- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.001
İnşallah çok geçmiş olsunTeşekkür ederim kuzumiçim rahatladı
Yaa kuzum benim Allah şifa versin inşallahbenimde nezle gibi olacam gibi kaç gündür hapşırık başladı hafif Burun akıntısı tıkanıklığı var inşallah ilerlemez
Beni de mahvediyor artık doğunca bi hesap sorma seansıbenim de var alerjik rinit ve ona bağlı astım, nefes darlığı da ondan muhtemelen. şimdiye kadar polen zamanı hariç hiç zorlanmamıştım. bebişim doğunca onun için nelere katlandığımı başına kakıcam
Ben alerji hapımı hergün kullanıyordum.bebekten sonra haftada 1e düşürdüm .Doktorum sevmeyiz alerji hapı ama çok kötü oluyorsan haftada bir iç dedi.onsuz yaşayamıyorumBen çok alerjiğim sürekli tıkanıyorum çok rahatsız ediyor beni alerji ilacı içiyodum hamilelikten beri kullanmıyorum . Bende geceleri çok uyanıyorum hee sabah grip gibi tıkalı uyanıyorum hapşır hapşue çok rahatsız ediyo beni. Ama ilaç falan sprey kullanmicam ya hiçbiri hamilelikte yeterli test edilmiş şeler değil o yüzden çok çok zor durumda olmadığım sürece bişi kullanmak istemiyorum . Tuzlu su ile şu burun temizleme şeyim var ondan yaparım oda rahatlatıyodu onu deneyebilirsin böle pompalı bişi
Bende astım ilacımı mecbur kullanıyorum.Aynen devam dedi astım ilacınaBenımde aynı şekilde alerjik astımım var ilaç kullanmadan nefes dahi alamıyorum ama iki üç günde bir sıkıştıkça hapımı kullanıyorum yoksa nefes alamamakta bebek için çok zararlı doktorumda içmeye devam edebilirsin dedi
Bende pandemi döneminde sık sık tuzlu su ile hem gargara hem buruna çektim,sinüsleri oyle bi temizledi ki 1seneden fazla ne burun akıntısı,ne tikanikligi yaşamıyorumTuzlu su ile yikayabilirsin. Bir şey olmaz. Şırınga ile sık burnuna. Ben kendime de çocuklara da sürekli yaparım
Ay çok geçmiş olsunKızlar dün akşam yemekte balık yedim. sanırım bayatti ve kusmaktan canım çıktı bir ara öğürürken baygınlık geçirdim bir üşüme titreme geldi. Acile giderken yolda arabayı durdurup durdurup kustum. Hem sürdüm hem ağladım kabus gibiydi. Serum taktılar kan tahlili yapıldı doktorumu aradilar sabah kontrole gelmemi istedi. Bir sıkıntı olmadı çok şükür baştan söyledi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum birlikte bakalım için rahat etsin stres yapma diye çağırdım dedi. Kalbi atiyo kuzumun çok şükür iyiyiz ikimizde
Bence erkek canımKızlar merhaba bana da yorum yapacak birileri var mı acaba 12+4
Ben cikarmistim ama cok eski oldugu icin kapanmaz zaten biraz daha gobegim buyudugun de takmayi dusunuyorumKızlar göbek piercingi kullananınız varmı aranızda ? Tamamen çıkardınızmıntoksa bu hamile olan plastiklerden mi taktınız? Ben hala çıkarmadım çünküde
12 haftası dolsun istedi doktor sanırım tek tek saydı şu tarihte gel dediben 5 hafta 3 gun sonra gittim 11+5 ken yani illa tam 6 olmak zorunda degil canim karar senin tabikide ara zaten uzun
Aynen ben de Eylül ü okuyup bugünler geçer mi derken, kendimi o günlerin içinde buluveriyorum zan çok acımasız tadını çıkarın her anınKızlar eylül anneleri postundan gelip gelip sizinkini okuyorum :) ne güzel ya cinsiyetleri öğreniyorsunuz elleri ayakları kafası belli ultrasonda maaşallah hepsi sağlıkla büyüsün gelişsin inş.benide 12. Haftada çağırdığı için bir sonraki gidişimde böyle mi olacak ayy ye duygulanıyorum
Canım çok teşekkürler ,böyle doğal çözümler harika oluyormertugce35 C Cerito Miss ela cok geçmiş olsun kızlar burun tıkanıklığı icin tuzlu su cok iyi geliyor,balgam söktürücü ve öksürük için da 1 ayva çekirdeği 1bardak suda kaynatıp soğuduktan sonra 1er cay kaşığı o jelimsi şuruptan içebilirsiniz,ya da 1 y.kasik kuru dut 1 bardak suda kaynatip icebilirsiniz,doğal ve bebelere zarari yok
Ah kuzum ben deKizlar ben yine hamileligin basina dondum3 gundur yataktan kalkamiyorum modum cok dusuk hicbi sey yapmak istemiyorum ev almis basini gidiyo ne zaman gelicek enerjimiz
Kızın olacak bence (bende müneccim gibi herkese kız yazıyorumSelamlar. Ben bayadir giremiyorum . Depresyona girdim zaar . Serumlar falan da faydasız. Herşey zehir gibi acı tatsız . Allah'ım tez geçsin. Tez toparlayayim her gün aglamaktan bir hal oldum modum çok düşük. Herkes iyidir inşallah
Bana da yorum yapsanaKızın olacak bence (bende müneccim gibi herkese kız yazıyorum) içime doğdu
Ay inşallah. Ama oğlumda da aynı durumlari yaşamıştımKızın olacak bence (bende müneccim gibi herkese kız yazıyorum) içime doğdu
Kızlar doktor yüzde80-90 erkek dedikaç haftalık olduğumu söylemedi ama heralde 13 bitti şuan. İki hafta sonra yeniden çağırdı o zaman netleşir cinsiyeti ama bence net şuan 6 cm olmuş 5 cmde bacaklarıymış 11 cm miş. Ense kalınlığı burun kemiği iyi parmaklarlarını gördük ya
Bakalım burda sen dahil 2 kisiye kız dedin tutarsa devam ederim müneccimliğeAy inşallah. Ama oğlumda da aynı durumlari yaşamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?