- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.221
Canım çok teşekkür ederim. Insaallah sağlıkla geçirelim bu günleriAmin inşallah bebsmm
Kız saçmalamaa sen çok iyi bi annesinn. Sadece zor zamanlardn geçiyorsun onlarda hayırlısı ile biticek inşallah arkadasım
Bizede doktorumuz kabiz yapabilir dedi çok şükür yok bir şey uykuda mama verebilirsen ben gece ondan rahatım biraz rahatta uyuyor bence sağlığı yerindeyse bence üzme kendini bebiste hisseder bu zamana kadar almış arastir cnm içeriği temiz demirlerden biriEvet fazlasıyla. Bu koku bu bebekten nasıl geliyor diyorum
Demek ki bu ellerinin başlarında olması yeni güncellememama da veriyorum bazen ama emerek uyumak istiyo bazen emiyor emiyor yine uyumuyor bazen hiç emmek istemiyor hâlâ silikon kullanıyoruz ve uzun zamandır meme reddi yaşıyoruz ne yapacağım bilmiyorum
Önceden Umay Verâ da hergun 1 kere veya iki günde bir yapardı ama ferrum damla verdikten sonra çocuk kabız oldu öyle böyle değil bir kere hastaneye bile götürdük ilk başta o damladan olduğunu düşünmedim sonra dank etti bende şuan araştırıyorum bide sizin kullandıklarınıza bakayım
Ben zeytinyag verdim 1 kac kere yaptı 1 saat içinde birde burda yazmışlardi kulak copune zeytinyag batırıp sokmustum biraz bestirion içinde c vitamin var biraz buyusunler demir arkasına portakal ya da mandalina suyu verecem biraz daha çok etki etsin diyeBende tam ek gıda tadımlarına başlamıştım hangisi bilmiyorum ama ferrumdan şüpheleniyorum. Her gün 1-2 defa kesin yaoan çocuk 6 günde 1 kere yaptı. Artık fitil verdikte yaptırdık. Dokturumuz yine doğal içerikler dedi. Şaşırdım mı no. Kayısı suyu verip günde 2 kaşık tuvalete çıkmasını bekleyeceğimi düşündü herhalde. Bu arada zeytinyağını anne sütün olmadan asla vermeyin boğazını yakıyormuş. Ki ben vermiştim anne sütü+zeytinyağı oda işe yaramamıştı. Şimdi ocean d vit ve bestiron damlaya geçtik. o fitille 6 günlük kakasını yaptı ya inanılmaz demir kokuyodu çok değişikti. Bestironu sevdim. Hem temiz içerikli. İçim rahat. Azıcık ishal bu seferde ama düzelir. Tadı da çok iyi zorlanmadan içiyor. Newvit veya bestiron alcaktım bestiron buldum. Ocean d de temiz içerik bu arada. Ben memnunun ikisinden de. @twinkle13
Bende dün yaptım gözyaşım pıtBugünkü ütü faslından sonra çocuğumun küçülenlerini ayırmam gerekiyo, şu olur bu zıbını ekle uzatırım derken pek ayıklayamadım, büyüdüğünü kabul edemiyorum sankişimdi minnacık olan pantolanları belinden düşüyodu… canım oğlum
O favori parçaları kaldırmak en zoru ya, 56 bedenlerini kaldırırken ağlamıştım o kadar çok sevdiğim bi zıbını ve tulumu vardı kiBende dün yaptım gözyaşım pıtheleki en sevdiğim pijamalarını kaldırırken içim burkuldu. Büyüdüler bile öyle böyle derken
Migros ikinci yuzde 60 indirimli e bebek indirim var molfix bugün son e bebekteTamamdır çok teşekkür ederimbende Mart 2024 grubundayım . Genelde hepimiz bi molfix ile başlayalım diyoruz . Prima biraz bütçeyi zorlayacak gibi duruyor malum
aaa çok teşekkürler hemen bakıyorum. 1 numaradan kaç paket alayım sizceMigros ikinci yuzde 60 indirimli e bebek indirim var molfix bugün son e bebekte
Kilo bağlı ben 1 numara 100 tane falan kullandim yaz olunca bekletmeden cok değiştirtim pisik olmasin diye sonra 2 numara kullandim 4 paket şimdi 3aaa çok teşekkürler hemen bakıyorum. 1 numaradan kaç paket alayım sizce
TeşekkürlerKilo bağlı ben 1 numara 100 tane falan kullandim yaz olunca bekletmeden cok değiştirtim pisik olmasin diye sonra 2 numara kullandim 4 paket şimdi 3
Bende bugün ayırıyorum baya baya küçülmusler var . kullanmiyorsan çıkar rahat edersin doğdu doğalı bu ikinci ayırışımBugünkü ütü faslından sonra çocuğumun küçülenlerini ayırmam gerekiyo, şu olur bu zıbını ekle uzatırım derken pek ayıklayamadım, büyüdüğünü kabul edemiyorum sankişimdi minnacık olan pantolanları belinden düşüyodu… canım oğlum
Bende yaklasık 100 kullandım canımaaa çok teşekkürler hemen bakıyorum. 1 numaradan kaç paket alayım sizce
Benimki kahverengi bebişimmKızlar bebelerin göz renkleri oturdu mu artık? Kahverengiye dönen var mı
Timam canım . Araştırmalarıma göre herkesin bebişinin poposu 100 tane bezden sonra büyüyo zaten ona göre alayım bende.Bende yaklasık 100 kullandım canım
Kıyamıyorum ki kullanamadan küçüldü bazılarıBende bugün ayırıyorum baya baya küçülmusler var . kullanmiyorsan çıkar rahat edersin doğdu doğalı bu ikinci ayırışım
Çabuk büyüyorlardoğalı 14 cm uzadı
Canım biz de öyleyiz en iyi emdiği süre 10 dk gece bile bu kadar emiyor. Dün doktora söyledim. Ağzına sürekli meme dayama çocuğun dedi. 4 saatte bir vermen yeterli dedi. Sen simdi emziriyorsun 4 dk emiyor 1 saat sonra dur bu aç deyip bir daha veriyorsun o bu sefer yine 3 4 dakikada daha oralarda oyalaniyor dedi. Biraz acikmasina izin ver dedi. Benim canımı sıkıyor bu emme işi karnı yarım yamalak doyunca uykular da pert oluyorBebeklerinizin emme süreleri ne kadar kızlar? 5-6 dakikayı geçemiyoruz çoğu zaman, artık dikkati çok dağılıyor gözü bi şeye takılıyor emmeyi bırakıyor hemen eğer zorlarsam 9-10 dkya çıkıyor o da maksimum. Geceleri uzun emiyor gündüzler böyle olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?