- 16 Ocak 2021
- 4.298
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.821
Geçmiş olsun canım benim şimdi nasıl durumuMerhaba kızlar bende 1 haftadır giremedim gireyim Bi okuyayım diyorum ama hiç takip edemedim sizi annem kalpten ameliyat oldu 1 hafta yanında kaldık bizim tosunun huyu suyu değişti uyumuyor doymuyor mama ya başladık uyku yok çok zorladı beni bu ara
Patlar yakında o zaman cnmBen de bir şeyler baksam mi acaba doktora gitmeden de bilemedim. Emin olmam lazım tabi.
Ahh bu yaşlılar iyi bir şey yaptıklarını zannediyor işte. Ben şimdiden benin oğluma hurma alın kayısı kurusu incir alın falan diyorum ama nerdeeehiç sanmıyorum sözüm geçsin
Evet canım on alt dişlerde. Elimi gezdirincede hafif kabarık gibi. Cok ağlayınca da tam anlamadım
Geçmiş olsun cnm iyi mi annenMerhaba kızlar bende 1 haftadır giremedim gireyim Bi okuyayım diyorum ama hiç takip edemedim sizi annem kalpten ameliyat oldu 1 hafta yanında kaldık bizim tosunun huyu suyu değişti uyumuyor doymuyor mama ya başladık uyku yok çok zorladı beni bu ara
Saçımdan yoluyor benim kiValla tam şu an o anı yaşadım yusuf efendi mememi tekmeledi o nasıl bir acıydı oyle
Diş huzursuzluğu başlar ama çıkması uzun sürüyor pat diye çıkmaz ama çıkana kadar çektirirYani değil mi? Annem de öyle dedi pat diye çıkmaz baya bir sürer o dedi. Öyle iki günde falan kolaylıkla çıkverir mi diş bu kolay mı falan dedi. Valla bu huzursuzluk nerden geliyor anlamadım. Kucağıma alınca hemen ağzında yumrukları ama emerken falan ısırmıyor. Bugün daha hiç yüzü gülmedi.
Kız o kadar emmesine nasıl izin verdi morartana kadarSaçımdan yoluyor benim kibide kolumu emerek morarttı baksana
Saçımdan yoluyor benim kibide kolumu emerek morarttı baksana
Geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi?
Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa bulsun anneciğin
Kızlar Allah razı olsun çok şükür daha iyi ama yatıp dinlenmesi lazım ben yardıma gittim valla yardım mı ettim eziyet mi bilemedimGeçmiş olsun canım benim şimdi nasıl durumu
Çok şükür canım daha iyi Allah başımızdan eksik etmesin onlarıGeçmiş olsun cnm iyi mi annen
Dün saat 5e kadar uyumadı ilk defa şaka gibi. Kapkaranlık odada full enerji etrafa bakındıBence uyku konusunda arkadaşı ve başka bebekleri bırakmak lazım o kadar bireysel ve bebeklere ailelere özel bir konu ki bu. Olur olmaz diyemeyiz umarım olur. Uyku eğitiminden kasıt ağlatmalı modeller değiş biraz daha düzene girmesinden bahsediyoruz aslında önce saatleri ayarlayacağız. Sonra gözlemleyeceğiz. Sen yine meme ve beyaz gürültüyle devam et bende destek bırakmıyorum. Destekli uyumak bambaşka birşey biz kısa uyumalar gece uyumamalara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Eğer bebeğinin uyku döngüsü seni rahatsız etmiyorsa keyfini çıkart. Memede uyutmak çok ayrı bir keyif bencesadece bende meme de uyuttuğum için şeyi sormak istiyorum. Gündüz ve gece kaç saat uyuyor blok olarak
Ay on saniye de morarttı hala geçmedi izi bende şok oldum bu kadar güçlü yapacağını tahmin etmemiştimKız o kadar emmesine nasıl izin verdi morartana kadar
Yok artıııkSaçımdan yoluyor benim kibide kolumu emerek morarttı baksana
Öyle görünüyor canım. Baya huzursuz cocuk. Bugün dışarı çıkardım uyusun dinlensin diye bebek arabasında girmediğim sokak kalmadı 1 saat uyudu ama yine enerjisi yok yavrununDiş huzursuzluğu başlar ama çıkması uzun sürüyor pat diye çıkmaz ama çıkana kadar çektirir
Yer valla benim yanakları yiyen senin oğluşu bir lokmada yutar yarmagülüm benimYok artıııkkız senin cadı benim oğlanı yer vazgeçtim veremem ben oğluşu
Minnoş kızçeYer valla benim yanakları yiyen senin oğluşu bir lokmada yutar yarmagülüm benim
Canım çok geçmiş olsun. Sen yine de burnunu hep açık tut insaallah çarçabuk geçerKızlar benim Miray kuş da hasta olacak gibi diyordum biliyorsunuz doktora götürdüm yine 3 günlük antibiyotik verdi, ver mutlaka yoksa ciğerleri dolar çünkü bu ara aşırı virüs ortada geziyor dedi
Bu arada ben Osman hocayı dinleyip bol bol emzirip, hava veriyordum ama ilerlemesine engel olamadım
Uyku işini ne yaptın saatlere uyuyor musun halaÖyle görünüyor canım. Baya huzursuz cocuk. Bugün dışarı çıkardım uyusun dinlensin diye bebek arabasında girmediğim sokak kalmadı 1 saat uyudu ama yine enerjisi yok yavrunun
Hay maşallah onun çene kuvettineAy on saniye de morarttı hala geçmedi izi bende şok oldum bu kadar güçlü yapacağını tahmin etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?