- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.881
Ben hoppala aldım Fisher Price ama ayağı yere değmiyordu 4-5 gün önce silcem diye çok deneyemedim ayağı yere tam değmeli mi sadece parmak ucu değse yeter mi bilmiyorumKızlar bu arada zıpzıp mıdır bouncer mıdır ondan almayı düşünüyorum. Doktor yürüteç alma deyince üzerine bırakayım da oyalansın diyebileceğim yaşına uygun bir tek bu var gibi. En azından zıplar falan bir yarım saat götürür hem de yorulur enerji atar belki de uyur gündüzleriZıpzıp alan var mı? Tavsiye eder misiniz? Ya da buna benzer ne olabilir alabileceğim? Oyun halısında maks 10 dk duruyor daha uzun oyalanacağı bir tek bu geldi aklıma.
Ben hoppala aldım Fisher Price ama ayağı yere değmiyordu 4-5 gün önce silcem diye çok deneyemedim ayağı yere tam değmeli mi sadece parmak ucu değse yeter mi bilmiyorum
Offf değil mi? Bu kadar erkenden de bağımlı kişilik olmaz sanki? Güvenli bağlanma nereye gitti hem? En başından pedagojik kitaplar okumadığım için biraz pişmanım gibi ama güvenli bağlamanın çok önemli olduğunu biliyorum. Bunun için de bebek ağladığı zaman mutlaka dokunsal temas ve koku yoluyla bize ulaşabilmeli hep. Aslında doktor da uyuyana kadar göğsüne elini koyabilirsin, burdayım seninleyim diyebilirsin ki güven duysun dedi. O da mantıklı geldi yani direkt bırakıp gitmiyorsun. 6. Ayda da odaları ayırmamız gerekmiş, işte o çok ütopik bizim için4 aylık bebek için bunu söyleyen doktordan koşarak uzaklaşılması gerektiğini düşünüyorum teşekkürler.
Başla çok faydasını göreceksin
Öncelikle bebişi sabah 7-8 gibi uyandırman lazım. Videolarda görürsün zaten.
Evet işte benim dediğim. Havadayken duramıyor mu içinde?Ben hoppala aldım Fisher Price ama ayağı yere değmiyordu 4-5 gün önce silcem diye çok deneyemedim ayağı yere tam değmeli mi sadece parmak ucu değse yeter mi bilmiyorum
Doktor bize kendisi söyledi. Zıpzıp bouncer hoppala hepsi aynı şey. Ama bizim doktor senin aklında şaibeli şuan tabii bilememDoktor önerisiyle mi yoksa kendin istediğin için mi? Bende 28 inde aşı günü gittiğinde sorucam. Baya hoşuma gitti hoppala. Bulutunda sevebileceğini düşünüyorum ama doktorun da uygun demesi önemli benim için
Eşim instada yürüteçle ilgili video görmüş ASLA almam dedi bende bari hoppalası olsun diye aldım daha kullanmadım pek ama 4. Ay kontrolünde bir hafta sonra sorarım doktorunaDoktor önerisiyle mi yoksa kendin istediğin için mi? Bende 28 inde aşı günü gittiğinde sorucam. Baya hoşuma gitti hoppala. Bulutunda sevebileceğini düşünüyorum ama doktorun da uygun demesi önemli benim için
Offf değil mi? Bu kadar erkenden de bağımlı kişilik olmaz sanki? Güvenli bağlanma nereye gitti hem? En başından pedagojik kitaplar okumadığım için biraz pişmanım gibi ama güvenli bağlamanın çok önemli olduğunu biliyorum. Bunun için de bebek ağladığı zaman mutlaka dokunsal temas ve koku yoluyla bize ulaşabilmeli hep. Aslında doktor da uyuyana kadar göğsüne elini koyabilirsin, burdayım seninleyim diyebilirsin ki güven duysun dedi. O da mantıklı geldi yani direkt bırakıp gitmiyorsun. 6. Ayda da odaları ayırmamız gerekmiş, işte o çok ütopik bizim için
İçinde duruyor ama kendisini hoplatamıyor pek kız çocuğu boyu kısa oluyor erkeklere göre ondan olabilir sen elinle hafif dokunarak hoplatabilirsin önünde ki oyuncaklar dikkatini çekiyor bayaEvet işte benim dediğim. Havadayken duramıyor mu içinde?
Doktor bize kendisi söyledi. Zıpzıp bouncer hoppala hepsi aynı şey. Ama bizim doktor senin aklında şaibeli şuan tabii bilemem
Ayaklar böyle bizimEvet işte benim dediğim. Havadayken duramıyor mu içinde?
Doktor bize kendisi söyledi. Zıpzıp bouncer hoppala hepsi aynı şey. Ama bizim doktor senin aklında şaibeli şuan tabii bilemem
Bu arada 3 Aylık kontrolde boyu 63,5 cm di kilosu 6,715
Ona bakmadım canım ama doktoru üst sınırda dedi bakalım merak ediyorum 4.ay kontrolünde ek gıdayla ilgili bir şey diyecek mi acabaKız bebeler hiçte kısa değil maşallahı var fındığın. Güneş persentilde orta üzerinde seyir ediyor sanırım
Ona bakmadım canım ama doktoru üst sınırda dedi bakalım merak ediyorum 4.ay kontrolünde ek gıdayla ilgili bir şey diyecek mi acaba
Çok heyecanlı ya 6. Ay a kadar bekletemem gibiMaşallah
Belki tadım diyebilir keyifli bir süreç ya ek gıda tadımları
Tam da dedi ki karakterimiz ilk 3 yaşımızda oturuyor ve ne yaparsak o zaman şekilleniyor dediBen saçmaladığını düşünüyorum ama o kadar yorgunum ki uzun uzun yazamıyorumevladımı ağlatamam bu birincisi, ikincisi de öyle yalnızlığa terkedemem. Bu bebekler 3 yaşına kadar kendilerini regüle edemiyorlar bu ne demek ne kadar büyük birşey farkında mı doktorun acaba? Bunu böyle söylüyor ya birileri doktor bu diye dinlese o hakkına girdiği çocukların ahı bırakmaz onu. Teşekkürler.
İçinde duruyor ama kendisini hoplatamıyor pek kız çocuğu boyu kısa oluyor erkeklere göre ondan olabilir sen elinle hafif dokunarak hoplatabilirsin önünde ki oyuncaklar dikkatini çekiyor baya
Ayyy alayım ya benim bebek uzun baya çünkü babasıyla ben ikimiz de uzunuz. Büyük ihtimalle olur. Şimdi baktıklarımda diyor ki üç aşamalı olanı varmış büyüdükçe boyuna göre ayarlanabiliyomuş. Ama düşündüm de kaç ay kullanabiliriz ki bunu sonuçta emeklemek yürümek isteyecekler. Yok yok alıcam ben çünkü ana kucağına büyük geliyor artıkBu arada 3 Aylık kontrolde boyu 63,5 cm di kilosu 6,715
Ben bugün doktora tadım yapalım mı dedim. 6. Aydan önce hiiiiiiiiççççççççbbbbbbiiişeeeeee verme dedi. Zaten ömrü boyunca katı gıdayla beslenecek ve eğer katıya başlarsa sütü az emmek isteyecek ve şuan ne kadar süt emerse bizim için o kadar iyi dedi. Yani tadımdan buralara nasıl geldik bilmiyorum ama baya da bişe konuşumuşuz bugün, ortalama 40-45 dk sürüyor muayeneleri doktorun, yoksa değiştirmiştim. Hala da kararsızım. Burada yazılanlarla çok farklı gibi düşünceleriÇok heyecanlı ya 6. Ay a kadar bekletemem gibi
Tam da dedi ki karakterimiz ilk 3 yaşımızda oturuyor ve ne yaparsak o zaman şekilleniyor dediay bu klavyeden nefret ediyorum ya harfler çok küçük hiç düzgün yazamıyorum dönüp okuyup düzeltmekten bıktım, salacam artık ve hiçbişe anlaşılmicak. Her neyse, ben de ağlatamam bebeğimi demiştim zaten ama yapabilenlere saygım sonsuz asla yargılamak haddim değil ben sadece fazla yumuşağım belki ilk çocuk diye ama ben daha çok alıştırarak yapmaya çalışırım sanırsam
Ayyy alayım ya benim bebek uzun baya çünkü babasıyla ben ikimiz de uzunuz. Büyük ihtimalle olur. Şimdi baktıklarımda diyor ki üç aşamalı olanı varmış büyüdükçe boyuna göre ayarlanabiliyomuş. Ama düşündüm de kaç ay kullanabiliriz ki bunu sonuçta emeklemek yürümek isteyecekler. Yok yok alıcam ben çünkü ana kucağına büyük geliyor artık
Ben bugün doktora tadım yapalım mı dedim. 6. Aydan önce hiiiiiiiiççççççççbbbbbbiiişeeeeee verme dedi. Zaten ömrü boyunca katı gıdayla beslenecek ve eğer katıya başlarsa sütü az emmek isteyecek ve şuan ne kadar süt emerse bizim için o kadar iyi dedi. Yani tadımdan buralara nasıl geldik bilmiyorum ama baya da bişe konuşumuşuz bugün, ortalama 40-45 dk sürüyor muayeneleri doktorun, yoksa değiştirmiştim. Hala da kararsızım. Burada yazılanlarla çok farklı gibi düşünceleri
Ben dürüst olmak gerekirse aradayım. Yani çok haklısın el kadar bebeyi neden üzelim ama bir yandan da ya doğruysa söyledikleri?Herşeye saygı duyan ben buna duyamıyorum arkadaşım. Tabi bahsettiğim sıradan ağlamalar değil. Bulut her ağladığında bende koşmuyorum. Bağımlı değil bağlı bir evlat yetiştirmek niyetindeyim ama yalnızlığa terkedilen bebeklere çok üzüldüğüm için dolayısıyla ebeveynine saygı duymuyorum.
Bende kademeli değişimlerden yanayım. Seda da tam olarak öyle birisi o yüzden sevdim ve mutluluk esastır diyor. Muhteşem bir bakış açısı benimkine benzetiyorum belki de o yüzden bu kadar sevdim. Profesyonel desteğe ihtiyacım olursa ondan alıcam kararımı verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?