- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.041
Bizde öyle yapacağız, yan tarafı asansörlü anne yanı park yatak alacağım, oda yapmıycazİyi akşamlar herkese
Biz de bugün bebek arabası aldık, erken oldu ama indirimdeyken bi de canımız çekmişken alalım dedik
Şu anki evimiz küçük olduğu için oda takımı falan almayacağız zaten, anne yanı yatak ve alt değiştirme masası alacağız sadece. Sizce beşik olmazsa olmaz bir şey mi ilk etapta?
Mavi renk için hangi markayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben bir ara manicpanic markasını kullanmıştım. O doğal bi boya diye biliyorum gebelik için uygun olabilirAy bana bunların bildirimi hiç gelmedi ya... Evet boyatırsam maviden devam, iyice sıkıp ya doğuma az kala boyarım ya da doğumdan sonra. Mavi taş çatlasın 2 hafta içinde sarıya dönük aktığı için sık boyatma gerekiyor o yüzden bari organları iyice gelişsin diye bekliyorum çocumun.
Güle güle kullanınİyi akşamlar herkese
Biz de bugün bebek arabası aldık, erken oldu ama indirimdeyken bi de canımız çekmişken alalım dedik
Şu anki evimiz küçük olduğu için oda takımı falan almayacağız zaten, anne yanı yatak ve alt değiştirme masası alacağız sadece. Sizce beşik olmazsa olmaz bir şey mi ilk etapta?
Valla bizde yarın odayı alıcaz bugün birkaç mağaza gezdik şubat veya martta %50-%60 zamlardan bahsediyorlar zaten ikiz riske atamıcam sanırım az değil
Canım bende bakıyorum ama bi türlü karar veremedim hangi markaları tercih ettin bizimlede paylaşır mısın
Bebek arabasını kanz K-go aldık.yeni modelleri de çıkmış x-go falan gibi ama iç minderi en yumuşak olan k-go idi.Hemde 5bine aldık fiyatı da uygundu.Ve çok hafif arkadaşlar gülle kaldırır gibi olmuyorsunuz
Bende bebek odasını öyle düşünüyorum büyeyeb beşik bakalım gelince yorumları yazar mısın teşekkür ederim bu aradaBebek arabasını kanz K-go aldık.yeni modelleri de çıkmış x-go falan gibi ama iç minderi en yumuşak olan k-go idi.Hemde 5bine aldık fiyatı da uygundu.Ve çok hafif arkadaşlar gülle kaldırır gibi olmuyorsunuzanne yanı da kanz dreamy.odası da olacağı için biraz uygun fiyata iyi performanslı bişey istedim.Eşim de çok araştırdı .kanz ın da en sevdiğim olayı zaten asla parça sıkıntısı çekilmiyormuş.Yıllar sonra bile her ürünün her parçasını bulabiliyormuşsunuz.Bebek odasını Trendyoldan aldım .büyüyebilen beşik tercih ettim.dolabı ve şifonyeri de var.henüz gelmedi ama mdf olduğu için aldım.Bebek mağazalarına baktım ama inanılmaz fiyatlarla karşılaştım.20 binler 25 binler uçuyordu ben 7bine aldım .yine onu da çok araştırdık tabiki eşim sağolsun
Cinsiyeti erkek miÇok güzel foto yapamadı ama bunada şükür ♥
Ben kuaförde boyatıyorum eşimin kuzeni kuaför olduğu içinMavi renk için hangi markayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben bir ara manicpanic markasını kullanmıştım. O doğal bi boya diye biliyorum gebelik için uygun olabilirben de şu an için boyamaktan vazgeçtim, suçluluk duymak istemiyorum sonra
Hayırlısı ile kucağınıza alın bebeğinizi inşallahAyy kizlar bebegim cok saglikli cok sukur. Bugun birinci detayli ultrasonumuz vardi her sey yolundaydisurekli poposunu kaldiriyodu elleri ayaklari kipir kipirdi. Bikac gundur sol kasigimda batma hissediyodum bebek orda zannediyodum ama tam gobek deliginin altindaymis. Iki bacak arasini gordum erkek zannettim doktora sordum bi tahminim var ama soylemek istemiyorum cok erken dedi ben israr ettim birazcik, tekrar bakti yuzde 60 hanimefendi bekliyoruz dedi bu arada 11+3 uz ama 12+0 cikti. Ve nifty icin kan verdim, esim de sma icin kan verebiliyomus. Saglik ocaginda yapiliyo mu biliyo musunuz? Bizden boyle, insallah hepimizin bebekleri cok iyidir hepimiz cok iyi hamilelik geciririz hepimiz saglikla kolaylikla bebeklerimizi kucagimiza alalimm
Erkek bebek ihtimali olan arkadaslar; soldan alta dogru 4.fotoda ben de pipi zannettim ama sanirim kordon o, yoksa doktorum yuzde 60 kiz demezdi diye dusunuyorum ona gore kendimizi kesin olarak hazirlamayalim bi cinsiyete. Saglikli hayirli evlatlar olsunlar yeter ki
Kese tarafına göre olan teoriye göre kız desem fakat çok küçük ben fotoda kafasının solda olduğunu varsayarak yorum yaptım hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba 8 haftalık hamileyim bende ultrason resmine göre yorumluyor musunuz acaba
Geçmiş olsun inşallah olmaz yok hem şehirhastanesi doktor hemde baştan beri progestan kullaniyorum şehir hastanesi gerek yok igne kendi doktorum yaptır dedi zor inşallah kimse yaşamaz12+6da sebepsiz yere kanama yasadim. gecen carsambaydi hatta. cok korktm panik oldum sabah hemen dr gittim. kanama alani gormedi bebek iyidi. alttan muanede etmedi beni. progestn vercekmsnz dedm 12yi bitirdin riskinde yok korkma o ilacin aslnda cok bi etkisi yok artik 1. trimestr bitti sadece dinlen bikac gun dedi. 2 kere ultrason bakti cok sukur iyidi bebek. eve geldim ertesi gun az bisi kahverengiler geldi buyuk ihtimal icerdeki kandan kalanlardi. dahada bisi gelmedi cok şükür. pihtili ve cok asiri olmadigi surece korkma dedi doktorum. progstani kullansaydim belki psikolojikmen daha rahat hissederdim belkide simdi bi tetikteyim hep...insallah bidaha tekrarlamaz canim
İnşallahCinsiyeti erkek mi
Yorumları en iyi olanlardan biri buydu ben de bakarken .bende baby darling aldım .gelince düşüncelerimi paylaşırım
En son kontrole gittigimde benden once cikan hastaneye 21.haftada ucabilir raporu verdiler. Asistanla hemsire konusurken duydum daha erken rapor icin ama istedi, ucabilir dedilerKızlar 21. Haftada bi yurtdışı tatil planı yaptım bilet ucuzdu aldım. Doktorada hiç sormadım bi sonraki muayenede sorcam ama bi sıkıntı olmaz dimi o haftalarda gezmek? Ne bilim daha önce deneyimli anneler vardır belki
Hasta dicegime hastane demisimEn son kontrole gittigimde benden once cikan hastaneye 21.haftada ucabilir raporu verdiler. Asistanla hemsire konusurken duydum daha erken rapor icin ama istedi, ucabilir dediler
Canım selam, ben 6. Haftada ve 12. Haftada uçak yolculuğu yaptım biri yurtdışı biri yurtici tatili olmak üzere. Doktorum ilk haftalarda daha endişeli gibiydi ama 12. Haftadaki gezimde hiç sorun yok rahat rahat gez dedi. Şimdi yine gideceğim birkaç jhafta sonraKızlar 21. Haftada bi yurtdışı tatil planı yaptım bilet ucuzdu aldım. Doktorada hiç sormadım bi sonraki muayenede sorcam ama bi sıkıntı olmaz dimi o haftalarda gezmek? Ne bilim daha önce deneyimli anneler vardır belki
Bende 22. haftada istanbula gidecegim detayli ultrason icin. Ucakla. sorun olcagini sanmiyorum tabi o zamana kdr aksilik yasamassak.En son kontrole gittigimde benden once cikan hastaneye 21.haftada ucabilir raporu verdiler. Asistanla hemsire konusurken duydum daha erken rapor icin ama istedi, ucabilir dediler
28. Haftaya kadar resmi doktor izni gerekmiyor, ama tabi gitmeden doktora görünmekte vs fayda var ben 15-16 hafta civarı yurtdışına gideceğim doktorum öncesinde kontrole gelirsin bir sıkıntı olmayacaktır dedi.Kızlar 21. Haftada bi yurtdışı tatil planı yaptım bilet ucuzdu aldım. Doktorada hiç sormadım bi sonraki muayenede sorcam ama bi sıkıntı olmaz dimi o haftalarda gezmek? Ne bilim daha önce deneyimli anneler vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?