- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.241
Ben genelde 2 saatte bir emziriyorum canım, 4 saat dayanamaz o kadar da değil bence. Gece ancak 4-5 saat uyuyor o zaman emmiyor ama gün içinde sık acıkıyor napıyım emzirmiyim mi? Şu kadar saate bir emzir demek bana mantıklı gelmiyor istiyorsa emziriyorum saat başı bile olsa. Bi de 2 saat uyanıklık sonrası uyutuyorum e 4 saat meme vermezsem uyumaz ki aç karnına. Ama acıkmadığı için değil bence dış dünya ilgisini çok çekiyor odaya babası girse hemen ona kitleniyor ya da oyuncağa ışığa sese ne görse duysa kafa oraya dönüyor o yüzden emmiyor, ısrar edersem emiyor yine demek ki aç ama odaklanamıyor.Canım biz de öyleyiz en iyi emdiği süre 10 dk gece bile bu kadar emiyor. Dün doktora söyledim. Ağzına sürekli meme dayama çocuğun dedi. 4 saatte bir vermen yeterli dedi. Sen simdi emziriyorsun 4 dk emiyor 1 saat sonra dur bu aç deyip bir daha veriyorsun o bu sefer yine 3 4 dakikada daha oralarda oyalaniyor dedi. Biraz acikmasina izin ver dedi. Benim canımı sıkıyor bu emme işi karnı yarım yamalak doyunca uykular da pert oluyor
Şu an bu mesajını annemle okuduk 1 yaş doğum gününü 25 temmuzda kutluyosak 5 . Aynda 25 aralık olur dedi bi mantıklı gelmedi değil aghsjdkKızlar Bulut 25 temmuz doğumlu.
Gününden takip edersem 25 aralıkta 5 ayını dolduracak ama haftadan bakarsam 19+5 yani 20 haftalık. 5 ayını doldurmuş gibi. Benim kafam karışıyor ya hdjdjd
Ben gelişimini takip ederken veya uyku düzeni oturturken 4. Ay mı takip etmeliyim 5. Ay mı?
Ayrıca Osman Gönülal 4. Ay videosuna baktığımda 4 ay 1 gün ile 4 ay 29 gün arasını kapsar diyor. İyice kafam karıştı.
Bu mantığa göre ben buluttan 4 ay uyku düzeni ve gelişim aşamalarını beklemeliyim. Ama aya bakınca da oğlum 4.5 aylık, haftaya bakınca da 5 aylık hdjdjd
Evet o yönden mantıklı ama saha 5 ayını doldurmadığı için 4 ay uyku düzeni veya gelişim basamaklarını takip etmekte mantıklı geliyor ay bilemiyorum hdjdjd kafam karışıkŞu an bu mesajını annemle okuduk 1 yaş doğum gününü 25 temmuzda kutluyosak 5 . Aynda 25 aralık olur dedi bi mantıklı gelmedi değil aghsjdk
Canım hani biten yaş söylenir denir ya onun gibi düşün. Su an osman hocanın 4. Ay gelişim videosu bizlere uygunKızlar Bulut 25 temmuz doğumlu.
Gününden takip edersem 25 aralıkta 5 ayını dolduracak ama haftadan bakarsam 19+5 yani 20 haftalık. 5 ayını doldurmuş gibi. Benim kafam karışıyor ya hdjdjd
Ben gelişimini takip ederken veya uyku düzeni oturturken 4. Ay mı takip etmeliyim 5. Ay mı?
Ayrıca Osman Gönülal 4. Ay videosuna baktığımda 4 ay 1 gün ile 4 ay 29 gün arasını kapsar diyor. İyice kafam karıştı.
Bu mantığa göre ben buluttan 4 ay uyku düzeni ve gelişim aşamalarını beklemeliyim. Ama aya bakınca da oğlum 4.5 aylık, haftaya bakınca da 5 aylık hdjdjd
Canım aslında doktorun demek istediği memeyi susturucu niyetine kullanmaBen genelde 2 saatte bir emziriyorum canım, 4 saat dayanamaz o kadar da değil bence. Gece ancak 4-5 saat uyuyor o zaman emmiyor ama gün içinde sık acıkıyor napıyım emzirmiyim mi? Şu kadar saate bir emzir demek bana mantıklı gelmiyor istiyorsa emziriyorum saat başı bile olsa. Bi de 2 saat uyanıklık sonrası uyutuyorum e 4 saat meme vermezsem uyumaz ki aç karnına. Ama acıkmadığı için değil bence dış dünya ilgisini çok çekiyor odaya babası girse hemen ona kitleniyor ya da oyuncağa ışığa sese ne görse duysa kafa oraya dönüyor o yüzden emmiyor, ısrar edersem emiyor yine demek ki aç ama odaklanamıyor.
Toprak da ayni malesefErkek analarına sesleniyorum o zaman. Yusuf giyinmeyi soyunmayı hiç sevmiyor ya altı üstü bir pijama giydircem çığlık çığlığa rahatı bozulsun hiç istemiyor. Banyo sonraları zaten hep olay. Sizinkiler nasıl giyinme konusunda?
Bizimki döndü canim net sekilde kahverengi gözüküyor artik.Kızlar bebelerin göz renkleri oturdu mu artık? Kahverengiye dönen var mı
Bu arada ben de regl olmayanlar kervanindayim kizlar.
Asagidaki oyun barini 1 aydir kullaniyoruz oglum cok seviyor oyuncaklarini asiyorum bunun altinda baya vakit geciriyor hatta oynarken kendi kendine uykuya dalmisligi bile var. Bazen canı sıkılınca yanina yatiyorum ben yaninda olunca biraz daha oynuyor takiliyor kendi kendine. Hem de uzanmayi tutmayi baya ogrendi bu sayede. kesinlikle tavsiye ederim.
Ben ikinci el aldim bir tarafinin ic vidasi sorunlu habire cikiyor gecenlerde yapistirdik ama tekrar cikti daha iyi bir yapistirici bulup tekrar yapistiracagim. Ona ragmen daha hic devrilmedi hatta biraz yamuk durmasina ragmen. Ben arasina park yatak sungerini koydum. Ben baya agir oyuncaklar asiyorum daha dogrusu asilabilir ne varsa asiyorum mesela suan ki durum bu canimAy feydaa bu sallanıyor mu?
Bende de aynısından var bende çok öneriyorum ama bizimki hafif sallanıyor ve ben korkuyorum. İpli model kurdeleler bağlıyorum çekerse kapanır mı acaba diye korkuyorum
Ben ayni yorumu instangramda birinde görmüştüm ve wee baby almistim hamileyken demekki iyi yapmisiimKızlar hazır ek gıda dönemindesiniz. Bir öneriyle bir yergi ike geldim hdjdj
Konumuz meyve süzgeçleri. Ek gıda ve tadım dönemlerinde çok aktif kullanılıyor ben oioi almıştım. Keşke almasaydım. O kadar kullanışsız ki. Delikleri saçma sapan yerlerde.(fotoyu yakınlaştırın göreceksiniz.) uç kısmında delik yok bebeğinizin hepsini ağzına alması gerekiyorbugün wee baby aldım bu daha minik ağza sığar ve en önemlisi ucunda da delik var. Keşke oioi ye boşuna para vermeseymişim. Wee babynin 2 katı fiyatı birde ama aşırı kullanışsız. Çocuğumu öğürtüp öğürtüp durdu nalet. Alışveriş yapacaklara duyurulur
Ben ikinci el aldim bir tarafinin ic vidasi sorunlu habire cikiyor gecenlerde yapistirdik ama tekrar cikti daha iyi bir yapistirici bulup tekrar yapistiracagim. Ona ragmen daha hic devrilmedi hatta biraz yamuk durmasina ragmen. Ben arasina park yatak sungerini koydum. Ben baya agir oyuncaklar asiyorum daha dogrusu asilabilir ne varsa asiyorum mesela suan ki durum bu canim
Ben ayni yorumu instangramda birinde görmüştüm ve wee baby almistim hamileyken demekki iyi yapmisiim
Baslarda ben de tek asiyordum o sekilde cabuk sıkılıyordu bir kac tane olunca daha cok sevdi zaten genelde caninin istedigine odaklaniyor arada degistiyorum. O yuvarak askilardan ben de almistim cok ise yariyor bazen ana kucaginin ustune yerlestiriyorum bari o zaman da ona gore yukseligini ayarliyorum cok kullanislilar cidden.Bende ikinci el aldım ama kandırıldım. Özellikle sordum sallanıyor mu diye. Bulutunda çok hoşuna gidince ve zaten istediğim birşey olduğu için neyse ben bunu hallederim dedim. Ama tedirgin oluyorum.
Bende öyle elime geçeni takıyorum. O yuvarlak askılardan aldım herşeyi asıyorum
Ama arkadaşım tek bir çeşit asın ki ona odaklansın dikkat dağınıklığı oluşturmasın diyorlar. Tabii ki tercih senin
Kuzum ben ebebek kullanıyorum kızıma da bunu kullanmıştım memnunumKızlar hazır ek gıda dönemindesiniz. Bir öneriyle bir yergi ike geldim hdjdj
Konumuz meyve süzgeçleri. Ek gıda ve tadım dönemlerinde çok aktif kullanılıyor ben oioi almıştım. Keşke almasaydım. O kadar kullanışsız ki. Delikleri saçma sapan yerlerde.(fotoyu yakınlaştırın göreceksiniz.) uç kısmında delik yok bebeğinizin hepsini ağzına alması gerekiyorbugün wee baby aldım bu daha minik ağza sığar ve en önemlisi ucunda da delik var. Keşke oioi ye boşuna para vermeseymişim. Wee babynin 2 katı fiyatı birde ama aşırı kullanışsız. Çocuğumu öğürtüp öğürtüp durdu nalet. Alışveriş yapacaklara duyurulur
Kuzum ben ebebek kullanıyorum kızıma da bunu kullanmıştım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?