- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.161
Canım uykuya geçiriyorum ama coxuk uykuda kalamıyor. 40 dk sonra tekrar uyanıyor basa sariyoruz tekrar geceler fena geçiyor valla.Ayakta sallayıp ninni söyleyince uyumuyor mu canım, baya uzun salla bir noktada uyur bence. Benimki çok huysuzlanınca öyle yapıyorum. Ağlasada hiç kaldırmadan sallıyorum uyuyor bir süre sonra
Ben de düzenli kullanmadım ilaç vermek istemediğim için ve bir haftada bırakmıştım ama doktor tekrar başlatınca aksatmadan yaptım anca zorla geçti. Pes etme geçecek.Yapıyorum canım ya 20 günü geçti. O kadar ilaç kullanmak zararlı diye 2 gündür bırakmıştım. Doktorumuz bugun tekrar başlattı inşallah bir an önce geçer
Yalnız değilsin bebek konusunda. Bizim maceralarımızı okumanı tavsiye ederim
Ayyy sorma çok zorlandım, kapattım kendimi genek olarak. Hala da aynı da işte girdim tekrar. Canım siz de mi beraber uyuyorsunuz aynı yatakta, geçen yazmışsın da, ben bir tek ben alıştıramadım beşiğe sanıyordum
Aynen canım bu sefer yılmadan yapacağım günde 4 kere bile yapabilirsin dedi doktor gelir gelmez başladım.Ben de düzenli kullanmadım ilaç vermek istemediğim için ve bir haftada bırakmıştım ama doktor tekrar başlatınca aksatmadan yaptım anca zorla geçti. Pes etme geçecek.
Ay eminim herkes zorlanıyor da insan gözüyle başkasını görmeyince en zor durumda kendisini sanıyor işte. Televizyonda yourubeda izliyorum, kadın tırnak saç yaptırmaya fakan gidiyor, alışverişe falan gidiyor, hayatına devam ediyor falan. Diyorum ki nasıllllll
Ayyy sorma çok zorlandım, kapattım kendimi genek olarak. Hala da aynı da işte girdim tekrar. Canım siz de mi beraber uyuyorsunuz aynı yatakta, geçen yazmışsın da, ben bir tek ben alıştıramadım beşiğe sanıyordum
Ben de düzenli kullanmadım ilaç vermek istemediğim için ve bir haftada bırakmıştım ama doktor tekrar başlatınca aksatmadan yaptım anca zorla geçti. Pes etme geçecek.
Ay eminim herkes zorlanıyor da insan gözüyle başkasını görmeyince en zor durumda kendisini sanıyor işte. Televizyonda yourubeda izliyorum, kadın tırnak saç yaptırmaya fakan gidiyor, alışverişe falan gidiyor, hayatına devam ediyor falan. Diyorum ki nasıllllll
Ben de düzenli kullanmadım ilaç vermek istemediğim için ve bir haftada bırakmıştım ama doktor tekrar başlatınca aksatmadan yaptım anca zorla geçti. Pes etme geçecek.
Emziriyor musun? Emzirmeyen anneler daha çabuk oluyor diyordu ama bence vücutla alakalı
Evet emziriyorum bence de vücutla alakalı
Ben 1 doz oldum canım ama doktorum gidip tarlada falan doğurmayacaksan çok da gerek yok demişti.Arkadaşlar bebişleri sağlıkla büyütün tetenoz aşısı olmayan anneler varmı acaba hamileliklerinde
Ben 1 doz oldum canım ama doktorum gidip tarlada falan doğurmayacaksan çok da gerek yok demişti.
Anladım canımm teşekkür ederim bende olupp olmamakta kararsızım ki eskiden hep tarlada evdee doğuranlar aşıı olmayıp sağlıkla ilerleyenlerde fazlaca olsamda tek doz olucam 28. Haftaya doğru Nasip olursa sağlıkla büyüt bebeğini canımm
Bizim baba da o modda, beraber yatmaktan zevk alıyor, ben de çok seviyorum ama bazen tüm gece hareketsiz yatınca beşik hayalleri kurmuyorum değilHoşgeldin.
Canım benimki alıştıramamak değil, biz bile isteye oğlumuzla yatmak istedik. İstediğimizde beşiğinde yatırıyoruz. Ama çok nadir oluyor. Zamanı gelince zaten ayıracağım. Üçümüz içinde keyifli bir aktivite şimdilik. Hatta kendimizden ayırmak istemediğimiz için uyku eğitimine cesaret edemiyorum yine erteledim
Ben olmadım canım doktor bahsini bile geçirmediArkadaşlar bebişleri sağlıkla büyütün tetenoz aşısı olmayan anneler varmı acaba hamileliklerinde
İyi yaptın canım burası sana iyi gelir benceAyyyy sorma yaaa depresyondaydım mı desem, haftada bir ağlamayıp hayatımı sorgulamalı bir dört ay geçti. Benim bebe mi tuhaf bilmem, sırt üstü uyumaz, emzik emmez, kucaktan inmez. Ama en kötüsü kocaman beşik aldık ve sadece bizle yatıyor bizim yatakta, kocamı özledim ya, beşikte yatan bebeklere o kadar imreniyorum kiyani özet olarak geçen haftaya kadar tüm gün ağlayan bir bebeğim vardı ve çok yoruldum, sadece buraya girmeme değil, çok sevdiğim arkadaşlarım buluşmak istediğinde bile bahane bulup buluşmadım. Doktor kolik değil dedi bir de bebek için. Düşün yani sebebi de belli değil ağlamalarının, reflüsüymüş belki. Öyle yani ama özledim çok ya, biraz toparlayınca girdim işte.
Bende azalma oldu ilk gün ve önceki günüKızlar regl olunca süt azalıyor mu gerçekten? Ben henüz olmadım, biraz korkuyorum bu durumdan.
_PinaColada_ hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaa
Ben daha hiç regli olmadım kızlar
Arkadaşlar bebişleri sağlıkla büyütün tetenoz aşısı olmayan anneler varmı acaba hamileliklerinde
Ay bugün de var lekelenme ama bir türlü gelemedi benimki de 3 haftadır arada ağrısı giriyor ama feciiBen geçen ay lekelenme şeklinde oldum, sanırım devamı gelecek dedim gelmedi
Bu ay daha hiç tık yok(Ben önceden de yazmıştım ilk Çocugum da 40ım çıkınca olmuştum sonra da düzenli bir şekilde her ay olmuştum sütüm de de azalma falan hissetmemiştim, bence azalma hissedenler vücudumuz süt üretmeye adapte oldugu için eskisi gibi meme de sertleşme yada süt taşması falan eskisi gibi olmuyor diye öyle düşünüyorlar diye düşünüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?