2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Mısır mi patlatmak gerekli ay hadi insaallah. Kaç gün sürüyor acaba ya çıkması merak ediyorum. İki gündür yoğun huzursuzluğun sebebi o mu başka bir şey mi düşün düşün error veriyorum
Kızımın sıkıntıları ikinci ayda başlamıştı ilk disi 10 . Ayda çıkmıştı
Diş olayları çok zor tetagil kullanacam aklıma geldi şimdi uyanınca süreyim

Bizde ısırma yok da çok salyası var bi de elleri hep ağzında eli olmazsa ağız bezi müslin battaniye bi şey bulup emiyor mutlaka, bi beyazlaşma falan yok bence bizimki dişten değil ya
Ben de kuramadım bu yıl çam ağacı canım ya normalde kasım ortasında kurardım hemen, onun tozuyla döküntüsüyle uğraşamıcam ay hiç enerjim yok hiçbi şeye

Kızımın sıkıntıları ikinci ayda başlamıştı ilk disi 10 . Ayda çıkmıştı
Diş olayları çok zor tetagil kullanacam aklıma geldi şimdi uyanınca süreyim
Off hadi ya o nasıl bir süreç. Kimi de diyor ki diş 2 günde çıkar. Nasıl çıksın diyorum bende ya. Ben gözümle jile beyazlık görüyorum. Böyle arka tarafa doğru ama tam üst kısım değil, olabilir mi?

Ben de yoğurt ve tarhana başlayım o zaman sonra sebzeye geçerim

Ben de yoğurt ve tarhana başlayım o zaman sonra sebzeye geçerim

Canım tavsiye niteliğinde söylemedim bunu bilgi vermek için söyledim buluta göre değerlendirip karar verdi netice de. Birden bizim alerji geçmişimiz var kan testleri vs yapılmış durumda. Ona göre baktı. Sen bence doktorunun önerisini dinlemelisin

Merhaba kızlar bende 1 haftadır giremedim gireyim Bi okuyayım diyorum ama hiç takip edemedim sizi annem kalpten ameliyat oldu 1 hafta yanında kaldık bizim tosunun huyu suyu değişti uyumuyor doymuyor mama ya başladık uyku yok çok zorladı beni bu ara

Çok geçmiş olsun canım, nasıl annen iyi mi?

Ben doktordan dinledim diş öyle pat diye çıkmaz dipten büyüyor sizin gördüğünüz beyazlığa gelene kadar bir süre var buda diş çıkarma süresi ve 2.aydan başlar demişti

Tetagil diş granülü toz cnm
Maalesef babaanne dede sağolsun
Ön alt dişlerde mi beyazlık gördün
Ben de bir şeyler baksam mi acaba doktora gitmeden de bilemedim. Emin olmam lazım tabi.
Ahh bu yaşlılar iyi bir şey yaptıklarını zannediyor işte. Ben şimdiden benin oğluma hurma alın kayısı kurusu incir alın falan diyorum ama nerdeee hiç sanmıyorum sözüm geçsin
Evet canım on alt dişlerde. Elimi gezdirincede hafif kabarık gibi. Cok ağlayınca da tam anlamadım

Ben doktordan dinledim diş öyle pat diye çıkmaz dipten büyüyor sizin gördüğünüz beyazlığa gelene kadar bir süre var buda diş çıkarma süresi ve 2.aydan başlar demişti
Yani değil mi? Annem de öyle dedi pat diye çıkmaz baya bir sürer o dedi. Öyle iki günde falan kolaylıkla çıkverir mi diş bu kolay mı falan dedi. Valla bu huzursuzluk nerden geliyor anlamadım. Kucağıma alınca hemen ağzında yumrukları ama emerken falan ısırmıyor. Bugün daha hiç yüzü gülmedi.

Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa bulsun anneciğin

Her çocuk kendine özel tabi ama ben bu konularda doktorla hareket etme taraftarı değilim canım benm doktorum6. Ayı bitrmeyi bekliyor maalesf yeğenlerimden kötü tecrübelerimiz var geç başlama noktasında ben biraz modern tıbbı bırakıp geleneksel yaklaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…