- 22 Mayıs 2012
- 11.000
- 30.547
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.801
Kaşıkla bakıyorlarmış aslında varsa yin tin ediyomuşMısır mi patlatmak gerekliay hadi insaallah. Kaç gün sürüyor acaba ya çıkması merak ediyorum. İki gündür yoğun huzursuzluğun sebebi o mu başka bir şey mi düşün düşün error veriyorum
Kızımın sıkıntıları ikinci ayda başlamıştı ilk disi 10 . Ayda çıkmıştıMısır mi patlatmak gerekliay hadi insaallah. Kaç gün sürüyor acaba ya çıkması merak ediyorum. İki gündür yoğun huzursuzluğun sebebi o mu başka bir şey mi düşün düşün error veriyorum
Kızımın sıkıntıları ikinci ayda başlamıştı ilk disi 10 . Ayda çıkmıştı
Diş olayları çok zor tetagil kullanacam aklıma geldi şimdi uyanınca süreyim
Bizde ısırma yok da çok salyası var bi de elleri hep ağzında eli olmazsa ağız bezi müslin battaniye bi şey bulup emiyor mutlaka, bi beyazlaşma falan yok bence bizimki dişten değil yaCok kaşınıyor ya canım diş etleri. Ne bulursa ağıza işte. Kucagimdayken üşenmeden elime eğilip parmağımı ısırıyor. Gece de çok huzursuzluk bugün çok kötü mesela. Diş yerine baktım beyazlasmis. Tam ağzını da açmıyor ki tam göreyim. Elimle dokunuyorum sanki hissediyorum
Ben de kuramadım bu yıl çam ağacı canım ya normalde kasım ortasında kurardım hemen, onun tozuyla döküntüsüyle uğraşamıcamTövbe estagfurullah
Bırakma bacım açıkta bırakınca evin beti bereketi de olmuyor. Kaçıyor hemen birşeyler. Napıcaz bilmiyorum bulut arada uzun uyuyo ama o zaman da ben bir uzanayım bir kitap okuyayım bir dizi izleyeyim moduna giriyorum. Yapasım çok ama yapacak enerjim yok.
Sadece temizlik değil ki eve tümden taktım hdjdj perdeleri değiştirdim. Şimdi tablolarımızdan sıkıldım yenisini istiyorum. Çam ağacı kurmak istiyorum buluta ama kediler var yapamıyorum cana sticker alayım bari dedim. Ay çok şey diyorum da enerjiim bitik. Bir arkadaşım 4. Ay uyku gerilemesi geçince ekstra uyuyorlar bir süre dedi şuan onun inancındayım allahım inşalalh amin orda kendimi toplicam. Ha bu arada şok fazla kusuyor haliyle bizim de bulutun da kıyafetleri çok sık yıkanıyor iki günde bir maks bunhaftada uykusuzluktan bitap düşünce hiç katlamadım küçük odamız var bitane apzına kadar çamaşır olmuş. Gözüm korkuyor ordan kapısını kapattım evin bir parçası olduğunu unutmaya çalışıyorum.
Çektim vallaha 8 ay tetagil biraz rahatlatiyorduNasıl ya 8 ay mı
Geçen bi denedim ama kaşığı vurmayı beceremedimKaşıkla bakıyorlarmış aslında varsa yin tin ediyomuş
Off hadi ya o nasıl bir süreç. Kimi de diyor ki diş 2 günde çıkar. Nasıl çıksın diyorum bende ya. Ben gözümle jile beyazlık görüyorum. Böyle arka tarafa doğru ama tam üst kısım değil, olabilir mi?Kızımın sıkıntıları ikinci ayda başlamıştı ilk disi 10 . Ayda çıkmıştı
Diş olayları çok zor tetagil kullanacam aklıma geldi şimdi uyanınca süreyim
Tetagil ne canım. Şu jel olan şeyler mi? Geçmiş olsun bu arada çok şeker falan tüketiyor mu minnoş?Çektim vallaha 8 ay tetagil biraz rahatlatiyordu
Geç çıktı da ne oldu şimdiden dişi çürüdü haftaya dişçiye gideceğiz
Tetagil diş granülü toz cnmTetagil ne canım. Şu jel olan şeyler mi? Geçmiş olsun bu arada çok şeker falan tüketiyor mu minnoş?
Ben de yoğurt ve tarhana başlayım o zaman sonra sebzeye geçerimCanım biz tadımlara başlayalı 2 hafta oldu neredeyse. Ama çık aktif devam edemedim çünkü kakasıyla ilgili sorunlar oldu. Bende kestim. Dün yine tarhana verdim.
Bizim doktorumuz anam babam usülünü önerdi. Sebebini anlattı uzun uzun ve benim de içime sindi. Sadece bilgi amaçlı paylaşıyorum
3 gün tarhana 3 gün yoğurt 3 gün elma 3 gün armut sonrasında az tuzlu yapılan yemeklerden salata sularından tadım. Daha yemek ve salata sularına gelemedik kakasal sorunlardan dolayı.
Nacizane önerim arkadaşım ilkyardım videolarını mutlaka izleyerek pütürlü sebzeler ver. Ne olacağı belli olmaz bilmek lazım.
Ben de yoğurt ve tarhana başlayım o zaman sonra sebzeye geçerim
Çok geçmiş olsun canım, nasıl annen iyi mi?Merhaba kızlar bende 1 haftadır giremedim gireyim Bi okuyayım diyorum ama hiç takip edemedim sizi annem kalpten ameliyat oldu 1 hafta yanında kaldık bizim tosunun huyu suyu değişti uyumuyor doymuyor mama ya başladık uyku yok çok zorladı beni bu ara
Çok şükür daha iyi canım benim çok tşk ederimÇok geçmiş olsun canım, nasıl annen iyi mi?
Ben doktordan dinledim diş öyle pat diye çıkmaz dipten büyüyor sizin gördüğünüz beyazlığa gelene kadar bir süre var buda diş çıkarma süresi ve 2.aydan başlar demiştiOff hadi ya o nasıl bir süreç. Kimi de diyor ki diş 2 günde çıkar. Nasıl çıksın diyorum bende ya. Ben gözümle jile beyazlık görüyorum. Böyle arka tarafa doğru ama tam üst kısım değil, olabilir mi?
Ben de bir şeyler baksam mi acaba doktora gitmeden de bilemedim. Emin olmam lazım tabi.Tetagil diş granülü toz cnm
Maalesef babaanne dede sağolsun
Ön alt dişlerde mi beyazlık gördün
Yani değil mi? Annem de öyle dedi pat diye çıkmaz baya bir sürer o dedi. Öyle iki günde falan kolaylıkla çıkverir mi diş bu kolay mı falan dedi. Valla bu huzursuzluk nerden geliyor anlamadım. Kucağıma alınca hemen ağzında yumrukları ama emerken falan ısırmıyor. Bugün daha hiç yüzü gülmedi.Ben doktordan dinledim diş öyle pat diye çıkmaz dipten büyüyor sizin gördüğünüz beyazlığa gelene kadar bir süre var buda diş çıkarma süresi ve 2.aydan başlar demişti
Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa bulsun anneciğinMerhaba kızlar bende 1 haftadır giremedim gireyim Bi okuyayım diyorum ama hiç takip edemedim sizi annem kalpten ameliyat oldu 1 hafta yanında kaldık bizim tosunun huyu suyu değişti uyumuyor doymuyor mama ya başladık uyku yok çok zorladı beni bu ara
Merhaba kızlar bende 1 haftadır giremedim gireyim Bi okuyayım diyorum ama hiç takip edemedim sizi annem kalpten ameliyat oldu 1 hafta yanında kaldık bizim tosunun huyu suyu değişti uyumuyor doymuyor mama ya başladık uyku yok çok zorladı beni bu ara
Her çocuk kendine özel tabi ama ben bu konularda doktorla hareket etme taraftarı değilim canım benm doktorum6. Ayı bitrmeyi bekliyor maalesf yeğenlerimden kötü tecrübelerimiz var geç başlama noktasında ben biraz modern tıbbı bırakıp geleneksel yaklaşıcamCanım tavsiye niteliğinde söylemedim bunu bilgi vermek için söyledim buluta göre değerlendirip karar verdi netice de. Birden bizim alerji geçmişimiz var kan testleri vs yapılmış durumda. Ona göre baktı. Sen bence doktorunun önerisini dinlemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?