2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçmiş olsun canım benim şimdi nasıl durumu

Patlar yakında o zaman cnm

Geçmiş olsun cnm iyi mi annen

Diş huzursuzluğu başlar ama çıkması uzun sürüyor pat diye çıkmaz ama çıkana kadar çektirir

Geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi?
Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa bulsun anneciğin

Geçmiş olsun canım benim şimdi nasıl durumu
Kızlar Allah razı olsun çok şükür daha iyi ama yatıp dinlenmesi lazım ben yardıma gittim valla yardım mı ettim eziyet mi bilemedim Dedim annem ben gidim siz rahat edin biz uyumayınca annem babam da yazık uyumuyor e ben yemek yaparken babam biraz tutuyor sonra kızım ben camiye gidiyorum diyor bizim tosun zaten misafir falan geldi elden ele şımardı huy değiştirdi

Dün saat 5e kadar uyumadı ilk defa şaka gibi. Kapkaranlık odada full enerji etrafa bakındı
Normalde ama gece 2-2:30 gibi uyutuyorum, zaten beraber uyuyoruz. Sabah 6 gibi emmek için uyanıyor, hiç uykusunu açmadan gözünü bile açmadan meme verip uyutuyorum ondan sonra 9 gibi aynı uyanıyor emiyor, 10-11 gibi tekrar, 12 gibi tekrar. Böyle böyle 12-1 gibi kalkıyoruz. Benim yaptığıma dream feeding deniyormuş, bebek tam uyanmadan meme verip uykusuna devam ettirmeye. Zaten eğer biraz uyansın tekrar uyuması 1-2 saati bulur.
İlk üç ay bu düzenin üstüne gündüzleri de 2 defa falan 1-2 saat uyuyordu ama 4. aya girer girmez gündüz uykusu 0a düştü. 2 hafta falan gündüz 0 uyku. İnan geberiyordum ağlama krizine girdim artık.
Şuanda da -yabancılar da her şeye bi isim koymuş ama- onların dediği gibi şuan sadece contact napping yani kucağımda ya da üstümde olursa gündüz uykusunda oturduğum kadar uyuyor. Bu hafta daha uyumaya başladı az az gündüzleri. Bazen de 20 dk 20 dk şeklinde az az uyuyor gündüz. Tuhaf ya.
Mesela dün gece 5 te yattı, öğlen 12de uyandı ve şu dakijaya kadar uyumadı. Ben sorgulamıyorum artık inan çok saçma her şey hahaha. Bence tamamen karakterleri ile alakalı.

Günaydın canım anneler..
Dün kadın doğum kontrole gittim. Regl olmayışını normal dedi ( kese yok yani diyede sordum ama) sık sık emdiği için benim oğlan oyüzden oluyormuşum. Bebek emdikçe rahme sinyaller gider yumurtlama engelleniyor falan anlattı öyle ek gıda ile birlikte emme azalırsa lekelenme gibi başlayıp regl dönemin başlayabilir dedi.

Onun dışında evde gündüz rahat rahat uyuyup gece uykusuna 12 de geçen oğlum dün hastane köşelerinde(memesiz) yarım saat evde 1 saat falan gündüz uykusu yapan oğlum dün akşam 21.30 da uykuya geçti şaka gibi. 1 saat öncede yani 9.45 gibide uyandı.. Bu uyku olayı tamamen bebeğimin doğasıyla ilgili.. (gece hep sık sık uyanır o ayrı bir durum)

Bakalım bugün napıcaz?

Diş huzursuzluğu başlar ama çıkması uzun sürüyor pat diye çıkmaz ama çıkana kadar çektirir
Öyle görünüyor canım. Baya huzursuz cocuk. Bugün dışarı çıkardım uyusun dinlensin diye bebek arabasında girmediğim sokak kalmadı 1 saat uyudu ama yine enerjisi yok yavrunun

Kızlar benim Miray kuş da hasta olacak gibi diyordum biliyorsunuz doktora götürdüm yine 3 günlük antibiyotik verdi, ver mutlaka yoksa ciğerleri dolar çünkü bu ara aşırı virüs ortada geziyor dedi

Bu arada ben Osman hocayı dinleyip bol bol emzirip, hava veriyordum ama ilerlemesine engel olamadım

Canım çok geçmiş olsun. Sen yine de burnunu hep açık tut insaallah çarçabuk geçer

Öyle görünüyor canım. Baya huzursuz cocuk. Bugün dışarı çıkardım uyusun dinlensin diye bebek arabasında girmediğim sokak kalmadı 1 saat uyudu ama yine enerjisi yok yavrunun
Uyku işini ne yaptın saatlere uyuyor musun hala
Arkadaşım var 15 aylık bebeği son iki dişi kaldı diyor gece her saat başı kalkıyormuş diyorum o zamanlarda mı öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…