2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizde öyle yapacağız, yan tarafı asansörlü anne yanı park yatak alacağım, oda yapmıycaz

Mavi renk için hangi markayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben bir ara manicpanic markasını kullanmıştım. O doğal bi boya diye biliyorum gebelik için uygun olabilir ben de şu an için boyamaktan vazgeçtim, suçluluk duymak istemiyorum sonra

Güle güle kullanın
Bizde de bebek odası var ama takım almayacağız hemen ayrı oda yapmayı düşünmüyoruz. Orda yatmayacaksa da oda bizim için ilk etapta gereksiz. Duruma göre değerlendiricez ne zaman ayıracağımızı ama ilk 6-8 ay olmaz diye düşünüyoruz. Sadece beşik alacağız. Anne yanı yataklarına baktım ama bana sağlam gelmedi 2 tane kedimiz var onlar atlarsa üzerine risk teşkil edebilir diye ahşap bir beşik düşünüyoruz. Bazı bebekler hiç yatmıyormuş beşiğinde ama ben yine de olması gerektiğini düşünüyorum. En azından ona alıştırmayı planlıyorum. Minikken yanımızda yatması bence güvenli değil, anne babanında uykusunu da mahveder. İkeanın sade ve müthiş olan bence tani o beşiklerinden alacağız hem kademeli olduğu içinde 2 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum. Çok pahalı olmadığı için de yatmazsa bile üzülmeyiz sonrasında montesori odası hazırlayıp 12 yaşına kadar bu konuyu kapatıcaz

Valla bizde yarın odayı alıcaz bugün birkaç mağaza gezdik şubat veya martta %50-%60 zamlardan bahsediyorlar zaten ikiz riske atamıcam sanırım az değil

Canım bende bakıyorum ama bi türlü karar veremedim hangi markaları tercih ettin bizimlede paylaşır mısın

C Cerito kuzum internetten mi aldın?
Bebek arabasını kanz K-go aldık.yeni modelleri de çıkmış x-go falan gibi ama iç minderi en yumuşak olan k-go idi.Hemde 5bine aldık fiyatı da uygundu.Ve çok hafif arkadaşlar gülle kaldırır gibi olmuyorsunuz anne yanı da kanz dreamy.odası da olacağı için biraz uygun fiyata iyi performanslı bişey istedim.Eşim de çok araştırdı .kanz ın da en sevdiğim olayı zaten asla parça sıkıntısı çekilmiyormuş.Yıllar sonra bile her ürünün her parçasını bulabiliyormuşsunuz.Bebek odasını Trendyoldan aldım .büyüyebilen beşik tercih ettim.dolabı ve şifonyeri de var.henüz gelmedi ama mdf olduğu için aldım.Bebek mağazalarına baktım ama inanılmaz fiyatlarla karşılaştım.20 binler 25 binler uçuyordu ben 7bine aldım .yine onu da çok araştırdık tabiki eşim sağolsun

Bende bebek odasını öyle düşünüyorum büyeyeb beşik bakalım gelince yorumları yazar mısın teşekkür ederim bu arada

Ben kuaförde boyatıyorum eşimin kuzeni kuaför olduğu için Kendim boyayınca ben eşek miyim deyip küsüyor, bende pes ettim gidiyorum. Evde boyasam bu kadar endişelenmem çıkar balkona koku almadan boyarım. Diplerine gelmiyor çünkü, endişem kana karışması değil yani, kokusunu solumak. Bende suçluluk duymak istemiyorum, hamile kalmadan önce şöyle yaparım böyle boyarım diyordum yok valla o sağlıklı olsun doğuma giderken boyarım gerekirse diyorum.

Hayırlısı ile kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
Merhaba 8 haftalık hamileyim bende ultrason resmine göre yorumluyor musunuz acaba
Kese tarafına göre olan teoriye göre kız desem fakat çok küçük ben fotoda kafasının solda olduğunu varsayarak yorum yaptım hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İyi akşmlar kızlar, bugun 11+1 deyim ve sabah kalktığımda çamaşırımda fondöten sürüp yüzünü peçeteyle silince çıkan renk gibi bir akıntım olduğunu gördüm. Tüm iç çamaşırımdaydı nokta ya da damlalar şeklinde değil. Pembemsi kahvemsi Daha önce de 6. Haftada olmuştu doktora tarif ettim ve progestan başladık sabah akşam fitil olarak alıyorum. Bu sefer fotoğrafını da çektim umarım doktora gösterebilirim. Bunu yaşayan oldu mu? Yorumunuz ne olur?

Geçmiş olsun inşallah olmaz yok hem şehirhastanesi doktor hemde baştan beri progestan kullaniyorum şehir hastanesi gerek yok igne kendi doktorum yaptır dedi zor inşallah kimse yaşamaz

Kızlar 21. Haftada bi yurtdışı tatil planı yaptım bilet ucuzdu aldım. Doktorada hiç sormadım bi sonraki muayenede sorcam ama bi sıkıntı olmaz dimi o haftalarda gezmek? Ne bilim daha önce deneyimli anneler vardır belki

En son kontrole gittigimde benden once cikan hastaneye 21.haftada ucabilir raporu verdiler. Asistanla hemsire konusurken duydum daha erken rapor icin ama istedi, ucabilir dediler

Canım selam, ben 6. Haftada ve 12. Haftada uçak yolculuğu yaptım biri yurtdışı biri yurtici tatili olmak üzere. Doktorum ilk haftalarda daha endişeli gibiydi ama 12. Haftadaki gezimde hiç sorun yok rahat rahat gez dedi. Şimdi yine gideceğim birkaç jhafta sonra bebiş doğmadan bol bol gezelim diyoruz eşimle yani anladığım kadariyla ilerleyen haftalarda gezmek daha risksiz tabi 30lu haftalara gelmeden

En son kontrole gittigimde benden once cikan hastaneye 21.haftada ucabilir raporu verdiler. Asistanla hemsire konusurken duydum daha erken rapor icin ama istedi, ucabilir dediler
Bende 22. haftada istanbula gidecegim detayli ultrason icin. Ucakla. sorun olcagini sanmiyorum tabi o zamana kdr aksilik yasamassak.

28. Haftaya kadar resmi doktor izni gerekmiyor, ama tabi gitmeden doktora görünmekte vs fayda var ben 15-16 hafta civarı yurtdışına gideceğim doktorum öncesinde kontrole gelirsin bir sıkıntı olmayacaktır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…