2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bazen mama veriyorum bazen de emziriyorum çünkü su kaynayacak mama soğuyacak derken bayağı bir bekliyorum emzirmek daha kolayıma geliyor ama bazı akşamlar direkt mama veriyorum sonra biraz emziriyorum uyuya kalıyor aynen yarın eczaneden alacağım artık yeni bir demir ilacı canım

Videoya çekip doktora gidince göstermenizi öneririm. Sıradan bir durum mu yoksa nöbet tarzı bir şey mi ancak öyle ayırt edilir.

Ben onun kolayını buldum 2 aydır rahat termos sicak su yapıyorum cam kavanoz soğuk su ayarla hazirla 1 dk tmm günde 2 kere yeniliyorum hatta arkadaşta bir termos var 48 saat sıcak tutuyor

İnşallah bir şey yoktur bende kolundan şüphelendim içimde kalmasın diye hemen cocuk nöroloji götürdüm emar çektiler çok şükür bir şey çıkmadı fizik tedavi cocuk doktor sor nöroloji doktor götür bence fikrin rahat etsin bir şey olacağını zannetmiyorum

41 kere maşallah

Bizimkilerin durumu farklı o zaman canım çünkü ben uyaranları kaldırırsam güzel emiyor gece de uzun emiyor mesela. Emzirmeden elimi yanağında gezdiriyorum aranıyor yani aranınca emziriyorum napıyım acıktığını düşünüyorum, bi de artık daha güçlü çekiyorlar belki 5 dakika emmek yetiyordur. Eski 30-40 dk emzirmelerle kıyaslayınca çok az geliyor bana. Meme reddi yaşadığımızı bile düşündüm ama öyle memeye getirince ağlama bağırma itme falan yaşamıyoruz sadece sürekli memeden ayrılıp sağa sola bakınıyo. Ben de sıkılmaya başladım bu durumdan. Emzirme aralığını açmayı deneyebilirim ben de bilmiyorum
Kız ben de oioi almıştım ya biraz erken söyleseydin wee baby eklerdim sepete

İnşallah bütün anneler biran önce uyku düzenine gecer mutlu huzurlu anne mutlu huzurlu bebek

İnşallah arkadaşım. Ben aslında o kadar da kötü değilim ama bulut etkileniyor diye düsen getirmek istiyorum yoksa mememde uyusun birlikte uyuyalım hiç sorun yok. Ben bunun için evdeyim. Kariyerime ara verdim ama uzun uyuyamıyor artık ne gece ne gündüz. Ataklarda birbirine girdi. Memeden mi gece uykusu böyle oldu ataktan mı onuda anlamış değilim. Bak hala uyumadı mıyıklanıyo yanımda. Babası alıcak şimdi kıyamet kopucak. Garip bir şekilde babasında da uyumak istemiyor. Hep bizimle valit geçirsin mıncırılsın ilgilenilsin istiyor çok ilginç

Yok canım meyve sebze emziğini taa hamileyken indirimden almıştım, şimdi ek gıda alışverişi yaptım ya 10 dk önce sonra da mesajını gördüm oioi yi denerim bi o kadar para verdik olmadı yenisini alcaz

Bende ya hamileyken ki ganimetlerimdi
Dene kuşum ama yine de heryerinde delik olan modellerden de al bulunsun ben ilk elma denemesinde almadığım için çocuğa onunla verdim şimdi pek istekli davranmıyor

Bende ya hamileyken ki ganimetlerimdi
Dene kuşum ama yine de heryerinde delik olan modellerden de al bulunsun ben ilk elma denemesinde almadığım için çocuğa onunla verdim şimdi pek istekli davranmıyor
Nasıl yapmışlar böyle bir tasarım hatası hayret, oioi bana overrated geliyo biraz, indirim olmasaydı o emziği de almazdım

Ben onun kolayını buldum 2 aydır rahat termos sicak su yapıyorum cam kavanoz soğuk su ayarla hazirla 1 dk tmm günde 2 kere yeniliyorum hatta arkadaşta bir termos var 48 saat sıcak tutuyor
Aa evet ilk başlarda bende öyle yapıyordum unutmuşum bu yöntemi teşekkür ederim canım

ffestinalente ahh özlem mi dedin canım sen? İnsanın burnunun direği sızlıyor değil mi? Ben de oyle gece fotoğraf bakanlardanım içime tekrar sokasım geliyor sil baştan yaşamak için

Oy hemde nasıl. Videolarını izliyorum birde
O sırada yanımda yatıyor elimi tutturuyorum iyice duygular şelale. Ben kesin deliriyorum öyle anlarda bence normal değil hdjsjs

ffestinalente Mesajı bulup alıntılayamadım. Bizim göz rengi hâlâ değişiyor gibi ilk baslarda lacivert gibiydi hatta bir bilye varya kenarları lacivert iç kısmı turuncumsu bir şey öyleydi şimdi bazen lacivertimsi bazen gri gibi bazen yeşil gibi ayırt edemiyorum artık bir otursa mavi veya yeşil olsun çok istiyordum ama bakalım ne olacak

Ben de özledim çoook ya ben doğurduktan sonra adet sancısı azalıyor/geçiyormuş diye duydum, sırf meraktan olmam istiyorum dermişim
Ayyy ben bir s.laklık ettim gurur yaptım. Normalde meme artı mama veriyordum, baktım bebek biraz mamayı istememeye başladı, tamamen kestim. İki hafta sadece meme verdim, sütüm yetmiyor hissi sanırım beni buna itti neyse çocuk iki haftadır asssssla gündüz uykusuna dalmadı, gece de saatlerce kıvranıp dalıp uyanıyordu. İşin kötüsü benim aklıma gelmedi açtır diye, çünkü memeyi emip kendisi ağzından atıyordu ben de doydu sanıyordum. Sonra düşün düşün ben artık bunalıma girince çözüm aramaya başlayıp aç olma ihtimalini düşündüm, tekrar mama verince yavrum 6 saat gece uykusu uyudu dün. O kadar suçlu hissettim ki anlatamam. Ama mesela bu sefer de kusmaya başladı mama verince, sadece meme emerken kusması çok çok azdı ya da yoktu ama şuan oluk oluk kusuyor, reflüsü asla bitmeyecek gibi yine de doymasını tercih ederim çocuğumun

Kızlar bu tadımdan kastınız ne ben anne sütü ve mama dışında hiç bişe vermedim daha. Sanki bişeyi tadarsa canı ister yemek gibi geliyor bana bu gidişle direkt adana kebapla başlatıcam sanırım

Sana alıştı cnm o yüzdendir hiç anlamıyorum bizim ki şimdi uyuyor söyleniyor uykusunda meme olsa uyumaz acıktı mama verince yatıyor gece meme alıyor yetmiyor memeden sonra mama denesen bilemiyorum ki geceleri sadece versen biberon kullanmiyorsa eds yöntemini dene için daha rahat eder gece uykusuzluklarini aç olmalarına bağlıyorum genelde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…