- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #58.161
Aslında evet belki dediğin gibi düşünmem ve hayallerim hayalde kalabilirdi ama araniyorr yha insan o moddayim bende iste.. ayy dediğin gibi sen lohusasin ve düzensiz olan senin hormanlardj kaynananda bundan etkilenmis seninle bir onunda hormanlar altüst olmuştur sanırım..amin canım bize ve evlatlarımızin karşısına iyi güzel kalpli huylu insanlar çıkartmayı nasıp etsin RabbimŞefika inan olsun olsaydı da öyle olacaktı diye birşey yok. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor arkadaşım. Evet hasretini anlayabiliyorum, hak veriyorum ama çekirdek aile çok daha kıymetli. Bak normalde çok sevdiğim saydığım kayınvalidemle lohusayken aram bozuldu. 4 ay boyunca taktım öyle dedi böyle yaptı diye hormonların da etkisiyle harlandı. Hadi ben lohusaydım o neydi anlamadım.. diyeceğim o ki bazen olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu diye hayal kuruyoruz ama aslında olunca da hiç öyle olmuyor. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Evet dikişli kesmeli biçmeli bir ameliyat dedi beni de korkuttuCok gecmis olsun canim insallah ameliyatla duzelirallah hastalik verecekse de sifasi olani versin. Peki ameliyat zorlu mu doktor ne soyledi?
Bizimde düzenli saatimiz yok.. 8 - 9 gibi uyursa tekrar kalkıyor ama erken uyutamıyorum yani
Son gündüz uykusunu 7-7.30 gibi bitirirse gece uykusu 11 gibi başlıyor ama o kesin..
İşte düzenleyeyim derken o saatlerinde bozdum ama
Düzenli hiç bişey imiz yok düşündümde
Evet canım doğuştan şaşılık diyorlar buna erken doğum yapmamdan da kaynaklanabiliyormuşÇok geçmiş olsun cnm korkma ameliyattan küçükken yapılınca daha iyi bende 21 yaşında olmuştum dışa kayıyordu
Kocam canim benim yhaaa.. bazen konuşacak adam ararım evde sıkılırım falan kimse bulamam otururum o biliyor benim huyumu artık duyar gibi yapıp duymamazlıktan geliyor çünkü benim cene düşüktür birazBu hayatta koca herşey dir. Bunu bilir bunu savunurum. Geç evlendim geç anne oldum ama kocanın yeri başka.. (iyiyse tabi)
Evet canım doğuştan şaşılık diyorlar buna erken doğum yapmamdan da kaynaklanabiliyormuş
Her gittiğim doktor kaç haftalık doğdu diyo diyorum 33 bitti doğdu
Küvözde kaç gün kaldığını falan soruyorlar da kalmadı diyorum hiç
Ahhh sorma canım felaketler eksik olmuyor başımızdan Rabbim daha beterlerinden korusun bütün bebeklerimiziNazara geldi işte kesin..
Tam destek kocamkoylulereHdjdjjdj ne kadar da kocamköylü bir ekibiz ya
Geçmiş olsun canım. Ben kac gündür doğru düzgün grip konuları takip edemedim. Kusuruma bakmayınEvet dikişli kesmeli biçmeli bir ameliyat dedi beni de korkuttu4 5 doktora gittik hepsi aynı diyo
Sağol canımGeçmiş olsun canım. Ben kac gündür doğru düzgün grip konuları takip edemedim. Kusuruma bakmayın
11 sene olmuş artık Kasindan gözümden anlıyoruz ne deyip edicegimizi bana hayatta yalan söyleyemez.
Benimkinde evde olsun dışarda olsun en kısası belki 30 dk dir uzunu az olduğu icin hiç saymadım da ama yinede az yani. Yapacak birşey yok gibi bu uyku konusunda yhaKızlar benim bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor yatırıyorum 5 dk 10 dk uyuyor ne yapıcam bilmiyorum sizinkiler nasıl?
Daha ek gıdaya da başlamadık.
Kızlar benim bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor yatırıyorum 5 dk 10 dk uyuyor ne yapıcam bilmiyorum sizinkiler nasıl?
Daha ek gıdaya da başlamadık.
Hmen ben. Bi bakayım anam odadan çıkayım sanki kokumla duruyor uykusuda ben kapıyı kapatıp mutfaga ilk adımlarimla falan hemen uyanıyor.. benimkilerr anneeee deyince anlıyorum ki uyandı bazen sinir bozucu oluyor işlerim varken veya misafir varken ses hiç sevmez yabancı hemen huysuzlanir hiç uyumaz hep 5 10 dk dir gerisi yoktur ojun için bir misafirimiz varken ben hep bebeli ayaktayımdir bakacak çocukları varsa hemen onlara satıyorum heleki gorumcemin kilere birine bebe veriyorum bakıyor digeride yenge sen otur ben bi kahve yapayım diyor bulaşık ta görünceye kalıyor güzel oluyor tabiAy müsadenle gülcem
Hepimiz mi böyleyiz ya. Uykular içimizden geçti ayol bu neydi. Sen kaçırmış olabilirsin sana da söyleyeyim. Aptamil ilk adımlar uygulamasında eğitimler var orda bir uyku eğitmeni var Seda Özcan nam-ı diğer Aptamil hatun. Çok güzel bilgiler veriyor ben çok beğendim burda önerdim sevenlerde oldu. İstersen izle dinle baya faydası olacak zamanla tabii.
Hmen ben. Bi bakayım anam odadan çıkayım sanki kokumla duruyor uykusuda ben kapıyı kapatıp mutfaga ilk adımlarimla falan hemen uyanıyor.. benimkilerr anneeee deyince anlıyorum ki uyandı bazen sinir bozucu oluyor işlerim varken veya misafir varken ses hiç sevmez yabancı hemen huysuzlanir hiç uyumaz hep 5 10 dk dir gerisi yoktur ojun için bir misafirimiz varken ben hep bebeli ayaktayımdir bakacak çocukları varsa hemen onlara satıyorum heleki gorumcemin kilere birine bebe veriyorum bakıyor digeride yenge sen otur ben bi kahve yapayım diyor bulaşık ta görünceye kalıyor güzel oluyor tabide olan bebeme oluyor hiç durmuyor devamlı mız mız yha gelenle gittiklerimjzdede
Gülizar elos bana tam anlamıyla bağlandı artık biliyor benden baska kimsede durmuyor babası gel yapıyor keyfi yoksa istemiyo dönüp yüzüme bakıyor verme der gibi babasına veriyorum hemen kızıyor bildiğin kedi gibi kavga sesi çıkartıyor sonra ben gel yapıyorum gülerek hicinarak kucak açıyor ben onunla oynayıp gezdirip durdukça unuttu babasını budaya başladı başlayalı ondan bana ayrı bir zor oluyor devamlı beni istemesi gerçi hep evdeyiz bizden başkada kimae görmüyor çocukta haklı kim onunla eğlenip gülüyorsa ona canı yanar babasida dort dönüyor onunla oynasın diyede nafile ilk doğduğunda onhn kucağında sarılıp uyurdu simdi kokusunu bilip uyurken kaktiriyor.git diyeGündüz uyusa yeter bana yhageceyi çözdüm ben aglama kıpırdama şeklinde nesi var biliyorum hemen de gündüz uykusunu bir türlü beceremedik doğru düzgün bakayım bir senin Aptamil hanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?