar başlattı inşallah bir an önce geçer

Yalnız değilsin bebek konusunda. Bizim maceralarımızı okumanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…