- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.141
Mutlumusun Elhamdülillah mutlusun kimsenin ne dediğini düşünme cnm2013 resmi evlendim ben canım 96 liyim 2014 de de ilk çocuğum dünyaya geldi... Evet erken evlenmişsin dieceksiniz ama ailevi sorunlar vardit annem olmuştu babam başka kadına gitmişti anne annem bakıyordu evine aldi bizi falan sonra bize her gün yeyip ictigmizden tut yatıp kalktığımıza kadar laf söylerdi baya zor günlerimiz oldu eşimle tanıştım babamla kaza yaptığım zaman hastaneye gelmişti hala oğlunun arkadasiymis oylet tanıştım yaş küçük oluncada mahkeme kararı ile evlendim değilse anme annem bize Zengin koca seçmeye kalkicakti malli mülkü ben okumadım diye
Ayıp etmiş ama o kişide yani öyle demekle. Neden herkese birşey demek zorunda gibi görüyorlar... Ayyy bandana ilk zamanlar kardesinmi derlerdi kocamla biz haka çocuk gibiyiz suan kimse inanmıyor üç çocuklu bu zayıflıkla nasıl hepsini normal yaptın diye. Genç annesin ne güzel diyorlar
Ayy canım gerçekten cok şanlı ve çok mutluyum seviyorum hemde cok eşimi ve ailemi iyiki böyle bir eşle karşılaştımm.. annesizljk zor yha en çokta hasta vr doğum da ve güzel gunlerde cok arıyorum yokluğunu annem olsa gelir di bakardi diye bayramda elleriji öper torunları birakcak bakacak kapım olurdu... Şöyle birşey kaynanam da yok oda Rahmetli annemle aralarında dört ay var oda kanserden ölmüş.. o olsaydı yine bir annelik yokluğu görmedim çocuklar anne anne babaanne tanirdi hic olmadi öyle bir şansları..Mutlumusun Elhamdülillah mutlusun kimsenin ne dediğini düşünme cnm
Basın sağolsun annesizlik çok zor olmalı Allahım kimseyi annesiz bırakmasın
Eminim ki 3 çocuğuna da çok güzel annelik yapıyorsun
Keşke cnmAyy canım gerçekten cok şanlı ve çok mutluyum seviyorum hemde cok eşimi ve ailemi iyiki böyle bir eşle karşılaştımm.. annesizljk zor yha en çokta hasta vr doğum da ve güzel gunlerde cok arıyorum yokluğunu annem olsa gelir di bakardi diye bayramda elleriji öper torunları birakcak bakacak kapım olurdu... Şöyle birşey kaynanam da yok oda Rahmetli annemle aralarında dört ay var oda kanserden ölmüş.. o olsaydı yine bir annelik yokluğu görmedim çocuklar anne anne babaanne tanirdi hic olmadi öyle bir şansları..
Bulut kaçta gece uykusuns geçiyor ki?
Uzay 8-9 gibi uyursa 1 saat Sonra en geç uyanıyor ve gece tekrar 2gibi uyuyor nasıl olucak böyle kendi haline bırakırsam daha iyi gibi gece daha sakin oluyo ozaman bilemedim ya?
Birde şunu merak ettim 10 dk 10 dk geciktirerek diyorsun ya mesela bebekleriniz hergün atıyorum 9 da mı uyuyorki bunun ayarlamasını nasıl yapacaksınız? Benimki hep farklı saatte uyuyorda. Ve asla anlayamıyorum gece uykusuna mı geçti yoksa geri mi uyanacak..
Düşünürken bile yoruluyorum
Merhaba en fazla 37.5 oldu. Her zamankinden daha ince giydirdim yinede..Merhaba bebeğim yarın 4 aylık oluyor bugün aşıları yapılacak yine ikinci aydaki gibi ateş çıkaran aşılar mi acaba bilgisi olan varmi
Biz niye uyuduk ozmaan kız enerjik ruhumuz mu öldü noldu hahahahha.... Gerci ben bulundum bulunacağım kadar katkıda.. olmasada olurBenim eşim de evli çiftler bu gece uyumuyor hatun diyorbiz de dünya nüfusuna katkıda bulunalım mı diye etrafımda dolanıyor tövbe tövbe. İçerideki yusuf efendi yetmiyormuş gibi
TebriklerKiz 27 yasinda 3 cocuk var masallah. Bildigim 5 er yas aralari var bu durumda 17 de ilk cocuk doğmuş. Ben 38 im canim daha ilk bebek
Ayy sorma ya benim cok beyazim var hamilelikle beyaz sac modasina geceyim dedim iyice nine moduna soktu benigorsen dogum yapmis halimle ondan daha fitim yani. Patavatsizlik etti annem de yanimdaydi annesi benim ninesi o dedim gectim
Aman diyeyim oyuna gelme
Yani bazen diyorum yaşlanıyorum yha. Esim ilk gördüğünde cok gülmüştü bana hiiiggg sefika yaşlandın artık ne alaka len dedim bakkk saçına ak düşmüş dedi eve kosa kosa çıktım ve ağladım ,Beyazları koparmayın çoğalır
Ayroca maşallahın var bu yaşta 3 çocuk için çürüse yapamazdın gayet iyisin
Bizimde düzenli saatimiz yok.. 8 - 9 gibi uyursa tekrar kalkıyor ama erken uyutamıyorum yaniCanım sadece geceden cevap veremem bu soruya. Sen bana bir yaz günlük düzenini kaçta kalkıyosunuz? Ne zamanlar kaç dk uyuyor?
Hep 6.57 de kalkan çocuk 3 aşağı 5 yukarı aynı saatlerde uyuyodur. Benimki dengesiz şuanda mesela. Bulut uyku konusunda zorlu bir bebek oldu iyice başetmeye çalışıyorum. Ama kikom için 21.00 se ortalama 10 dk geç geçirebilir. Diyelim ki bulut gibi ayrı saatlerde uyuyan bir bebekse alışana kadar gece uyusa da uyumasa da aynı saatte kaldırıp aynı saatlerde uykuya götüürrsen bir süre sonra saatler birbirine benzer.
Şuan düzensiz olduğu için tabii ki anlayamazsın bende anlamıyorum hah geveye geçti diyorum bir bakıyorum uyanmış. Ama sistem ve düzenle düzelebilir bu. O kadar zor değil de arkadaşım sağlam bir sinir sistemi istiyor hdjjdjs
Gerçekten öyle..Durdurulamaz tek gerçek zaman... Güzel ve keyifli yaşamak lazım.
Mutluysan keyfin yerinde ise sıkıntı yokTebrikleraynen 14lu 18li 23 lu benim bebekler .. okuyacak kafa kalmadı bende kalsa okur erken evlenmezdim ama yine de aynı kişiye olsun isterdim vallha
Gerçekten öyle hasta olduğunda veriyormu yemeğini bakıyormu sana bebeklerine ilgileniyor mu seninle gidiyorsunuz yine bayramda kalabalık ailecek sofralar gezmeler tozmalar belkide onlar yok diye biz bu kadar durgun aileyiz. Onlar olsa daha neseli olurdu sanki yaşantımız. Kendimize gore yinede güzel bir yaşantımız varda işte yettiği yere kadar .. sey mesela su konuda cok duygulandım hep her doğumumda basimda annem de olsun istersin çıkınca bana baksin bebemle ilgilensin azıcık şımarmak falan ama Rabb'imin taktiri böyle olması gerekmiş. Şükür anne şefkati gibi bakan kocam var evlatlarım varKeşke cnm
Bende dün kaynanama kızıyordum şimdi seni okuyunca kendime kızıyorum başımızdan eksik etmesin Allahım
Öyle canım öyle. Fazla içinizi karartmayim benMutluysan keyfin yerinde ise sıkıntı yok
Gerçekten öyle hasta olduğunda veriyormu yemeğini bakıyormu sana bebeklerine ilgileniyor mu seninle gidiyorsunuz yine bayramda kalabalık ailecek sofralar gezmeler tozmalar belkide onlar yok diye biz bu kadar durgun aileyiz. Onlar olsa daha neseli olurdu sanki yaşantımız. Kendimize gore yinede güzel bir yaşantımız varda işte yettiği yere kadar .. sey mesela su konuda cok duygulandım hep her doğumumda basimda annem de olsun istersin çıkınca bana baksin bebemle ilgilensin azıcık şımarmak falan ama Rabb'imin taktiri böyle olması gerekmiş. Şükür anne şefkati gibi bakan kocam var evlatlarım var
Gerçekten öyle canım yha
Bu hayatta koca herşey dir. Bunu bilir bunu savunurum. Geç evlendim geç anne oldum ama kocanın yeri başka.. (iyiyse tabiGerçekten öyle hasta olduğunda veriyormu yemeğini bakıyormu sana bebeklerine ilgileniyor mu seninle gidiyorsunuz yine bayramda kalabalık ailecek sofralar gezmeler tozmalar belkide onlar yok diye biz bu kadar durgun aileyiz. Onlar olsa daha neseli olurdu sanki yaşantımız. Kendimize gore yinede güzel bir yaşantımız varda işte yettiği yere kadar .. sey mesela su konuda cok duygulandım hep her doğumumda basimda annem de olsun istersin çıkınca bana baksin bebemle ilgilensin azıcık şımarmak falan ama Rabb'imin taktiri böyle olması gerekmiş. Şükür anne şefkati gibi bakan kocam var evlatlarım var
Bu hayatta koca herşey dir. Bunu bilir bunu savunurum. Geç evlendim geç anne oldum ama kocanın yeri başka.. (iyiyse tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?