2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizimkinin ruh ikizi resmen

Herkes K.V. anlatır. Bende annemlere geldim az değişiklik olsun diye gene içim daraldı . Bebeğe hayır dememe rağmen su vermeler , yoğurt vermeler , yok salata suyu içirmeker, kaka kokusu geldş diye kolonya sürme Kibarca uyardım kötü olan ben oldum. Şimdi kusra bakma haddimi aştım deyip kenara çekildi küstü . Diyor ki 1 hatta buradasın karışma . Yani ben ilk tadımı yaptırmak istiyorum, benim de fikirlerim var cahil değilim sürekli benim istediğim dışında işliyor işler . Dedim en son anne benim de fikirlerim var niye önemsemiyorsun diye şimdş de üzüldü diye üzüldüm

Yusuf tam keyif bebesi çözmüş valla işi bir yerde dinledim bebekler anne babalarını 6 ayda çözerlermiş ona göre davranırlarmış diye hakkaten öyle yani gözlemlerim o yönde olur olur hayırlısıyla düzenli uyku uyuyacağı günlerde gelecek bir bakacaksın koltukta uyuya kalmış☺

Yaa genelde anneler kızlarına sormadan yapmazlar yani üzüldüm senin adına ama çok ileri gitmiş daha çok küçük herşeyi nasıl veriyor öyle büyük olsa neyse denesin diyeceğim ama
İyi yapmışsın uyarmakla sen üzülüyorsun ama bana sormadan bebeğime verdiğin içinde ben üzülüyorum de sen annesin brn de anneyim de

Çok haklısın canım. Bende geçen hafta kavınvalidemde kaldım. Onlarda aynı böyle. Bende çok sinirlendim. Ama aslında bu şekilde kendimizi yıpratıyoruz. Bazı doktorlar 4-6 ay aradı tadımlara başlanabilir diyor. Yani sağlık açısından zararı yok aslında. Bence kendimizi çok geriyoruz

Ali Ege de ilk ay memede uyuyordu bu böyle olmaz deyip 1.ayın bitimi emzik verdim ağzına hemen tuttu hala da uyku gelince hemen veriyorum ağzına emziği kolaylık ..Memeya bağlı uyuma zor memeyi çekince hemen emzik vermeye çalışın belki birkaç deneme sonrası alışır Bugün de bizim uykusuzluk tavan yaptı 15 dk uyuyup çığlıkla uyandı.Sanirim diş çıkarıyor Sizin bebişlerde diş çıkaran var mı ?

Hamilelik günlüğün doğru ise daha çıkmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz. Benim Miray kuşta bir yanı ağrıyor gibi çığlık ile ağlıyor bu ara diş kısımlarına da bakıyorum ama hala yerlerinde iz yok

Kızlar ben çok zayıfladım bünyem kilo vermeye çok yatkın zaten. Doğuma 65 le girdim şuan 53 kiloyum. Boyumda uzun çok kötü oldum. Bebekten kendime yemekte hazırlayamıyorum
Bir süre sonra alırsın canım zayiflasanda moralini yüksek tut. Evet uzun boyluya zayıflık iyi gitmiyor pek yha benim düşüncem azıcık bende almak istiyorum zorluyorum bakalım nolurum sonunda

Kızlaaarr çok özledim yahu. Uzun süredir giremedim. Bakıyorum ataklar, uyku gerilemeleri diş çıkarmalar maşallah ya. Ben hiç ağzımı açmayayım, valla iyi dayandım ilk dört ay full ağlayan bir bebeğim vardı, resmen kendimi kapattım herşeye. O ağlama atakları geçti bu sefer de dalınca yatağa koyduğumda uyumama başladı. Aranızda koyduğu yerde duran bebeği varsa çok şanslı valla inanın. Adeti başlayan var mı? Ay sorsam o kadar çok soru var ki aklımda en merak ettiğim bu ama. Tüm bebişleri öpüyorum minnoşlarım benim

Gücümün tükendiğini hissediyorum saat basi ayaktayız. Zaten uykuya dalamiyorum bile ben her gün 2 saatlik uykum var en fazla, bir çıkış yolu olmalı

Öyle valla tam keyifci. Altını açtığımda ondan iyisi yok. Agular gülmeler. Ama sora o bezi kapatmaya geldiğinde kıyamet koparıyor. Altı efil efil hava alacak beyimizin
Sen mi yaptın diyorsun yani canım? Ne yapacağımı da anlamadım ki her istediğine cevap vermeyecek miyim? Öyle ilk aylar alışkanlık geliştirmez falan diyorlar ama değil yani şekil a da görüldüğü gibi

Uykuya geçerken kırmızı kullanılması öneriliyor çünkü insan ister istemez ağzını burnunu yüzünü görmek istiyor. Ama uyurken herkes için geçerli zifiri karanlıkta melatonin salgılanıyor. Kırmızı melatonini en az bozan ışık türü. Bende doğduğundan beri kırmızı ışık kullanıyorum. Bir nevi rutin. Gece uykusuna geçişte ortam kırmızı.

Gücümün tükendiğini hissediyorum saat basi ayaktayız. Zaten uykuya dalamiyorum bile ben her gün 2 saatlik uykum var en fazla, bir çıkış yolu olmalı
Ayakta sallayıp ninni söyleyince uyumuyor mu canım, baya uzun salla bir noktada uyur bence. Benimki çok huysuzlanınca öyle yapıyorum. Ağlasada hiç kaldırmadan sallıyorum uyuyor bir süre sonra

Yok canım sen yaptın demiyorum her çocuğun bir karakteri var ve ilk zamanlar tamamen bize muhtaçlar bizde herşeylerini yapıypruz bu sürede bizleri çözüyorlarmış ileriki yaşlarda ona göre davranıyorlarmış öyle dinlemiştim şuanlık yapacağın birşey yok ki mecbur bakacaksın kızsan ne kızmasan ne ufacık ağlamaktan çatlar çocuk mecbur kucağına alacaksın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…