- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.181
Aynen öyle fazla dert yanmak yada nedeni anlatasim gelmez erken evlendim derim erken evlendinde nodu derler hani diyorlar yanı önüne geçemiyorsun bazen. Çok sağol canım benimS Sefika053 canım işte kimse kimin be yaşadığını bilemiyor başkası duysa neden erkenden evlendi der ama senin şartlar bu yaşta evlenmene sebep olmuş güzel olan şu mutlusun ve iyi birine denk gelmişsin o yaşta çoğu kişi yanlış kişiyi seçiyor senin adına çok sevindim ☺ başın sağ olsunve çok iyi bir anne olmuşsun ☺☺
40 dk birinci uyku 1 saat öğle uykusu 40 dk 3. Uyku şeklindeGündüz nasıl?
2 saat 20 dk ise toplamda az uyuyor gündüz demekmiş40 dk birinci uyku 1 saat öğle uykusu 40 dk 3. Uyku şeklinde
Ay bakayım canım.Ay müsadenle gülcem
Hepimiz mi böyleyiz ya. Uykular içimizden geçti ayol bu neydi. Sen kaçırmış olabilirsin sana da söyleyeyim. Aptamil ilk adımlar uygulamasında eğitimler var orda bir uyku eğitmeni var Seda Özcan nam-ı diğer Aptamil hatun. Çok güzel bilgiler veriyor ben çok beğendim burda önerdim sevenlerde oldu. İstersen izle dinle baya faydası olacak zamanla tabii.
Benim kız dışarda çok güzel uyuyor sadece. Bebek arabasını çok seviyor. Gezmeye veya avm gittiğimizde uyuyor bebek arabasında acıkana kadarBenimkinde evde olsun dışarda olsun en kısası belki 30 dk dir uzunu az olduğu icin hiç saymadım da ama yinede az yani. Yapacak birşey yok gibi bu uyku konusunda yha
Havalar soğudu diye dışarı çıkarmaya da çok korkuyorum kızlar siz de öyle misiniz soğuk hasta olur diye korkuyorum
Bu kışı hasta olmadan bir atlatsak
Allah sifa versin kuzumEvet dikişli kesmeli biçmeli bir ameliyat dedi beni de korkuttu4 5 doktora gittik hepsi aynı diyo
Biz suan dirasidayiz mesela genelde kapali alana sokmuyorum hava da baya soguk ama astronot mont giydirdim. Ben de yagmur camurda cok cikarmiyorum bugun biraz yagmur yagdi hava da kapali ama dun cikmadik diye bugun ciktik. Bir de disarida hic arabadan cikarmiyorum zaten uyudugu icin sorun da olmuyor.Havalar soğudu diye dışarı çıkarmaya da çok korkuyorum kızlar siz de öyle misiniz soğuk hasta olur diye korkuyorum
Bu kışı hasta olmadan bir atlatsak
Ben ilk gunden beri kullaniyorum pusetli sekilde gerci artik pusete sigmiyor sipa. Sanirim bebekten bebege degisiyor canim bizimki iyice alisti arabaya binince hic sesi bile cikmiyor melül melül bakip sonrada uykuya dalıyor. Ama mesela arabayla kapali alana girersem kesin uyaniyor acik hava seviyor.Ya gerçekten bebek arabasını kullanabiliyor musunuz? Bebekleriniz duruyor mu arabada.. Benimki asla durmuyor 5 dk anca sonra basıyor yaygarayı. Uykuya bile dalmıyor arabada.
Hamilelikte de uykumuz berbattı, uzun bir süredir dinlenerek uyanmak neydi hatırlamıyorumAğustosun Minnoş Anaları
Uyku saatine denk getirip çıkarıyorum hemen uykuya dalıyor, uyku saati olmayınca da bi sıkıntısı yoksa ağlamıyor. Bizimki araç koltuğunu sevmiyor hiçYa gerçekten bebek arabasını kullanabiliyor musunuz? Bebekleriniz duruyor mu arabada.. Benimki asla durmuyor 5 dk anca sonra basıyor yaygarayı. Uykuya bile dalmıyor arabada.
Hamilelikte de uykumuz berbattı, uzun bir süredir dinlenerek uyanmak neydi hatırlamıyorum
Uyku saatine denk getirip çıkarıyorum hemen uykuya dalıyor, uyku saati olmayınca da bi sıkıntısı yoksa ağlamıyor. Bizimki araç koltuğunu sevmiyor hiç
Benim kide 2saat 20 dk uyuyor 3-4 uyku yapıyor gündüz2 saat 20 dk ise toplamda az uyuyor gündüz demekmiş
Benim kide 2saat 20 dk uyuyor 3-4 uyku yapıyor gündüz
Gece uyurken sarhoş oluyorum gündüz hatırlamıyorum ama dur bakalım gece kaç kez kalktığını not alayım gecede ama toplam uykusu 10-11saat bizim kininAslında şöyleymiş, sayıları sallıyorum baz alma. 20 saat uyuması lazım diyelim ki. 3 saat gündüz 17 saat gece ortalama ama bebek 4 saat gündüz 16 saat gece de uyuyabilirmiş. Bebek mutluysa dokunmayın diyorlar ama 5 buçukta kalkmalar, gece sık uyanmalar var ise gündüz planında bir hata olduğu anlamına gelirmiş çoğunlukla.
Gece uyurken sarhoş oluyorum gündüz hatırlamıyorum ama dur bakalım gece kaç kez kalktığını not alayım gecede ama toplam uykusu 10-11saat bizim kinin
Yazmasam bende çok karışıyor ne kadar uyudu ne zaman uyudu kafa gidiyor vallaO zaman hiç elleme maşallah
Yazmak iyi oluyor aslında direkt şemayı çıkartıyor.
Uyumuyor ki canım bütün eğitim videoları bütün rutinlerimiz mevcut ama olmayınca olmuyo2 saat 20 dk ise toplamda az uyuyor gündüz demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?