2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Canım biz tadımlara başlayalı 2 hafta oldu neredeyse. Ama çık aktif devam edemedim çünkü kakasıyla ilgili sorunlar oldu. Bende kestim. Dün yine tarhana verdim.

Bizim doktorumuz anam babam usülünü önerdi. Sebebini anlattı uzun uzun ve benim de içime sindi. Sadece bilgi amaçlı paylaşıyorum

3 gün tarhana 3 gün yoğurt 3 gün elma 3 gün armut sonrasında az tuzlu yapılan yemeklerden salata sularından tadım. Daha yemek ve salata sularına gelemedik kakasal sorunlardan dolayı.

Nacizane önerim arkadaşım ilkyardım videolarını mutlaka izleyerek pütürlü sebzeler ver. Ne olacağı belli olmaz bilmek lazım.

Yaa festi çok tatlısınız ☺
Tabi ki böyle mutluysanız sorun yok ben memede uyutuyorum ama yanımda olunca ben hiç uyuyamıyorum asla dalamıyorum çok denedim yoksa bu şekilde bence rahat aynı zamanda hem yanında hem meme ağzında bebek daha ne ister bende hamakta sallamayı bırakamıyprum mesela nasıl bıraktırırım hiçbir fikrim yok
Bir düzen oluşturacağız inşallah bakalım☺

Her zamanki gibi yiyorum , elle sağınca baya geliyor bezleri de ıslak iki dk yetiyor mu ki
Dediğin gibi enerji patlaması yaşıyor bugün gündüz daha uzun tutmaya calisicam

Bu arada gecemiz güzel başladı bende uyudum biraz 02.30 da uyanamaya başladı emzirdim yatırdım gözler fal taşı gibi haydaa tekrar unutana kadar bir saat geçti resmen bir saat sonra uyudu ondan sonrasıda işte böyle devam etti
Garip olan şudur ki resmen sabah 10.daa kalktı 8.30 da bir uyandı emzirdim tekrar daldı seslendim yüzünü okşadım baktım uyanmıyor uyusun bari dedim ayy bu sabah erken kalkmazsa olmaz böyle bu işi halletmem laIm

Her zamanki gibi yiyorum , elle sağınca baya geliyor bezleri de ıslak iki dk yetiyor mu ki
Sıklaştırdı mı peki? Bulutta çok kısa süre içiyor ben çişli bezlerinden yettiğini düşünüyorum.

Neyi uzun tutucan bacım

Oğlumun da emme süresi 5 dk bulmaz oyun yaparsa memede biraz uzun sürebiliyor. Huzursuzluğu yoksa çişli bez kilosu VS kriterlerde iyiyse sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kısa emmesinin.

Of bizimki de kendini kusturuyor ya parmağını ağzına sokup sokup, diş çıkarınca öyle mi yapıyorlarmış
Cok kaşınıyor ya canım diş etleri. Ne bulursa ağıza işte. Kucagimdayken üşenmeden elime eğilip parmağımı ısırıyor. Gece de çok huzursuzluk bugün çok kötü mesela. Diş yerine baktım beyazlasmis. Tam ağzını da açmıyor ki tam göreyim. Elimle dokunuyorum sanki hissediyorum

Bence benim oğlanın da derdi dis gibi artık ona yorumluyorum siniri mememi ısırması emmek istememesi salya akıntısı daha çok genzine akıtıyor
Diykon mısır patlatalim diş ise tez vakitte patlatsinlar bizde rahatliyalim
İlk uykusuna şimdi geçti 13.05 Allahım 1 saat uyusun bari

Bulutta dilini ısırıyor ya keşfediyor ya da başka birşey var anlamadım. Of anlayana kadar yaşlanıcam. O neydi bu buydu şuydu derken allahım sabırlar versin.

Sanki dert bitti gibi eve taktım ya
Allahım kendi kendime kaşınıyorum. Bulutu yanımda gezdiriyorum iş yapayım diyorum ya durmuyor ya da durunca ben vicdan yapıyorum nolcak böyle acaba
Ev de temizlemesen olmuyor gece meteyi uykuya geçirince hemen bir duş sonrası bir acıkma mutfağa girdim ki tezgah full dolu oturdum karnımı doyurdum , 2 kere sağ kulağıma bir ses geldi hayatımda hiç duymadım bir tizz ses beni iyi korkuttular hemen mutfağı temizledim
Mete durmasada ağlasa da mutfakta bir daha bulaşık birakmicam iyi korktum tüylerim diken diken oldu

Yok cnm bezin üstü belli oluyor çekecemde şimdi sünnet olduğumuz için büyük beden kullanıyoruz oda stoktan olunca onda çizgisi var mavili molfix kullanıyoruz

Tövbe estagfurullah

Bırakma bacım açıkta bırakınca evin beti bereketi de olmuyor. Kaçıyor hemen birşeyler. Napıcaz bilmiyorum bulut arada uzun uyuyo ama o zaman da ben bir uzanayım bir kitap okuyayım bir dizi izleyeyim moduna giriyorum. Yapasım çok ama yapacak enerjim yok.

Sadece temizlik değil ki eve tümden taktım hdjdj perdeleri değiştirdim. Şimdi tablolarımızdan sıkıldım yenisini istiyorum. Çam ağacı kurmak istiyorum buluta ama kediler var yapamıyorum cana sticker alayım bari dedim. Ay çok şey diyorum da enerjiim bitik. Bir arkadaşım 4. Ay uyku gerilemesi geçince ekstra uyuyorlar bir süre dedi şuan onun inancındayım allahım inşalalh amin orda kendimi toplicam. Ha bu arada şok fazla kusuyor haliyle bizim de bulutun da kıyafetleri çok sık yıkanıyor iki günde bir maks bunhaftada uykusuzluktan bitap düşünce hiç katlamadım küçük odamız var bitane apzına kadar çamaşır olmuş. Gözüm korkuyor ordan kapısını kapattım evin bir parçası olduğunu unutmaya çalışıyorum.

Mısır mi patlatmak gerekli ay hadi insaallah. Kaç gün sürüyor acaba ya çıkması merak ediyorum. İki gündür yoğun huzursuzluğun sebebi o mu başka bir şey mi düşün düşün error veriyorum

Doğru cnm ama inanırmısın şu son 1 hafta hayatımda hiç bu kadar yorulmamistim bir daha bırakmam bulaşık
Çamaşır benimde öyle bir oda var daha katlayamiyorum
Ay gerçekten öyle uzun uyuyacaklari zaman olacak mı çok iyi olur benimde kökten eve girişmem lazım
Çam ağacı kedilerle çok zor olur yeni oyun alanı edinirler
Cam için sticker çok güzel şeyler var Trendyol da camların müsait ise mutlaka al ben bayılırım yılbaşı süslerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…