- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.201
Çok geçmiş olsun canım, o küçücük bebecikten kan mı aldılar yaKızlar perşembe günü keremin hastalığı ilerleyince(devamlı öksürüyordu, yazmıştım grip olduk diye) doktoru gelmemizi söyledi. Gittik, ciğerlerine inmemiş şükür ama genzi dolu. Kan verdirmeye yolladıallahım bayılırım sanıyordum ama mıh gibi iğnenin ucuna kadar bakakaldım, ne yapıyor doğrumu yapıyor hemşire die shdkdkd sanki cok bilirim. Crp sine bakıldı enfeksiyon yoktu. 2 kere hava verdi doktoru. Ardından pcr testine yolladı. Virüsü bilmemiz lazım dedi. Yaklasık 10 tane virüs tarandı. Soğuk algınlığı virüsü cıktı. Nebülün içine koymak için 2 ilaç yazdı. Burnunu devamlı temizle tıkanmasın dedi. Bende babyvac almıştım hamileyken kullanmamıstım elektril süpürgesi ile calıstgı için değişik gelmişti ama mğkemmel bişeymiş. Hemen şak diye temizliyor. Velhasılkelam şimdi daha iyi keremcim ama az kilo almış. Zaten tadımlara başlıcaktık ama iyileşmesini bekliyoruz. 4. Ay iğnesinide hasta olduğu için yaptırtmadı, pzt günü tam anlamıyla iyileşirse aşısını yaptıracağım. İstemesemde
Bide ben mustelanın rahatlatıcı göğüs balsamını aldım, uyku önceleri göğsüne masajla yedirdim, valla memnun kaldım
Evet fazlasıyla. Bu koku bu bebekten nasıl geliyor diyorumFerrum kötü koku yaptı mı sizde?
Demek ki bu ellerinin başlarında olması yeni güncellemeBizimkide aynı eli sürekli başında biz verirken helede mama icerken annem sürekli başımı ağrıyor diyor ve bazı zamanlar biberon vermek istemiyor biz tutmicakmisiz kendisi içecekmis biberonla mama versen aksamlari cnm aç olduğu için uyumayabilir bizimki sadece geceleri meme alıyor emiyor ama doğmuyor hemen ağlıyor mama veriyorum
Önceden Umay Verâ da hergun 1 kere veya iki günde bir yapardı ama ferrum damla verdikten sonra çocuk kabız oldu öyle böyle değil bir kere hastaneye bile götürdük ilk başta o damladan olduğunu düşünmedim sonra dank etti bende şuan araştırıyorum bide sizin kullandıklarınıza bakayımBize doktorumuz bestiron damla demir ve vitamin c 30 ml verdi demir hiç sorun yok hergun 1 kere yapıyor normalde de böyle bazen 2 günde yapıyor ama rahat sadece içerken bir zorlanıyor hemen arkasına 1 2 kasik şu veriyorum
Bende şimdi bestirona bakıyordum pek iyi yorumlar görmedim çabuk bozuluyor donup kalıyor gibisinden ama memnun olanlar da var tabi ki deneyeceğim bakalım ne olacak. Bende anne sütü+zeytinyağı vermiştim yapmamıştı bir kere de sadece zeytinyağı verdim yine yapmadı acilde serum sıktılarBende tam ek gıda tadımlarına başlamıştım hangisi bilmiyorum ama ferrumdan şüpheleniyorum. Her gün 1-2 defa kesin yaoan çocuk 6 günde 1 kere yaptı. Artık fitil verdikte yaptırdık. Dokturumuz yine doğal içerikler dedi. Şaşırdım mı no. Kayısı suyu verip günde 2 kaşık tuvalete çıkmasını bekleyeceğimi düşündü herhalde. Bu arada zeytinyağını anne sütün olmadan asla vermeyin boğazını yakıyormuş. Ki ben vermiştim anne sütü+zeytinyağı oda işe yaramamıştı. Şimdi ocean d vit ve bestiron damlaya geçtik. o fitille 6 günlük kakasını yaptı ya inanılmaz demir kokuyodu çok değişikti. Bestironu sevdim. Hem temiz içerikli. İçim rahat. Azıcık ishal bu seferde ama düzelir. Tadı da çok iyi zorlanmadan içiyor. Newvit veya bestiron alcaktım bestiron buldum. Ocean d de temiz içerik bu arada. Ben memnunun ikisinden de.twinkle13
Ayyy çok teşekkür ederimSelam canım sağlıkla gelsin miniğin. Ben fisher price almıştm dönenceli olandan. Sor ki kullandınmı no hskdjdkf açıyorum telefondan hapymom uygulamasını heryerde beyaz gürültüm benimle shdkdkd bosuna para vermişim
Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsamı 40ml Fiyatı, Yorumları - Trendyolİnşallah canım sağolasınnÇok geçmiş olsun canım, o küçücük bebecikten kan mı aldılar yakıyamam kuzuya. Çabucak toparlar inşallah bahsettiğin balsam vicks gibi mi
Aynen öyle benimkide dekor dir duruyor , bosver canımız sağolsun. Aklımızda kalcağına evimde dursun her zaman öle demişimdirAyyy çok teşekkür ederimbu arada ben de yeni aldım biliyo musun djdjj fisher price gökkuşağı olan var ya ından aman neyse ya en kötü odada dekor olarak durur ya da ışığından yararlanırım
Ayh dimi yaaaAynen öyle benimkide dekor dir duruyor , bosver canımız sağolsun. Aklımızda kalcağına evimde dursun her zaman öle demişimdir
Bende şimdi bestirona bakıyordum pek iyi yorumlar görmedim çabuk bozuluyor donup kalıyor gibisinden ama memnun olanlar da var tabi ki deneyeceğim bakalım ne olacak. Bende anne sütü+zeytinyağı vermiştim yapmamıştı bir kere de sadece zeytinyağı verdim yine yapmadı acilde serum sıktılaröyle yaptı çocuk
Canım her bebek şahsına münhasırAyh dimi yaaaya bebek bezi hangi marka kullanıyosunz. Ara ara indirime giriyor 1-2 paket alayım bari
Belki de ben çok dayanıksızım canım yaBacım senin oğlan neler yapıyor böyle ya , yavrukuşm zor bi bebek maşallahsen yazdıkca ben okudukca içimden sana dua ediyorum. Allah yardımcın olsun bir an önce çözüm bulursun inşallah bebisim.
Amin inşallah bebsmmBelki de ben çok dayanıksızım canım yadualarin için teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Keremcik hasta olmuş coook geçmiş olsun çarçabuk iyileşsin insaallah yavrum
Tamamdır çok teşekkür ederimCanım her bebek şahsına münhasıryani bizde pişik yapmayan sizde yapabilir ama ben prima premium care kullandım 1 ve 2 numarada. 3 numarada slepy bionatural e geçtim. Ama bu ara begenmiyorum cok sızdırıyor ya. İlkten iidi. Baya da aldıgım için mecbur kullanıyorum. Ama 4 numarada yinr şrime premium care stokladım bide molfix aldım. Islak mendil olarakta pure baby pamukludan kullanıyoruz memnunum. Pişik kremide bepantol baby cok iyi bize iyi gelenler bunlae. Fikir olsun diye söyliyim dedm
Ben çok uygunken almıstım. Bide dolap uygulamasından bakıyoruz bazen eşimle. Bebeğine kücük gelen açılmamış yeni tarihlileri uygun fiyata satıyolar. 4 numarayı ben öyle cok uyguna almıstım. Tabi burda satıcının yıldızı ve güvenilirliği önemli.Tamamdır çok teşekkür ederimbende Mart 2024 grubundayım . Genelde hepimiz bi molfix ile başlayalım diyoruz . Prima biraz bütçeyi zorlayacak gibi duruyor malum
Haklısınız . Fikirleriniz için de çok teşekkür ediyorum. Kafama takılan bir şey olursa yine kapınızı tıklatırım saygılarBen çok uygunken almıstım. Bide dolap uygulamasından bakıyoruz bazen eşimle. Bebeğine kücük gelen açılmamış yeni tarihlileri uygun fiyata satıyolar. 4 numarayı ben öyle cok uyguna almıstım. Tabi burda satıcının yıldızı ve güvenilirliği önemli.
Tabiki her zaman bekleriizHaklısınız . Fikirleriniz için de çok teşekkür ediyorum. Kafama takılan bir şey olursa yine kapınızı tıklatırım saygılar
Tamamdır çok teşekkür ederimbende Mart 2024 grubundayım . Genelde hepimiz bi molfix ile başlayalım diyoruz . Prima biraz bütçeyi zorlayacak gibi duruyor malum
En iyisi galiba pure soft olan dimi canım ? Yumoş yumoş diye duydumBen sleepy ile başladım. Extra ve bio yu kullandık. İlk memnundum arayışa girmedim sonra aşırı sızdırmaya başladı. 2 numarada ona veda ettim. Bir daha evime sokmam nalet bezi. Ellerim yara oldu çitilicem diye. Birkaç kıyafeti de artım artık.
Şuan molfix kullanıyorum oldukça memnunum. Ama molfixte iki seri var. Birisi renkli ve çiş göstergeli. Bu eskisiymiş. Yenisi daha ince ve çiş göstergesi yok. İkisi de iyi ama ben çiş göstergeli bezleri seviyorum. Amazondan sipariş veriyorum o geliyor. E bebekten alınca yeni seri olan çiş göstergesiz çıkıyor. Ambalajdan anlaşılmıyor. Şuan bunları bitirdim. Kasım ayında pure&soft stokladım. En uzun 4 numara kullanılacağı için. 10 paket kadar hahahhs sonra zam geldi iyiki almışım
Hamileyken stoklamaya çok yeltendim ama stoklamadım pişik yapar vs diye. Tercih senin
En iyisi galiba pure soft olan dimi canım ? Yumoş yumoş diye duydum
Oyy minnoş yaOğlumu uyutmayı becerebilirsem atarım şimdi burdan ikisinin fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?