2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnşallah çok geçmiş olsun
Beni de mahvediyor artık doğunca bi hesap sorma seansı
Ben alerji hapımı hergün kullanıyordum.bebekten sonra haftada 1e düşürdüm .Doktorum sevmeyiz alerji hapı ama çok kötü oluyorsan haftada bir iç dedi.onsuz yaşayamıyorum
Bende astım ilacımı mecbur kullanıyorum.Aynen devam dedi astım ilacına

Tuzlu su ile yikayabilirsin. Bir şey olmaz. Şırınga ile sık burnuna. Ben kendime de çocuklara da sürekli yaparım
Bende pandemi döneminde sık sık tuzlu su ile hem gargara hem buruna çektim,sinüsleri oyle bi temizledi ki 1seneden fazla ne burun akıntısı,ne tikanikligi yaşamıyorum

Ay çok geçmiş olsun Allah korusun bende balık işinden korkuyorum ya havalar soğumadı balık için tehlikeli bi dönem

mertugce35 C Cerito Miss ela cok geçmiş olsun kızlarburun tıkanıklığı icin tuzlu su cok iyi geliyor,balgam söktürücü ve öksürük için da 1 ayva çekirdeği 1bardak suda kaynatıp soğuduktan sonra 1er cay kaşığı o jelimsi şuruptan içebilirsiniz,ya da 1 y.kasik kuru dut 1 bardak suda kaynatip icebilirsiniz,doğal ve bebelere zarari yok

Aynen ben de Eylül ü okuyup bugünler geçer mi derken, kendimi o günlerin içinde buluveriyorum zan çok acımasız tadını çıkarın her anın

Canım çok teşekkürler ,böyle doğal çözümler harika oluyor

Selamlar. Ben bayadir giremiyorum . Depresyona girdim zaar . Serumlar falan da faydasız. Herşey zehir gibi acı tatsız . Allah'ım tez geçsin. Tez toparlayayim her gün aglamaktan bir hal oldum modum çok düşük . Herkes iyidir inşallah

Kızın olacak bence (bende müneccim gibi herkese kız yazıyorum ) içime doğdu

Kızlar doktor yüzde80-90 erkek dedi kaç haftalık olduğumu söylemedi ama heralde 13 bitti şuan. İki hafta sonra yeniden çağırdı o zaman netleşir cinsiyeti ama bence net şuan 6 cm olmuş 5 cmde bacaklarıymış 11 cm miş. Ense kalınlığı burun kemiği iyi parmaklarlarını gördük ya

Maşallah ne güzel haberler ya darısı bize olsun inşallah

Ay inşallah. Ama oğlumda da aynı durumlari yaşamıştım
Bakalım burda sen dahil 2 kisiye kız dedin tutarsa devam ederim müneccimliğe Allahım gonlune göre versin insallah sağlıklı hayirli evlat olur. Kendim için icime doğan birsey yok hissetmiyorum kendimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…