2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayakta sallayıp ninni söyleyince uyumuyor mu canım, baya uzun salla bir noktada uyur bence. Benimki çok huysuzlanınca öyle yapıyorum. Ağlasada hiç kaldırmadan sallıyorum uyuyor bir süre sonra
Canım uykuya geçiriyorum ama coxuk uykuda kalamıyor. 40 dk sonra tekrar uyanıyor basa sariyoruz tekrar geceler fena geçiyor valla.

Ben de düzenli kullanmadım ilaç vermek istemediğim için ve bir haftada bırakmıştım ama doktor tekrar başlatınca aksatmadan yaptım anca zorla geçti. Pes etme geçecek.
Ay eminim herkes zorlanıyor da insan gözüyle başkasını görmeyince en zor durumda kendisini sanıyor işte. Televizyonda yourubeda izliyorum, kadın tırnak saç yaptırmaya fakan gidiyor, alışverişe falan gidiyor, hayatına devam ediyor falan. Diyorum ki nasıllllll
_PinaColada_

Bebişim nerelerdesin sen gerçekten özlettin kendini
Ayyy sorma çok zorlandım, kapattım kendimi genek olarak. Hala da aynı da işte girdim tekrar. Canım siz de mi beraber uyuyorsunuz aynı yatakta, geçen yazmışsın da, ben bir tek ben alıştıramadım beşiğe sanıyordum

Aynen canım bu sefer yılmadan yapacağım günde 4 kere bile yapabilirsin dedi doktor gelir gelmez başladım.

Canım ben besige koyuyorum da ne oluyor. Gecenin ilk yarısı sadece beşikte. Sonra ki zaman dilimlerinde kucakta memede ayakta omuzda. Yatağa yatsak yine iyi. Hep ten sıcaklığı arıyor yavrumii yakında amuda kalkarak falan uyuyacağız herhalde

_PinaColada_ o tırnak saç yaptıranlar yüzde yuzde yanında bir yardımcısı vardır ya. Benim oğlana da 3 kişi baksak hayat çok keyifli olur bebeğe kendi kendine uyuyan anneyi yormayan kesim çok çok azınlıkta inan bunu gördüm ben.

Kuzuuuu hoş geldin saç mı dedin, tırnak mı dedin bakım mı dedin biz normal banyo yapsak, eve süpürge tutup yemek pişirsek şükrediyoruz valla

Hoşgeldin.

Canım benimki alıştıramamak değil, biz bile isteye oğlumuzla yatmak istedik. İstediğimizde beşiğinde yatırıyoruz. Ama çok nadir oluyor. Zamanı gelince zaten ayıracağım. Üçümüz içinde keyifli bir aktivite şimdilik. Hatta kendimizden ayırmak istemediğimiz için uyku eğitimine cesaret edemiyorum yine erteledim

Bizim baba da o modda, beraber yatmaktan zevk alıyor, ben de çok seviyorum ama bazen tüm gece hareketsiz yatınca beşik hayalleri kurmuyorum değil ben belki 6. Ayında falan beşiğe koycam tam, ya da ne zaman biraz bilinci oturursa. Diğer türlü 250 defa uyanmam gerekecek gece. Beraber uyumanın iyi yönü uykumu alabilmem tık tık tık tahtaya vurayım
Arkadaşlar bebişleri sağlıkla büyütün tetenoz aşısı olmayan anneler varmı acaba hamileliklerinde
Ben olmadım canım doktor bahsini bile geçirmedi

İyi yaptın canım burası sana iyi gelir bence inşallah bundan sonrası daha kolay olur senin için. Bazı bebekler daha hassas oluyor, dış dünyaya adapte olana kadar zorlanıyorlar, senin bebiş de hassas bebeklerden demek ki

Ben daha hiç regli olmadım kızlar

Ben geçen ay lekelenme şeklinde oldum, sanırım devamı gelecek dedim gelmedi
Bu ay daha hiç tık yok (Ben önceden de yazmıştım ilk Çocugum da 40ım çıkınca olmuştum sonra da düzenli bir şekilde her ay olmuştum sütüm de de azalma falan hissetmemiştim, bence azalma hissedenler vücudumuz süt üretmeye adapte oldugu için eskisi gibi meme de sertleşme yada süt taşması falan eskisi gibi olmuyor diye öyle düşünüyorlar diye düşünüyorum)

Arkadaşlar bebişleri sağlıkla büyütün tetenoz aşısı olmayan anneler varmı acaba hamileliklerinde

Benim önceden 4 doz tetenos aşı vardı 1 tane oldum sadece (hoş ondan sonra da karnımda sertleşme hissettim sağlık ocağındaki ebem neden oldun ki dedi olsak dert olmasak dert )

Ay bugün de var lekelenme ama bir türlü gelemedi benimki de 3 haftadır arada ağrısı giriyor ama fecii

Binbir çileyle uyuttuğumuz çocuğumu uyandırasım geliyor ya. Özlüyorum uyurken delirdim mi ben acaba? Öpesim çok geliyor öpünce de uyanıyor. Babasıyla kesin tartışırız uyanırsa. Ben olsam uyandırdığın gibi uyut derim oda aynısını derse sıkıntı ay napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…