- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.261
Amazon 119 tl e bebek 40 tl alacak olan olursaKuzum ben ebebek kullanıyorum kızıma da bunu kullanmıştım memnunum
Bizede doktorumuz kabiz yapabilir dedi çok şükür yok bir şey uykuda mama verebilirsen ben gece ondan rahatım biraz rahatta uyuyor bence sağlığı yerindeyse bence üzme kendini bebiste hisseder bu zamana kadar almış arastir cnm içeriği temiz demirlerden biri
Videoya çekip doktora gidince göstermenizi öneririm. Sıradan bir durum mu yoksa nöbet tarzı bir şey mi ancak öyle ayırt edilir.Kızlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu ama korkup sıçramalar hiç azalmadı. Bazı hareketleri vesvese yapmama sebep oluyor. Sabit tavana bakması uyanınca boşluğa bakıp tekrar tekrar üst üste sıçrayıp korkması ya da durduk yere korkması. Benzer şeyler yaşayan ya da ne zaman geçer neden olur bilen var mı?
Ben onun kolayını buldum 2 aydır rahat termos sicak su yapıyorum cam kavanoz soğuk su ayarla hazirla 1 dk tmm günde 2 kere yeniliyorum hatta arkadaşta bir termos var 48 saat sıcak tutuyorBazen mama veriyorum bazen de emziriyorum çünkü su kaynayacak mama soğuyacak derken bayağı bir bekliyorum emzirmek daha kolayıma geliyor ama bazı akşamlar direkt mama veriyorum sonra biraz emziriyorum uyuya kalıyor aynen yarın eczaneden alacağım artık yeni bir demir ilacı canım
İnşallah bir şey yoktur bende kolundan şüphelendim içimde kalmasın diye hemen cocuk nöroloji götürdüm emar çektiler çok şükür bir şey çıkmadı fizik tedavi cocuk doktor sor nöroloji doktor götür bence fikrin rahat etsin bir şey olacağını zannetmiyorumKızlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu ama korkup sıçramalar hiç azalmadı. Bazı hareketleri vesvese yapmama sebep oluyor. Sabit tavana bakması uyanınca boşluğa bakıp tekrar tekrar üst üste sıçrayıp korkması ya da durduk yere korkması. Benzer şeyler yaşayan ya da ne zaman geçer neden olur bilen var mı?
Ben bilmeden uyku düzenini yaptım sanırım değişmezse gündüz yatağında yatmıyor annem oturma odasında yer yaptı orda yatıyor uyurken hiç müdahale etmiyor emizigi ve uyķu arkadasi yetiyor bizle olunca haftasonu uyku düzeni bozuluyor yavrumun babası yüzünden akşam en geç 20.00 gibi yatağına götürüyorum bırakıyorum uykusu geldiğini anlayınca hiç ellemiyorum yanına ninnilerini aciyorum cikiyorum odadan 1 kere gece beslemesi yapıyorum 23.00 gibi gecede kendi acıkınca mirildaniyor o zaman veriyorum sabah 6.3 gibi kalkıyor sanırım rahatım biraz çoğu anne birakip oda da tek gitmez ama alıştı bizimki mis gibide yatıyor
İnşallah bütün anneler biran önce uyku düzenine gecer mutlu huzurlu anne mutlu huzurlu bebek41 kere maşallah
Bizimkilerin durumu farklı o zaman canım çünkü ben uyaranları kaldırırsam güzel emiyor gece de uzun emiyor mesela. Emzirmeden elimi yanağında gezdiriyorum aranıyor yani aranınca emziriyorum napıyım acıktığını düşünüyorum, bi de artık daha güçlü çekiyorlar belki 5 dakika emmek yetiyordur. Eski 30-40 dk emzirmelerle kıyaslayınca çok az geliyor bana. Meme reddi yaşadığımızı bile düşündüm ama öyle memeye getirince ağlama bağırma itme falan yaşamıyoruz sadece sürekli memeden ayrılıp sağa sola bakınıyo. Ben de sıkılmaya başladım bu durumdan. Emzirme aralığını açmayı deneyebilirim ben de bilmiyorumCanım aslında doktorun demek istediği memeyi susturucu niyetine kullanmaher beslenme saatini aktif olarak verimli bir şekilde geçirmeye çalış. İlla 4 saatte değil tabi sadece artik çok küçük değiller daha uzun süre dayaniklilar. Günde 6 7 kez beslenme yeterli diyor. Sen bebeğini daha iyi bilirsin tabi. Ama benim oğlan mesele tüm uyaranları kaldırdığım halde hala emmek istemiyor sadece dikkatinin dagilmasi değil yani emerken emerken bir şeye odaklanıp bıraksa ben de öyle derim ama daha emme pozisyonuna alırken yatmaya direniyor istemiyor. Galiba ben onun çok acikmasina izin vermiyorum. O da sürekli yarim yatım 4-5 dakika emip bırakıyor. Bir öğün ac kalmasına razı olup saat ayarlaması yapmam lazım. Hani cocuk kendiliğinden hiçbir şekilde meme talep etmiyor. Ha bir de her bebek her şeyde farklı olduğu gibi bu emme süresi konusunda da farklı 5 dk emip çok güzel doyan ve kilo alımı falan normal olan bebelerde var
AdChoices
ADVERTISING
Kız ben de oioi almıştım ya biraz erken söyleseydin wee baby eklerdim sepeteKızlar hazır ek gıda dönemindesiniz. Bir öneriyle bir yergi ike geldim hdjdj
Konumuz meyve süzgeçleri. Ek gıda ve tadım dönemlerinde çok aktif kullanılıyor ben oioi almıştım. Keşke almasaydım. O kadar kullanışsız ki. Delikleri saçma sapan yerlerde.(fotoyu yakınlaştırın göreceksiniz.) uç kısmında delik yok bebeğinizin hepsini ağzına alması gerekiyorbugün wee baby aldım bu daha minik ağza sığar ve en önemlisi ucunda da delik var. Keşke oioi ye boşuna para vermeseymişim. Wee babynin 2 katı fiyatı birde ama aşırı kullanışsız. Çocuğumu öğürtüp öğürtüp durdu nalet. Alışveriş yapacaklara duyurulur
Kız ben de oioi almıştım ya biraz erken söyleseydin wee baby eklerdim sepete
İnşallah bütün anneler biran önce uyku düzenine gecer mutlu huzurlu anne mutlu huzurlu bebek
Yok canım meyve sebze emziğini taa hamileyken indirimden almıştım, şimdi ek gıda alışverişi yaptım ya 10 dk önce sonra da mesajını gördümAy geri verebiliyorsan ver canım cidden aşırı kullanışsız. Belki büyüyünce ama ilk tadımlarsa kesinlikle. Çocuk onu emicem diye full ağzına sokuyor bugğn öğürdü hep. Kötü bir deneyim yaşattı.
Yok canım meyve sebze emziğini taa hamileyken indirimden almıştım, şimdi ek gıda alışverişi yaptım ya 10 dk önce sonra da mesajını gördümoioi yi denerim bi o kadar para verdik olmadı yenisini alcaz
Nasıl yapmışlar böyle bir tasarım hatası hayret, oioi bana overrated geliyo biraz, indirim olmasaydı o emziği de almazdımBende ya hamileyken ki ganimetlerimdi
Dene kuşum ama yine de heryerinde delik olan modellerden de al bulunsunben ilk elma denemesinde almadığım için çocuğa onunla verdim şimdi pek istekli davranmıyor
Nasıl yapmışlar böyle bir tasarım hatası hayret, oioi bana overrated geliyo biraz, indirim olmasaydı o emziği de almazdım
Aa evet ilk başlarda bende öyle yapıyordum unutmuşum bu yöntemiBen onun kolayını buldum 2 aydır rahat termos sicak su yapıyorum cam kavanoz soğuk su ayarla hazirla 1 dk tmm günde 2 kere yeniliyorum hatta arkadaşta bir termos var 48 saat sıcak tutuyor
ffestinalente ahh özlem mi dedin canım sen? İnsanın burnunun direği sızlıyor değil mi? Ben de oyle gece fotoğraf bakanlardanım içime tekrar sokasım geliyor sil baştan yaşamak için
Ben de özledim çoookKız hosgeldinözlendin
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi kuşumm her birimiz bocalıyoruz valla shsjfkg bu bebeler bizd huni taktırır
Benim adet daha gelmedi. Hatta bi ara hamilemiyim diye test bile yaptım aama değilimde. Neyse cokta özlemedim regl ağrısı sızısıhem bebele ugrasıp hemde regl sancısı çektiğimi düşününce kanım çekildi benim cok zorlu geçiyor
Ayyy ben bir s.laklık ettim gurur yaptım. Normalde meme artı mama veriyordum, baktım bebek biraz mamayı istememeye başladı, tamamen kestim. İki hafta sadece meme verdim, sütüm yetmiyor hissi sanırım beni buna ittiCanım biz de öyleyiz en iyi emdiği süre 10 dk gece bile bu kadar emiyor. Dün doktora söyledim. Ağzına sürekli meme dayama çocuğun dedi. 4 saatte bir vermen yeterli dedi. Sen simdi emziriyorsun 4 dk emiyor 1 saat sonra dur bu aç deyip bir daha veriyorsun o bu sefer yine 3 4 dakikada daha oralarda oyalaniyor dedi. Biraz acikmasina izin ver dedi. Benim canımı sıkıyor bu emme işi karnı yarım yamalak doyunca uykular da pert oluyor
Sana alıştı cnm o yüzdendir hiç anlamıyorum bizim ki şimdi uyuyor söyleniyor uykusunda meme olsa uyumaz acıktı mama verince yatıyor gece meme alıyor yetmiyor memeden sonra mama denesen bilemiyorum ki geceleri sadece versen biberon kullanmiyorsa eds yöntemini dene için daha rahat eder gece uykusuzluklarini aç olmalarına bağlıyorum geneldeİnşallah arkadaşım. Ben aslında o kadar da kötü değilim ama bulut etkileniyor diye düsen getirmek istiyorum yoksa mememde uyusun birlikte uyuyalım hiç sorun yok. Ben bunun için evdeyim. Kariyerime ara verdim ama uzun uyuyamıyor artık ne gece ne gündüz. Ataklarda birbirine girdi. Memeden mi gece uykusu böyle oldu ataktan mı onuda anlamış değilim. Bak hala uyumadı mıyıklanıyo yanımda. Babası alıcak şimdi kıyamet kopucak. Garip bir şekilde babasında da uyumak istemiyor. Hep bizimle valit geçirsin mıncırılsın ilgilenilsin istiyor çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?