2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aslında evet belki dediğin gibi düşünmem ve hayallerim hayalde kalabilirdi ama araniyorr yha insan o moddayim bende iste.. ayy dediğin gibi sen lohusasin ve düzensiz olan senin hormanlardj kaynananda bundan etkilenmis seninle bir onunda hormanlar altüst olmuştur sanırım..amin canım bize ve evlatlarımızin karşısına iyi güzel kalpli huylu insanlar çıkartmayı nasıp etsin Rabbim

Cok gecmis olsun canim insallah ameliyatla duzelir allah hastalik verecekse de sifasi olani versin. Peki ameliyat zorlu mu doktor ne soyledi?
Evet dikişli kesmeli biçmeli bir ameliyat dedi beni de korkuttu 4 5 doktora gittik hepsi aynı diyo

Hsjsjjsjs ne kadar da biz
Bacım sen illa da düzelteyim derdin de olmadığın için birşey diyemiyorum ama mutluluk esas biliyosun eğer ben düzeltmek istiyorum dersen bir gün o zaman detaylandırırız

Çok geçmiş olsun cnm korkma ameliyattan küçükken yapılınca daha iyi bende 21 yaşında olmuştum dışa kayıyordu
Evet canım doğuştan şaşılık diyorlar buna erken doğum yapmamdan da kaynaklanabiliyormuş
Her gittiğim doktor kaç haftalık doğdu diyo diyorum 33 bitti doğdu
Küvözde kaç gün kaldığını falan soruyorlar da kalmadı diyorum hiç

Bu hayatta koca herşey dir. Bunu bilir bunu savunurum. Geç evlendim geç anne oldum ama kocanın yeri başka.. (iyiyse tabi )
Kocam canim benim yhaaa.. bazen konuşacak adam ararım evde sıkılırım falan kimse bulamam otururum o biliyor benim huyumu artık duyar gibi yapıp duymamazlıktan geliyor çünkü benim cene düşüktür biraz hiii hiii der tamam len duymuyon mu beni diyom he tamam duyuyorum der ha o ha arkasındaki duvar

Bende valla kızarım ederim ama o başka birşey

eceeaap koşş bebişim
11 sene olmuş artık Kasindan gözümden anlıyoruz ne deyip edicegimizi bana hayatta yalan söyleyemez. Bir kere yakaladım ama onuda tutamadım birdahada olmadı oda masumcuk tuu yhaa

Kızlar benim bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor yatırıyorum 5 dk 10 dk uyuyor ne yapıcam bilmiyorum sizinkiler nasıl?
Daha ek gıdaya da başlamadık.
Benimkinde evde olsun dışarda olsun en kısası belki 30 dk dir uzunu az olduğu icin hiç saymadım da ama yinede az yani. Yapacak birşey yok gibi bu uyku konusunda yha

Kızlar benim bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor yatırıyorum 5 dk 10 dk uyuyor ne yapıcam bilmiyorum sizinkiler nasıl?
Daha ek gıdaya da başlamadık.

Ay müsadenle gülcem
Hepimiz mi böyleyiz ya. Uykular içimizden geçti ayol bu neydi. Sen kaçırmış olabilirsin sana da söyleyeyim. Aptamil ilk adımlar uygulamasında eğitimler var orda bir uyku eğitmeni var Seda Özcan nam-ı diğer Aptamil hatun. Çok güzel bilgiler veriyor ben çok beğendim burda önerdim sevenlerde oldu. İstersen izle dinle baya faydası olacak zamanla tabii.

Hmen ben. Bi bakayım anam odadan çıkayım sanki kokumla duruyor uykusuda ben kapıyı kapatıp mutfaga ilk adımlarimla falan hemen uyanıyor.. benimkilerr anneeee deyince anlıyorum ki uyandı bazen sinir bozucu oluyor işlerim varken veya misafir varken ses hiç sevmez yabancı hemen huysuzlanir hiç uyumaz hep 5 10 dk dir gerisi yoktur ojun için bir misafirimiz varken ben hep bebeli ayaktayımdir bakacak çocukları varsa hemen onlara satıyorum heleki gorumcemin kilere birine bebe veriyorum bakıyor digeride yenge sen otur ben bi kahve yapayım diyor bulaşık ta görünceye kalıyor güzel oluyor tabi de olan bebeme oluyor hiç durmuyor devamlı mız mız yha gelenle gittiklerimjzdede

Yazıcam sana özelden düzen istiyorsan yolları ne diye. Uygulamak istersen uygularsın bebişim

Gündüz uyusa yeter bana yha geceyi çözdüm ben aglama kıpırdama şeklinde nesi var biliyorum hemen de gündüz uykusunu bir türlü beceremedik doğru düzgün bakayım bir senin Aptamil hanıma

Gündüz uyusa yeter bana yha geceyi çözdüm ben aglama kıpırdama şeklinde nesi var biliyorum hemen de gündüz uykusunu bir türlü beceremedik doğru düzgün bakayım bir senin Aptamil hanıma
Gülizar elos bana tam anlamıyla bağlandı artık biliyor benden baska kimsede durmuyor babası gel yapıyor keyfi yoksa istemiyo dönüp yüzüme bakıyor verme der gibi babasına veriyorum hemen kızıyor bildiğin kedi gibi kavga sesi çıkartıyor sonra ben gel yapıyorum gülerek hicinarak kucak açıyor ben onunla oynayıp gezdirip durdukça unuttu babasını budaya başladı başlayalı ondan bana ayrı bir zor oluyor devamlı beni istemesi gerçi hep evdeyiz bizden başkada kimae görmüyor çocukta haklı kim onunla eğlenip gülüyorsa ona canı yanar babasida dort dönüyor onunla oynasın diyede nafile ilk doğduğunda onhn kucağında sarılıp uyurdu simdi kokusunu bilip uyurken kaktiriyor.git diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…