2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizede doktorumuz kabiz yapabilir dedi çok şükür yok bir şey uykuda mama verebilirsen ben gece ondan rahatım biraz rahatta uyuyor bence sağlığı yerindeyse bence üzme kendini bebiste hisseder bu zamana kadar almış arastir cnm içeriği temiz demirlerden biri

Ben zeytinyag verdim 1 kac kere yaptı 1 saat içinde birde burda yazmışlardi kulak copune zeytinyag batırıp sokmustum biraz bestirion içinde c vitamin var biraz buyusunler demir arkasına portakal ya da mandalina suyu verecem biraz daha çok etki etsin diye

Demir içim bizim doktorumuz ocean önerdi kızlar kabız yapmaz dediğim çünkü benim oğlan da haftada 1 kere falan yapar yani. Daha almadım deneyeceğim insaallah.

Bugünkü ütü faslından sonra çocuğumun küçülenlerini ayırmam gerekiyo, şu olur bu zıbını ekle uzatırım derken pek ayıklayamadım, büyüdüğünü kabul edemiyorum sanki şimdi minnacık olan pantolanları belinden düşüyodu… canım oğlum

Bende dün yaptım gözyaşım pıt heleki en sevdiğim pijamalarını kaldırırken içim burkuldu. Büyüdüler bile öyle böyle derken

Bende dün yaptım gözyaşım pıt heleki en sevdiğim pijamalarını kaldırırken içim burkuldu. Büyüdüler bile öyle böyle derken
O favori parçaları kaldırmak en zoru ya, 56 bedenlerini kaldırırken ağlamıştım o kadar çok sevdiğim bi zıbını ve tulumu vardı ki … çok çabuk büyüdüler inanamıyorum

Bende bugün ayırıyorum baya baya küçülmusler var . kullanmiyorsan çıkar rahat edersin doğdu doğalı bu ikinci ayırışım
Çabuk büyüyorlar doğalı 14 cm uzadı

Bebeklerinizin emme süreleri ne kadar kızlar? 5-6 dakikayı geçemiyoruz çoğu zaman, artık dikkati çok dağılıyor gözü bi şeye takılıyor emmeyi bırakıyor hemen eğer zorlarsam 9-10 dkya çıkıyor o da maksimum. Geceleri uzun emiyor gündüzler böyle olmaya başladı

Canım biz de öyleyiz en iyi emdiği süre 10 dk gece bile bu kadar emiyor. Dün doktora söyledim. Ağzına sürekli meme dayama çocuğun dedi. 4 saatte bir vermen yeterli dedi. Sen simdi emziriyorsun 4 dk emiyor 1 saat sonra dur bu aç deyip bir daha veriyorsun o bu sefer yine 3 4 dakikada daha oralarda oyalaniyor dedi. Biraz acikmasina izin ver dedi. Benim canımı sıkıyor bu emme işi karnı yarım yamalak doyunca uykular da pert oluyor

Kıyafet konuşulmuş kızlar ben de iki posta ayikladim ayırdım. Nasil bu kadar hızlı büyüdüler şaşırıyorum en az 10 kıyafetini hiiiccc giydiremedim bile. Dün emzirme odasındaki 5 günlüğe bebeğe bakıyorum bir de yusufa. Kocaman olmuşuz gerçekten. Ama aklı ermeye başlayınca işler daha da zor olacak gibi, ağlayan bebeleri duyunca benimki de yaygarayı kopardı önceden etrafının farkında değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…