- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.841
Saat başına bile razı olur duruma gelmekUyku işini ne yaptın saatlere uyuyor musun hala
Arkadaşım var 15 aylık bebeği son iki dişi kaldı diyor gece her saat başı kalkıyormuş diyorum o zamanlarda mı öyle oluyor
Neden uyumuyor hiç mi uyumuyor yani geçenlerde bizde öyle olduk gece 2 de çocuk uyanık uyumuyor bir türlü buradan arkadaşlar dedi bana seda özcanı dinledim biraz bebekler uyanık kaldıkça vücut adrenalin salgılıyor buda daha fazla uyanık kalmasına sebep oluyor. Birde biri yazmıştı uyku uykunun mayasıdır diye gerçekten öyle bebekler uyudukça uykuları geliyor. Ben iki gündür 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum fena gitmiyor gibiyiz bir dene istersen tabi sorununuzu tam bilmiyorum kendimden anlattımSaat başına bile razı olur duruma gelmekönceden 4 saat uyusa bir dinlensem derdim şimdi artık uyu yeterki uyu modu
Saat başına bile razı olur duruma gelmekönceden 4 saat uyusa bir dinlensem derdim şimdi artık uyu yeterki uyu modu
Eşim askerde kaynanamlarda kalıyorum ev değişimi yattığı yer değişimi mi evde de çok iyi olduğu söylenemez orası ayrı dün gece 15 dakika da bir 40 dakika da bir uyandı sonra bir ara 3 saat ayakta kaldık o ara senin dediğin videolara baktım bir şeyler yapmaya kararlıyım ama evi mi beklesem başlasam mı bilemedim 45 dakikayı geçen uykusu yok aşırı huysuz iyice kucakçı bir bebe oldu kısacaNe değişti canım? Kaçırdım ben. Bende birden öyle oldum seni çok iyi anlıyorum.
Kaynanamlardayız o zaten sürekli sağolsun takip ediyor uyku saatin geldi senin diye bu saatlerde uyuyordun falan diye de düzgün uyku uyumadığı için böyle en fazla 45 dakika uyuyor gece de aynı diş sıkıntı yapıyor ondan mı bu kadar aşırı huysuz anlayamadımNeden uyumuyor hiç mi uyumuyor yani geçenlerde bizde öyle olduk gece 2 de çocuk uyanık uyumuyor bir türlü buradan arkadaşlar dedi bana seda özcanı dinledim biraz bebekler uyanık kaldıkça vücut adrenalin salgılıyor buda daha fazla uyanık kalmasına sebep oluyor. Birde biri yazmıştı uyku uykunun mayasıdır diye gerçekten öyle bebekler uyudukça uykuları geliyor. Ben iki gündür 2 saatte bir uyutmaya çalışıyorum fena gitmiyor gibiyiz bir dene istersen tabi sorununuzu tam bilmiyorum kendimden anlattım
Eşim askerde kaynanamlarda kalıyorum ev değişimi yattığı yer değişimi mi evde de çok iyi olduğu söylenemez orası ayrı dün gece 15 dakika da bir 40 dakika da bir uyandı sonra bir ara 3 saat ayakta kaldık o ara senin dediğin videolara baktım bir şeyler yapmaya kararlıyım ama evi mi beklesem başlasam mı bilemedim 45 dakikayı geçen uykusu yok aşırı huysuz iyice kucakçı bir bebe oldu kısaca
Kaynanamlardayız o zaten sürekli sağolsun takip ediyor uyku saatin geldi senin diye bu saatlerde uyuyordun falan diye de düzgün uyku uyumadığı için böyle en fazla 45 dakika uyuyor gece de aynı diş sıkıntı yapıyor ondan mı bu kadar aşırı huysuz anlayamadım
Festi kim döndü geri kız hiç farkında değilim ben yaBende alıntı yapmadan birşey söylemek istiyorum bu uyku konusuyla ilgili.
Seda Özcanı dinleyince bana normal gelen ama aslında yaptığım yanlışları gördüm. İyi ki keşfettim onuElimden geleni yapıyorum ve yaptım dediğim bir noktadaydım üstelik. Tüm annelere uyku sorunu olsun olmasın dinlemesini öneriyorum. Çünkü uyku öyle birşey ki her an farklı alışkanlıklar edinebilir bebeler nasıl yöneteceğini bilirse anne daha rahat olur. Çocuğumun huyu, isteği, arzusu bu dememeliyiz bence çünkü o uykuya ihtiyacı var bebeklerimizin. Ben detaylı izledim videoları. Kendim bugün itibariyle başladım uygulamaya. İzlemek isteyipte çeşitli nedenlerde izleyemeyen var ise (keyfi değil 2. Bebek olur, sağlıksal bir durum olur) bana özelden yazsın destek olayım, aktarayım. Çok iyi bildiğimden değil ancak izledim ve yol haritasını iyi çıkarabildiğimi düşünüyorum.
Neden özelden burdan değil sorusunun cevabı ise çok basit. Kürkçü dükkanına geri dönenler var ve kalbimi kıran insanlara faydam olsun istediğim bir dönemimde değilim
Festi kim döndü geri kız hiç farkında değilim ben ya
Ayy o ev düzeni bebeği çok etkiliyor bizzat yaşadım yavrum perişan olduk ordan orayaEşim askerde kaynanamlarda kalıyorum ev değişimi yattığı yer değişimi mi evde de çok iyi olduğu söylenemez orası ayrı dün gece 15 dakika da bir 40 dakika da bir uyandı sonra bir ara 3 saat ayakta kaldık o ara senin dediğin videolara baktım bir şeyler yapmaya kararlıyım ama evi mi beklesem başlasam mı bilemedim 45 dakikayı geçen uykusu yok aşırı huysuz iyice kucakçı bir bebe oldu kısaca
Kaynanamlardayız o zaten sürekli sağolsun takip ediyor uyku saatin geldi senin diye bu saatlerde uyuyordun falan diye de düzgün uyku uyumadığı için böyle en fazla 45 dakika uyuyor gece de aynı diş sıkıntı yapıyor ondan mı bu kadar aşırı huysuz anlayamadım
Aaa bak hele okusunlar kız demek ki bizi merak ediyorlarCanımcığım yazmıyor okuyorlar hajsjks
İsim vermiyim şimdi onlar kendisini biliyor hahajsjk
Aaa bak hele okusunlar kız demek ki bizi merak ediyorlar
YouTube dan mi izledin cnm bende müsait zamanda bakayımBende alıntı yapmadan birşey söylemek istiyorum bu uyku konusuyla ilgili.
Seda Özcanı dinleyince bana normal gelen ama aslında yaptığım yanlışları gördüm. İyi ki keşfettim onuElimden geleni yapıyorum ve yaptım dediğim bir noktadaydım üstelik. Tüm annelere uyku sorunu olsun olmasın dinlemesini öneriyorum. Çünkü uyku öyle birşey ki her an farklı alışkanlıklar edinebilir bebeler nasıl yöneteceğini bilirse anne daha rahat olur. Çocuğumun huyu, isteği, arzusu bu dememeliyiz bence çünkü o uykuya ihtiyacı var bebeklerimizin. Ben detaylı izledim videoları. Kendim bugün itibariyle başladım uygulamaya. İzlemek isteyipte çeşitli nedenlerde izleyemeyen var ise (keyfi değil 2. Bebek olur, sağlıksal bir durum olur) bana özelden yazsın destek olayım, aktarayım. Çok iyi bildiğimden değil ancak izledim ve yol haritasını iyi çıkarabildiğimi düşünüyorum.
Neden özelden burdan değil sorusunun cevabı ise çok basit. Kürkçü dükkanına geri dönenler var ve kalbimi kıran insanlara faydam olsun istediğim bir dönemimde değilim
YouTube dan mi izledin cnm bende müsait zamanda bakayım
Evet sanirim 4.ay guncellemesini aldik (asidan da olmus olabilir tabi). Oglus uykuya dalmamak icin inat ediyor zar zor uyutuyorum bu seferde 5 dk gecmeden ciglikla uyaniyor. Sanirim bu sefer uyutmayi basardimUzun zamandır uyku problemi yasayan arkadaslarim önünüzde saygıyla eğiliyorum... Ne zormuş ya...
Netten izliyorum. Doğallıktan yana benim anladığım. Çokta güzel anlatıyor. Birde 30 dk da uyusa bebek mutluysa orada sorun yok diyor.. Bazı bebekler uykusunu geceye kaydırır kimisi gündüze diyor. Mesela geceye kaydıran bebeğin gündüz uykusu azalacak dolayısıyla uyanıklık süresi 1.45 den 2 den fazla olacak ozaman adrenalin yüklenmesi olmuyor mu? Bu işler karışık geliyor bana. . Ama şu lafını sevdim bebek mutluysa sorun yokBende alıntı yapmadan birşey söylemek istiyorum bu uyku konusuyla ilgili.
Sagol kuzum. 4.aya hızlı giris yaptik umarim gercekten geçicidir. Teçhizat düzüyorum şuan eve salincak aldim sirada hamak var. Sen mi büyüksün uyku gerilemesi ben miHayırlı uğurlu olsun
Netten izliyorum. Doğallıktan yana benim anladığım. Çokta güzel anlatıyor. Birde 30 dk da uyusa bebek mutluysa orada sorun yok diyor.. Bazı bebekler uykusunu geceye kaydırır kimisi gündüze diyor. Mesela geceye kaydıran bebeğin gündüz uykusu azalacak dolayısıyla uyanıklık süresi 1.45 den 2 den fazla olacak ozaman adrenalin yüklenmesi olmuyor mu? Bu işler karışık geliyor bana. . Ama şu lafını sevdim bebek mutluysa sorun yokmemede, kucakta sallamayla yada pışpışla yada hiç biri olmadan bazen omuzda türlü türlü uyuyabiliyor uyuduktan sonra zamanla kendi kendinede uyur artık.
9.40 gibiydi sanırım uyandık
11.50 de uyudu 12.10 uyandı
15.40 uyudu 15. 55 uyandı
19.10 uyudu yatağa yatırdım uyandı
23.00 gce uykusuna geçti sanırsam
Sagol kuzum. 4.aya hızlı giris yaptik umarim gercekten geçicidir. Teçhizat düzüyorum şuan eve salincak aldim sirada hamak var. Sen mi büyüksün uyku gerilemesi ben mi
Amin inşallah teşekkür ederizAllah kavuştursun
Bence elinden geldiği kadar saatlerde düzenleme yap ama çok zorlama babasından uzak, sende ister istemez etkilenmişsindir onu da hissediyordur. Al koynuna çıkartma. Kucakçı oldu çünkü buna ihtiyacı var. Hiç öyle kucağa alışmasın aman şu olmasın bu olmasın deme. Zorlu bir dönem onun için. Babası gelince yaparsın.
inşallah geçer gece olunca fenalıklar geliyorAyy o ev düzeni bebeği çok etkiliyor bizzat yaşadım yavrum perişan olduk ordan oraya
Şöyle bence belirli aralıklsrla uyutmaya çalış birde atak gibi birşeyde var bende yaşadım 40 Dk bir kalktık gece geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?