- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #57.921
Gerçekten tam lafını bulmuşum bizimkine yamyam anam bizide yiyecek onca şeyin tadına bakıp birde beni emiyor. Tadını alirsa seni unutur diyende oldu ama masllahi var yavrumun.. bir iki uc yemek kaşığı tarhana içti üstüne suyunu onun üstüne beni küt gitti sornaYaaa bal suratmaşallah ne güzel hele o ağız yemelik
Maşallah Canım benim uzun olurlar daha ilerleyen zamanda öyle bir hızlı büyürlerki ağzımız açık kalırAnne uzun baba uzun bizde de ultrasonda da güzel çıkıyordu boyu 4 kiloya yakın doğdu bide güzel ilerliyor çok şükürek gıdaya mı geçtiniz siz de
Niye unutsun anasını.. Emeceği yoksa ek gıda almasada emmez.. Yeğenim 2 yaşına kadar hem emdi hem yemeğini yedi.. Bi şeycik olmaz maşallah ne güzel bakıyor musmutlu.. Yiyen çocuk iyidir. Anneyide zorlamaz. Maaşallah hep böyle olsun inşallah yamyamGerçekten tam lafını bulmuşum bizimkine yamyam anam bizide yiyecek onca şeyin tadına bakıp birde beni emiyor. Tadını alirsa seni unutur diyende oldu ama masllahi var yavrumun.. bir iki uc yemek kaşığı tarhana içti üstüne suyunu onun üstüne beni küt gitti sornasapır sapır yapıyor ağzını yemek gördükçe bizde he öğünde mutlaka uyanıyor kaşığı arada ısırır sekilde yediğinden benid emdikten sonra bırakmıyor dişler gibi sıkıyor tamda ucunu yapıyor yapma acıdı diyorum suratıma bakıp bakıp gülerek yapıyor anam bunlar cin gibi yhaaaa
Niye unutsun anasını.. Emeceği yoksa ek gıda almasada emmez.. Yeğenim 2 yaşına kadar hem emdi hem yemeğini yedi.. Bi şeycik olmaz maşallah ne güzel bakıyor musmutlu.. Yiyen çocuk iyidir. Anneyide zorlamaz. Maaşallah hep böyle olsun inşallah yamyam
Oy yerim onu maşallah demek ki hazırmış ben azcık ucundan çorbaların tadına baktırıyorum o kadar bir iştahlı saldırması yok dahaMaşallah Canım benim uzun olurlar daha ilerleyen zamanda öyle bir hızlı büyürlerki ağzımız açık kalırtadım di amac bizim de bizimki bildiğin adam gibi yiyor vallaha bizde şaşırdık nasıl istekli anlatamam aman. Benim koca hic yemem demiyor herşeyi yiyecek diyor sabah kahvaltıda ona Uygun oek birşey yok kızıyor bize bildiğin kavgacı şekilde bağırıyor.. biz ne yediysek herşeyden tattırdık
Aslında sabırsızlanıyorum ek gıda için o yalanmaları.. Elini yüzüne bulaştırmış falanda görmek insan yenileniyor gibi oluyor bebesinin gelişimine şahit oldukça.. neyse daha ek gıda alışverişimi bile yapmadımBi dürtü geldi
Bende öyle biliyor musun yağınıda losyonu nuda aldım içim el vermiyor oğluma extra bişi değsin. Biraz pullanma gibi olduydu ilk 1 ay içinde Dr losyon önerince kullanmıştım bacaklara.. Şimdi arada yapıyorum mest oluyorikimizede iyi geliyor.
Bu arada sen başladın mı uyku ile ilgili düzenlemelere?
Biz bugün napıcaz bakalım
Şunu yapıyor. Kucağımda mesela bizimki ağzıma giren kaşığı takip ediyor kendine vermedikçe iki uc seferden sonra çığlık atıyor. Ayy geçen bir video yakaladım keşke atabilsemOy yerim onu maşallah demek ki hazırmış ben azcık ucundan çorbaların tadına baktırıyorum o kadar bir iştahlı saldırması yok daha
Onunda yakındır canim yemeklere saldırma zamanları öyle olunca tutamayacaksin bile gör bakOy yerim onu maşallah demek ki hazırmış ben azcık ucundan çorbaların tadına baktırıyorum o kadar bir iştahlı saldırması yok daha
Şunu yapıyor. Kucağımda mesela bizimki ağzıma giren kaşığı takip ediyor kendine vermedikçe iki uc seferden sonra çığlık atıyor. Ayy geçen bir video yakaladım keşke atabilsemsalata tabağını yakaladı bırakmıyor dudak olmus ördek sekli nasilt hiciniyor bende şaşırdım el kadar daha 4 aylıkken den beri durmuyor hevesi git gide artıyor yemeğe ona gidince kaşık mutlu oluyor hazırmış evet bebem hem emiyor hem yiyor bizim içinde onun içinde zararlı bir durum oluşmadı yemek vaktinde veriyorum sadece ona ayrı özel yok sonrası hep emmek oluyor. Yemek işlerini hallettikte su uyku süresini uzayabilsek birde başka birşey istemem. Başka hic sıkıntımız yok allaha şükür
Ya maşallah burnu ısırmalıkYamyam çıktı bizimkiEki Görüntüle 3355173
Erkeklere önerilmez evet kiz çocukları için geçerli kullanamasi çoğunlukla binde Bir bindirenler var ama iyi olmaz denir hep
Kakasinda sıkıntı olmadı Allah'a şükür ama da işte aynen cevremdekiler verdim ben verdim ben dedikce verdim bende hevesli ama öyle de doyurucu değil hani geneli sıvı şeyler suları hep sert ve istekli olduklarına da şöyle yapıyorum parmaklarimjn arasında ezip onların tadinida oyle bakıyorum. Ben yaptım tâbi ama yapılsın diye demiyorum. O yediğide yeşil mercimek yemeği suyu çay kaşığı ucunun yarısıyla veriyorum... Tâbi tam başlamak için 6 ayı bekliyorum bunlar tadim amaçlıOy maşallahtadım yapsın kuşum da ek gıda için desteksiz oturabilir olması lazım ya onu atlama tamam mı ana yüreği hazır diye düşünebilirsin. Bende anam babam usulü başladım ama kakasal problemler olunca biraz bıraktım gibi oldu. Yemeklerden denetemedim daha.
Uyku başlıca belalı konumuz hajajaj
Siz nasıl başladınız. Bulut paşa nasıl.. uyku derdimiz alıştım da onun için zordur gibi geceleri birşey yok da gündüzde uyusa guzel olacakOy maşallahtadım yapsın kuşum da ek gıda için desteksiz oturabilir olması lazım ya onu atlama tamam mı ana yüreği hazır diye düşünebilirsin. Bende anam babam usulü başladım ama kakasal problemler olunca biraz bıraktım gibi oldu. Yemeklerden denetemedim daha.
Uyku başlıca belalı konumuz hajajaj
Bende senin gibi yapılan yemeğe göre suyundan patates havuç ucundan veriyorum havuç rendelersem suyunu sıkıyorum tatlı kaşığı kadarKakasinda sıkıntı olmadı Allah'a şükür ama da işte aynen cevremdekiler verdim ben verdim ben dedikce verdim bende hevesli ama öyle de doyurucu değil hani geneli sıvı şeyler suları hep sert ve istekli olduklarına da şöyle yapıyorum parmaklarimjn arasında ezip onların tadinida oyle bakıyorum. Ben yaptım tâbi ama yapılsın diye demiyorum. O yediğide yeşil mercimek yemeği suyu çay kaşığı ucunun yarısıyla veriyorum... Tâbi tam başlamak için 6 ayı bekliyorum bunlar tadim amaçlı
Aynen aynen hanı sıvı suyundan hep olmayanı da ezip tadına bakıyorum amaç oda tatsin diye karın doyurmak amaçlı değilBende senin gibi yapılan yemeğe göre suyundan patates havuç ucundan veriyorum havuç rendelersem suyunu sıkıyorum tatlı kaşığı kadar
Ay kıyamamŞunu yapıyor. Kucağımda mesela bizimki ağzıma giren kaşığı takip ediyor kendine vermedikçe iki uc seferden sonra çığlık atıyor. Ayy geçen bir video yakaladım keşke atabilsemsalata tabağını yakaladı bırakmıyor dudak olmus ördek sekli nasilt hiciniyor bende şaşırdım el kadar daha 4 aylıkken den beri durmuyor hevesi git gide artıyor yemeğe ona gidince kaşık mutlu oluyor hazırmış evet bebem hem emiyor hem yiyor bizim içinde onun içinde zararlı bir durum oluşmadı yemek vaktinde veriyorum sadece ona ayrı özel yok sonrası hep emmek oluyor. Yemek işlerini hallettikte su uyku süresini uzayabilsek birde başka birşey istemem. Başka hic sıkıntımız yok allaha şükür
Önerilerin için teşekkürler aktivite önlüğü daha öncede yazmıştın bakarken öyle bakıyorumEk gıda alışverişi azıcık teferruatlı hdjd
2 önerim var birisi komple saran aktivite önlüklerinden alman ikincisi de fileyi oioi almaman hdjdj
Eee napcaz bacım? Seviyor bebeler losyon yüzünden yapamayınca da üzülüyorum. Doğal bir çözümde yok bulamadım ben.
Sen deterjan ne kullanıyorsun?
Dün başladım canım. Yol haritam hazır. Uyguluyorum. Amaç yalnız uyumayı öğrenmesi değil. Düzene girmesi. Sirkadyen ritmini tekrar düzeltmek. Güzel geçer inşallah hem düzelme de varmış maşallah fındık kuşuna
Önerilerin için teşekkürler aktivite önlüğü daha öncede yazmıştın bakarken öyle bakıyorum
File dediğini anlayamadım?
Bende kıyafet konusunu yazacaktım tam. Ben duru granül sabun kullanıyorum memnunum..
Ne zamana kadar ayrı yıkayacaksınız kıyafetlerini ve ütü ne zaman son olacak (ütülüde harika oluyor ama extra yorgunluk)
Anladım. Bende illa yalnız uyusun demiyorum bakalım bugün 9.50 uyandı.
11.40 uyudu 50 dk.
14.45 uyudu 45 dk uyudu.
Hemde yatağımızda bende duş aldım saçımı düzleştirdim falandişiliğim konuşuyor bugün
Ütü müÖnerilerin için teşekkürler aktivite önlüğü daha öncede yazmıştın bakarken öyle bakıyorum
File dediğini anlayamadım?
Bende kıyafet konusunu yazacaktım tam. Ben duru granül sabun kullanıyorum memnunum..
Ne zamana kadar ayrı yıkayacaksınız kıyafetlerini ve ütü ne zaman son olacak (ütülüde harika oluyor ama extra yorgunluk)
Anladım. Bende illa yalnız uyusun demiyorum bakalım bugün 9.50 uyandı.
11.40 uyudu 50 dk.
14.45 uyudu 45 dk uyudu.
Hemde yatağımızda bende duş aldım saçımı düzleştirdim falandişiliğim konuşuyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?