- 22 Mayıs 2012
- 11.000
- 30.547
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.781
Günaydın kızlar çok fazla giremiyorum şu aralar neler yaptınız
Bu hafta tadımlara balıyorum başlayan var mı nasıl gidiyor ben kabakla başlayacağım buharda haşlayıp çatalla ezip bir çay kaşığı verecrğim bu şekilde yiyabilir mi sizce boğazına kaçmasından çok korkuyorum yoksa yoğurt çorba falan ile mi başlasak
Yaa festi çok tatlısınız ☺Yavrularımız tam düzen oturtma döneminde ne yaparsan ona alışıyorlar. Ya içim bir tuhaf oluyor. Atakta biraz belki bozulur ama aptamil hatun diyor ki eğer ataklarda ekstra olmaması gereken alışkanlıklar edindirilmezse bebekler (sünnet dönemi memeyle sakinleştiği için memeyi dayanam gibi) atak bitince eskiye dönermiş o yüzden dert etme orayı. Ora birazcık zorlu ama olsun biz tecrübeliyiz sana aktarırız jdjdj bizden daha tecrübeliler şuan grupta yok düşe kalka ilerliyoruz jdjjd en azından benim için öyle.
Ben memede uyumasını çok seviyorumtamamen bırakamam haftasonu uyutmadım çok çünkü başka yöntemleri de bilsin jdjsj ay bilemiyorum xname ben karışığım bu konuda. Az önce uyandı ağlayarak aldım kucağıma alt değiştirdim üst değiştirdim tertemiz yaptım evladımı. Poposu kızarmıştı krem sürdüm bir güzel rahatlattım açtım kırmızı ışığımı şuan mememde. Arada emiyor ama daha çok uyukluyor şuan da. Şu keyfi bana başka ne verebilir ki? Şu tombik bacaklarını üst üste tışı bile içimi eritiyor
Her zamanki gibi yiyorum , elle sağınca baya geliyor bezleri de ıslak iki dk yetiyor mu kiGoogle amca. Ekstra bir program ben kullanmıyorum ama varmış.
Meme reddinde mi acaba? Sütün artmış veya azalmış olabilir mi? Sarımsak gibi şeyler yiyor musun? Bu konu hakkında pek araştırma yapmadım arkadaşım bilen varsa destek olsun ama ben pek bilmiyorum. Benim konum uyku
Sana aptamil hatunu dinle desem biliyorum ki dinleyemezsin notları çıkartınca paylaşırım ben seninle bir uygularsın belki faydası olur. 3-3.5 saat toplamda gündüz uyuması lazım onu uyumazsa gece böyle olması çok normal. Aptamil hatun der ki bebekler geç uykuya götürülürse veya uyumazsa beyni adrenalin salgılıyor çünkü senin uyuman lazımdı ama demek ki önemli bir işin var uyuyamadım o zaman sana güç lazım diyip salıyor adrenalini bu sefer gözler cin gibi oluyor bir enerji patlaması oluyor ve uykuya döndürmek inanılmaz zor oluyor. Senin yaşadığın durum bence bu.
Sıklaştırdı mı peki? Bulutta çok kısa süre içiyor ben çişli bezlerinden yettiğini düşünüyorum.Her zamanki gibi yiyorum , elle sağınca baya geliyor bezleri de ıslak iki dk yetiyor mu ki
Dediğin gibi enerji patlaması yaşıyor bugün gündüz daha uzun tutmaya calisicam
Uymayı cnmSıklaştırdı mı peki? Bulutta çok kısa süre içiyor ben çişli bezlerinden yettiğini düşünüyorum.
Neyi uzun tutucan bacım
Oğlumun da emme süresi 5 dk bulmaz oyun yaparsa memede biraz uzun sürebiliyor. Huzursuzluğu yoksa çişli bez kilosu VS kriterlerde iyiyse sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kısa emmesinin.Her zamanki gibi yiyorum , elle sağınca baya geliyor bezleri de ıslak iki dk yetiyor mu ki
Dediğin gibi enerji patlaması yaşıyor bugün gündüz daha uzun tutmaya calisicam
Baktım canım ama sadece bir tanesi sakıncalı geldi bana. Hepsinde vardır o kadar diye düşündüm. Bestiron nasıl?Canım demir için oceanın içeriği tam olarak temiz değil diyorlar baktın mı sen?
Deli kız ilahiYavruş zaten istese de oturamaz kio yüzden görmedin
Benim oğlan şimdiden çapkın olacak vay başımıza gelenler
Cok kaşınıyor ya canım diş etleri. Ne bulursa ağıza işte. Kucagimdayken üşenmeden elime eğilip parmağımı ısırıyor. Gece de çok huzursuzluk bugün çok kötü mesela. Diş yerine baktım beyazlasmis. Tam ağzını da açmıyor ki tam göreyim. Elimle dokunuyorum sanki hissediyorumOf bizimki de kendini kusturuyor ya parmağını ağzına sokup sokup, diş çıkarınca öyle mi yapıyorlarmış
Valla tam şu an o anı yaşadım yusuf efendi mememi tekmeledi o nasıl bir acıydı oyleBirleşip bizi döver kız bunlar
Bence benim oğlanın da derdi dis gibi artık ona yorumluyorum siniri mememi ısırması emmek istememesi salya akıntısı daha çok genzine akıtıyorCok kaşınıyor ya canım diş etleri. Ne bulursa ağıza işte. Kucagimdayken üşenmeden elime eğilip parmağımı ısırıyor. Gece de çok huzursuzluk bugün çok kötü mesela. Diş yerine baktım beyazlasmis. Tam ağzını da açmıyor ki tam göreyim. Elimle dokunuyorum sanki hissediyorum
Bence benim oğlanın da derdi dis gibi artık ona yorumluyorum siniri mememi ısırması emmek istememesi salya akıntısı daha çok genzine akıtıyor
Diykon mısırpatlatalim diş ise tez vakitte patlatsinlar bizde rahatliyalim
İlk uykusuna şimdi geçti 13.05 Allahım 1 saat uyusun bari
Ev de temizlemesen olmuyor gece meteyi uykuya geçirince hemen bir duş sonrası bir acıkma mutfağa girdim ki tezgah full dolu oturdum karnımı doyurdum , 2 kere sağ kulağıma bir ses geldi hayatımda hiç duymadım bir tizz ses beni iyi korkuttular hemen mutfağı temizledimSanki dert bitti gibi eve taktım ya
Allahım kendi kendime kaşınıyorum. Bulutu yanımda gezdiriyorum iş yapayım diyorum ya durmuyor ya da durunca ben vicdan yapıyorum nolcak böyle acaba
Yok cnm bezin üstü belli oluyor çekecemde şimdi sünnet olduğumuz için büyük beden kullanıyoruz oda stoktan olunca onda çizgisi var mavili molfix kullanıyoruzMerhaba, üstü hafif renk değiştiriyor dediğiniz bezin dışı mi yoksa çiş yaptigi yer mi? 2-3 gündür kızım dolu dolu çiş yaptığında bezi açtığımda çiş rengi hafiften koyu geliyor gözüme. Huysuzlugu, ciste koku vs yok. Acaba hafif renk degisimi dediğiniz orası mi sizin de ?
Ev de temizlemesen olmuyor gece meteyi uykuya geçirince hemen bir duş sonrası bir acıkma mutfağa girdim ki tezgah full dolu oturdum karnımı doyurdum , 2 kere sağ kulağıma bir ses geldi hayatımda hiç duymadım bir tizz ses beni iyi korkuttular hemen mutfağı temizledim
Mete durmasada ağlasa da mutfakta bir daha bulaşık birakmicam iyi korktum tüylerim diken diken oldu
Mısır mi patlatmak gerekliBence benim oğlanın da derdi dis gibi artık ona yorumluyorum siniri mememi ısırması emmek istememesi salya akıntısı daha çok genzine akıtıyor
Diykon mısırpatlatalim diş ise tez vakitte patlatsinlar bizde rahatliyalim
İlk uykusuna şimdi geçti 13.05 Allahım 1 saat uyusun bari
Doğru cnm ama inanırmısın şu son 1 hafta hayatımda hiç bu kadar yorulmamistim bir daha bırakmam bulaşıkTövbe estagfurullah
Bırakma bacım açıkta bırakınca evin beti bereketi de olmuyor. Kaçıyor hemen birşeyler. Napıcaz bilmiyorum bulut arada uzun uyuyo ama o zaman da ben bir uzanayım bir kitap okuyayım bir dizi izleyeyim moduna giriyorum. Yapasım çok ama yapacak enerjim yok.
Sadece temizlik değil ki eve tümden taktım hdjdj perdeleri değiştirdim. Şimdi tablolarımızdan sıkıldım yenisini istiyorum. Çam ağacı kurmak istiyorum buluta ama kediler var yapamıyorum cana sticker alayım bari dedim. Ay çok şey diyorum da enerjiim bitik. Bir arkadaşım 4. Ay uyku gerilemesi geçince ekstra uyuyorlar bir süre dedi şuan onun inancındayım allahım inşalalh amin orda kendimi toplicam. Ha bu arada şok fazla kusuyor haliyle bizim de bulutun da kıyafetleri çok sık yıkanıyor iki günde bir maks bunhaftada uykusuzluktan bitap düşünce hiç katlamadım küçük odamız var bitane apzına kadar çamaşır olmuş. Gözüm korkuyor ordan kapısını kapattım evin bir parçası olduğunu unutmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?