- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.121
Bizimkinin ruh ikizi resmenGün içerisinde biz de oyle canım kütüphanedeki kitaplara hö hö hö diye laf atıyoruz sonra ordan çıkıp onun dolabına geliyoruz kıyafetlerine bakıyoruz. Sağ da solda nerde ayna görürsek 10 dklik seans yapıyoruz karşısında ama son 1 saat ankara manzarası izlemek istiyor oğluşum ev 13. Kattabelimi hissetmiyorum artık felçli gibiyim
Miray kuş, sencer bey hep aynı yahu.Bizimkinin ruh ikizi resmen
Yusuf tam keyif bebesiCanım biliyor musun? O kadar uyaran az ki evde. Sadece ben varım. Babası 7 de gidiyor. Sadece sabah 10 dk görüyor. Akşama kadar tv kesinlikle açık değil. Komşulardan falan da ses gelmez. Hava soğuk dışarı çıkamıyoruz ancak haftasinu babamız çıkarıyor. Ama yusuf acayip sıkılgan bir cocuk. Her şeyden çabuk sıkılıyor. Kucakta bile çabuk sıkılıyor hep değişik şeyler olsun istiyor. Yeni hobisi akşam son 1 saat pencerede beni ayakta dikip dışarıyı izlemek babası gelene kadar belim kopuyor yusufun umrunda değilne anlıyor karanlıkta evlere arabalara falan bakınca bilemiyorum oturduğum an çığlık atıyor. Kalk diye kalkınca aynı gecen günkü ağzına emzigi alır almaz susan bebe gibi susuyor beni yönetiyor anlayacağın. Aslında uyku işini çözsek iyi çocuk kendisi ya. uykusunu aldığı zamanlar da oluyor tabi o zaman tadından yenmiyor
Yaa genelde anneler kızlarına sormadan yapmazlar yani üzüldüm senin adına ama çok ileri gitmiş daha çok küçük herşeyi nasıl veriyor öyle büyük olsa neyse denesin diyeceğim amaHerkes K.V. anlatır. Bende annemlere geldim az değişiklik olsun diye gene içim daraldı . Bebeğe hayır dememe rağmen su vermeler , yoğurt vermeler , yok salata suyu içirmeker, kaka kokusu geldş diye kolonya sürmeKibarca uyardım kötü olan ben oldum. Şimdi kusra bakma haddimi aştım deyip kenara çekildi küstü . Diyor ki 1 hatta buradasın karışma . Yani ben ilk tadımı yaptırmak istiyorum, benim de fikirlerim var cahil değilim sürekli benim istediğim dışında işliyor işler . Dedim en son anne benim de fikirlerim var niye önemsemiyorsun diye şimdş de üzüldü diye üzüldüm
Ay bizimde pavyon gibi valla o ortamda uyuyoruz bizde işte evlat sevgisiBizimkide korkuyor odayı pavyona çeviriyorum gece
Çok haklısın canım. Bende geçen hafta kavınvalidemde kaldım. Onlarda aynı böyle. Bende çok sinirlendim. Ama aslında bu şekilde kendimizi yıpratıyoruz. Bazı doktorlar 4-6 ay aradı tadımlara başlanabilir diyor. Yani sağlık açısından zararı yok aslında. Bence kendimizi çok geriyoruzHerkes K.V. anlatır. Bende annemlere geldim az değişiklik olsun diye gene içim daraldı . Bebeğe hayır dememe rağmen su vermeler , yoğurt vermeler , yok salata suyu içirmeker, kaka kokusu geldş diye kolonya sürmeKibarca uyardım kötü olan ben oldum. Şimdi kusra bakma haddimi aştım deyip kenara çekildi küstü . Diyor ki 1 hatta buradasın karışma . Yani ben ilk tadımı yaptırmak istiyorum, benim de fikirlerim var cahil değilim sürekli benim istediğim dışında işliyor işler . Dedim en son anne benim de fikirlerim var niye önemsemiyorsun diye şimdş de üzüldü diye üzüldüm
Ali Ege de ilk ay memede uyuyordu bu böyle olmaz deyip 1.ayın bitimi emzik verdim ağzına hemen tuttu hala da uyku gelince hemen veriyorum ağzına emziği kolaylık ..Memeya bağlı uyuma zor memeyi çekince hemen emzik vermeye çalışın belki birkaç deneme sonrası alışırBugün de bizim uykusuzluk tavan yaptı 15 dk uyuyup çığlıkla uyandı.Sanirim diş çıkarıyor Sizin bebişlerde diş çıkaran var mı ?
Yok malesef devlet diyemi acabaDogum yaptığın hastane takip etmiyor mu canım? Her ay için bir randevu verirler aslında
Aynen öyle çok güzel bir çocukluğum oldu çocuklarımın ki de ona yakın olsun istiyorum bu zamanın düzenine göre artık ne kadar olursa80 ler 90 lar çocuğu olmak candır
Bir süre sonra alırsın canım zayiflasanda moralini yüksek tut. Evet uzun boyluya zayıflık iyi gitmiyor pek yha benim düşüncem azıcık bende almak istiyorum zorluyorum bakalım nolurum sonundaKızlar ben çok zayıfladımbünyem kilo vermeye çok yatkın zaten. Doğuma 65 le girdim şuan 53 kiloyum. Boyumda uzun çok kötü oldum. Bebekten kendime yemekte hazırlayamıyorum
Öyle valla tam keyifci. Altını açtığımda ondan iyisi yok. Agular gülmeler. Ama sora o bezi kapatmaya geldiğinde kıyamet koparıyor. Altı efil efil hava alacak beyimizinYusuf tam keyif bebesiçözmüş valla işi bir yerde dinledim bebekler anne babalarını 6 ayda çözerlermiş ona göre davranırlarmış diye hakkaten öyle yani gözlemlerim o yönde olur olur hayırlısıyla düzenli uyku uyuyacağı günlerde gelecek bir bakacaksın koltukta uyuya kalmış☺
Devlette olsa verirler canım. Sizinki değişik bilemedim. Neyse sağlıklı olsun bebisin de gerisi önemli değilYok malesef devlet diyemi acaba
Öyle miii . Şimdiden indiriyorum hemen. Doğum zamanı unuturum belkibebeklerin kırmızı ışıkta unutulması öneriliyor mu bilginiz var mı peki? Geçende bi uzman sanki oda tamamen karanlık olmalı, ışık olmamalı demişti
57 58 iyi oluyor iice eridim çocuk gibi kaldım valla inş toparlarızBir süre sonra alırsın canım zayiflasanda moralini yüksek tut. Evet uzun boyluya zayıflık iyi gitmiyor pek yha benim düşüncem azıcık bende almak istiyorum zorluyorum bakalım nolurum sonunda
Ayakta sallayıp ninni söyleyince uyumuyor mu canım, baya uzun salla bir noktada uyur bence. Benimki çok huysuzlanınca öyle yapıyorum. Ağlasada hiç kaldırmadan sallıyorum uyuyor bir süre sonraGücümün tükendiğini hissediyorum saat basi ayaktayız. Zaten uykuya dalamiyorum bile ben her gün 2 saatlik uykum var en fazla, bir çıkış yolu olmalı
Yok canım sen yaptın demiyorum her çocuğun bir karakteri var ve ilk zamanlar tamamen bize muhtaçlar bizde herşeylerini yapıypruz bu sürede bizleri çözüyorlarmış ileriki yaşlarda ona göre davranıyorlarmış öyle dinlemiştim şuanlık yapacağın birşey yok ki mecbur bakacaksın kızsan ne kızmasan ne ufacık ağlamaktan çatlar çocuk mecbur kucağına alacaksın yaniÖyle valla tam keyifci. Altını açtığımda ondan iyisi yok. Agular gülmeler. Ama sora o bezi kapatmaya geldiğinde kıyamet koparıyor. Altı efil efil hava alacak beyimizin
Sen mi yaptın diyorsun yani canım? Ne yapacağımı da anlamadım ki her istediğine cevap vermeyecek miyim? Öyle ilk aylar alışkanlık geliştirmez falan diyorlar ama değil yani şekil a da görüldüğü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?